huan |
לפני 18 שנים •
16 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 באוג׳ 2006
huan • 16 באוג׳ 2006
בנושא הכסף מדובר בנורמת התנהגות פסולה..יש הרבה סאבים לא מעטים הרואים בדבר תנאי הכרחי למציאת דומית ושמירתה...בגלל היחס בין הדומים לסאבים רבים יהיו מוכנים לדברים הרבה יותר מרחיקי לכת ראי ערך כל אותם המציאים שרותי נהג,ניקיון וואט אבר...הדבר נובע מתחרות וחוסר מודעות לעובדה שמדובר בניצול והתנהגות מחפירה ולא לגיטימית(יהיה נחמד עם מישהו ימצא את הלינק לשירשור שדיבר על זה) שלדעתי לפחות צריך לעקור עם השורש למעט המקרים שבהם באמת מדובר באנשים הנדלקים מניקיון או ניצול פננסי ולא משתשמים בכך כדרך לנסות ולקבל דברים אחרים.
ויש אנשים המעדיפים להיות מנוצלים ונפגעים אך לקבל שתהיה להם דומית אך זה ממש לא חייב ויותר מזה אסור שזה יהיה המצב. |
|
Jake(שולט) |
לפני 18 שנים •
16 באוג׳ 2006
Re: באמת, חואן..סיפור? אתה בטוח?
לפני 18 שנים •
16 באוג׳ 2006
Jake(שולט) • 16 באוג׳ 2006
ונילי בדסמי כתב/ה: אגב, ג'ק
חוק העונשין דווקא מטפל במקרים כאלה ולא רק חוק העונשין אלא כמה חוקים אחרים. ונילי, טיפול היחיד הוא באמצעות עבירת ביצוע מעשה סדום - עבירה אשר ניתן להחיל על פגיעה בנשים וגברים כאחד. היכן בדיוק ישנו טיפול בניצול מיני של קטין ע"י אשה בוגרת? |
|
ונילי בדסמי(מתחלף) |
לפני 18 שנים •
16 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 באוג׳ 2006
ונילי בדסמי(מתחלף) • 16 באוג׳ 2006
Jake כתב/ה: ונילי בדסמי כתב/ה: אגב, ג'ק
חוק העונשין דווקא מטפל במקרים כאלה ולא רק חוק העונשין אלא כמה חוקים אחרים. ונילי, טיפול היחיד הוא באמצעות עבירת ביצוע מעשה סדום - עבירה אשר ניתן להחיל על פגיעה בנשים וגברים כאחד. היכן בדיוק ישנו טיפול בניצול מיני של קטין ע"י אשה בוגרת? ג'ק, לא מזמן היה פס"ד שהחמיר בעונשה של מבוגרת שניצלה מינית קטין אבל אני התייחסתי לסיפור בשרשור. אם יש מקרה של ניצול מיני של קטין כבר מחפשים על פי הנסיבות מה יהיה הסעיף המתאים. קראת את השרשור בעמוד הקודם? כשכתבתי שיש חוקים ברורים במקרה הזה התכוונתי לסיפור ההוא. |
|
Jake(שולט) |
לפני 18 שנים •
16 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 באוג׳ 2006
ונילי בדסמי כתב/ה: Jake כתב/ה: ונילי בדסמי כתב/ה: אגב, ג'ק
