Morticia |
לפני 18 שנים •
28 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
28 באפר׳ 2006
Morticia • 28 באפר׳ 2006
סאנדיי כתב/ה: איזה שאלות אסור לסאבית לשאול?
שאלה מצויינת! |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
28 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
28 באפר׳ 2006
עינבר • 28 באפר׳ 2006
האיש בשחור כתב/ה: וזוהי הבלאדה על קוצ'י ומוצ'י.
(גם קושקוש ומושמוש באים בחשבון). או בשפה עדינה להפליא: מה זה השטויות האלו? שחור רשע לוהג לפנטזיות שלי |
|
נמש |
לפני 18 שנים •
28 באפר׳ 2006
Re: נדמה לי שזה המקום
לפני 18 שנים •
28 באפר׳ 2006
נמש • 28 באפר׳ 2006
Dan_Kap כתב/ה: loRi כתב/ה: סאנדיי כתב/ה: איזה שאלות אסור לסאבית לשאול?
"הגענו??" "עוד כמה זמן מגיעים?" "אנחנו קרובים?" "עוד הרבה זמן מאסטר?" עוד שאלות חכמות ? נדמה לי שזה המקום שבו נקבע אופי השרשור כשרשור הומוריסטי. [ דן מסביר בדיחות לפני כניסת השבת ] למה צריך להסביר כל דבר...? [נמש מביעה תמיהה אחרי כניסת השבת] |
|
tripnotic(שולט) |
לפני 18 שנים •
28 באפר׳ 2006
Re: רק רציתי לשאול
לפני 18 שנים •
28 באפר׳ 2006
tripnotic(שולט) • 28 באפר׳ 2006
[B]מאסטר, ידעת שהייתי פעם גבר ?
|
|
Whip(שולט) |
לפני 18 שנים •
30 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
30 באפר׳ 2006
Whip(שולט) • 30 באפר׳ 2006
שאלות שאסור לשאול והתשובות:
ש: אני חייבת לעשות את זה? ת: כן, את מחויבת לעשות את זה. אם לא תעשי, נמצא מישהי אחרת (צעירה, יפה ו"מלוכלכת" יותר) שכן תעשה. ש: אני חייבת לבלוע את זה? ת: כן. לבלוע כפית של "קרם" זה הרבה (הרבה!) יותר קל מללקק "דג מת". ש: אתה יכול לא להפליץ? ת: את רוצה לדבר על נאדים? האם הצליל "פפפרררט" מזכיר לך משהו? ש: אתה יכול לא למשוך לי באוזניים? ת: אני אשתמש באוזנייך כפי שאמצא לנכון. אל תתני לזה להדאיג אותך ותגידי תודה שאני לא מושך לך בשיער. ש: אני יכולה לא למצוץ היום? כי אני במחוזר ולא בא לי ובכלל... ת: לא, את לא יכולה לא למצוץ היום. כשאת במחזור, דחיפה של משהו לפיך היא הדרך היחידה לגרום לך להפסיק לרטון ולילל. ש: ואם כבר אני מוצצת, אתה יכול לא לגמור לי בפה? ת: אם את מדממת חמישה ימים רצוף, את צריכה את כל הנוזלים שאת יכולה להשיג, תאמיני לי. ש: אולי אתה יכול גם לרדת לי? זה אותו דבר! ת: לא, זה לא אותו דבר. כשאת יורדת לי לפחות אין סכנה שהזין ידמם לך בפה. ש: מה זה הדברים העגולים החמימים האלה בשקית השעירה מתחת לזין? ת: אלה ביצים. שחקי איתם תוך כדי המציצה. ש: ואם לא בא לי למצוץ לך? ת: מציצות הן הסיבה היחידה שאנחנו נשארים בחברתכן במקום להיות עם חברים, תורידו את זה, ואתן , באופן מילולי, חסרות תועלת לחלוטין. ש: ובזמן שאני מוצצת לך, מה לעשות עם עצמי ? ת: לטפי את החריץ, אנחנו אוהבים לראות את זה. ש: היי! למה זה עומד בבוקר? תשמחו עכשיו כשהשמש עולה. זה "ער לגמרי" בבקרים עכשיו, אבל כשתזדקנו ותשמינו (ואתם בהחלט תזדקנו ותשמינו...) מ – ו – ב – ט – ח לכן ש"זה" יהיה ב"קומה". ש: אני ח י י ב ת לבלוע את זה? ת: כן. אם תבלעי את זה, לא תצטרכי לדאוג שזה יימרח לך על הפרצוף, נכון? תעשו טובה ותשאירו את החשיבה לנו, בסדר ? (מבוסס על צרור בדיחות שובניסטיות) |
|
גבר גורב גרב |
לפני 18 שנים •
30 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
30 באפר׳ 2006
גבר גורב גרב • 30 באפר׳ 2006
מאסטר, מתי מתחתנים?
