Dark Artist(שולט) |
לפני 18 שנים •
28 באוג׳ 2006
Re: סאבית כן או לא ?
לפני 18 שנים •
28 באוג׳ 2006
Dark Artist(שולט) • 28 באוג׳ 2006
MistressOfDeath כתב/ה: מנטרה כתב/ה: במצב שבו מישהי שמקיימת קשר עם שולט (היא מגדירה אותו כאדון רק בזמן הסשנים) המבוסס על סשן פעם בשבוע.
האם היא סאבית ? או סתם ונילית קיניקית ? וזה מביא אותי לשאלה גדולה יותר, האם "סאבית" זו בעצם הרגשה אישית או הגדרה חברתית ? זו שאלה פילוסופית ומטרתה היא לשמוע את התגובות של החברים כאן, ולא על מנת לקבוע חד משמעית בסוגיה. הנושא מסקרן אותי כיוון שלמרות שאנו חיים בעולם שבו כל אחד עושה ומרגיש מה שנוח, עדיין יש נורמות, הסכמות והגדרות ופה נשאלת השאלה איפה נמתח הקו בין המוסכם לבין האינדיווידואלי ? אודה לכם באם תשתדלו להגיב עניינית ולכבד את כל המגיבים. ואם אין לי אדון תקופה מסויימת אז אני לא "סאבית" ואם אני קוראת לו אדון רק במעמד של סשן אני ונילה קינקית? כבר שנה אני מסתובבת ומנסה לחפש את התנ"ך של הבדס"מ שכולל את אותן "נורמות הסכמות והגדרות" אני חושבת שכמו כל חברה בהתהוות מתפתחים להם מנהגים, וגם הם שונים במקצת אם מסתכלים על הקבוצות השיבטיות יותר שנוצרו פה. מה עוד כשכל אחד מאיתנו נמצא במסלול כל שהו שבו הוא כל הזמן לומד ומתפתח {למעט האומללים שנתקעים במקום} ומה שחשבת על בדס"מ לפני שנה . זה לא מה שאתה חושב/ מרגיש היום. ברור שזה עניין של הרגשה אישית בלבד. כשמישהו יצליח לאלף אותי זה לא יהיה בגלל איך שאני קוראת לו ומתי. לעומת זאת לא כל מי שאני אקרא לו אדון כחלק מהשלמת פנטזיה מסויימת בסשן באמת יהיה אדוני.. ולי אישית נשבר הסטרפאון מהגדרות. לא להגדיר אותי. תודה .. : ) בוטה כהרגלך בקודש אם כי אני מסכים עם רוב המשפטים אהבתי את "נשבר לי הסטרפאון" חזק מאוד!! צריך להוציא סטיקר בדס"מי על זה |
|
devotion(מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
28 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
28 באוג׳ 2006
devotion(מתחלפת) • 28 באוג׳ 2006
Dark Artist כתב/ה: MistressOfDeath כתב/ה: מנטרה כתב/ה: במצב שבו מישהי שמקיימת קשר עם שולט (היא מגדירה אותו כאדון רק בזמן הסשנים) המבוסס על סשן פעם בשבוע.