חוק העונשין דווקא מטפל במקרים כאלה ולא רק חוק העונשין אלא כמה חוקים אחרים. ונילי, טיפול היחיד הוא באמצעות עבירת ביצוע מעשה סדום - עבירה אשר ניתן להחיל על פגיעה בנשים וגברים כאחד. היכן בדיוק ישנו טיפול בניצול מיני של קטין ע"י אשה בוגרת? ג'ק, לא מזמן היה פס"ד שהחמיר בעונשה של מבוגרת שניצלה מינית קטין אבל אני התייחסתי לסיפור בשרשור. אם יש מקרה של ניצול מיני של קטין כבר מחפשים על פי הנסיבות מה יהיה הסעיף המתאים. קראת את השרשור בעמוד הקודם? כשכתבתי שיש חוקים ברורים במקרה הזה התכוונתי לסיפור ההוא. ונילי, באותו עניין דובר בדין משמעתי ולא בכתב אישום. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 18 שנים •
16 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 באוג׳ 2006
זאלופון(שולט) • 16 באוג׳ 2006
ביקשת לינק - קיבלת:
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=3447 (זה נראה ארוך יותר ממה שזה באמת כי מתישהו הדיון שם מתפזר לכל עבר ונהפך להתנצחויות אישיות). היה גם המשך קצר להשתלשלות העניינים, אבל הוא פורסם באתר אחר. למען האמת אני לא בטוח שלכלובי בכלל יש בעיה עם לינקוקים לאתרים אחרים ואלוהים יודע שאין שום אתר שבכלל מתקרב להתחרות בו, אבל היי, אם אני יכולתי למצוא לבד גם אתם יכולים. תתאמצו קצת |
|
ונילי בדסמי(מתחלף) |
לפני 18 שנים •
16 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 באוג׳ 2006
Jake כתב/ה: ונילי בדסמי כתב/ה: Jake כתב/ה: ונילי בדסמי כתב/ה: אגב, ג'ק
חוק העונשין דווקא מטפל במקרים כאלה ולא רק חוק העונשין אלא כמה חוקים אחרים. ונילי, טיפול היחיד הוא באמצעות עבירת ביצוע מעשה סדום - עבירה אשר ניתן להחיל על פגיעה בנשים וגברים כאחד. היכן בדיוק ישנו טיפול בניצול מיני של קטין ע"י אשה בוגרת? ג'ק, לא מזמן היה פס"ד שהחמיר בעונשה של מבוגרת שניצלה מינית קטין אבל אני התייחסתי לסיפור בשרשור. אם יש מקרה של ניצול מיני של קטין כבר מחפשים על פי הנסיבות מה יהיה הסעיף המתאים. קראת את השרשור בעמוד הקודם? כשכתבתי שיש חוקים ברורים במקרה הזה התכוונתי לסיפור ההוא. ונילי, באותו עניין דובר בדין משמעתי ולא בכתב אישום. ג'ק, אולי אנחנו מדברים על מקרים שונים. במקרה שאני דיברתי עליו היה עונש מאסר בפועל בתוך כתלי בית הכלא. העונשים בדין משמעתי לא כוללים מאסר. עונש מאסר נמצא בסעיפים הפליליים. בכל מקרה חייבים לבדוק את הנסיבות ורק אז קובעים את הסעיף הרלוונטי. למשל בכמה מקרים שבהם איימי כתבה שהשולט שלה פגע בה והתעלל בה ע"י זה שהביא בחורות ושפחות לשהית לילה בביתו, כאשר היא ציפתה להשאר שם. למרות שגם אני הרגשתי הזדהות וכעס בגלל האטימות, האדישות וההתעללות הנפשית בסאבית אוהבת אין סעיף אישום והיה ברור שהוא שבר את נפשה. כל מקרה לגופו. השאלה שנשאלה פה היתה בקשר לסימטריה ביחס לנשלטות ולנשלטים, כאשר ההנחה שלא תמיד יש סעיפי אישום בשני המקרים או שבשני המקרים ניתן למצוא סעיף אישום. תקיפה בנסיבות מחמירות וגרימת חבלה חמורה הם סעיפים מספיק מחמירים ולא חייבים בשם התואר :"אונס". מה שהפתיע אותי היה דווקא היחס השונה של חברי הקהילה בעצמם ולא החסרון בסעיפי חוק. |
