סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

והפעם תכנים של פרופילים

Madame T​(שולטת)
לפני 18 שנים • 23 ביוני 2006

אם כבר מדברים על פרופילים

Madame T​(שולטת) • 23 ביוני 2006
גם אני כמוך, מלקושית, אוהבת להכנס מדי פעם לפרופיל זה או אחר,סתם מעניין לראות מה אחרים כותבים. מה היית אומרת, אם היית נכנסת במקרה לפרופיל של שולטת אחרת ומגלה, לתדהמתך הרבה, שאותה שולטת העתיקה משפטים שלמים כלשונם מתוך הפרופיל שלך לשלה? את האחרים שינתה טיפה והתאימה אליה. מה דעתך על זה? סיפור אמיתי לגמרי שקרה לי וגיליתי אותו זה עתה... לא אנקוב בשמה של השולטת, אבל מה אגיד לך, נחמד מאד שהפכתי למודל לחיקוי, אבל משום מה סברתי לתומי שיש לי "זכויות יוצרים" על הפרופיל שלי. מסתבר שטעיתי.... icon_twisted.gif
מלכה מלקה​(אחרת)

הייתי חושבת בהתחלה

מלכה מלקה​(אחרת) • 23 ביוני 2006
המממ
נשבעת
זו היתה התגובה הראשונה שלי
(:
באשר לאם יעתיקו ממני
אז נראה לי סבבה שמישהי מזדהה
ב יכול להיות שהיא רשמה את זה לפנייך או בלי קשר אלייך
וגם אם לא
שוב אולי במילים שלך היא מרגישה שהיא יכולה לבטא את עצמה עם שינוי והתאמה נקודתית אליה .

גם ניקים יש מאד מאד דומים .
אותו שם רק עם נקודה או עם עוד אות וכו
אבל לא נראה לי שיש לנו זכויות יוצרים כאלו משמעותיות
מה שכן - אם זה מציק לך אולי תדברי איתה ותנסו ללבן את הדברים
בסוף תגלי שזה בכלל לא כמו שזה נראה מהצד icon_wink.gif
מלכה מלקה​(אחרת)

הייתי חושבת בהתחלה

מלכה מלקה​(אחרת) • 23 ביוני 2006
המממ
נשבעת
זו היתה התגובה הראשונה שלי
(:
באשר לאם יעתיקו ממני
אז נראה לי סבבה שמישהי מזדהה
ב יכול להיות שהיא רשמה את זה לפנייך או בלי קשר אלייך
וגם אם לא
שוב אולי במילים שלך היא מרגישה שהיא יכולה לבטא את עצמה עם שינוי והתאמה נקודתית אליה .

גם ניקים יש מאד מאד דומים .
אותו שם רק עם נקודה או עם עוד אות וכו
אבל לא נראה לי שיש לנו זכויות יוצרים כאלו משמעותיות
מה שכן - אם זה מציק לך אולי תדברי איתה ותנסו ללבן את הדברים
בסוף תגלי שזה בכלל לא כמו שזה נראה מהצד icon_wink.gif
Madame T​(שולטת)
Madame T​(שולטת) • 23 ביוני 2006
יקירתי, כשמישהי ששפתה עילגת למדי בדרך ההתבטאות ה"רגילה" שלה מעתיקה ממך משפטים שלמים ולאחרים עושה "התאמה" משלה ורושמת אותם בפרופיל שלה, שזה בכל זאת הכרטיס האישי שלנו באתר, לא הייתי אומרת שזה משהו שמשעשע אותי במיוחד. את סגנון הכתיבה שלי אני מכירה היטב ויודעת בדיוק מתי כתבתי את דברי ואיך ניסחתי אותם. מה לעשות שכמו שאני מקפידה על "זכויות יוצרים" של אחרים כשאני מצטטת אותם בבלוג שלי למשל, נראה לי שזו חוצפה מצידה (בלשון המעטה) להעתיק משפטים שלמים מהכרטיס האישי שלי ו"להעביר" אותם כאילו הם שלה. אז או שהפרופיל שלי כזה מדהים, או שהיא לא יודעת להתבטא או שאין לה אישיות משלה (או שכל השלושה גם יחד).... אז סחתיין עליה, מה אומר לך (ולא, אין לי ניק כפול, ממש לא, לכל היותר "חיקוי" עלוב...) icon_rolleyes.gif