האם היא סאבית ? או סתם ונילית קיניקית ? וזה מביא אותי לשאלה גדולה יותר, האם "סאבית" זו בעצם הרגשה אישית או הגדרה חברתית ? זו שאלה פילוסופית ומטרתה היא לשמוע את התגובות של החברים כאן, ולא על מנת לקבוע חד משמעית בסוגיה. הנושא מסקרן אותי כיוון שלמרות שאנו חיים בעולם שבו כל אחד עושה ומרגיש מה שנוח, עדיין יש נורמות, הסכמות והגדרות ופה נשאלת השאלה איפה נמתח הקו בין המוסכם לבין האינדיווידואלי ? אודה לכם באם תשתדלו להגיב עניינית ולכבד את כל המגיבים. ואם אין לי אדון תקופה מסויימת אז אני לא "סאבית" ואם אני קוראת לו אדון רק במעמד של סשן אני ונילה קינקית? כבר שנה אני מסתובבת ומנסה לחפש את התנ"ך של הבדס"מ שכולל את אותן "נורמות הסכמות והגדרות" אני חושבת שכמו כל חברה בהתהוות מתפתחים להם מנהגים, וגם הם שונים במקצת אם מסתכלים על הקבוצות השיבטיות יותר שנוצרו פה. מה עוד כשכל אחד מאיתנו נמצא במסלול כל שהו שבו הוא כל הזמן לומד ומתפתח {למעט האומללים שנתקעים במקום} ומה שחשבת על בדס"מ לפני שנה . זה לא מה שאתה חושב/ מרגיש היום. ברור שזה עניין של הרגשה אישית בלבד. כשמישהו יצליח לאלף אותי זה לא יהיה בגלל איך שאני קוראת לו ומתי. לעומת זאת לא כל מי שאני אקרא לו אדון כחלק מהשלמת פנטזיה מסויימת בסשן באמת יהיה אדוני.. ולי אישית נשבר הסטרפאון מהגדרות. לא להגדיר אותי. תודה .. : ) בוטה כהרגלך בקודש אם כי אני מסכים עם רוב המשפטים אהבתי את "נשבר לי הסטרפאון" חזק מאוד!! צריך להוציא סטיקר בדס"מי על זה תוציא אחד!! מר ארטיסט.. עכשיו יש לי כמה תהיות.. אחרי שהגבתי בשליף {מהבטן כמובן.. } ניסיתי לקרוא את התגובות המלומדות פה של כולם אני חושבת שהלכתי לאיבוד בין הברווז לפומפיה של זאלופון. ואז הבנתי מה מבלבל אותי, אתם מנסים להגדיר מיהי סאבית מבחינת אופי? צורת התנהלות בקשר? מנהגים מהעדה וכולי כשלרובנו כך נראה יש הגדרה שונה לחלוטין למילה "סאבית" ואני שואלת אם כבר בהגדרות עסקינן: מהי סאבית? מהי נשלטת? מהי כלבה? מהי שיפחה? מעניין אותי לראות איך תסתבכו אם ההגדרות וההבדלים עכשיו... נ.ב. האם סטיקר בדס"מי הוא סאב או דום?... נ.ב.2 קשה לי להפריד פה בין הציטוטים אז הבאתי את כולם... |
|
מנטרה(שולט) |
לפני 18 שנים •
28 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
28 באוג׳ 2006
מנטרה(שולט) • 28 באוג׳ 2006
MistressOfDeath כתב/ה: Dark Artist כתב/ה: MistressOfDeath כתב/ה: מנטרה כתב/ה: במצב שבו מישהי שמקיימת קשר עם שולט (היא מגדירה אותו כאדון רק בזמן הסשנים) המבוסס על סשן פעם בשבוע.
האם היא סאבית ? או סתם ונילית קיניקית ? וזה מביא אותי לשאלה גדולה יותר, האם "סאבית" זו בעצם הרגשה אישית או הגדרה חברתית ? זו שאלה פילוסופית ומטרתה היא לשמוע את התגובות של החברים כאן, ולא על מנת לקבוע חד משמעית בסוגיה. הנושא מסקרן אותי כיוון שלמרות שאנו חיים בעולם שבו כל אחד עושה ומרגיש מה שנוח, עדיין יש נורמות, הסכמות והגדרות ופה נשאלת השאלה איפה נמתח הקו בין המוסכם לבין האינדיווידואלי ? אודה לכם באם תשתדלו להגיב עניינית ולכבד את כל המגיבים. ואם אין לי אדון תקופה מסויימת אז אני לא "סאבית" ואם אני קוראת לו אדון רק במעמד של סשן אני ונילה קינקית? כבר שנה אני מסתובבת ומנסה לחפש את התנ"ך של הבדס"מ שכולל את אותן "נורמות הסכמות והגדרות" אני חושבת שכמו כל חברה בהתהוות מתפתחים להם מנהגים, וגם הם שונים במקצת אם מסתכלים על הקבוצות השיבטיות יותר