עובד אלילות(נשלט) |
לפני 21 שנים •
14 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
14 באוג׳ 2003
עובד אלילות(נשלט) • 14 באוג׳ 2003
כן מלכתי
מיד אני עובד על זה |
|
רויטל |
לפני 21 שנים •
14 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
14 באוג׳ 2003
רויטל • 14 באוג׳ 2003
חחחחחחחחחחחח
המלכה אהבתי |
|
עובד אלילות(נשלט) |
לפני 21 שנים •
14 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
14 באוג׳ 2003
עובד אלילות(נשלט) • 14 באוג׳ 2003
החידון החדש: נראה אותך חחחחחחחחחחחחחח
א להקה של פעם במוסד הגריאטרי, אך לפחות שמם היה סימטרי, שני בנים שתי בנות, והמון כסף - לכל הדיעות א פירות מתולעים הם פירות... א אהובתו ואשתו הכריזמטית של המלחין מחידה ג ב מלחין הפוגות בלי הפוגות ב היה לו אחלה שם ג שמו הפרטי של מלחין סימפוניית האלף ד הוא האביר על הסוס הלבן, אבל מה זה חולמני, שמו הולם את הצד השולט כאן, אך מתאים לו להיות דוקא בצד השני... ה לאן האווזים עפים כשהאגם קפוא? ו הצ'קוק עשה מהפוביה סרט, לא פסיכי, לא בירדס, נו את לא זוכרת? ז אם תבלעו כדורים ידחפו לכם אותה לתוך הלוע, כדי לשטוף את קיבתכם ח אין לו מה לעשות? רק להסתובב סביב עצמו? טוב העיקר שירד גשם ט הבשר לא כשר ט סטלין התנקש בחייו הנואם המבריק בדרום אמריקה י סמל החוכמה (סיפור, אתם רוצים סיפור?) כ הוא היוצר והעבד של של העולם השחור ל יש שם טלביזיה מצויינת מ אהבת כשקראתי לך כך מ בראשה עומד האיש העשיר בעולם, שלא סגר את כל הפינות במערכת מ הם גדולים, הם אדירים, אבל כרטיס עולה 170 שקלים??! כרטיס רכבת בלילה עולה יותר זול נ האפרוחית מפרפר נחמד ס סבא עבדקן על מזחלת באדום ולבן ע מכוער מכוער אבל טייס פ איזה קדוש בנה את העיר סנט פטרבורג פ משוררים וסופרים גורבים אותם צ נפל השריג של המשורר הלאומי, נו, מי לא מכיר את השיר המילעלי? צ מי חיבר את מפצח האגוזים? ק משותף לתרנגול ולה ג'ון טרבולטה.. ר בואו נלך לראות צ'רלי צ'פלין ב... ש שם שהוא ברכה, באידיש זה נשמע יותר טוב ש אני הנני אין סופי, אך את הספרה 13 ואילך לא תמצאי בי ש הוא לא הספיק לגמור אותה ומכאן ניתן לה שמה ת לא מיקו חדר לנו למחשבים, אם כן אז מי? בהצלחה! |
|
רויטל |
לפני 21 שנים •
15 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
15 באוג׳ 2003
רויטל • 15 באוג׳ 2003
א להקה של פעם במוסד הגריאטרי, אך לפחות שמם היה סימטרי, שני בנים שתי בנות, והמון כסף - לכל הדיעות = אבא
א פירות מתולעים הם פירות... ארץ ישראל א אהובתו ואשתו הכריזמטית של המלחין מחידה ג = אין לו אישה ב מלחין הפוגות בלי הפוגות = בטהובן ב היה לו אחלה שם = בומבה ג שמו הפרטי של מלחין סימפוניית האלף = גוסטב מאהלר ד הוא האביר על הסוס הלבן, אבל מה זה חולמני, שמו הולם את הצד השולט כאן, אך מתאים לו להיות דוקא בצד השני... = דון קישוט ה לאן האווזים עפים כשהאגם קפוא? = הולנד ו הצ'קוק עשה מהפוביה סרט, לא פסיכי, לא בירדס, נו את לא זוכרת? = ורטיגו" ז אם תבלעו כדורים ידחפו לכם אותה לתוך הלוע, כדי לשטוף את קיבתכם = זונדה ח אין לו מה לעשות? רק להסתובב סביב עצמו? טוב העיקר שירד גשם = חוני המעגל ט הבשר לא כשר = טרף ט סטלין התנקש בחייו הנואם