ים_yam(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
ים_yam(לא בעסק) • 7 ביוני 2006
פסיכולוג בספת עור כתב/ה: ים_yam כתב/ה: פסיכולוג בספת עור כתב/ה: הממממ
טוב אני לא אגלה לכם... אבל יש לי תקלה בממיר... וכמו שמשום מה משחקי הכדורגל בתשלום (בשבת) פתוחים לי לחלוטין בחינם, נראה שגם המונדיאל יהיה לי בחינם, כי הוא באותו ערוץ.... (שששש!!!!) איזו תקלה מגניבה! אז כמה מקומות ישיבה יש בספת העור שלך? אפשר לשלוח אליך את החבר'ה כדי לחסוך מהם גיהוץ מיותר של הויזה? שתיה ופיצוחים עלי(הם)! אוקי סידורי הישיבה הם להלן: קודם כל, זה רק לבנות. אין מה לעשות, זה סשן. צריך להביא כאלו שכדורגל בשבילם זה עינוי. בספתי יש מקום רק לאדם אחד, מפני שאני אוהב לשכב בה. אך יש 4 מקומות על הרצפה לרגלי הספה. יש גם מושב VIP אחד על ברכיי. ההרשמה מתחילה! טוב, אם זה רק לבנות, עמדתי להציע את בייבי, אבל כיוון שהיא באמת אוהבת כדורגל ואפילו מתכוונת לגהץ את הויזה כדי להוכיח זאת, אז עבורה זה לא סשן. אולי רק אם היא תצטרך לשבת על הרצפה. אמנם אני בת ואני לא מתה על כדורגל, אבל זו הסיבה שאני אחפש מקום שקט לבלות בו את ימי המונדיאל כי אני ונילית והספיק לי סשן כדורגל כשעוד הייתי עם האקס הלא מיתולוגי שלי. |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
פסיכו לוג(שולט) • 7 ביוני 2006
אני חושב שסשן כדורגל מציג מודל אקונומי מושלם לזוג הסאדומזוכיסיטי. להלן היתרונות: * אין ספק שהשולט יהנה. * אין חשש שהנשלטת לא תסבול. * זה לא מלכלך. * זה לא מעייף. * זה לא כולל פעולות מוטוריות מורכבות. * זה לא כולל אביזרים. כל מה שצריך זה הדום לרגליים. בשביל זה הבאת את השפחה. * המושג "To score" יכול לקבל כפל משמעות. * כל אוהד הפועל ראשל"צ ממוצע יודע שאין כמו משהו זמין לפרוק עליו תסכולים במהלך הצפייה בקבוצתו. (אגב, אוהד מכבי ת"א לא יכול לבצע סשן כדורגל. זה לא למזוכיסטים) |
|
BABY |
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
BABY • 7 ביוני 2006
המלט, מעידכון צהריימי חם חם, מסתבר שאנחנו הולכים להתחלק לשלשות!!!
יש עוד איש שמצטרף אלינו לקנייה של הרגע האחרי אחרון... אז אם לא יורידו את המחיר עד עוד כמה ימים, (כנראה שאחרי פתיחת המשחקים), כל אחד ישלוף רק 100 ש"ח ולא 150. צריך שלושה לטנגו... לא אמרתי את זה כבר? בייבי (אח...שלשות, אלה היו ימים חביבי) |
|
המלט |
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
BABY
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
המלט • 7 ביוני 2006
מגניב!! עכשיו יהיה לנו ממש קהל, כמו שנאמר two is a company, three is a crowd
(לרגל עונת המונדיאל, גם לצהובים מותר להיכנס) יונפק הסלון של בייבי לאלתר |
|
me-worship-u |
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
me-worship-u • 7 ביוני 2006
עוד 48 שעותועוד לא נשברתי
תהיה חזק... אתה יכול... הצבעים צבעי ברזיל... |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
Re: BABY
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
ים_yam(לא בעסק) • 7 ביוני 2006
המלט כתב/ה: יונפק הסלון של בייבי לאלתר המכירה הפומבית החלה, מוכרת את המקום שלי בסלון לכל המרבה במחיר! המקום שלי כולל כורסא נוחה למדי בצבע חרדל + כירבולית שאמא סרגה |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 18 שנים •
8 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
8 ביוני 2006
פסיכו לוג(שולט) • 8 ביוני 2006
ים_yam כתב/ה: המלט כתב/ה: יונפק הסלון של בייבי לאלתר המכירה הפומבית החלה, מוכרת את המקום שלי בסלון לכל המרבה במחיר! המקום שלי כולל כורסא נוחה למדי בצבע חרדל + כירבולית שאמא סרגה אני קצת דחוק at the moment..... מקבלת גם סתם טובות הנאה..? |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
8 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
8 ביוני 2006
ים_yam(לא בעסק) • 8 ביוני 2006
פסיכולוג בספת עור כתב/ה: ים_yam כתב/ה: המלט כתב/ה: יונפק הסלון של בייבי לאלתר המכירה הפומבית החלה, מוכרת את המקום שלי בסלון לכל המרבה במחיר! המקום שלי כולל כורסא נוחה למדי בצבע חרדל + כירבולית שאמא סרגה אני קצת דחוק at the moment..... מקבלת גם סתם טובות הנאה..? כגון??? רגע! לך בכלל יש מונדיאל חינם בבית, למה אתה צריך לבוא אלינו??? |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 18 שנים •
8 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
8 ביוני 2006
פסיכו לוג(שולט) • 8 ביוני 2006
אהה...
סתם מחפש להביא למישהי טובות הנאה |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 18 שנים •
11 ביוני 2006
עם מטומטם
לפני 18 שנים •
11 ביוני 2006
זאלופון(שולט) • 11 ביוני 2006
פלא שהפלשתינים עוד לא זרקו אותנו לים, קצת לחץ ואנחנו נשברים...
http://sports.walla.co.il/?w=/393/921421 לצערי בתוך עמי אני חי, מה שאומר שגם את המונדיאל הבא אני אראה באינטרנט ועמי יראה אותו תמורת 500 ש"ח. |
|