דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •
10 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 בספט׳ 2006
דולי .(שולטת) • 10 בספט׳ 2006
נענש כתב/ה: ציטוט: לא חייב דווקא אותי ,
צריך למצוא איזו דומית ששולטת בשיאצו וברפלקסולוגיה , נהנית לשלב בין נקודות מגע שונות . בקיאה בכך , ויש לה ניסיון רב. ציינתי דומית דווקא , כי הנחמד ביותר הוא ליישם בשעת חדירה אנאלית וחליבה במקביל. עבורי את לא צריכה לציין דווקא דומית כי לא נראה לי שהייתי מחפש משהו אחר ולמה לא אותך? את עושה רושם של מומחית בתחום אופס.... אכן מומחית בקיאה ומתמצאת בנושא. אך , היות וכפי שציינתי זו ממש תורה שלמה . לא ניתן על רגל אחת , יש צורך במספר מפגשים. על מנת להראות את כל נקודות הגירוי הקיימות בגוף. את נקודת הלחיצה הספציפית להשהיית הגמירה. יש צורך ממש בהדגמה , על מנת לחוש את מידת חוזק הלחיצה , את מיקום האצבעות , שילוב האנאלי עם חליבה ועם נקודת ההשהייה. בפירוש לא ניתן במפגש אחד או שניים, ולכן...... היות ויש לי 2 סאבים , שפחונת מדהימה , ופשושון מתוק בהכשרה (בעצם כבר סיים אותה) ומאמינה שיש לתת לכל סאב את מלוא תשומת הלב , להעניק סשן....ולא סתם סשן, אלא סשן מטרף. אין אצלי סשן ללא ספייס. זו חובה ובל יעבור. פשוט , סורי....אין לי את הזמן.... |
|
Toxic Princess |
לפני 18 שנים •
10 בספט׳ 2006
אז
לפני 18 שנים •
10 בספט׳ 2006
Toxic Princess • 10 בספט׳ 2006
הוד מעלתך המלכה דולי
היכן בני אדם פשוטים ורגילים כמונו יכולים למצוא מידע על הנקודות המיוחדות האלה? |
|
sssssss |
לפני 18 שנים •
10 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 בספט׳ 2006
sssssss • 10 בספט׳ 2006
דולי, אהבתי את הגישה. אכן משפחה כבודה ועמוסה כל טוב...שיהיה לכם רק טוב!
נהנתי לשוחח איתך, שיהיה רק בהצלחה |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •
10 בספט׳ 2006
Re: אז
לפני 18 שנים •
10 בספט׳ 2006
חתולה פסיכית כתב/ה: הוד מעלתך המלכה דולי
היכן בני אדם פשוטים ורגילים כמונו יכולים למצוא מידע על הנקודות המיוחדות האלה? יש ספרות טובה באנגלית. אחפש לכם גם כמה מאמרים באינטרנט. ושוב......לפני ההתנסות המעשית , בקשה מיוחדת.... לא כל אחד מודע לעוצמה שהוא מפעיל באצבעותיו . זה חוש שנובע מהניסיון ומהוותק. לא להתנפל מיד על גוף הפרטנר/ית . להתנסות ....כן על עצמכם! רצינית בהחלט! כל אותן נקודות ניסיתי על עצמי , קודם לשימוש על הסאב. יש להגמיש את האצבעות , (כל מי שמנגן , מכיר את תרגילי הגמישות). לנהוג ברכות ובעדינות , נקודות הלחיצה הינן עדינות . סשן הוא גס, חזק , ברוטאלי ואלים. (והאמינו לי שמדברת אחת שידועה בתחום ) נקודות לחיצה , ההיפך הגמור , לחיצה עדינה ...בכריות האצבע, בנקודה המתאימה , מביאה לתוצאה שלא תתואר, אקסטאזת חושים אדירה. |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •
10 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 בספט׳ 2006
נענש כתב/ה: דולי, אהבתי את הגישה. אכן משפחה כבודה ועמוסה כל טוב...שיהיה לכם רק טוב!