שנוצרו פה. מה עוד כשכל אחד מאיתנו נמצא במסלול כל שהו שבו הוא כל הזמן לומד ומתפתח {למעט האומללים שנתקעים במקום} ומה שחשבת על בדס"מ לפני שנה . זה לא מה שאתה חושב/ מרגיש היום. ברור שזה עניין של הרגשה אישית בלבד. כשמישהו יצליח לאלף אותי זה לא יהיה בגלל איך שאני קוראת לו ומתי. לעומת זאת לא כל מי שאני אקרא לו אדון כחלק מהשלמת פנטזיה מסויימת בסשן באמת יהיה אדוני.. ולי אישית נשבר הסטרפאון מהגדרות. לא להגדיר אותי. תודה .. : ) בוטה כהרגלך בקודש אם כי אני מסכים עם רוב המשפטים אהבתי את "נשבר לי הסטרפאון" חזק מאוד!! צריך להוציא סטיקר בדס"מי על זה תוציא אחד!! מר ארטיסט.. עכשיו יש לי כמה תהיות.. אחרי שהגבתי בשליף {מהבטן כמובן.. } ניסיתי לקרוא את התגובות המלומדות פה של כולם אני חושבת שהלכתי לאיבוד בין הברווז לפומפיה של זאלופון. ואז הבנתי מה מבלבל אותי, אתם מנסים להגדיר מיהי סאבית מבחינת אופי? צורת התנהלות בקשר? מנהגים מהעדה וכולי כשלרובנו כך נראה יש הגדרה שונה לחלוטין למילה "סאבית" ואני שואלת אם כבר בהגדרות עסקינן: מהי סאבית? מהי נשלטת? מהי כלבה? מהי שיפחה? מעניין אותי לראות איך תסתבכו אם ההגדרות וההבדלים עכשיו... נ.ב. האם סטיקר בדס"מי הוא סאב או דום?... נ.ב.2 קשה לי להפריד פה בין הציטוטים אז הבאתי את כולם... מוות, אני לא מנסה להגדיר אף אחת/אחד. אבל אני חושב שזאלופון פגע קרוב מאוד ללב השאלה שלי. ואת נתת את הפינלה. כלומר, אדם יכול לחשוב שהוא X כשכולם חושבים שהוא בעצם Y ואז זה עלול להיות מצב לא נעים ברמה החברתית (כולנו בסופו של דבר משתייכים לחברה בצורה זו או אחרת). החברה קובעת לה סטנדטים, מוסכמות ונורמות אשר מסייעים לה להתנהל כמקשה אחת. אז ברור שיש יוצאים מהכלל ויש כאלו שלא מקבלים את כל מוסכמות החברה בהם הם חיים. העניין הוא שגם כאן אנחנו חיים בקהילה שבה יש הרבה מן המשותף ולכן עניין ההגדרות הוא חיוני, על-מנת שנוכל לפעול לפי קודים הברורים לכולנו. יש הרבה דוגמאות לכך וברור שאולי חלקנו, ובינהם גם אנוכי, לא אוהב לחיות לפי כל הקודים והמוסכמות שהחברה כופה על חבריה, אבל עדיין יש להכיר בעובדה שגם לנורמות החברתיות יש כוח והשפעה רבים. אז לכן באה כאן שאלתי, שמנסה לחדד מעט היכן המקום שבו ה"סאביות" מוגדרת ברמת החברה והיכן היא מוגדרת ברמה האישית. כמובן שבין השניים יכולה להיות השפעה הדדית ולכן תיארתי מצב אמורפי שבו ההגדרה מעט מעורפלת וההשפעה ההדדית היא מכרעת יותר. אגב לגבי שאלותייך : מהי סאבית? - את מהי נשלטת? - את ? מהי כלבה? - ממממממממממ.... נראה לי את. מהי שיפחה? - אה זה דווקא קל, ברור שאת... (מי אמר שדומים אוהבים להסתבך) |
|
ילדה של חושך |
לפני 18 שנים •
28 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
28 באוג׳ 2006
ילדה של חושך • 28 באוג׳ 2006
מנטרה,
איך יכול להיות ניגוד בין ההגדרה האישית וההגדרה החברתית? בדוגמא של סשן פעם בשבוע אם חושבים שיש סשן בדסמי יכולים להיות מאסטר וסאבית והרוב יקבלו את ההגדרה. בסשן הזה יכולים להיות אלמנטים של שליטה מהצד ההפוך ועדיין השניים מגדירים את עצמם כמאסטר וסאבית. מי יכול לדעת מה קורה בין הסאבית והמאסטר שלה? מתי חשובה ההגדרה החברתית? בסשנים פומביים? בשיחות? |
|
נוריתE |
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
אני מסכימה עם מאסטר
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
נוריתE • 29 באוג׳ 2006
Mjc כתב/ה: סאבית/שפחה/נישלטת..
