aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
aka BODYGUARD • 20 בספט׳ 2006
עבודת מאסטר כתב/ה: אלפבי, לדעתי שליטה מורכבת בטחון עצמי ברור ויציב (אם כי לא עודף) מצד השולט, בטחון מלא של הנשלטת בשולט, ומתקשורת פתוחה וחמה בין שניהם.
אני חושב שבשיחת הכירות צריך להדגיש את נושא מילת הבטחון ולא לדאוג מלפתח אותו. אפשר להדגיש מראש שהמילים "לא", "תעצור", "מספיק", "די" וכו' לא יהוו התנגדות לסשן עצמו, רק מילת הבטחון. אל תפחד לדון איתה בעניין הזה ולהדגיש אותו ולחזור עליו 10 פעמים אם צריך. אם אתה מרגיש במהלך הסשן, שבצורת ההתבטאות של הנשלטת, קיים סיכוי שבכל זאת האדרנלין והלחץ גרמו לה לשכוח את כל מה שסיכמתם, וה"לא" שלה הוא "לא" אמיתי (וזה מצב לגיטימי שיכול בהחלט לקרות! נסה אתה לספוג 30 הצלפות שוט רציניות ונראה אם תזכור איך קוראים לך בכלל) - שאל אותה - "את רוצה להפסיק?". לא יזיק, ואפילו רצוי, שתשאל אותה אם הכל בסדר כמה פעמים במהלך הסשן, אפילו אם היא לא ביקשה דבר. לא רק מלצרים עושים את זה. אלקטרו Z ניסח את זה בצורה מעולה - חובה שתהיה תקשורת בין הצדדים. בתור דום יש בידיך אחריות רבה, ואתה צריך להתעלות מעל למשחק של "אם לא אמרת בדיוק את מילת הבטחון, אז זה כאילו לא אמרת 'הרצל אמר', אז אני יכול להתעלם ממך". בחורה שתראה בדאגה שלך כלפיה רכות יתר, או חוסר בטחון עצמי (מישהי שתלגלג עליך כשתדגיש את חשיבות מילת הבטחון, או תתעצבן שאתה עוצר כשהיא צורחת תעצור) - היא בחורה שמראש לא הייתי נכנס איתה לאינטראקציה כזו. היא מחוקה בעיני. כמו-כן, קיימים מצבים בהם הסאבית שנמצאת כרגע בסשן מפחדת לומר את מילת הבטחון. אולי זה בגלל שאתה נראה נלהב מדי, אולי בגלל שהיא עשתה טעות חמורה והסכימה להכנס איתך לסשן בלי שהיא בוטחת בך לחלוטין, אולי בגלל שהיא חוותה טראומה בעבר, לא משנה מה הסיבה - אתה צריך להסתמך על התקשורת שביניכם, לפני שתסתמך על מילת הבטחון. בקיצור (ואלפבי אני לא פונה אליך באופן אישי כרגע, כמובן) - אפשר בקלות רבה, ואפילו בתום לב, להביא את הסשן למצב בו הסאבית לא תגיד מילת בטחון למרות שהיא סופגת אלימות מינית ומעוניינת להפסיק. זו האחריות שלך לדאוג שזה לא יקרה, ואם אתה לא מסוגל לעמוד באחריות הזו - אל תהיה דום. לדעתי, אדם שחושב שהסאבית היא רובוט, ומסתמך על כך שהיא תתפקד כראוי בזמן סשן, הוא לא דום. הוא סתם טיפוס אלים. נאה דרשת, אח צעיר.... זהו.בדיוק. |
|
הפוכית(נשלטת){MasterMaor} |
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
הפוכית(נשלטת){MasterMaor} • 20 בספט׳ 2006
כאשר מגעים לסשן , בו יתבצע "אונס" המוסכם ומובהר מראש על שני הצדדים , האחריות היא גם על שניהם .אם אותה אשה צרחה "לא ..דיי ..תפסיק.." ( הרי היא לא תצעק " כן ..כן..תאנוס אותי " , זה כבר לא יהיה אונס ) ולא עצרה כל הפעילות על ידי מילת הביטחון , התוצאה של הנאה או פגיעה הסופית היא גם עליה . להבא היא חייבת להסיק מסקנות בקשר לאותו דום ,התאמה והבנה , סוג של סשן , כוח סבל שלה ,הכנה נפשית לקראתו ובעיקר גילוי אותם רגשות שעברה לשולט שלה .