נהנתי לשוחח איתך, שיהיה רק בהצלחה חן חן , גם אני נהניתי לשוחח עימך. ומאחלת לך בהצלחה...... |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 18 שנים •
10 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 בספט׳ 2006
פסיכו לוג(שולט) • 10 בספט׳ 2006
שיאצו, רפלקסולוגיה, קונג פו, יו-גי-הו... נסחפתם
אני מבין שאתם מדברים על הגברת עוצמת הגמירה. בשביל זה אני לא צריך להשתמש בטכניקות של פוקימון או תורות מזרחיות אחרות. פשוט עוצר את השפיכה בכוח הרצון פעמיים או שלוש ברצף בדיוק בשיא, ובפעם האחרונה נותן לזה לזרום. האפקט? בשכיבה על הגב היא הסתכלה עלי לראות שאני גומר על הבטן ולא מלכלך לה את המצעים בצד הבטן, והיא היתה קצת המומה (טוב גם אני קצת) כשהזרנוק עבר לי את הראש הישר לכרית שמאחוריו... מעניין אם עדת הראיה הזו קוראת את מה שכתבתי בפעם אחרת בישיבה הייתי צריך אחר כך לנגב את הפנים בכל אופן, השאלה שלי היתה האם ניתן לחוות את הכיווצים של האורגזמה עצמה ללא שפיכה. זה לא נראה לי הגיוני מבחינה פיזיולוגית. הרי זה תלוי זרימה, לא? |
|
sssssss |
לפני 18 שנים •
11 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
11 בספט׳ 2006
sssssss • 11 בספט׳ 2006
פסיכולוג בספת עור כתב/ה: שיאצו, רפלקסולוגיה, קונג פו, יו-גי-הו... נסחפתם
אני מבין שאתם מדברים על הגברת עוצמת הגמירה. בשביל זה אני לא צריך להשתמש בטכניקות של פוקימון או תורות מזרחיות אחרות. פשוט עוצר את השפיכה בכוח הרצון פעמיים או שלוש ברצף בדיוק בשיא, ובפעם האחרונה נותן לזה לזרום. בכל אופן, השאלה שלי היתה האם ניתן לחוות את הכיווצים של האורגזמה עצמה ללא שפיכה. זה לא נראה לי הגיוני מבחינה פיזיולוגית. הרי זה תלוי זרימה, לא? לא נראה לי שטרחת לקרוא בעיון את מה שכתבנו. קיבלת הרבה מעבר ממענה לשאלה ששאלת. אתה אפילו קצת חצוף...מי שעיניו בראשו יכול להוציא מהפוסט הזה הרבה סודות סקס, הרבה מעבר למה שתיכננת בכלל שיקרה.... אני אישית לא מתכוון להוסיף! קרא בעיון! |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •
11 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
11 בספט׳ 2006
דולי .(שולטת) • 11 בספט׳ 2006
נענש כתב/ה: פסיכולוג בספת עור כתב/ה: שיאצו, רפלקסולוגיה, קונג פו, יו-גי-הו... נסחפתם
אני מבין שאתם מדברים על הגברת עוצמת הגמירה. בשביל זה אני לא צריך להשתמש בטכניקות של פוקימון או תורות מזרחיות אחרות. פשוט עוצר את השפיכה בכוח הרצון פעמיים או שלוש ברצף בדיוק בשיא, ובפעם האחרונה נותן לזה לזרום. בכל אופן, השאלה שלי היתה האם ניתן לחוות את הכיווצים של האורגזמה עצמה ללא שפיכה. זה לא נראה לי הגיוני מבחינה פיזיולוגית. הרי זה תלוי זרימה, לא? לא נראה לי שטרחת לקרוא בעיון את מה שכתבנו. קיבלת הרבה מעבר ממענה לשאלה ששאלת. אתה אפילו קצת חצוף...מי שעיניו בראשו יכול להוציא מהפוסט הזה הרבה סודות סקס, הרבה מעבר למה שתיכננת בכלל שיקרה.... אני אישית לא מתכוון להוסיף! קרא בעיון! מסכימה לכל מילה ... |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 18 שנים •
11 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
11 בספט׳ 2006
פסיכו לוג(שולט) • 11 בספט׳ 2006
גמני מסכים עם כל מילה. התחלתי לקרוא רק מהעמוד השני בטעות
נענש, יש מישהו שיכול להעיד שהוא הצליח? אימון כל כך מסובך במשך כמה חודשים נשמע לי מייאש. אתה מדבר מנסיון? והאם אחרי כל האימון הזה יש שליטה מלאה (100% הצלחה) על השפיכה? |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 18 שנים •
11 בספט׳ 2006
Re: לגמור בלי לשפוך
לפני 18 שנים •
11 בספט׳ 2006
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 11 בספט׳ 2006
פסיכולוג בספת עור כתב/ה: יש דבר כזה אצל גברים? או שזה מיתוס?
קיים, ונחשב למנהג מוערך בתרבויות אסיתיות, בגלל התפישה שהזרע הוא תמצית החיים של הגבר. |
|