בכל הגדרה... זה מצב נפשי וקיומי ולא משנה אם היא משוייכת או לא. היא לא הופכת לונילית רק כי היא לא משרתת אדון ולווא דווקא כי הוא האדון שלי כי גם אני חשבתי ככה פעם גם לי היו תהיות כאלו בעבר כאילו אם את לא שייכת לאף אחד או לא עושה לפחות פה ושם סשן האם זה הופך אותך ל"סתם" מתחזה/ונילית וונאבי או ל"נישלטת של סוף שבוע" אבל היבנתי גם בתקופות הארוכות כשהייתי לבד , מרצון שזה לא ככה כי נישארתי פעילה וריטואלית ועדיין חלק מהכל זה לא "עבר" לי לא הפכתי להיות ונילית שמחפשת איזה ריגוש פה ושם בסדו קל אני עדיין בנשמה, שפחה,או כל כינויי הPC ולא משנה שאם אחרי, מאסטר אהיה לבד בלי אדון, לכל חיי. |
|
devotion(מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
devotion(מתחלפת) • 29 באוג׳ 2006
מנטרה כתב/ה: MistressOfDeath כתב/ה: Dark Artist כתב/ה: MistressOfDeath כתב/ה: מנטרה כתב/ה: במצב שבו מישהי שמקיימת קשר עם שולט (היא מגדירה אותו כאדון רק בזמן הסשנים) המבוסס על סשן פעם בשבוע.
האם היא סאבית ? או סתם ונילית קיניקית ? וזה מביא אותי לשאלה גדולה יותר, האם "סאבית" זו בעצם הרגשה אישית או הגדרה חברתית ? זו שאלה פילוסופית ומטרתה היא לשמוע את התגובות של החברים כאן, ולא על מנת לקבוע חד משמעית בסוגיה. הנושא מסקרן אותי כיוון שלמרות שאנו חיים בעולם שבו כל אחד עושה ומרגיש מה שנוח, עדיין יש נורמות, הסכמות והגדרות ופה נשאלת השאלה איפה נמתח הקו בין המוסכם לבין האינדיווידואלי ? אודה לכם באם תשתדלו להגיב עניינית ולכבד את כל המגיבים. ואם אין לי אדון תקופה מסויימת אז אני לא "סאבית" ואם אני קוראת לו אדון רק במעמד של סשן אני ונילה קינקית? כבר שנה אני מסתובבת ומנסה לחפש את התנ"ך של הבדס"מ שכולל את אותן "נורמות הסכמות והגדרות" אני חושבת שכמו כל חברה בהתהוות מתפתחים להם מנהגים, וגם הם שונים במקצת אם מסתכלים על הקבוצות השיבטיות יותר שנוצרו פה. מה עוד כשכל אחד מאיתנו נמצא במסלול כל שהו שבו הוא כל הזמן לומד ומתפתח {למעט האומללים שנתקעים במקום} ומה שחשבת על בדס"מ לפני שנה . זה לא מה שאתה חושב/ מרגיש היום. ברור שזה עניין של הרגשה אישית בלבד. כשמישהו יצליח לאלף אותי זה לא יהיה בגלל איך שאני קוראת לו ומתי. לעומת זאת לא כל מי שאני אקרא לו אדון כחלק מהשלמת פנטזיה מסויימת בסשן באמת יהיה אדוני.. ולי אישית נשבר הסטרפאון מהגדרות. לא להגדיר אותי. תודה .. : ) בוטה כהרגלך בקודש אם כי אני מסכים עם רוב המשפטים אהבתי את "נשבר לי הסטרפאון" חזק מאוד!! צריך להוציא סטיקר בדס"מי על זה תוציא אחד!! מר ארטיסט.. עכשיו יש לי כמה תהיות.. אחרי שהגבתי בשליף {מהבטן כמובן.. } ניסיתי לקרוא את התגובות המלומדות פה של כולם אני חושבת שהלכתי לאיבוד בין הברווז לפומפיה של זאלופון. ואז הבנתי מה מבלבל אותי, אתם מנסים להגדיר מיהי סאבית מבחינת אופי? צורת התנהלות בקשר? מנהגים מהעדה וכולי כשלרובנו כך נראה יש הגדרה שונה לחלוטין למילה "סאבית" ואני שואלת אם כבר בהגדרות עסקינן: מהי סאבית? מהי נשלטת? מהי כלבה? מהי שיפחה? מעניין אותי לראות איך תסתבכו אם ההגדרות וההבדלים עכשיו... נ.