הפנטזיה על אונס מגרה לא מעט נשים כאן , לעיתים קשה לספוג תוצאות ומימוש שלהן . |
|
electro-z |
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
electro-z • 20 בספט׳ 2006
בל כתב/ה: Aiko כתב/ה: הסעיף החמישי, לעומת זאת, גרם לי להרים גבה. אם את שוכבת עם גבר שהעיד על עצמו כי הוא עשיר ורווק, ואחרי חודש מגלה שהוא דווקא עני ונשוי (ושקרן), זה הופך את מה שקרה ביניכם לאונס?
היה שופט שקבע שכן. לגבי סקס בהונאה. מי שהתחזה לטייס. עכשיו יש תקדים. לא קוראים לזה אונס אלא קבלת דבר במרמה. ולברוטל - יש אנשים אטומים, לא יודעים להרגיש, מה לעשות. לכאלה האופציה המילולית הרבה יותר זמינה, ואם היא כזו ואין אחרת יותר טוב שהם יפתחו את הפה מאד ידמיינו שהם בסדר. |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
השולט אור(שולט) • 20 בספט׳ 2006
הרבה פעמים יכולים במצב מצוקה בסשן לשכוח מה היא מילת הבטחון.
אני יודעת שבמצב כזה הייתי מפסיקה לרגע כדי לברר האם מדובר בלא שהוא חלק מהמשחק, או שמדובר במצב של מצוקה. אם מתעלמים מהלא וממשיכים, זה בהחלט יכול להפוך לסיטואציה של אונס. ולא תמיד במצב של מצוקה הסאבית תתחיל להשתולל. לפעמים היא תקפא, תשתתק. יש מגוון ענק של תגובות אפשריות. מה שמונע הפיכת סשן בהסכמה לסיטואציה של אונס היא התקשורת שבין השניים. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
זאלופון(שולט) • 20 בספט׳ 2006
נאמרו פה הרבה דברים טובים ונכונים, אבל נראה לי שרובם לא עונים לשאלה המקורית שנשאלה. אפלבי לא שאל האם זה בסדר להתעלם מה"לא" ולעצור רק בסייפוורד, האם זה ראוי או מה צריך לעשות במקרה שהבחורה אומרת "לא" אבל לא אומרת סייפורד. הוא שאל האם זה אונס.
סייפוורד היא לא תחליף לרגישות ואני מסכים שאם הבחורה אומרת "לא" באופן רפטטיבי או באופן שנראה רציני ממש, כדאי לעצור ולבדוק. אבל כל הרעיון של סייפוורד הוא שתהיה דרך לסמל התנגדות ומצוקה אמיתיים בפעילות שבה המילה "לא" היא לא חד משמעית. אם ברור לגמרי שכשהסאבית אומרת "לא" היא מתכוונת ל"לא", אז בשביל מה צריך סייפוורד? אבל זה לא ברור, ולמעשה לא מעט סאביות מתגרות דווקא מכך שממשיכים למרות הלא והתחנונים שלהן. אפשר, אולי, להאשים דום שלא עצר למרות שה"לא" של הסאבית היה אמיתי בחוסר רגישות. אבל אונס? זה כבר מרחיק לכת. ביחסים וניליים ברור מספיק שכשבחורה אומרת "לא", בדרך כלל הכוונה היא באמת "תפסיק". בסשן הרבה פעמים המילה "לא" מאבדת את המשמעות של "תפסיק" לטובת הסייפוורד. זו הדרך הודאית להגיד שעכשיו באמת די.אם זה לא נאמר, הרי שלא היה שום "לא" שאינו משתמע לשתי פנים. |
|
shuki boy(נשלט) |
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
מה זה בעצם משנה?