|
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
3 במאי 2006
שלת השאלות, המועמדים לגמר
לפני 18 שנים •
3 במאי 2006
עינבר • 3 במאי 2006
loRi כתב/ה: סאנדיי כתב/ה: איזה שאלות אסור לסאבית לשאול?
"הגענו??" "עוד כמה זמן מגיעים?" "אנחנו קרובים?" "עוד הרבה זמן מאסטר?" עוד שאלות חכמות ? annabelle כתב/ה: " המשכת הרבה אחרי שנרדמתי?"
, שמתחבר נפלא לנוסח השאלה שאסור לשכוח... {dOmCruise{A כתב/ה: האם הוא בפנים ?
tripnotic כתב/ה: מאסטר, ידעת שהייתי פעם גבר ?
, מה שעבד במשחק הדמעות, עדיין עובד! |
|
Dark Artist(שולט) |
לפני 18 שנים •
4 במאי 2006
אני בוחר להתייחס לרגע ברצינות
לפני 18 שנים •
4 במאי 2006
Dark Artist(שולט) • 4 במאי 2006
ולעזוב את הרוח ההומוריסטית שהשתלטה על השרשור שמטרתו,אם הבנתי אותך נכון עינבר
היתה מאוד רצינית. אני לא חושב שהשאלה היא אלו אסור לשאול כי אם מה טבען של שאלות אלו. האם אלו שאלות שבאות לערער את ביטחונו של השולט? האם אלו שאלות שבאות מתוך טיזינג או מתוך סקרנות גרידא? אין טעם לשאול שאלות שלא מקדמות במהומה את הסשן או את יחסי הBDSM בין השולט והנשלטת. לעיתים הנשלטת רוצה לשאול הרבה שאלות ובתוך כך היא נמצאת לעיתים בפרדוקס עם עצמה. האם אותו דום יתייחס ברצינות לשאלותיי? האם הוא ייכעס עליי בגינן? האם אני צריכה להישאר עם חוסר הנוחות שבאי הידיעה כדי לא להרוס את המתח בסשן. במקרה כזה נוסף גם עיתוי השאלות. לרוב אחרי הסשן הכי מומלץ לשאול שאלות ולפתח שיחה עם המאסטר לגבי תאום ציפיות קצר לגבי המשך הסשנים הבאים וגם כדי להזים חששות שמצטברים במהלך הקשר. אולם אם הסאבית מרגישה שמשהו לא כשורה מבחינת עצמה בסשן,זכותה ואף חובתה לשאול את האדון שלה לגבי תוכניותיו על מנת שתהיה שקיפות ורגיעה אצל הסאבית. אין זה חייב להרוס את הסשן. דום נבון תמיד יוכל לענות בצורה מאוד קצרה ולהרגיע את הסאבית מחששותיה מבלי להיכנס לדיאלוג מתיש של תשובות ושאלות ארוכות. |
|