ב. האם סטיקר בדס"מי הוא סאב או דום?... נ.ב.2 קשה לי להפריד פה בין הציטוטים אז הבאתי את כולם... מוות, אני לא מנסה להגדיר אף אחת/אחד. אבל אני חושב שזאלופון פגע קרוב מאוד ללב השאלה שלי. ואת נתת את הפינלה. כלומר, אדם יכול לחשוב שהוא X כשכולם חושבים שהוא בעצם Y ואז זה עלול להיות מצב לא נעים ברמה החברתית (כולנו בסופו של דבר משתייכים לחברה בצורה זו או אחרת). החברה קובעת לה סטנדטים, מוסכמות ונורמות אשר מסייעים לה להתנהל כמקשה אחת. אז ברור שיש יוצאים מהכלל ויש כאלו שלא מקבלים את כל מוסכמות החברה בהם הם חיים. העניין הוא שגם כאן אנחנו חיים בקהילה שבה יש הרבה מן המשותף ולכן עניין ההגדרות הוא חיוני, על-מנת שנוכל לפעול לפי קודים הברורים לכולנו. יש הרבה דוגמאות לכך וברור שאולי חלקנו, ובינהם גם אנוכי, לא אוהב לחיות לפי כל הקודים והמוסכמות שהחברה כופה על חבריה, אבל עדיין יש להכיר בעובדה שגם לנורמות החברתיות יש כוח והשפעה רבים. אז לכן באה כאן שאלתי, שמנסה לחדד מעט היכן המקום שבו ה"סאביות" מוגדרת ברמת החברה והיכן היא מוגדרת ברמה האישית. כמובן שבין השניים יכולה להיות השפעה הדדית ולכן תיארתי מצב אמורפי שבו ההגדרה מעט מעורפלת וההשפעה ההדדית היא מכרעת יותר. אגב לגבי שאלותייך : מהי סאבית? - את מהי נשלטת? - את ? מהי כלבה? - ממממממממממ.... נראה לי את. מהי שיפחה? - אה זה דווקא קל, ברור שאת... (מי אמר שדומים אוהבים להסתבך) המממ.. כמעט נכון.. מהי סאבית? - את - לא סובלת ת'מילה הזו. למה? ככה. אז לא. מהי נשלטת? - את ? בגדול כשמישהו יצליח לשלוט אז כן. אז אהיה נשלטת נראה לי.. מהי כלבה? - ממממממממממ.... נראה לי את. כן, גם. מהי שיפחה? - אה זה דווקא קל, ברור שאת... פה טעית לחלוטין. ממש ממש לא. (מי אמר שדומים אוהבים להסתבך) אם התכוונת למי אמר שדומים לא אוהבים להסתבך אז התשובה היא : אפ'חד לא אמר. אם התכוונת למה שכתבת אז התשובה היא : אני. {אגב מוות תרדוף אותך בלילה, ולא זה לא הוחלף בגללך..} נ.ב. תגובה רצינית ללא הציטוטים בהמשך.. {למרות שאפשר ללכת על שבירת שיא בתשובה הכוללת ציטוטים הכי ארוכה שהייתה בכלוב..} |
|
נ.ב. |
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
נ.ב. • 29 באוג׳ 2006
לא!
|
|
נ.ב. |
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
נ.ב. • 29 באוג׳ 2006
לא!
