דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •
30 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
30 באוג׳ 2006
דולי .(שולטת) • 30 באוג׳ 2006
WIZARD כתב/ה: aleks כתב/ה: תאור מאד יפה של סשן חזק ביותר ( הרבה מעבר לסיבולת שלי אמנם )
כל הכבוד הגבירה דולי ולסאב שלך חוזר ואומר ומחדד את הנקודה שלי עינין של פתיחות מודעות עצמית ומוכנות לעבור חוויות ברמה הזאת בהחלט נכון , יש צורך במודעות , זרימה , פתיחות וכוח סיבולת גדול לעבור סשן שכזה.... אך הדבר החשוב ביותר ...הוא הבטחון בדומית, הביטחה הגמורה בה. ברגע שבוטח ומאמין בה , הכל יכול להיות.... |
|
dragon fly |
לפני 18 שנים •
30 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
30 באוג׳ 2006
dragon fly • 30 באוג׳ 2006
[
בהחלט נכון , יש צורך במודעות , זרימה , פתיחות וכוח סיבולת גדול לעבור סשן שכזה.... אך הדבר החשוב ביותר ...הוא הבטחון בדומית, הביטחה הגמורה בה. ברגע שבוטח ומאמין בה , הכל יכול להיות....[/quote] כמה שאת צודקת בדברייך הגעתי אלייך ילד מהוסס,חסר ביטחון,לא בשל,ללא הרבה פתיחות ומודעות...לעולם הבדסם. לקחת אותי אל הטופ וידך עוד נטויה! עם הזמן נתת לי את הביטחון המלא בך ובמעשייך.בקשר,בהקשבה,בעזרה,בחוכמה.בנסיון שלך! היום בעיניים עצומות מקריב לך את גופי ליבי ונפשי סומך ,בוטח,מכבד יודע שלא תפגעי אף פעם בכוונה. ההיפך רק אושר את נותנת ודואגת שיהיה לי בכל תחומי החיים שלי........ מי יתן וימצא אישה כמוך לזוגיות ונישואין . דומית מסוכנת שכמוך !סדיסטית ברמות מטורפות! את יקרה לליבי תמיד! אוהב אותך מהלב אשת חיל |
|
המלט |
לפני 18 שנים •
30 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
30 באוג׳ 2006
המלט • 30 באוג׳ 2006
|
|
דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •
30 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
30 באוג׳ 2006
דולי .(שולטת) • 30 באוג׳ 2006
dragon fly כתב/ה: [
בהחלט נכון , יש צורך במודעות , זרימה , פתיחות וכוח סיבולת גדול לעבור סשן שכזה.... אך הדבר החשוב ביותר ...הוא הבטחון בדומית, הביטחה הגמורה בה. ברגע שבוטח ומאמין בה , הכל יכול להיות.... כמה שאת צודקת בדברייך הגעתי אלייך ילד מהוסס,חסר ביטחון,לא בשל,ללא הרבה פתיחות ומודעות...לעולם הבדסם. לקחת אותי אל הטופ וידך עוד נטויה! עם הזמן נתת לי את הביטחון המלא בך ובמעשייך.בקשר,בהקשבה,בעזרה,בחוכמה.בנסיון שלך! היום בעיניים עצומות מקריב לך את גופי ליבי ונפשי סומך ,בוטח,מכבד יודע שלא תפגעי אף פעם בכוונה. ההיפך רק אושר את נותנת ודואגת שיהיה לי בכל תחומי החיים שלי........ מי יתן וימצא אישה כמוך לזוגיות ונישואין . דומית מסוכנת שכמוך !סדיסטית ברמות מטורפות! את יקרה לליבי תמיד! אוהב אותך מהלב אשת חיל[/quote] אהבתי... |
|
אפלבי |
לפני 18 שנים •
1 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
1 בספט׳ 2006
אפלבי • 1 בספט׳ 2006
סשן עם עוצמות.
יותר מידי לטעמי אבל עם הרבה עוצמה. |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •
2 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
2 בספט׳ 2006
דולי .(שולטת) • 2 בספט׳ 2006
אפלבי כתב/ה: סשן עם עוצמות.
יותר מידי לטעמי אבל עם הרבה עוצמה. מקבלת כמחמאה.... |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 18 שנים •
2 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
2 בספט׳ 2006
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 2 בספט׳ 2006
דולי . כתב/ה: אפלבי כתב/ה: סשן עם עוצמות.
יותר מידי לטעמי אבל עם הרבה עוצמה. מקבלת כמחמאה.... ככול שהעוצמה גוברת ואיתה גם האנרגיה המשותפת שני גופות מתערבבים מתחרברים כאחד |
|
חתולההה |
לפני 18 שנים •
2 בספט׳ 2006
מיאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
לפני 18 שנים •
2 בספט׳ 2006
חתולההה • 2 בספט׳ 2006
דולי שולטת פראית שכמותךךךךךךךךךךך
אהבתיייייייייייייי מיאוווווווווווווווווווווווו חתולההה. |
|
דולי .(שולטת) |