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
shuki boy(נשלט) • 20 בספט׳ 2006
התשובה באמת משנה משהו?
כלומר נניח והתשובה היא "לא, הוא לא אנס" והוא יוצא זכאי. זה אומר שהיא לא חוותה אונס? כלומר, מה זה בכלל משנה?! מה שהחוק אומר או לא אומר זה מה שימנע מאדם להתנהג בצורה מסויימת? כי אם זה רק החוק שמונע ממנו, אז מצבו גרוע. |
|
electro-z |
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
electro-z • 20 בספט׳ 2006
התשובה היא שכל מקרה לגופו
ואדם יכול לקבל תשובה עליה בתוך הסיטואציה באם הוא מספיק רגיש. |
|
הוא(שולט) |
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
זאלופון
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
הוא(שולט) • 20 בספט׳ 2006
אפשר, אולי, להאשים דום שלא עצר למרות שה"לא" של הסאבית היה אמיתי בחוסר רגישות. אבל אונס? זה כבר מרחיק לכת. ביחסים וניליים ברור מספיק שכשבחורה אומרת "לא", בדרך כלל הכוונה היא באמת "תפסיק". בסשן הרבה פעמים המילה "לא" מאבדת את המשמעות של "תפסיק" לטובת הסייפוורד. זו הדרך הודאית להגיד שעכשיו באמת די.אם זה לא נאמר, הרי שלא היה שום "לא" שאינו משתמע לשתי פנים.
אולי במושגים שלנו זה היה תופס- חוסר רגישות אני בספק עם זה עובר מול שופט במציאות אני הייתי מעדיף את האפשרות שהיא תתבאס ממני שהפסקתי מאשר למצוא את עצמי בחקירה מספר שאין לך אחות (כבוד השופט אצלנו זה אחרת...?) |
|
shuki boy(נשלט) |
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
Re: זאלופון
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
shuki boy(נשלט) • 20 בספט׳ 2006
הוא כתב/ה: אני הייתי מעדיף את האפשרות שהיא תתבאס ממני שהפסקתי מאשר למצוא את עצמי בחקירה מספר שאין לך אחות (כבוד השופט אצלנו זה אחרת...?)
על זה בדיוק אני מדבר - אתה לא אמור לומר "מאשר לגלות שהפרטנרית שלי חוותה אונס", במקום "למצוא את עצמי בחקירה"? רעבק! כשאני חושב על זה, אולי אונס "בלי לשים לב", הוא אפילו יותר גרוע מאונס בכוונה תחילה. אתם באותו חדר, ואתה לא רואה שמישהי, סליחה, הפרטנרית שאתה אמור לשים לב מה קורה איתה - נאנסת. זה קצת יותר מ"חוסר רגישות". וכל הדיבורים הללו על מה אומר או לא אומר החוק, זה כלכך לא משנה. אונס יכול להרוס למישהו את החיים, אז החקירה במשטרה - זה מה שמעניין אותך? |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
זאלופון(שולט) • 20 בספט׳ 2006
אני לא מדבר על החוק. החוק לא יודע מה זה סייפוורד. אני גם לא מדבר על מה שנכון לדעתי לעשות במצב כזה. כשהייתי במצב כזה, נהגתי על פי העצות הטובות שנשמעו כאן וניסיתי לברר אם ה"לא" הוא באמת לא, וכשלא הייתי בטוח ויתרתי על האקט כולו. אבל אם הייתי ממשיך, אני לא חושב שזה היה אונס, כי הבחורה יכלה להבהיר מעל לכל ספק שמדובר ב"לא" אמיתי ולא עשתה זאת.
אם זה משנה או לא - לדעתי זה בהחלט משנה. לא רק הבחורה נמצאת שם, ומה שחשוב זה לא רק אם היא כן או לא חוותה אונס אלא גם אם מי שאיתה כן או לא אנס. נדמה לי שגם לדעת מי שטורח לשאול זה משנה. מי שלדעתו זה לא משנה לא חייב להתייחס. |
|