מאי |
לפני 18 שנים •
17 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
17 ביוני 2006
מאי • 17 ביוני 2006
שעת התחלה: 15:30
שיר שמתנגן ברקע: שדות של אירוסים/שלמה ארצי. תאריך לידה: 6/6/76 מאיפה: ת"א. מחשבה שעוברת בראש: כמה זמן ייקח לי לסיים את השאלון... מה עשית היום? שינה, אכילה וטלפון. מה תעשה מחר? ים וקורס בערב. חשק ל...: מנגו קר. מה המידה שלך בנעליים? 40. איפה נראה אותך בעוד 10 שנים? עם 2 ילדים ובעל אוהב בבית חם וכייפי. מה אתה הכי אוהב לאכול? המון. שוקולד לבן (לאחרונה מצנזרת), פרוזן יוגורט, שניצל של אמא. מה אתה הכי שונא לאכול? כל מה שיש בו מיונז או חרדל. מה הצבע האהוב עלייך? זו תמיד שאלה קשה. אני לא החלטית. זהב וחומים. מה הצבע השנוא עלייך? צהוב. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? זר ורדים אדומים ענק ליומולדת 30 ועוד.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? אם אני קמה מוקדם 00:00, ואם לא 2:00. מתי פעם אחרונה שבכית? לפני שבוע. מדוע? פריקת מתח אחרי הרבה זמן... לקחת סמים מתישהו? כן אבל מזמן. אתה מעשן? כן. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני שבוע בערך. בעיקרון פעם בשבוע שותה היטב. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? שירים של סטלוס ואורן חן, בעקבות הופעה שלהם שראיתי. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? הבן אדם הזה יודע את התשובה (נכתב בלשון זכר אך...). ולחבק? אחותי שחלמתי עליה בלילה וישר שלחתי לה sms. ולנשק? הממממממ.... ולספר לו משהו מהלב? כל הזמן מספרת דברים מהלב. יש לך חבר? כן. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אף אחד. מרוכזת. שם מיוחד לבן? עופר. שם מיוחד לבת? מיה. ממי הsms האחרון שקיבלת? הזמנה למסיבה. לא זוכרת איפה, מחקתי מהר מידי. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? החבר. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? חדרה. אתה אוהב ילדים קטנים?כמה ילדים יהיו לך בעתיד? אוהבות אותם קטנים ולא מזיקים. יהיו 2. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? דרמה, מתח וקומדיה. מה עושה לך טוב? מילה טובה וחיוך. מה מעצבן אותך? בלגן שאין לי כח לסדר, אנשים שבא לי לעשות להם משהו אבל לא נמצאים לידי פיזית (ולא, אני לא מתכוונת לסקס), ילדות שבמקום לעשות ספורט והרבה אוהבות ללכלך ולסכסך. איך את/ה מתגבר על באסה? פעם זה היה באוכל, היום בשיחה טובה, שירים מקפיצים ועוד. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חטטנות. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כיין. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? ברורררר נפגשת איתו/ איתה? ברורררר מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? פעם האמנתי, היום מאמינה שמה שבא לאט יותר טוב. מאמינה בקליק ראשוני. מהי אהבה בשבילך? קשר נטול אינטרסים שליליים, הרבה הבנה והפנמה אחד של השני. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? בדרך... מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? רוגע בבית וגם בילויים כייפים. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? בהחלט. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? תלוי במה, כמה זה מפריע ומה סוג הקשר. את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן. היום פחות. החיים טובים לדעתך? כיין. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך למכון. שיר ברקע: אופס......לא שמתי לב שהשיר נגמר. אין שיר. שעת סיום: 16:00 (היה עיכוב בשליחה) מסר לכותב (ולא אני כתבתי, אומנות הקופי/פייסט): "אל תבנה הכל על חריצותם של אחרים." (מתוך בודהיזם לכבשים, לואיס הווארד. |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 18 שנים •
18 ביוני 2006
שוין - הגיע תורי..לשאלון המורחב
לפני 18 שנים •
18 ביוני 2006
godisafemale(שולטת) • 18 ביוני 2006
