סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

היא טוענת: אונס; הוא: סאדו-מאזו לינק לכתבה ב - ynet

בטי בום​(שולטת)
לפני 18 שנים • 21 בספט׳ 2006
בטי בום​(שולטת) • 21 בספט׳ 2006
כחולית , נרגעת ?
אחרי שכתבת עליו בבלוג שלך שהוא בן זונה ואת מכירה אותו ?
אחרי שכתבת שאת יודעת שזו לא הפעם הראשונה ועוד כמה דברים ?
אולי נרגעת אבל אני עדיין לא והדברים שלך ושל שליטה מועתקים אצלי וכשהוא יחליט להגיש תבעת דיבה אני אשמח לתת לו אותם ,
אולי עכשיו את לא רוקדת על הדם כי התעייפת מהריקודי הפוגו שאת והשליטה עשיתם מאתמול ?

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך חמישי ספט' 21, 2006 10:14 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
המלט
המלט • 21 בספט׳ 2006
כחולית כתב/ה:
בטי בום כתב/ה:
שליטה וכחולית תתאפקו עם הריקודים על הדם לבסוף הצדק יצא לאור
ואז אני מקווה שהכובע יהיה טעים

בטי, לא יודעת אם שמת לב אבל אני שתקתי מזמן
ולו בשל העובדה שאני יודעת שאני לא יודעת כלום ואיש לא יידע מה באמת היה או לא היה למעט המעורבים ישירות בעניין (הוא והיא) ואולי בית המשפט ידע דבר או שניים.

למה שאני ארקוד? את חושבת שאני נהנית לשמוע על אונס??
את חושבת שאני אשמח לדעת שהיא שיקרה ושהוא יצא זכאי ובכך היא הזיקה להרבה סאביות שנפגעו באמת (אשמח רק בשבילו שניקה את שמו ושלא נגרם לו עוול מיותר)??
למען האמת, אני לא יודעת מה גרוע יותר ואני כן מקווה שלא קרה כלום.

סך הכל אין לי דבר וחצי דבר נגדו,
באמת שלא.

כמו כן אין לי שום אינטרס לכאן או לכאן. אין לי מושג מי היא בכלל, בעוד שאותו אני כמריה היכרות שטחית וכן, גם אני חשבתי שהוא איש מאוד נחמד ובטוח וכל זה. אם כבר,ה יה לי אינטרס להגן על שמו. אבל אני לא מייחסת חשיבות למי הם הגורמים למעט האמת.

הטרוניה היחידה שהיתה לי זה שאנשים שהם חברים שלו ישר אמרו שזה לא יכול להיות כי הוא לא יכול להיות "כזה".
וכן, יכול להיות שבתחילת השרשור הקודם שננעל הגבתי בצורה קיצונית, אבל זה רק בגלל שהציק לי לראות שכולם מגנים עליו בלי לדעת כלום (כלומר רק מה שהוא מספר).
ו... התמתנתי. את יכולה לבדוק את זה.

אם לא היה כלום, אני הראשונה שתאמר שהיא טעתה והראשונה שתגנה את הבחורה במידה והיא שיקרה.
ואני לא אשמח לכאן או לכאן.

אני בסך הכל רוצה צדק כמו כולם.

גם כשקפצת בראש וצעקת:

ציטוט: הגבר הזה הוא חתיכת בנזונה וחבל שאין לו אומץ לספר את הגרסה שלו פה

גם אז לא ידעת כלום.
המלט
המלט • 21 בספט׳ 2006
בטי בום כתב/ה:
כחולית , נרגעת ?
אחרי שכתבת עליו בבלוג שלך שהוא בן זונה ואת מכירה אותו ?
אחרי שכתבת שאת יודעת שזו לא הפעם הראשונה ועוד כמה דברים ?
אולי נרגעת אבל אני עדיין לא והדברים שלך ושל שליטה מועתקים אצלי וכשהוא יחליט להגיש תבעת דיבה אני אשמח לתת לו אותם ,
אולי עכשיו את לא רוקדת על הדם כי התעייפת מהריקודי הפוגו שאת והשליטה עשיתם מאתמול ?

מסכים אתך. אם יש אפשרות לתבוע אותן, אחרי שהוא יתבע את זו שהעלילה עליו לכאורה,
אני ממש בעד.
מיתוסית​(שולטת)
מיתוסית​(שולטת) • 21 בספט׳ 2006
נכון, ואני כתבתי בבלוג מה שכתבתי ברגע שראיתי את הכתבה באינטרנט, שזה סמוך מאוד לתגובה הראשונה שלי בשרשור ההוא ואתם יכולים לבדוק תאריכים ושעות ושימו לב שמאז לא כתבתי כלום באופן נחרץ.

מעניין אותי רק לדעת, מה יקרה, אם באופן היפותטי יתגלה שהוא אכן אשם...
icon_rolleyes.gif

נ.ב- התגובה הריגשית שלי מתוך אופיי, זה להגן קודם על החלש ועל הקורבן או זה שמוצג ככה וכך הייתי מגיבה גם גלפי קשישים שלא מקבלים קצבה מספקת ומורידים להם, אנשים שנפגעו בפיגוע וכל מיני כתבות בהן כתוב רק ש"יש חשדות" או "נעצר גבר" שחשוד באונס, בהתעללות באישתו או בגילוי עריות.

