tch(נשלט) |
לפני 18 שנים •
6 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
6 ביולי 2006
tch(נשלט) • 6 ביולי 2006
tch כתב/ה: איך אפשר לגנות את ה......24/7 ?
צ'יטה כתב/ה: tch: אני מצטער, איש יקר, אתה, כאחד המקרים של ההתמסרות מהעמוקות שהכרתי, הגעת לדעתך, למשהו קרוב ל- 24/7 פעם ? בוודאי,איזו שאלה מצחיקה,נולדתי ב-24/7 ,יש יותר קרוב מזה? אני כנראה מתמסר וכנוע מבטן ומלידה. |
|
המלט |
לפני 18 שנים •
6 ביולי 2006
Re: לא אגדה אורבנית?
לפני 18 שנים •
6 ביולי 2006
המלט • 6 ביולי 2006
פוטנציאלית כתב/ה: תמיד חשבתי ש 24/7 זה לא יותר מאגדה אורבנית. אני מסוגלת להבין שיש זוגות שחיים ככה לתקופה קצרה, אבל לאורך זמן?! כל הזמן?
מה קורה אם רוצים ילדים? מה קורה כשמישהו חולה או כשיש טרגדיות אחרות? מה קורה כשסתם החיים מעיקים וקשים ורוצים חבר/ה ולא שולט/ת? באמת יש זוגות שחיים ככה שנים? לגמרי אגדה אורבנית. תחילתה בעלוני בדסמ מסעירים מודפסים על נייר ממוחזר ומופצים בחנויות הסקס הנחשבות בסן-פרנסיסקו, כאשר השחקנים הכי סופיסטיקייטד של הסצנה חיפשו איך אפשר למקסם את ההתמסרות והכניעה. המשכה באינספור נשמות טהורות ולא כל כך חדות אבחנה שהבינו את זה מילולית -- ואף ניסו את זה, ואומרים שהשיא הושג בפלורידה אצל מיסטרס מלודי, והוא היה 24/5.2, כי בבוקר היום החמישי לבת של הסאב היתה מסיבת סיום בבית הספר. וסופה, כמו בסופה של כל אגדה אורבנית, בסילוף המשמעות המקורית, ויציקת תכנים כיד הדמיון הטובה -- התמסרות, טוטאליות, וכו. הכל קורס כמובן, ברגע שמבינים שבזוגיות יש רוב הזמן חיים אמיתיים של בני אדם, שאולי רוצים ילדים (ישמור אותם האל), ושיש להם עבודה, וחברים אחרים (באמת שישמור), התחייבויות משפחתיות אחרות, וכיוצא באלה. זה נחמד לפנטז על זה, אבל אני מסכים לגמרי שזו אגדה ככל האגדות. לא יותר. |
|
Brave Dwarf |
לפני 18 שנים •
6 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
6 ביולי 2006
Brave Dwarf • 6 ביולי 2006
טוב. ועכשיו, אחרי שצחקנו אתך, המלט, יש לי שאלה: איך אתה רואה את ה- 24/7 האורבני (ואני לא מתכוון לחיי עיר סדירים של 9:00-17:00). כאילו, למה הילדים, לדוגמא, מפריעים. כידוע לי גם הונילים לא מזדיינים בסלון, גם לא הומוסקסואלים. גם שמעתי אתמול בחדשות על בייביסיטר (שמרטף) ואפילו רדפתי אחרי איזה אוטו עליו הייתה מודבקת המודעה עם לשוניות כאלו עם מס' טל' לתלישה. או שמבחינתך 24/7 זה מצב בו היא כל הזמן על ארבע והוא כל הזמן מצליף בה? רחמים! הבן אדם צריך לאכול לפעמים, לצחצח שיניים, לחרבן. (אגב, הומוסקסואל לא מפסיק להיות הומוסקסואל כאשר הוא מצחצח שיניים ובן זוגו ברגעים אלה לא הופך להיות סטרייט) |
|
Minnet |
לפני 18 שנים •
7 ביולי 2006
גמד, שאלת? יש תשובה מדוע אגדה אורבנית
לפני 18 שנים •
7 ביולי 2006
Minnet • 7 ביולי 2006
Brave Dwarf כתב/ה: טוב. ועכשיו, אחרי שצחקנו אתך, המלט, יש לי שאלה: איך אתה רואה את ה- 24/7 האורבני (ואני לא מתכוון לחיי עיר סדירים של 9:00-17:00). כאילו, למה הילדים, לדוגמא, מפריעים. כידוע לי גם הונילים לא מזדיינים בסלון, גם לא הומוסקסואלים. גם שמעתי אתמול בחדשות על בייביסיטר (שמרטף) ואפילו רדפתי אחרי איזה אוטו עליו הייתה מודבקת המודעה עם לשוניות כאלו עם מס' טל' לתלישה. או שמבחינתך 24/7 זה מצב בו היא כל הזמן על ארבע והוא כל הזמן מצליף בה? רחמים! הבן אדם צריך לאכול לפעמים, לצחצח שיניים, לחרבן. (אגב, הומוסקסואל לא מפסיק להיות הומוסקסואל כאשר הוא מצחצח שיניים ובן זוגו ברגעים אלה לא הופך להיות סטרייט) גמד, לדעתי אגדה אורבנית. הבט בתאור של צ'יטה על השפחה העצמתית שההתמסרות שלה כוללת ציות בפרטים הקטנים ביותר בלי לעבור את מבחן השכל ובלי להעלות על הדעת שימוש במילת בטחון. צ'יטה כתב/ה: אני סבור שיחסי שליטה, ראוי להם שיתרחבו מחוץ לגבולות הסשן. אין במטלות היומיומיות אינדיקציה ל-24/7.
