שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

מולטי אורגזמה נשית

אדון_המשאלות​(מתחלף)
לפני 18 שנים • 13 בספט׳ 2006

רב-אורגזם

[B]אכן מולטי אורגזמה היא תכונה מבורכת ויש ללמוד להגיע אליה
לי יצא לא רק לספק
אלא גם לחוות בעצמי מולטי אורגזמוס
ואני מסכים לתיאור שתואר קודם שזה נעשה פחות עוצמתי אבל מתחבר יותר לנפש icon_smile.gif [/B]
שרמומית
לפני 18 שנים • 13 בספט׳ 2006

Re: רב-אורגזם

שרמומית • 13 בספט׳ 2006
לי תמיד יוצא לגמור ככה.
היה פעם אחת שגמרתי 9 פעמים בחדירה ובפעם העשירית התחלתי לבכות כי העונג כבר היה בלתי נסבל ולא יכולתי לגמור יותר, אז ביקשתי שיצא וגם אז לא נתתי לו לגעת בי כי רעדתי כל כך חזק שהמגע ולא משנה איזה היה בלתי נסבל

נטלי
אלגרה
לפני 18 שנים • 18 בספט׳ 2006

אז מה שאני יודעת הולך ככה.

אלגרה • 18 בספט׳ 2006
מעבר לכל המקומות שאפשר לגרות כדי להגיע לאורגזמה (דגדגן, נקודת הג'י ועומק הנרתיק אצל חלק מהנשים)
ישנן גם שתי דרכים לעשות את זה-
1. עצבית- האורגזמה תגיע יחסית במהירות (יחסית! זה יכול גם לקחת חצי שעה של עבודה. זה תלוי סוג המגע.) כשלמעשה החיכוך הוא מעט חזק מדי, והגוף מגיע במהירות לאורגזמה. אלה הן האורגזמות שבאות אחת אחת, ואחריהן אי אפשר יותר לגעת במקום- הוא רגיש מדי אחרי המגע האינטנסיבי. (אחלה אורגזמות, ד"א.) מניסיוני רובן של אלו הן דגדגניות (אם לא כולן, אני לא יודעת.)
2. הורמונלית- גירוי איטי ועדין יגרום לייצור בורמונים, עד להגעה לריכוז קריטי בדם, מה שיגרום ל-אורגזמה הורמונלית ראשונה. זה צריך לקחת יותר זמן (שוב, לא לגמרי זוכרת), והבונוס הוא שהבאות אחריה באותה דרך יקחו פחות ופחות זמן. מניסיוני קל יותר לביצוע דרך נקודת הג'י. (התאוריה שלי אומרת ששם העצבים פחות מרוכזים, לכן צריך להיות פחות עדינים עם העוצמה, ולכן זה יותר קל.)

וזה היה ממש ארוך.
icon_rolleyes.gif נ.ב- בבקשה אל תשאלו אותי מאיפה אני יודעת את זה. אין לי מושג.
(בטח איזה מאמר איפשהו.)