ממש גרוע(אחר) |
לפני 18 שנים •
25 במאי 2006
לפני 18 שנים •
25 במאי 2006
ממש גרוע(אחר) • 25 במאי 2006
הדנג'ן כמוהו כבית לקהילה.
דווקא פה אני חושב שעלינו להודות לעמוס שהקים פה דבר כזה יש מאיין, והמועדון עומד בגבורה מעל 3 וחצי שנים למרות כל הבעיות.. כבחור ותיק בענייני הסאדו מאזו, אם הייתי קורא פוסט כזה לפני 5 שנים הייתי חושב כי ימות משיח הגיעו.. לא היה שום דבר, רק כמה מסיבות ספורות בשנה שבכל מסיבה אולי איזה 3 מלכות ו15 עבדים, לא יותר, מאז הוקם המועדון, הפך העניין יותר פופולרי, נשים ואנשים הסירו מעליהם את מעטה הבושה, אנשים באו במאותיהם. מי בכלל דיבר על ריבוי מסיבות שונות. אומנם לא הייתי אבל צר לי ונוס שאתמול לא באו הרבה, והיו פחות ממניין נשים, אבל אם העלית את הנושא אז טוב שהועלה, בנות, לדעתי חשוב לשמוע ממכן הצעות לשיפור, אם יש לכם ביקורות בונות כדאי לשתף את בעל המקום שהוא אחלה מבחינת השקעה לדעתי המקום הינו מושקע ביותר, ישנם ספות חדשות שזה מקרוב באו, אין כל צורך להשקיע לשווא, לגבי הנקיון בשרותים ובפרקט -- ים אני מסכים איתך, לפי דברי 34 דלעיל העניין ישתפר. גם לי יש ביקורת לפעמים על המועדון, למשל לפעמים על מוזיקה חזקה מדי שגם מזיקה לאוזן וגם עושה לא נעים. כמו כן לדעתי יש יותר מדי מסיבות של סאדו מאזו לאחרונה, אינני חושב שזה מיטיב עם הסצנה, אלא להפך. "כה אמר העבד.. כי יש שכר לפעותך נאום אינטימי.. ושבו בנים לגבולם".. (ירמיה לא') |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
25 במאי 2006
לפני 18 שנים •
25 במאי 2006
Tainted(לא בעסק) • 25 במאי 2006
חבל על האוויר שלכם אנשים יקרים...
שרשור שלם בפורום הדנג'ן של דרכים לשיפור ודברים ספציפיים שיש איתם בעיה ואפילו תשובה נורמלית אחת לא קיבלתי... לגבי השינויים, היום אני מגיעה לדנג'ן, אני אציץ לראות אם משהו השתנה... בכל מקרה, בנושא של ונילים וסוטים.. לא יעזור כלום, אם אנחנו רוצים לחזור לדנג'ן זה בערבים פרטיים ולא בערבים רגילים. נמאס לי באופן אישי להיות הפריק שואו. נמאס לי שנוגעים בי ללא רשותי, מתערבים לי בסשנים, מנסים להדחף איתי לשרותים, או מאגפים אותי בפינות ולא נותנים לי לצאת. שלא נדבר על מאיימים עלי כי לא רציתי לתת שוט/קרופ/כובע. המועדון מזמן איבד את הקהילה, מסיבות סגורות אולי יחזירו את הקהילה, המסיבות צריכות להיות מושקעות כי עם המסיבות המאוד מושקעות שקיימות היום, הסטנדרטים דיי עלו. לדוגמא: המסיבות של אמילי מתאימות מאוד ברמה ''כמו בחו"ל''- מקום נקי, שרותים נקיים, סבון בשרותים, יש נייר טואלט, המקום מושקע, כיבוד על הבאר, ואיך אפשר לשכוח- בלי ונילים!! גם אני מקווה שהדנג'ן יחזור להיות מה שהיה, ולגבי הכרטיסים, אני מסכימה מאוד עם הנושא שמי שלא בא הרבה, יפסיק לבוא לגמרי בגלל שהורידו את ההטבות של המועדון ומגבילים את השימוש בו. הייתי שמחה שהמועדון יחזור להיות מה שהוא היה פעם, אבל פייס איט- זה לא יקרה, אלא אם במסיבות סגורות ומושקעות. יאללה על הבוקר כתבתי המון... יום נפלא לכולם, דומי |
|
SEAMASTER(שולט) |
לפני 18 שנים •
25 במאי 2006
פעם
לפני 18 שנים •
25 במאי 2006
SEAMASTER(שולט) • 25 במאי 2006
זה היה בדיוק לפני שלוש שנים , הינו בדאנג'ן יערה ואני , היתה אוירה מחשמלת , היה משהוא אחר באויר , לא שמנו בכלל לב לרצפה , לשרותים , לסוג האלכוהול .. הכל לא היה בכלל רלוואנטי , היה אקסטרים אחר , היו סשנים אקסטרימיים על הבמה , הכל היה יותר בתולי יותר מחתרתי באויר , הכל נעשה בטבעיות תהומית , הכל נעשה בעונג רב , אולי האנשים היו יותר נאיביים , פחות מתוחכמים , היתה אוירה פחות מסחרית , הכל קיבל אז פרופורציה אחרת , הינו יוצאים מהדאנג'ן בהיי לא נורמאלי טעונים בחרמנות מטורפת ... אוף כמה שזה היה טוב .. וזה היה הרבה יותר פשוט .