המבריק בדרום אמריקה = טירוצקי י סמל החוכמה (סיפור, אתם רוצים סיפור?) = ינשוף כ הוא היוצר והעבד של של העולם השחור = כסף ל יש שם טלביזיה מצויינת = לווין מ אהבת כשקראתי לך כך = מלכתי מ בראשה עומד האיש העשיר בעולם, שלא סגר את כל הפינות במערכת = מיקרוסופט מ הם גדולים, הם אדירים, אבל כרטיס עולה 170 שקלים??! כרטיס רכבת בלילה עולה יותר זול =משינה נ האפרוחית מפרפר נחמד = נולי ס סבא עבדקן על מזחלת באדום ולבן = סנטה קלאוס ע מכוער מכוער אבל טייס = עכבר פ איזה קדוש בנה את העיר סנט פטרבורג =פטר הגדול כ'חלון למערב' פ משוררים וסופרים גורבים אותם = פוזמקאות צ נפל השריג של המשורר הלאומי, נו, מי לא מכיר את השיר המילעלי? = צנח לו זלזל צ מי חיבר את מפצח האגוזים? = צ'יכובסקי ק משותף לתרנגול ולה ג'ון טרבולטה.. קרבולת \ כרבולת ר בואו נלך לראות צ'רלי צ'פלין ב... ש שם שהוא ברכה, באידיש זה נשמע יותר טוב = שולם עליכם ש אני הנני אין סופי, אך את הספרה 13 ואילך לא תמצאי בי = שעון ש הוא לא הספיק לגמור אותה ומכאן ניתן לה שמה = שוברט ת לא מיקו חדר לנו למחשבים, אם כן אז מי? = תולעת |
|
עובד אלילות(נשלט) |
לפני 21 שנים •
15 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
15 באוג׳ 2003
עובד אלילות(נשלט) • 15 באוג׳ 2003
א פירות מתולעים הם פירות... ארץ ישראל - אדומים
א אהובתו ואשתו הכריזמטית של המלחין מחידה ג = אין לו אישה - אלמה מהלר ב מלחין הפוגות בלי הפוגות = בטהובן - אותו אחד שעשה ילדים בלי הפוגות - באך ב היה לו אחלה שם = בומבה - בעל שם טוב ה לאן האווזים עפים כשהאגם קפוא? = הולנד - התפסן בשדה השיפון כ הוא היוצר והעבד של של העולם השחור = כסף - כלובי ל יש שם טלביזיה מצויינת = לווין - חחחחחחחח הרגת אותי, לונדון, תשאלי את חוה אלברשטיין מ אהבת כשקראתי לך כך = מלכתי, נכון מאוד ע מכוער מכוער אבל טייס = עכבר - עטלף ר בואו נלך לראות צ'רלי צ'פלין ב... - ראינוע |
|
רויטל |
לפני 21 שנים •
15 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
15 באוג׳ 2003
רויטל • 15 באוג׳ 2003
בקשר לתשובה א
פירות מתולעים הם פירות = ארץ ישראל וזה מושג מהתנך אני אחפש את זה... אני בטוחה ב 100 אחוז שאני צודקת.. |
|
עובד אלילות(נשלט) |
לפני 21 שנים •
15 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
15 באוג׳ 2003
ייתכן שזה גם נכון, אבל מתולע זה אדום, תחפשי במילון. רציתי להכין לך שגיאה בוולה - שתחשבי שאלה פירות רקובים עם תולעים, כלומר אסורים. אבל אם תצליחי להוכיח אחרת, כלומר שגם את צודקת, אז אני לא אוריד לך נקודות.
|
|
עובד אלילות(נשלט) |
לפני 21 שנים •
15 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
15 באוג׳ 2003
איפה את? שקועה בתוך התנ"ך? יפה לך, בחורה יסודית
ואם כבר הזכרנו את מייקרוסופט, אז הנה בדיחה שתפיג את המתח שאחרי הוירוס: שאלה: מה ההבדל בין זונות מהולנד לזונות בארץ? תשובה: זונות בהולנד עובדות תחת חלונות וזונות בארץ עובדות תחת דוס עוד הוכחה לכך שבהולנד התרבות יותר מתקדמת ונאורה |
|
רויטל |
לפני 21 שנים •
15 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
15 באוג׳ 2003
רויטל • 15 באוג׳ 2003
א מה היא בהט?
