Master Lighten(שולט) |
לפני 18 שנים •
13 ביוני 2006
נו באמת....
לפני 18 שנים •
13 ביוני 2006
Master Lighten(שולט) • 13 ביוני 2006
אני מאוד מקווה שאתה לא מנסה להוכיח שום דבר בכתיבה שלך ושזה סתם הומור דפוק..
כי זה ממש עצוב לקרוא שטויות כאלה מפיו של אחד שחושב שהוא אדון... שהמושג אדון אצלו זה כוחניות מיותר...גועל נפש.. זלזול.. וגזענות מסריחה. אני מאוד מקווה שלא כך את בחייך האמיתיים כשולט.. כי אם כן - אתה בושה לקהילה הזו. קח את זה לתשומת ליבך. |
|
נשר המדבר(שולט) |
לפני 18 שנים •
13 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
13 ביוני 2006
נשר המדבר(שולט) • 13 ביוני 2006
האמת מאסטר לא אמיתי ולא רציני מקווה שזו לא דרכך
|
|
המלט |
לפני 18 שנים •
13 ביוני 2006
אותי דווקא מדאיגה
לפני 18 שנים •
13 ביוני 2006
המלט • 13 ביוני 2006
כמות הקוראים שיש כאן שלא מזהים סאטירה כשזו מוצגת לפניהם, בכשרון לא מבוטל, יש לומר.
אפשר להתווכח על הטעם הטוב של מחבר הסאטירה, על החומרים אותם בחר על מנת להציג את הסאטירה שלו, וכו. אם לא הייתי חושש מפני התקפת שולטים באיזור א', הייתי מעז ואומר שהופעת הפוסט מאת השולט החדש, בתוספת רפרוף קליל על פני תגובתו של קליבר, מבלי להיווכח באירוניה הברורה שבה, גררו אחריהם חזית עדרית ומאוחדת נגד הסטיריקן החדש. כי ככה זה בעדר כשמגיע זכר חדש, ועוד אחד שיודע להתבטא. די ברור גם שהדיווח של Tea pussy אמין ומציאותי בערך כמו עלוני ההסברה של הקג"ב בשנות השבעים , מה גם שאפשר לטעון שאין אדם משים עצמו רשע, ודי לחכימא, וגו'. |
|
Master Yoav(שולט) |
לפני 18 שנים •
13 ביוני 2006
לא אהבתי
לפני 18 שנים •
13 ביוני 2006
Master Yoav(שולט) • 13 ביוני 2006
הזוי, גזעני וחסר טעם.
|
|
Tea Pussy |
לפני 18 שנים •
13 ביוני 2006
חבל מאוד
לפני 18 שנים •
13 ביוני 2006
Tea Pussy • 13 ביוני 2006
ההנהלה בחרה למחוק את האזהרה שלי מפני דירבלק.
שיבושם לכם, אני עדיין חושבת שהסיפור איום ונורא. דיר - שלחתי לך מסר. תקרא ותפנים. |
|
Dear Balak |
לפני 18 שנים •
13 ביוני 2006
טיפוסי
לפני 18 שנים •
13 ביוני 2006
Dear Balak • 13 ביוני 2006
אני מקווה שהפקת את הלקח מהמחיקה. השרשור צריך להיות ענייני ולעסוק רק בענייני BDSM.
אגב אחד מהמגיבים שקטלו אותי שלח לי מסר פרטי שבו הוא כתב לי ששכנעת אותו להגיב בשרשור הזה ולרדת עלי. אני תוהה כמה כאלה עוד יש פה? את אישה מאוד מוזרה ומעניינת טיפוסי, אני לא שלחתי לך שום מסרים, שום פנטזיות, שיהיה ברור. וכן, קראתי את המסר ששלחת לי. מאוד מפתה אבל כרגע יש לי דברים לעשות הערב, תודה. |
|
כלובי |
לפני 18 שנים •
13 ביוני 2006
כנסו לדיר באלאק רציני
לפני 18 שנים •
13 ביוני 2006
כלובי • 13 ביוני 2006
Tea Pussy ו Dear Balak
זה אותו יצור עם שני כינויים שמנהל עם עצמו דיאלוג כאן בפורום. למה? לאלוהים הפתרונים. |
|
המלט |
לפני 18 שנים •
13 ביוני 2006
Re: חבל מאוד
לפני 18 שנים •
13 ביוני 2006
המלט • 13 ביוני 2006
Tea Pussy כתב/ה: ההנהלה בחרה למחוק את האזהרה שלי מפני דירבלק.