היום אתם מעלים נקודות חשובות , ניקיון , אטרקטיביות , תחרות מול ארועים בזירות נוספות , דברים אלה לא היו קיימים אז ולכן לא ניתן להשוות בכלל , כיום לדעתי המסיבות והערבים הסגורים הם יותר פליי פארטי , דבר שונה מההתנהלות בכותלי הדאנג'ן , ולא כולם מחפשים את המגע ההמוני או את ההתרחשות האיטנסיבית , כיום אתם מסתכלים ומשווים למקומות חדשים שצצו ומהווים תחרות קשה לדאנג'ן דבר המאיר את הדאנג'ן תחת עלומה חזקה ונוקבת . יבורך זה שפתח את השרשור הזה .. כן כן אתה אותו בחור מוכשר ופרובוקטיבי במידה מבורכת העלתה נושא מעניין שגורם לנו אלה שהיו לפני שלוש שנים בדאנג'ן להתרפק על תקופה בתולית מסחררת , קינקית , מחתרתית , תקופה שעשתה לנו כל כך טוב והובילה חלק מאיתנו למקום בו אנו נמצאים היום . בברור אומר , זה לא יחזור , התהליך המחשבתי שאדם עובר וצורת החשיבה הבסיסית שלנו אומרת תמיד שפעם היה יותר טוב , חישבו לרגע .. אתם תמיד תזכרו רק את הדברים הטובים ותשכחו את הדברים הרעים . תנסו לחשוב על זה ... אקסים, תקופות , מקומות מהעבר... ואז תנסו לחשוב שוב.. שלמעשה היום הכל יותר טוב , שהרי שוב וכרים את הטוב שהיה ושוכחים את הרע . וואלה .. מזמן לא כתבתי כאן , כבר נוסטלגיה .. |
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 18 שנים •
25 במאי 2006
בתגובה לדומי
לפני 18 שנים •
25 במאי 2006
Venus in Furs(מתחלף) • 25 במאי 2006
הועלו פה טענות חשובות. הייה מעניין לשמוע מה יש לדאנג'ן לומר בנושא.
אני מרגיש, שמעבר לכל הליקויים שצריכים להיות מתוקנים, זה האינטרס של כולם שיהיה לקהילה מועדון קבוע מהנה ואיכותי, ולכן הגישה צריכה להיות חיובית, מצד כולם. הגישה שלך, דומי, של "אין עם מי לדבר וחבל על הזמן" לא נראית לי. מה שהיה היה. עכשיו מעניין רק מה שיהיה. |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
25 במאי 2006
לפני 18 שנים •
25 במאי 2006
יקירי ונוס,
זה לא היה כל כך מזמן, ואני חושבת שמסיבות סגורות לקהילה זה הפתרון. |
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 18 שנים •
25 במאי 2006
לפני 18 שנים •
25 במאי 2006
Venus in Furs(מתחלף) • 25 במאי 2006
דומי יקירתי,
מסיבות סגורות לקהילה זה בדיוק מה שזה. מסיבות סגורות לקהילה. וכבודן במקומן מונח. רק שבצורה הזו, לא יכנסו אנשים חדשים לקהילה, והקהילה עצמה תלך ותדעך. אני עצמי הגעתי לגנון בגפי לראשונה לפני שנה וחצי בלי להכיר אף אחד. הקהילה קיבלה אותי כל כך יפה ובחמימות. את חייכת אלי והיית נחמדה וסישנת אותי עם שוקו וחזרתי סגול ומחוייך. כל זה לא יכול היה לקרות אם היו רק מסיבות סגורות לקהילה, שעל קיומן אפילו לא הייתי יודע. ואת מי שמטריד בגנון צריך להעיף אחרי שמצלמים תמונת פנים שלו שתישאר תלויה בכניסה. לא צריך לפסול בגלל "קומץ" את כל אוכלוסיית הונילים הסקרנים. אף אחד מאיתנו לא נולד בקהילה, וכקהילה יש לנו גם תפקיד "חינוכי". באמת היית רוצה לראות את הדנג' נסגר או הופך לפריק שואו מנוכר לונילים בלבד? |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
25 במאי 2006
לפני 18 שנים •
25 במאי 2006
פירסם כפול
נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך חמישי מאי 25, 2006 3:53 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
25 במאי 2006
לפני 18 שנים •
25 במאי 2006
הלוואי הלוואי והדנג'ן יחזור להיות מה שהוא היה.