ואני בכלל לא מכירה אותם!!!

תעשו טובה, לא בשבילי- בשבילכם.
נניח והייתם קוראים על זה בלי להכיר את המעורבים, האם תגובתכם הנחרצת (ואפילו שלי כבר אינה כזאת), עדיין היתה זהה לטובתו של הנאשם?
המלט
המלט • 21 בספט׳ 2006
כחולית כתב/ה:

תעשו טובה, לא בשבילי- בשבילכם.
נניח והייתם קוראים על זה בלי להכיר את המעורבים, האם תגובתכם הנחרצת (ואפילו שלי כבר אינה כזאת), עדיין היתה זהה לטובתו של הנאשם?

זה נחמד שאת מנסה להיכנס לנבצרות זמנית מהנחרצות הבכלל-לא-זמנית
שהפגנת קודם.

תתפלאי לגלות שיש אנשים שנמנעים מכל סוג של תגובה, עד שיתבררו העובדות.

בטי בום​(שולטת)
בטי בום​(שולטת) • 21 בספט׳ 2006
כחולית , זה לא כואב להתנצל , האופי שלך ממש לא עומד כרגע למבחן והתרוצי אכלו לי שתו לי , די עברנו את כיתה ג' , את רוצה להתנצל , את יותר מוזמנת .

מיתוסית​(שולטת)
מיתוסית​(שולטת) • 21 בספט׳ 2006
אמרתי ואגיד זאת שוב-

לא תהיה לי בעיה להתנצל ואפילו לפתוח הודעת התנצלות ענקית

במידה ויתברר שטעיתי.

וכמו שציינתי ומתעלמים מזה באופן עקבי, החלטתי להיות הרבה פחות נחרצת.

מותר ורצוי אפילו לאדם לשנות את דעתו בהתאם לנסיבות ולא להיות צודק בכל מחיר.

הגעתי למסקנה שטעיתי רק בכך שהייתי נחרצת מהר מידי וכעת אני יודעת שאכן כדאי לחכות להמשך ההתפתחויות.
sssssss

כמה רוע אפשר לבלוע

sssssss • 21 בספט׳ 2006
שליטה כבר מזמן קיבלתי את הרושם שאת בוצ'ית אמיתית!!! עם כל פוסט שלך ההבחנה שלי רק מתחדדת יותר ויותר.....
אני אפילו לא מרחם עלייך....
ואם לא הכבוד שלי לכלוב הייתי מאחל לך שתיחנקי מחר עם התפוח...
מUחדת
מUחדת • 21 בספט׳ 2006
אולי תנשמו רגע?

בלי קשר לפרטי הפרשיה הנוכחית והנוגעים בדבר-
במקרה הנ"ל, שהובא בתקשורת, דובר על אונס- לא גילוי עריות.
ומודה- כשאני קוראת על חשדות לכאורה בגילוי עריות אני מסננת "בן זונה" חד משמעי מבלי שהאיש אפילו הגיע לדיון ראשוני בפני שופט. למה? ככה! כי אני שמעתי על פרשה אחת בקושי של נאנסת לכאורה על ידי אביה שהתבררה כעלילת דם.
אבל, ובעיקר לאור העובדה שהמשטרה חקרה לאחרונה פרשיות אונס שהתבררו כתלונות שווא בהן המאשימות חזרו בהן והודו כי מדובר בשקר שנועד להכניס גבר שביאס אותן, לא רצה בהן, נפרד מהן או משהו לכלא-
אני נוהגת ביני לבין עצמי בסוג של איפוק- וממתינה שיתפרסמו פרטים נוספים לפני שאני, אפילו ביני לביני, חורצת את דינו של מישהו.

לפעמים אני מצרה, כאישה וכבן אדם, על הקלות הבלתי נסבלת שיש בעובדה שכל כך קל לעצור מישהו. ואני מכירה באופן אישי לפחות ארבעה מעצרים של אנשים, שלושה גברים ואישה אחת, שנעצרו על עברות כאלו ואחרות על לא עוול בכפם. 24, 48, 72 שעות בתא מעצר על כלום!
יודעים מה זה להעביר לילה באבו כביר כשאתה יודע שאתה חף מפשע?

לא מגנה על איש, לא אומרת ולא יודעת מי אשם ומי טועה, מי שיקר ומי דיבר אמת-
אבל כל ההתפלשות ברפש המילולי הזה כשאף אחד מכם/ן לא יודע דבר פוגעת בהליכי הצדק המקובלים. כולכם מדברים על צדק..אולי תניחו לו להתהוות לפני שתבחרו צד כזה או אחר?
מאשימים אותו- מזכים אותו
אף אחד לא היה חולם להיות במקומו כרגע, וגם לא במקומה של המאשימה באונס לכאורה.

לסתום את הפה, ולו לזמן מוגבל,זהו פיתרון מצויין לכל מי שרוצה שאיזה הצדק יעשה.