א מי היה המורה האפל ? ב ההמצאה של רות הנדלר ב מה רוצה לגנוב זעם הרשע? ג היא היתה חזקה מהחורף ג משורר וחוקר טבע גרמני בן המאה ה-18, ד שצהוב ואדום באותו בית משחקים ד כשהוא חולה ומאוהב הוא שר ד האדם הכי חסר פרופורציה בין גודל הראש לממדי הגוף ה הלהטוטן כעכברים בעקבותיו ה ב-1885 סירבה לחתום על החוק שדן ביחסים הומוסקסואליים ו במלחת יום הכיפורים הוקמה ו הוא היה אחד ממתנגדי תכנית אוגנדה. בקונגרס הציוני ה- 8 ז איזה אל נקרא יופיטר? ח האנתרופוסופיה זה ביוונית מה הפירוש בעברית? ט ....... בארץ הפיגווינים י התחילה את דרכה בדנג'ן, בגלגולו הישן כ הוא גם אריג כותנה וגם ירק מאכל ל סי היימן היא מ בתוך מערה סמוך לוואדי קומראן נמצאו לראשונה נ שמי נקרא על שום שנולדתי בשבת "חזון" פרשת השבוע "נחמו" ס מי כונתה "נסיכת הדקדנס", ע הוא עם היא ונוס פ "דומם או כסא קלוע" פ המשחק של המכשפה צ תוכנית רדיו של דן כנר צ שליטה ושנאת נשים כתבה צ המכנה המשותף שלו ושל שמעון פרס היה ששניהם לעולם לא זכו ק הרבי שטוען שאת לא חמה ר זאת פילוסופיה שפיתח בתשובה ח ר מה המשותף בין אריאל הורוביץ לבין בריג'יט ג'ונס ? ש מאיזה ספר בתנך לקוח המילה כפתור ופרח? ת הספר שכתב העירקי ושבר את השתיקה ת – ועכשיו אחרי שסיימתי אתה... |
|
עובד אלילות(נשלט) |
לפני 21 שנים •
15 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
15 באוג׳ 2003
א מה היא בהט? אבן לבנה, שקופה למחצה, רכה ונוחה לליטוש כשיש
א מי היה המורה האפל ? - אליסטר קרולי ב ההמצאה של רות הנדלר - ברבי ב מה רוצה לגנוב זעם הרשע? - בימבה הקטנה ג היא היתה חזקה מהחורף - גלי עטרי ג משורר וחוקר טבע גרמני בן המאה ה-18, - גיתה ד שצהוב ואדום באותו בית משחקים ד כשהוא חולה ומאוהב הוא שר ד האדם הכי חסר פרופורציה בין גודל הראש לממדי הגוף ה הלהטוטן כעכברים בעקבותיו ה ב-1885 סירבה לחתום על החוק שדן ביחסים הומוסקסואליים - המלכה ויקטוריה ו במלחת יום הכיפורים הוקמה - ועדת אגראנט ו הוא היה אחד ממתנגדי תכנית אוגנדה. בקונגרס הציוני ה- 8 - חיים ויצמן ז איזה אל נקרא יופיטר? - זאוס ח האנתרופוסופיה זה ביוונית מה הפירוש בעברית? חכמת החינוך ט ....... בארץ הפיגווינים - טווס י התחילה את דרכה בדנג'ן, בגלגולו הישן כ הוא גם אריג כותנה וגם ירק מאכל ל סי היימן היא - לא עובדת בשביל אף אחד מ בתוך מערה סמוך לוואדי קומראן נמצאו לראשונה - מגילות קומראן נ שמי נקרא על שום שנולדתי בשבת "חזון" פרשת השבוע "נחמו" - נחמה ליבוביץ ס מי כונתה "נסיכת הדקדנס", - סלומה ע הוא עם היא ונוס פ "דומם או כסא קלוע" - פאבלו פיקאסו פ המשחק של המכשפה - פרוייקט המכשפה מבלייר צ תוכנית רדיו של דן כנר - צפיחית בדבש צ שליטה ושנאת נשים כתבה צ המכנה המשותף שלו ושל שמעון פרס היה ששניהם לעולם לא זכו ק הרבי שטוען שאת לא חמה ר זאת פילוסופיה שפיתח בתשובה ח - רודולף שטיינר ר מה המשותף בין אריאל הורוביץ לבין בריג'יט ג'ונס ? רנה, חייך ישתנו מן הקצה אל הקצה, כי אל הדרך אני יוצא ש מאיזה ספר בתנך לקוח המילה כפתור ופרח? - שמות כה 33 ת הספר שכתב העירקי ושבר את השתיקה ת – ועכשיו אחרי שסיימתי אתה...תתחיל קשה, קשה מאוד. שתביני, אם לא הייתי מחפש באינטרנט הייתי מצליח אולי רבע מזה. מחכה לתשובות הנכונות... |
|