|
Jake(שולט) |
לפני 18 שנים •
16 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 באוג׳ 2006
ונילי בדסמי כתב/ה: Jake כתב/ה: ונילי בדסמי כתב/ה: Jake כתב/ה: ונילי בדסמי כתב/ה: אגב, ג'ק
חוק העונשין דווקא מטפל במקרים כאלה ולא רק חוק העונשין אלא כמה חוקים אחרים. ונילי, טיפול היחיד הוא באמצעות עבירת ביצוע מעשה סדום - עבירה אשר ניתן להחיל על פגיעה בנשים וגברים כאחד. היכן בדיוק ישנו טיפול בניצול מיני של קטין ע"י אשה בוגרת? ג'ק, לא מזמן היה פס"ד שהחמיר בעונשה של מבוגרת שניצלה מינית קטין אבל אני התייחסתי לסיפור בשרשור. אם יש מקרה של ניצול מיני של קטין כבר מחפשים על פי הנסיבות מה יהיה הסעיף המתאים. קראת את השרשור בעמוד הקודם? כשכתבתי שיש חוקים ברורים במקרה הזה התכוונתי לסיפור ההוא. ונילי, באותו עניין דובר בדין משמעתי ולא בכתב אישום. ג'ק, אולי אנחנו מדברים על מקרים שונים. במקרה שאני דיברתי עליו היה עונש מאסר בפועל בתוך כתלי בית הכלא. העונשים בדין משמעתי לא כוללים מאסר. עונש מאסר נמצא בסעיפים הפליליים. בכל מקרה חייבים לבדוק את הנסיבות ורק אז קובעים את הסעיף הרלוונטי. למשל בכמה מקרים שבהם איימי כתבה שהשולט שלה פגע בה והתעלל בה ע"י זה שהביא בחורות ושפחות לשהית לילה בביתו, כאשר היא ציפתה להשאר שם. למרות שגם אני הרגשתי הזדהות וכעס בגלל האטימות, האדישות וההתעללות הנפשית בסאבית אוהבת אין סעיף אישום והיה ברור שהוא שבר את נפשה. כל מקרה לגופו. השאלה שנשאלה פה היתה בקשר לסימטריה ביחס לנשלטות ולנשלטים, כאשר ההנחה שלא תמיד יש סעיפי אישום בשני המקרים או שבשני המקרים ניתן למצוא סעיף אישום. תקיפה בנסיבות מחמירות וגרימת חבלה חמורה הם סעיפים מספיק מחמירים ולא חייבים בשם התואר :"אונס". מה שהפתיע אותי היה דווקא היחס השונה של חברי הקהילה בעצמם ולא החסרון בסעיפי חוק. תקיפה בנסיבות מחמירות, גרימת חבלה וכו' אינן מבחינות בין נשים לגברים כלל. לא התכוונתי להעלות דיון מהותי בהלכות הדין הפלילי אלא רק הדגשתי שהמחוקק עצמו בחר להבחין בין ניצול קטינה לבין ניצול קטין ובין אונס אשה לבין - שיהווה אונס, לבין אונס גבר - שיחשב למעשה סדום. וכן, ישנו הבדל משמעותי בחומרת הענישה, לפחות עפ"י לשון החוק. אני מסכים איתך שהיחס של חלק מחברי הקהילה באותו סיפור מזעזע היה מחפיר. לכן אני באמת מוצא חשיבות בדיון הזה שהעלה Huan. |
|
ונילי בדסמי(מתחלף) |
לפני 18 שנים •
16 באוג׳ 2006
אם ננסה לקחת את הדיון למקום אחר
לפני 18 שנים •
16 באוג׳ 2006
לדעתי הדיון הזה חשוב.