בעיקר קהילה, קצת סקרנים קינקים ומעט יותר ונילים. אבל פייס איט. זה לא יחזור להיות. ובנתיים לא ראיתי אף בעיה של אנשים חשבים שנכנסים לקהילה כי יש את הכלוב ואני לא הייתי מגיעה לדנג'ן בלי הכלוב, כמו רבים אחרים (כלובי- שקול לבקש אחוזים ) אני מאוכזבת מהמועדון, לא שונאת אותו... אל תבלבל בין שני הדברים. אם תמצא פתרון- אני אשמח לשמוע ואני בטוחה שכמוני יש עוד הרבה שישמחו. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 18 שנים •
25 במאי 2006
לפני 18 שנים •
25 במאי 2006
מיתוסית(שולטת) • 25 במאי 2006
גם אני מאוכזבת.
בתור צפונית וסטודנטית, אני מתקשה להגיע באופן כללי למועדון ולאיזור המרכז ומתחילת שנת הלימודים בפרט. כבר כמה שבועות אני נורא רוצה להגיע, אבל שומעת שדי שומם שם ואני מתרטת מלהגיע.. אין לי מושג על מה אתם מדברים לגבי התקנון, אני כנראה ממש לא מעודכנת והתקנון לא זמין.. אבל אם מגבילים אותי במספר כניסות, אין ספק שאני אאלץ להגיע אפילו עוד פחות, זה פשוט לא משתלם לבוא ממרחקים ועוד לשלם על כניסה. ישנן אומנם מסיבות אלטרנטיביות (לא מתכוונת לפליי פארטי) וזה אומנם נהדר שאין ונילים ומציקנים, אבל מצד שני וונוס צודק- אין גם אופציה לחדשים להגיע... והמסיבות האלה הולכות ומתמעטות, בגלל שנהיה גל של מסיבות ואין מספיק בליינים, הן יסגרו. אייר כבר אמר שהוא כנראה יפסיק את הליין שלו. וגם במסיבות האחרות חסרה האווירה של הבדסמ ושל התפאורה שיש במועדון הדאנג'ן, שאתה מרגיש שם סאדו ולא מועדון רגיל שפשוט קבצו בו את כולם למסיבת כיתה.. כן מלוכלך, חנוק, המוזיקה לפעמים לא משהו... אבל אני מתגעגעת לזמנים שהם לא כל כך רחוקים בהם המועדון היה די מלא וימי שלישי היו די אינטימיים והייתי רואה כל פעם חבר'ה מוכרים ואהובים וכמובן עבדים חמודים כיד המלך.. אז לדעתי כן צריך לשפץ את המקום, לדאגו לנקיון, לאטרקציות גם בימי שלישי ולהביא מלכות מועדון שהן באמת מלכות שעושות סשנים אמיתיים ולא טכניים רק בשביל הכסף (כך זה נראה ושמעתי את הטענה הזאת מלא מעט אנשים)... שיחייבו אנשים לבוא בדרס קוד שלא יכניסו ונילים ערסים או מתפרעים, שיהיה פיקוח של מישהו שידאג שהכל יהיה ברמה ולא מעיק מבחינת מטרידנים... אם זה ימשך כך, כנראה שבאמת הדאנג'ן ימשיך במגמה של אטרקצית ונילים ולא בית של בדסמים וחבל.... |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
25 במאי 2006
לפני 18 שנים •
25 במאי 2006
אני לא מסכימה איתכם על נושא החדשים...
יש ה-מ-ו-ן חדשים שמגיעים למסיבות של אמילי ואני מזכירה לכם שלא רק פליי פארטי אמילי עושה אלא גם מסיבות פתוחות לקהילה, וגם אייר עושה, והמסיבות מאוד בדסמיות אצל אמילי (לטעמי בכל אופן). מי שרוצה להגיע לקהילה- יגיע אליה עם הדנג'ן וגם בלי. זה לא היה כל כך מזמן שלא היה מועדון ואנשים היו נפגשים ועושים בדסמ. היה חיים לפני המועדון לבדסמים, אמנם לא שוקקים כמו שהם היום, אבל רק לפני 4-5 שנים החיים הבדסמים היו נטולי מועדון או אלטרנטיבות של מועדון. סוטה שרוצה למצוא סוטים ימצא אותם. כולם מגיעים לכלוב, רואים שיש שרשורים שלמים של מסיבות. לאף אחד אין מונופול על בדסמ, לא לי, לא לכלובי ולא למועדון. |
|