שעת התחלה: - בשעה טובה אחרי 02.00 בלילה (יש לי אליבי) שיר שמתנגן ברקע: - שום שיר, הסרט "היו זמנים באמריקה" מביא איתו קונצרטים בין סצנה לסצנה. תאריך לידה: - חגיגי מאיפה: - מפסגת ללה לנד [color=red]מחשבה שעוברת בראש: - מתי אכתוב את הספר הראשון שלי הגיע הזמן כבר מה עשית היום? - בעיקר שילשלתי את המולים של אתמול. ואחרי כל ביקור ב"משרד" שטפתי מחדש את הבצימוש מה תעשי מחר? - ענייני עבודה בעיקר ואנשק את הכלבים חשק ל...: - משפחה מאושרת משלי. בלי דאגות של פרנסה ודאגות של בריאות. מה המידה שלך בנעליים? 37 - אוהבת עם רצועות ועקב נוח. איפה נראה אותך בעוד 10 שנים? - בטלויזיה מה אתה הכי אוהב לאכול? - סטייק, סושי, שתי ביצים עין הפוכות עם סלט, קוטג' וחלה טריה. מה את הכי שונאת לאכול? - אבקת כביסה מה הצבע האהוב עלייך? - כחול כייההה...סגול, לבן, אדום זהב. מה הצבע השנוא עלייך? חרדל מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מכתב אהבה והערכה מחברה שלי שהיא בכיתה ד'. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כשאני כבר לא מחזיקה מעמד. מתי פעם אחרונה שבכית? לפני שבועיים - פונקט שבוע לפני מחזור אני בוכה. מדוע? ככה זה בנות! לקחת סמים מתישהו? לשאלה הבאה...! אתה מעשן? לצערי עדיין מעשנת סיגריות. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? חחחחח... לשאלה הבאה. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? שיר מקסים ונוגע ללב שהורדתי לחברים שלי שהיו זוג. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אחמדיניג'אד - בא לי לבעוט לו בראש. ולחבק? אמא שלי. אכן חיבקתי אותה כי ישנתי איתה במיטה אתמול. ולנשק? את התינוק של אחי הצעיר ואכן נישקתי אותו בכף היד ובכף הרגל. ולספר לו משהו מהלב? - לאיש יקר ומבולבל שקרוב לי מאוד אבל הוא חירש אז ויתרתי. יש לך חברה? - יש לי חברות. אם הכוונה לבן זוג- כרגע אין לי. וכשיהיה כנראה מגיע לו! את מדברת עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? - עם אף אחד. לרוב אני אוהבת לשוטט לבד ברחבי הרשת. (עם מי כמה למה...מה זה פה גולאג?!) שם מיוחד לבן? - זיו, ערן, רע, פלג. דולב, דודי ונוקי שם מיוחד לבת? - יעל, יעלה, איילת. ממי הsms האחרון שקיבלת? - מעבד נודניק שבגללו אני מוחקת את כל ההודעות כי הוא שותה לי את הזכרון. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?- לא זוכרת. לא שולחת. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? - נו.. מה חקירה של השב"כ פה?! אתה אוהב ילדים קטנים?כמה ילדים יהיו לך בעתיד? - מאוד אוהבת ילדים. יהיו מספיק. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? -(אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') - סרטים זרים כי זה פותח צוהר לתרבויות שונות, וסרטים שהם לא מיינ-סטרים, שבתסריט שלהם יש יותר אמירה חברתית מפיצוצים של שאט-גאן מזויין שחורץ לי את המוח. מה עושה לך טוב? - חברה טובה, משתאות של אוכל מעולה ושתיה ואנשים טובים עם לב נקי שאוהבים אותי ואני אותם. מה מעצבן אותך? - בגדול טמטום. ואנשים שמרוכזים בעצמם באופן כזה שאי אפשר לנשום לידם. איך את/ה מתגבר על באסה? - אני נשכבת על הבאסות שלי עד שהן גומרות או נגמרות מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? - אלימות מנטלית, ריגשית ותרבותית. בצורות דיבור ווהתנהלות שובינסטית פטריאכלית. כל הגועל שמעצב הצבא במוחו של מתבגר חרמן שמחזיק ביד רובה עוזי ומרגיש שהוא מככב בסרט של סקורסזה! מאמינ/ה באהבה וירטואלית? - לא! בולשיט אחד גדול. לא מאמינה ב"אגדות אינטרנט" הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? - כן. נחמד וזהו. לפעמים מבליחות הפתעות טובות. נפגשת איתו/ איתה? - כיין. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? - לא! אין אהבה ממבט ראשון! יש רק הידלקות והתאהבות! אנחנו יכולים ממש לאהוב מישהו רק אחרי שאנחנו באמת מכירים אותו. נקודה. מהי אהבה בשבילך? - הרמה הגבוהה ביותר של תקשורת או יכולת לתקשר של האדם עם עצמו ועם זולתו. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? - בהחלט כן. סופר נובה. מעצמה. גלקסיה של עוצמות. שמזילות ריר כוכבים בצורה של דמעות. וצחוקים שנשפכים כמעיין המתגבר מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? - ביטויים וגילויי חברות ודאגה מצד אנשים קרובים ושמתאהב בי מישהו שהוא ראוי לי ואני לו. וגם כוס קפה שחור עם חלב בכל בוקר. וגם ההרגשה שלי שהצלחתי לעזור למישהו ויש תוצאות. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? - ללא כחל וסרק. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? - אני לא עונה על שאלות אמריקאיות. כל מקרה לגופו. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? - עייני ערך: השאלה הקודמת. את/ה בחור/ה קנאי/ת? - כן. החיים טובים לדעתך? - כן. מה תעשה כשתסיים את השאלון? - פיפי. שיר ברקע: - נו מה נהיה אני באמצע סרט..ששם יש קטעים של מוסיקה קלאסית. שעת סיום: -עכשיו מסר לכותב (ולא אני כתבתי, אומנות הקופי/פייסט): - לא מבינה מה רוצים ממני בסעיף הזה. בקיצר אחלה של שרשור, תהיו אנשים טובים ואל תעמדו בחנייה של נכים. יללה ביי.[/color] |
|