שיבושם לכם, אני עדיין חושבת שהסיפור איום ונורא. דיר - שלחתי לך מסר. תקרא ותפנים. אתך באבלך, טיפוסי. את יודעת, פרננדו פסואה (1888 - 1935) היה משורר וסופר פורטוגלי, ובדיוק עכשיו לכבוד שבוע הספר יצא ספר חדש דנדש שלו. אבל לא זה מה שרציתי לספר לך. מה שמיוחד בו, הוא שהוא המציא לעצמו בסביבות 70 (!) הטרונימים -- ז"א -- דמויות שונות, והוא כתב בתור כל אחד מהם בתקופות שונות. לכל אחת מהדמויות בשמן כתב היה סגנון משלה, השקפת עולם משלה, פילוסופיה, אורח חיים, ואפילו שפה. וכך מסופר עליו בויקיפדיה (ערך: פרננדו פסואה) ציטוט: פררנדו פסואה ברא משוררים, אותם כינה הטרונימים. ההטרונימים של פסואה הינם
משוררים עצמאיים שכתבו שירה או פרוזה בשפות שונות ובסגנונות שונים. לא מדובר בפסאדונימים, שם בדוי, ההטרונימים של פסואה הם בני אדם בפני עצמם, בעלי ביוגרפיה, אופי, טעמים, תפיסות אמנותיות מוגדרות וכן בשפעות מפסואה ועליו, מהטרונימים אחרים ועליהם. מניין ההטרונימים שברא פסואה עולה על שבעים, והוא גדל בהתמדה עם פענוח הכתבים הרבים שנמצאו בתיבה. שלושה מן ההטרונימים נחשבים לחשובים ופוריים במיוחד, אלברטו קאיירו, אלוורו דה קמפוס וריקרדו רייש. אלוורו היה מהנדס ימי, רייש היה רופא, אחר היה אסטרולוג. אז מה שאני מציע לך, תה-כוסי, הוא כדלקמן. שני ההטרונימים הנוכחיים הם סבבה. אבל צריך להוסיף להם עוד כמה. למשל Tea Knock תהיה הדמות שכל הזמן מתבכיינת. Bill Bull תהיה הדמות שמתבלבלת בחינניות וכל השולטים יתחילו אתה, ו Sheer Boot תהיה שולתת סופסופנית שדוקטרינות השליטה של דולי, מאדאם T, קווינסי ואושיות אחרות יחווירו לעומתן כמו יפהפיה גותית. |
|
פירות אסורים{זוג} |
לפני 18 שנים •
13 ביוני 2006
סתם קקי
לפני 18 שנים •
13 ביוני 2006
פירות אסורים{זוג} • 13 ביוני 2006
ואין בכלל מועדון סאדו בבת ים
|
|
Dear Balak |
לפני 18 שנים •
13 ביוני 2006
Re: כנסו לדיר באלאק רציני
לפני 18 שנים •
13 ביוני 2006
Dear Balak • 13 ביוני 2006
כלובי כתב/ה: Tea Pussy ו Dear Balak
זה אותו יצור עם שני כינויים שמנהל עם עצמו דיאלוג כאן בפורום. למה? לאלוהים הפתרונים. ברור כלובי, אתה מנהל את הצ'ט והמלך פה, אתה צודק ויודע הכל. אף אחד לא ינסה לערער בדברייך. שיבושם לך. אני התעייפתי להילחם בטחנות רוח ולהיות דון קישוט כי אין לי איזה סאנצ'ו פאנצ'ה לידי. עשה כרצונך ואני אכתוב כמיטב יכולתי. היצירה היא הדבר החשוב בשבילי. מי שאוהב אחלה, מי שלא שיהיה לו לבריאות. אני לא מנהל דו שיח עם עצמי מבטיח לך. לא ברור איך טיפוסי שכנעה את כולם, אבל היא גם שכנעה במסרים פרטיים כמה חבר'ה שיכנסו בי. יאללה כלובי, בוא נעשה שיהיה לכולנו נעים ומעניין בפורום. |
|