גם אם בכל אינטרקציה בינך לבין אדונך, כל אחד נשאר במקומו, אין בכך אינדיקציה ל- 24/7. המשפט הזה: אני סומכת עליך בעינים עצומות שתדע מה טוב בשבילי. אפילו אם אני לא מבינה את זה עכשיו". לא עוסק רק בדברים שהם בגדר זוטות. המשפט הזה מתרחב לכמעט הכל ב- 24/7. ושם המקום שמפריע לי. 24/7, עבורי, במלוא אורכה של המילה, היא שאיפה נשגבת אולי, לא שלי כמובן, ואין כאלה שמגיעים לכך ממש. שם, אותה שיפחה, צריכה את אדונה, בהרבה מאד פרטים יומיומיים. הוא פשוט מעורב בחייה, באופן כה עמוק, בפרטי פרטים. שם היא סומכת על אדונה בעיניים עצומות. מבלי להסס. הביצוע לא עובר דרך המחשבה בכלל. ביצוע אוטומטי. לדעתי ביחסים שהם בגדר 24/7, העומק שם מגיע למקום, בוא אותה שיפחה נרצעת, תתפלץ מעצם המחשבה להשתמש במילת ביטחון. האופן היחידי לדעתי, בו יש לה, במקרה שכזה להגן על עצמה, הוא שבמבחן הזמן, היא מרגישה שהקשר עושה לה רע. זה לא שנשללת לה הזכות הזו, זה שהיא לא תעלה על דעתה לעשות בה שימוש. ביחסים כאלה, בהרבה פעמים, אין גבולות כלל. זה מגיע לעומק, שהשולט יודע מה טוב בשבילה, יותר טוב ממנה, גם בזה. אתה חושב שאישה תסכים לצית בלי שמשהו יעבור את מבחן השכל שלה ותיתן לאורך זמן לשלוט בה בכל הפרטים הקטנים ביותר ביום יום? מרינט |
|
Brave Dwarf |
לפני 18 שנים •
7 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
7 ביולי 2006
Brave Dwarf • 7 ביולי 2006
"גמד, לדעתי אגדה אורבנית.
הבט בתאור של צ'יטה על השפחה העצמתית שההתמסרות שלה כוללת ציות בפרטים הקטנים ביותר בלי לעבור את מבחן השכל ובלי להעלות על הדעת שימוש במילת בטחון. " מה קרה? איפה הייתי כשזה קרה? צ'יטה הוא הדובר של 24/7 ? שוב ישנתי. (-: אגב, אם יש לך טיעונים העולים על "צ'יטה, מוישלה, אנגרדיאלוגינוס, אמר," אשמח לשמוע. |
|
Minnet |
לפני 18 שנים •
7 ביולי 2006
:) מציאות תלוית הגדרה
לפני 18 שנים •
7 ביולי 2006
Minnet • 7 ביולי 2006
Brave Dwarf כתב/ה: "גמד, לדעתי אגדה אורבנית.
הבט בתאור של צ'יטה על השפחה העצמתית שההתמסרות שלה כוללת ציות בפרטים הקטנים ביותר בלי לעבור את מבחן השכל ובלי להעלות על הדעת שימוש במילת בטחון. " מה קרה? איפה הייתי כשזה קרה? צ'יטה הוא הדובר של 24/7 ? שוב ישנתי. (-: אגב, אם יש לך טיעונים העולים על "צ'יטה, מוישלה, אנגרדיאלוגינוס, אמר," אשמח לשמוע. גמד, השאלה איך מגדירים 24/7. צריך להפריד בין קשר זוגי וקשר שבו לשניהם יש קשר זוגי והקשר ביניהם הוא נוסף. אנחנו מדברים על קשר זוגי. יכולים להתכוון לכמה דברים. א. שבאופן מפתיע או מתוכנן בסשן השולט נותן מטלות לשפחה במשך שעות היום והשפחה מבצעת. שמעתי שולטים שקוראים להוראות בין סשנים שליטה 24/7. אפשר לראות בהם גם הרחבה של המשחק המיני כשגם השולט וגם השפחה יודעים שהמשחק נעשה להעצמת הריגוש המיני. מה 24/7 ? לא בזמן הסשן או מפתיע? ב. כשכל החלטה נקבעת בסוף ע"י השולט ונשלטת מבצעת גם כאשר ההגיון מאחורי ההחלטה לא ברור לה ויש זכות למילת בטחון. אני חושבת שקשר בלי חילופי דעות לא נותן ביטוי לכל המרכיבים שבנשלטת או בנשלט ואם הם בעלי דעות משלהם הם לא יסכימו בכל החלטה לציית לשולט. אמא תסכים לציית לכל החלטה של בעלה על הילד? אם היא עובדת הוא יתערב בעבודתה? ג. אם בחלק מהמקרים ההחלטות נעשות ע"י הנשלטת האם אתה חושב שהקשר 24/7? אם נגדיר 24/7 כקשר עם כמה הוראות מחוץ לסשן אני חושבת שמדובר במשחק רציני אבל אני לא מגדירה אותו כ24/7. מה אתה מגדיר כ24/7? מרינט |
|