|
|
נוריתE |
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
29 באוג׳ 2006
נוריתE • 29 באוג׳ 2006
[quote="Kimi"]
Dark Artist כתב/ה: MistressOfDeath כתב/ה: מנטרה כתב/ה: [
אודה לכם באם תשתדלו להגיב עניינית ולכבד את כל המגיבים. [/color] כשמישהו יצליח לאלף אותי זה לא יהיה בגלל איך שאני קוראת לו ומתי. לעומת זאת לא כל מי שאני אקרא לו אדון כחלק מהשלמת פנטזיה מסויימת בסשן באמת יהיה אדוני.. ולי אישית נשבר הסטרפאון מהגדרות. לא להגדיר אותי. תודה .. : ) [צריך להוציא סטיקר בדס"מי על זה [/color][/b] תוציא אחד!! מר ארטיסט.. עכשיו יש לי כמה תהיות.. מעניין אותי לראות איך תסתבכו אם ההגדרות וההבדלים עכשיו... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- אני,כבר מזמן לא מסתבכת ומגדירה את עצמי ומוגדרת על ידי אדוני,בהתאמה מושלמת סאבית נישלטת שפחה סאבמיסיב כלבה.... כולן אחת הן כל מה שאישה ,שחייה את חיי ה BDSM מרצונה החופשי ומאהבה בוחרת להגדיר מגדירה את עצמה לפי הרגשות הצרכים הרצונת הבידיסמיים והרגילים, כמו שאדונה, אם יש לה, רוצה להגדיר אותו גם זונה וגם כלבה וגם סמרטוט וגם PAIN SLUT ובהמה ולא ידועת מה עוד... |
|
מנטרה(שולט) |
לפני 18 שנים •
30 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
30 באוג׳ 2006
מנטרה(שולט) • 30 באוג׳ 2006
Kimi כתב/ה: מנטרה כתב/ה: MistressOfDeath כתב/ה: Dark Artist כתב/ה: MistressOfDeath כתב/ה: מנטרה כתב/ה: במצב שבו מישהי שמקיימת קשר עם שולט (היא מגדירה אותו כאדון רק בזמן הסשנים) המבוסס על סשן פעם בשבוע.
האם היא סאבית ? או סתם ונילית קיניקית ? וזה מביא אותי לשאלה גדולה יותר, האם "סאבית" זו בעצם הרגשה אישית או הגדרה חברתית ? זו שאלה פילוסופית ומטרתה היא לשמוע את התגובות של החברים כאן, ולא על מנת לקבוע חד משמעית בסוגיה. הנושא מסקרן אותי כיוון שלמרות שאנו חיים בעולם שבו כל אחד עושה ומרגיש מה שנוח, עדיין יש נורמות, הסכמות והגדרות ופה נשאלת השאלה איפה נמתח הקו בין המוסכם לבין האינדיווידואלי ? אודה לכם באם תשתדלו להגיב עניינית ולכבד את כל המגיבים. ואם אין לי אדון תקופה מסויימת אז אני לא "סאבית" ואם אני קוראת לו אדון רק במעמד של סשן אני ונילה קינקית? כבר שנה אני מסתובבת ומנסה לחפש את התנ"ך של הבדס"מ שכולל את אותן "נורמות הסכמות והגדרות" אני חושבת שכמו כל חברה בהתהוות מתפתחים להם מנהגים, וגם הם שונים במקצת אם מסתכלים על הקבוצות השיבטיות יותר שנוצרו פה. מה עוד כשכל אחד מאיתנו נמצא במסלול כל שהו שבו הוא כל הזמן לומד ומתפתח {למעט האומללים שנתקעים במקום} ומה שחשבת על בדס"מ לפני שנה . זה לא מה שאתה חושב/ מרגיש היום. ברור שזה עניין של הרגשה אישית בלבד. כשמישהו יצליח לאלף אותי זה לא יהיה בגלל איך שאני קוראת לו ומתי. לעומת זאת לא כל מי שאני אקרא לו אדון כחלק מהשלמת פנטזיה מסויימת בסשן באמת יהיה אדוני.. ולי אישית נשבר הסטרפאון