עינבר |
לפני 18 שנים •
24 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
24 באוג׳ 2006
עינבר • 24 באוג׳ 2006
עבודת מאסטר כתב/ה: [שכחת לציין פרט קטן - היו מוסיפים את שמו של הדום שלה לשרשורי דומים מסוכנים בכל אתרי הקהילה והשרשור הנוכחי היה הופך למתאבן עבור כלובניות מיניסטיות...
מאיפה אתה מוצא את החומר לאגדות האורבניות על פורומים של פמיניסטיות מטורפות? מאיפה הגיע הסיוט ההזוי שלך על רשימות ארוכות שניזונות מחצי שמועה ופמיניזם? לא נמאס לך להשמיץ את הפורומים ולהאשים את המנהלות של ברדיפת גברים, בלי שיש לך מושג מה כתוב שם, כמה שמות יש שם ועד כמה הכל מגובה בהוכחות? |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
24 באוג׳ 2006
Re: אין כזה דבר שפחה טובה
לפני 18 שנים •
24 באוג׳ 2006
עינבר • 24 באוג׳ 2006
Belisana כתב/ה: יש שפחה טובה לדומית שלה. דומית אחת, לדוגמא, תאהב את שפחתה טיזרית ומרדנית ואחרת תעדיף אותה צייתנית וכנועה. לכל זוג יש את מערכת הציפיות שלו מהקשר וזוג שמצליח הוא זוג שיש התאמה בין הציפיות של שני הצדדים.
אף דומית לא מצפה משפחתה שתגשים לה את כל הפנטזיות בסשן הראשון והשני. בשביל זה היא הדומית ותפקידה להוביל אותך למקום שהיא רוצה ושלא חורג מהגבולות שלך. ואיך בכל זאת אפשר לשפר את תחושת האכזבה? לפתוח דף חדש ולתאם ציפיות. שיחה כזאת יכולה לפתור בעיות עתידיות או לחשוף אי התאמות בסיסיות. אין סאבית שלא רוצה את גבירתה מרוצה ומסופקת ויחד עם זאת, חשוב שתזכרי שגם הצרכים שלך והגבולות שלך חשובים. והנה, סוף סוף הופיע קול השפיות. {ואני מצטטת את זה בעיקר כי גם אני חושבת שיש משהו מוזר, בלשון המעטה, בניסוח הטקסט המקורי} |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
Re: לא זאלו,
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 25 באוג׳ 2006
זיקית כתב/ה: לא רק לך.
את לא צריכה לספוג יותר כאב ממה שאת יכולה פיזית, נקודה. סף כאב הוא דבר דינאמי שמשתנה. ישנם סשנים בהם אפשר לספוג כאב רב, ואחרים שלא. גם הסאביות הכי מנוסות נתקלות בזה (לא? אינפי - לך יש יותר ניסיון בזה ממני ). את יכולה להביע התמסרות וכניעה בהרבה דרכים - לספוג כאב עד נקודה מסויימת זה לגיטימי ונעים (אם זה הקטע שלך ושלה) אבל מעבר לאותה נקודה שבה הגוף שלך קורס הדומית שלך צריכה להיות נבונה וקשובה ולא לגרום לך לעבור סף פיזי. בהצלחה.. מה שזיקית אמרה. וגם- חבל אם הקושי שלך לעמוד בהרבה כאב ביום מסויים מאכזב אותה... לא חושבת שצריך. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
Re: עצה ונילית פשוטה-לדבר!
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
ונילי בדסמי כתב/ה: הגעתי כי ראיתי שזאלו וג'ק כתבו ורציתי לראות על מה מדובר.
אני מסכים עם זאלו ג'ק וזיקית. עוד כמה דברים בפוסט לא נראו לי ולא רק המשפט הזה: "ואיכזבתי אותה בין אם זה בסאשן עצמו שגופי הקטן והקומפקטי פתאום לא היה יכול ליספוג את אותם הצלפות" הצד הונילי שלי מאמין בשיחות ולא רק ב"אילופים". במקרה נתקלתי בבלוג של השולטת שלה http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=1053 אני חושב שיש פער בציפיות, חוסר הבנה וקצר בתקשורת. לפי הפוסט של השולטת אולי הסשן נעשה בשעת כעס ואכזבה. אני חושב שכאשר כועסים יכולות לצאת אנרגיות שליליות ועדיף לא לקיים סשן אבל אני לא בדס"מי אכסטרימי וסטרייט. העצה הפשוטה והונילית שלי היא לעזוב לרגע את הבדס"מ ולדבר כי לפי הפוסט אתן לא מבינות האחת את השניה. כל הכבוד לוונילי בדס"מי. בעקבותיך, גם אני הלכתי לקרוא את הבלוג של סנדרה הגדולה. אני מבינה עכשיו שהבעיה היא הרבה יותר מסשן זה או אחר. יש צורך לעשות טיפול שורש, במידה והוא אפשרי. אל תשאלי "איך להיות שפחה יותר טובה". שאלי "איך להיות שפחה יותר טובה לגבירתך", ואל תשאלי אותנו- תשאלי אותה. הקשיבי לתשובותיה, הפנימי, נסי לתקן בהתאם, בקשי ממנה משוב תמידי על הצלחותייך וכשלונותייך... בהצלחה! |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
נוגה כתב/ה: Jake כתב/ה: זאלופון כתב/ה: ציטוט: ואיכזבתי אותה בין אם זה בסאשן עצמו שגופי הקטן והקומפקטי פיתאום לא היה יכול ליספוג את אותם הצלפות
רק לי משהו במשפט הזה נראה לא בסדר? זה רק ממחיש את הדרך בה ה"קהילה" עושה הבחנה בין מיילדום לבין פמדום. לו המשפט היה נכתב בהקשר של מערכת יחסים שבין שולט ונשלטת - היתה קמה קול צעקה רמה. דובדבן, לא ניראה לי שזאולופון או ג'ייק הם מ''השיטור הקהילתי של הבדס''מ '' פשוט, זה צורם כל כך. סביר להניח שאין אנו יודעים את כל הפרטים וגם לא מחצית ממערכת היחסים כאן, אבל יש משהו במישפט הזה שמאוד מטריד. מאוד כואב.-''ואיכזבתי אותה בין אם זה בסאשן עצמו שגופי הקטן והקומפקטי פיתאום לא היה יכול ליספוג את אותם הצלפות ''וכן, הגיע הזמן לנער קצת את האבק הפולני מתחת לשטיח : יש התייחסות שונה לחלוטין ( מצד שני המינים ) למיילדום ולפמדום ( ולא בהכרח רק בשרשור הזה ) . דבר שלדעתי מנציח, באופן פרדוקסלי את השובניזם גם פה, בעולם הבדס''מ. האם לדומית מותר הכל ? האם סימן מצוקה קטן או גדול שנשמע , גלוי או נסתר, מהנשלט \ ת , ראוי להתעלמות מצד דומיות , כי ''היא אישה ..'' ואילו כאשר גבר עושה זאת, אוטומטית הוא הופך לדום מסוכן ? ולמען הסר ספק- אני בהחלט לא מדברת ( רק ) על השירשור הספציפי הזה. ואולי בכלל הגיע הזמן לראות דברים אחרת, ולהבין שקיימים הבדלים מהותיים בין שליטה נשיית לגברית, ולהעלות אותם. לא בהכרח כביקורת, אלא כעובדות . יאללה, תעלי! שמישהו יפתח שירשור... |
|