איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
6 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
6 ביולי 2006
איימי_(נשלטת) • 6 ביולי 2006
בטי בום- אני חושבת שאת בהחלט צודקת בעניין ההתאמה האישית. לכל אחד ואחת זכות להעדפותיה שלה מבלי צורך להתנצל על כך. העניין הוא שהתחושה שלי היא שאיכשהו מדובר כאן בעניין מגדרי. לא ראיתי כמעט סאביות שפותחות פוסטים כי נתקלו בסירוב. ראיתי, לעומת זאת, דומים שעושים זאת- הם טענו שהסאביות כאן הן לא אמיתיות (וכמה פוסטים כאלה ראינו?... )
בנסיוני שלי, מעולם לא נדחיתי עקב ניסיון רב מדי או מועט מדי. נדחיתי או דחיתי על בסיס חוסר התאמה אישית בלבד. אני חושבת שכרגיל- הבעיה היא הגברים (נאמר בבדיחות הדעת חברים... ) |
|
Minnet |
לפני 18 שנים •
6 ביולי 2006
מה היללנות וההכללות האילו?
לפני 18 שנים •
6 ביולי 2006
Minnet • 6 ביולי 2006
נכתב ספר ההוראות השלם לעבד המנוסה ואני עדיין לא קיבלתי?
מה היללנות וההכללות כנגד השולטות? כל שולטת יוצרת את דפוס השליטה שמתאים לה. אם היא רוצה עבד מנוסה-זכותה ואם היא רוצה עבד חסר ניסיון גם זכותה. אני מאמינה שלפחות אצל חלק מהשולטות הבחירה נעשית על פי האדם, האופי והמשיכה שלו ולא על פי הניסיון. אצלי, כשולטת מתחילה, עבד מנוסה יצטרך להיות מושך ובעל אופי מיוחד כי אני מעדיפה ליצור בעצמי את השליטה שלי ולכן מעדיפה נשלט חסר ניסיון. מרינט |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 18 שנים •
6 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
6 ביולי 2006
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 6 ביולי 2006
בטי בום כתב/ה: אומנם ביקשת מרחפנית , אבל כאחת שמסכימה איתה בכל מילה שהסיפור הזה כבר מתחיל להיות נורמה .
אנשים תתאפסו זה אתר שנועד להגשים פנטזיות , כולנו פה בכדי למצוא לעצמינו פרטנרים לאותה השריטה / פנטזיה / נטיה מינית וכו .... לכולנו יש איזה תמונה בראש של איך אנחנו רוצים את הפנטזיה וכולנו מחפשים מישהוא / היא להגשים איתה/ו הסרט . איך אפשר לבוא בטענות על זה שהמלכות פה רוצות משהו מסויים כשבכלוב יש כמה מאות של נשים שמגדירות עצמן שולטות לכולנו טעם / גישה / משיכה שונה ? אני עוד לא ראיתי בקופידון פוסטים של למה נשים לא רוצות גברים מסוג מסויים כי זה ברור כשמגיעים להגשים פנטזיה או למצוא בני זוג לכולנו יש דרישות מאוד ברורות של מה "עושה לנו את זה" ולכולנו יש דברים עליהם אנחנו מוכנים להתפשר וכולנו בהחלט לא מחפשות את אותו הדבר , היו לי סאבים שהייתי צריכה לגמול אותם מכמה התנהגויות שאותי מאוד עצבנו לעומת הדומיות הקודמות שלהן מאוד הקפידו עליהן . נהיתה פה אופנה של לרדת על שולטות/ים שאני לא מבינה אותה בכל פעם שמישהו מקבל סרוב הוא רץ לפתוח פוסט . כולנו באים בכל הצבעים הגדלים וצורות ולכולנו מגיע למצוא אהבה וסיפוק , רק קצת סבלנות בסוף זה יגיע .. היו לי סאבים בכל מיני שלבים של נסיון קודם וברור לי שהפרמטר שלי לא היה נסיונם הבד"מי . הפרמטרים היחידים שלי לקחת אותם היה קודם עד כמה הם גירו לי את המח ואח"כ כמה הם גירו לי את הגוף . אפרוח אהבת חיי בכלל לא ידע כלום בהתחלה ואין לו ורידים בולטים בידיים (שזו התכונה הגברית הכי חשובה ) ואין לו פיגמנט אחד צפוף ולמרות כל הרשימה הזו עדיין (טפו טפו חמסה ) אני איתו . כך שאין חוקים , צריך רק למוד להתעזרבסבלנות ... בטי יקירה, לא יכלת לכתוב זאת יותר טוב-מסכימה איתך בכל מילה שכתבת. איימי , לא עשיתי הכללה גורפת, אך לא מעט פוסטים נפתחים גם על ידי סאביות, מסיבות שלהן. כבר לא מדברת שכל שני וחמישי נפתחים פוסטים על ידי סאבים מתוסכלים שלא יודעים לקבל כנראה סירוב ובוערים ביצר נקמנות ילדותי ומטופש. אין פה תחרות מי פותח יותר, שולטים/ות נשלטים/ות, בפועל, לאחרונה יותר ויותר פוסטים נפתחים כטרנד, נגד מלכות, בטוענה זו או אחרת, שהקשר שלה למציאות הינו רופף,אם בכלל קיים. לא לקחת אישית את דבריי |
|