מהגדרות. לא להגדיר אותי. תודה .. : ) בוטה כהרגלך בקודש אם כי אני מסכים עם רוב המשפטים אהבתי את "נשבר לי הסטרפאון" חזק מאוד!! צריך להוציא סטיקר בדס"מי על זה תוציא אחד!! מר ארטיסט.. עכשיו יש לי כמה תהיות.. אחרי שהגבתי בשליף {מהבטן כמובן.. } ניסיתי לקרוא את התגובות המלומדות פה של כולם אני חושבת שהלכתי לאיבוד בין הברווז לפומפיה של זאלופון. ואז הבנתי מה מבלבל אותי, אתם מנסים להגדיר מיהי סאבית מבחינת אופי? צורת התנהלות בקשר? מנהגים מהעדה וכולי כשלרובנו כך נראה יש הגדרה שונה לחלוטין למילה "סאבית" ואני שואלת אם כבר בהגדרות עסקינן: מהי סאבית? מהי נשלטת? מהי כלבה? מהי שיפחה? מעניין אותי לראות איך תסתבכו אם ההגדרות וההבדלים עכשיו... נ.ב. האם סטיקר בדס"מי הוא סאב או דום?... נ.ב.2 קשה לי להפריד פה בין הציטוטים אז הבאתי את כולם... מוות, אני לא מנסה להגדיר אף אחת/אחד. אבל אני חושב שזאלופון פגע קרוב מאוד ללב השאלה שלי. ואת נתת את הפינלה. כלומר, אדם יכול לחשוב שהוא X כשכולם חושבים שהוא בעצם Y ואז זה עלול להיות מצב לא נעים ברמה החברתית (כולנו בסופו של דבר משתייכים לחברה בצורה זו או אחרת). החברה קובעת לה סטנדטים, מוסכמות ונורמות אשר מסייעים לה להתנהל כמקשה אחת. אז ברור שיש יוצאים מהכלל ויש כאלו שלא מקבלים את כל מוסכמות החברה בהם הם חיים. העניין הוא שגם כאן אנחנו חיים בקהילה שבה יש הרבה מן המשותף ולכן עניין ההגדרות הוא חיוני, על-מנת שנוכל לפעול לפי קודים הברורים לכולנו. יש הרבה דוגמאות לכך וברור שאולי חלקנו, ובינהם גם אנוכי, לא אוהב לחיות לפי כל הקודים והמוסכמות שהחברה כופה על חבריה, אבל עדיין יש להכיר בעובדה שגם לנורמות החברתיות יש כוח והשפעה רבים. אז לכן באה כאן שאלתי, שמנסה לחדד מעט היכן המקום שבו ה"סאביות" מוגדרת ברמת החברה והיכן היא מוגדרת ברמה האישית. כמובן שבין השניים יכולה להיות השפעה הדדית ולכן תיארתי מצב אמורפי שבו ההגדרה מעט מעורפלת וההשפעה ההדדית היא מכרעת יותר. אגב לגבי שאלותייך : מהי סאבית? - את מהי נשלטת? - את ? מהי כלבה? - ממממממממממ.... נראה לי את. מהי שיפחה? - אה זה דווקא קל, ברור שאת... (מי אמר שדומים אוהבים להסתבך) המממ.. כמעט נכון.. מהי סאבית? - את - לא סובלת ת'מילה הזו. למה? ככה. אז לא. מהי נשלטת? - את ? בגדול כשמישהו יצליח לשלוט אז כן. אז אהיה נשלטת נראה לי.. מהי כלבה? - ממממממממממ.... נראה לי את. כן, גם. מהי שיפחה? - אה זה דווקא קל, ברור שאת... פה טעית לחלוטין. ממש ממש לא. (מי אמר שדומים אוהבים להסתבך) אם התכוונת למי אמר שדומים לא אוהבים להסתבך אז התשובה היא : אפ'חד לא אמר. אם התכוונת למה שכתבת אז התשובה היא : אני. {אגב מוות תרדוף אותך בלילה, ולא זה לא הוחלף בגללך..} נ.ב. תגובה רצינית ללא הציטוטים בהמשך.. {למרות שאפשר ללכת על שבירת שיא בתשובה הכוללת ציטוטים הכי ארוכה שהייתה בכלוב..} KIMI הבטחות צריך לקיים... עם ישראל ממתין בכליון עיניים |
|