בשרשור על הסאביות עינבר הציגה גרף לפיו אפשר לזהות מערכת מתעללת בסאביות. www.macom.org.il/images/galgal-alimut.gif האם הגרף מתאים למערכת בדסמית? מה מתוך הגרף הזה מתאים למערכת פאמדום? מה המאפיינים המיוחדים של מערכת פאמדום? לדעתי מערכות פאמדום שונות ממערכות מיילדום בהרבה מובנים ולא רק במאפייני ההתעללות. |
|
המלט |
לפני 18 שנים •
16 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 באוג׳ 2006
המלט • 16 באוג׳ 2006
Jake כתב/ה: ונילי בדסמי כתב/ה: אגב, ג'ק
חוק העונשין דווקא מטפל במקרים כאלה ולא רק חוק העונשין אלא כמה חוקים אחרים. ונילי, טיפול היחיד הוא באמצעות עבירת ביצוע מעשה סדום - עבירה אשר ניתן להחיל על פגיעה בנשים וגברים כאחד. היכן בדיוק ישנו טיפול בניצול מיני של קטין ע"י אשה בוגרת? כפי שציין ונילי בדסמי, חוק העונשין מטפל בניצול מיני של קטינים. מדובר בחוק העונשין התשל"ז 1977 (נוסח מתוקן). אפשר לקרוא בו כאן: http://www.pigur.co.il/law/onesh1.htm הסעיפים הרלבנטיים הינם 345 , 346 ו 348, ומפשוטו של מקרא עולה כי: יחסי מין עם קטינים מתחת לגיל 14 אסורים בכל מקרה, נחשבים לאינוס, ועונשם הינו 16 שנים לגבר עם קטינה, ושבע שנים לאשה עם קטין. במקרה של מעל גיל 14, החוק לא אוסר קיום יחסי מין בין אשה (אך לא איש) בוגרת לקטין חוץ מאשר במקרים המנויים בסעיף 348 ד - שזהו לשונו: ציטוט: העושה מעשה מגונה באדם שהוא קטין שמלאו לו ארבע עשרה שנים תוך ניצול יחסי תלות,
מרות, חינוך, השגחה, עבודה או שירות, דינו - מאסר ארבע שנים. יוצא מכאן, שחוק העונשין אינו מטפל במקרה בו גיל הקטין הינו בין 14 ל 16, וגם לא חל אף אחד מן המקרים המנויים בסעיף 348 ד. שאלה מענינת היא, האם על דומית בגירה שמאמצת אל חיקה החמים סאב בן 15, ומקיימת עמו יחסי מין, חלה ההגדרה "ניצול יחסי תלות" או "יחסי מרות". חבר עו"ד שלי אומר כי יתכן מאד שיהיו שופטים שיפסקו כך כאשר מדובר בשולט בגיר ובנערה שגילה קטן מ 18 (שאז, אם גילה בין 16 ל 18 חל עליה סעיף 348 ד. ואם גילה בין 14 ל 16 והיא הסכימה אז סעיף 346 - "בעילה אסורה בהסכמה" מטפל בזה, ואם היא מתחת לגיל 14 אז זה בכלל אינוס). סביר להניח שיהיו גם שופטים שיפסקו כך במקרה של אשה בוגרת ונער בן 15, למשל. ונילי בדסמי, בתור הסמכות המשפטית הבכירה בשרשור הזה: יש מה להוסיף או לתקן? |
|
huan |
לפני 18 שנים •
16 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 באוג׳ 2006
huan • 16 באוג׳ 2006
כפי שכתבתי וג'ייק לא הסכים איתי בהחלט אפשר ליישם את המעגל הזה על בדסמ בתוספת השינויים הנדרשים.המעגל יכול על סאבים בדיוק באותה מידה כמו על סאביות והשוני היחיד יהיה בסוגי הפגיעה וההתעללות הדומננטיים.
1.אצל סאבים נראה כאילו זהו אחדד מסוגי הפגיעה השכיחים אך בנוסף לפגיעה כלכלית ממשית צריך להוסיף שרותים כמו נהג ועבד ניקיון.לדעתי הדבר בהחלט מהווה פגיעה בלתי לגיטימית בסאב ומרמז על מערכת יחסים עם "דומית מסוכנת". 2. איומים וכפייה אמור להיות נפוץ גם כן בגלל ההבדל המספרי בין סאבים לדומיות. 3.שימוש בהתעללות נפשית לדעתי אינו מבדיל בין המינים וקיים באותה מידה שכיחה הן בפאמדום והן במיילדום הפוגעני והמתעלל וגם סאבים וסאביות חשופים עליו במידה שווה (כמובן שאני מדבר על רמיסה של הנשלט ולא על קללות והשפלות הנעשות כחלק מהקשר הבדסמי הלגיטימי והתחומים בגבולות ברורים) 4.הכחשה והפחתת רגש האשמה הוא גורם משותף אצל כל מתעלל ופוגע בין עם הוא גבר או אישה. |
|