שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

פניה נרגשת לכלובי

נוריתE
לפני 18 שנים • 2 באוק׳ 2006

העיקר שחזר....

נוריתE • 2 באוק׳ 2006

דוקטרינה​(שולט)

הדמיון שלי הוביל אותי למקומות אחרים לחלוטין

דוקטרינה​(שולט) • 2 באוק׳ 2006
הדמיון שלי הוביל אותי למקומות אחרים, כאשר הכלוב נפל.

חשבתי על התקפה של דתיים על האתר. חשבתי שהפילו את האתר בכוונת זדון.

דוק.
עבודת מאסטר{lori}
עבודת מאסטר{lori} • 2 באוק׳ 2006
כלובי כתב/ה:
דומה
השרתים מוחזקים במכלאות נעולות בטמפ' של איזה 15 מעלות ורוח קרה קבועה. בכל מכלאה ערימה של כ-10 - 20 שרתים. מבעד לכלובים אפשר לראות את הנצנוצים הבלתי פוסקים של אלפי מנורות ירוקות ואדומות המעידים על פעילות רוכשת.
בתוך החווה הזאת מאות שרתים, המפוטמים בזרם בנתונים בלתי פוסק.
המחשבה שלתוך החווה הזאת גולשים בזמן נתון עשרות או מאות אלפי אנשים היא דבר שהוא עדיין בבחינת בלתי נתפס בעיני.

אוקיי.... אני לא עומד בזה יותר....
וידוי גדול.... ומזעזע...
יש לי FETISH לשרתים!!
בשעות הלילה המוקדמות, כשאין איש בחוות השרתים ורבבות גולשים ממלאים את השרתים שבחווה בתוכן, אני פורץ לחווה, מביא מאנצ'יז, יושב עם כמה שרתים קרובים, אנחנו מעשנים, מנשנשים, ואז זה מתחיל... אורגיות שלא נראו בשום מקום אחר!
הם מצליפים אחד בשני בכבלי אינפורמציה וחשמל, אני מסשן אותם בוירוסים קלים (אסור להם להפעיל אנטי-וירוס בשעת סשן - הם צריכים להתמסר לחלוטין!), זרמי חשמל (שם את האלקטרודות שלכם בכיס!), לפעמים יש לנו סשנים ממש ביזאריים כמו להוציא את הדיסק הקשיח בשעת פעילות, או להכניס דיסקט עם וירוס כבד ולעשות עיגולים עם העכבר מעל האייקון של כונן הדיסקטים.... קליק ראשון..... השרת יודע שכשהדאבל קליק יגיע, הוירוס יתפרץ, והוא יכנס תוך שניות לסרבר-ספייס שלו.....
אבל אל תדאגו - יש לנו מילת בטחון. אם שרת מרגיש שהוא עומד בפני קריסת מערכת ההפעלה הוא אומר - Warning!

בקיצור, כיף שם בחווה. אני קורא לכל מי שיש לו אומץ לצאת מהארון ולהודות שהוא אוהב שרתים, ושהחשמל וזרם הנתונים שבאוויר עושים לו את זה - לבוא איתי ל"סשן-בחווה"!
Venus in Furs​(מתחלף)
Venus in Furs​(מתחלף) • 2 באוק׳ 2006
כלובי כתב/ה:
דומה
השרתים מוחזקים במכלאות נעולות בטמפ' של איזה 15 מעלות ורוח קרה קבועה. בכל מכלאה ערימה של כ-10 - 20 שרתים. בתוך החווה הזאת מאות שרתים, המפוטמים בזרם בנתונים בלתי פוסק.

אני ממש מזועזע. זה נשמע כמו תנאים לא אנושיים. למה נועלים את השרתים המסכנים? מפחדים שהם יברחו? (בתנאים כאלה לא פלא) . אני הייתי מצפה שהשרתים דווקא יאהבו לשרת... היה אצלי ביסודי שרת זקן, נראה לי שקראו לו מנחם או שמחה או משו כזה, והוא תמיד היה מחייך חיוך מוזר...

ועוד מפטמים אותם כמו אווזים, ברוח הקרה, את האומללים. תנו לשרתים לחיות !
איימי_​(נשלטת)
איימי_​(נשלטת) • 2 באוק׳ 2006
Venus in Furs כתב/ה:
כלובי כתב/ה:
דומה
השרתים מוחזקים במכלאות נעולות בטמפ' של איזה 15 מעלות ורוח קרה קבועה. בכל מכלאה ערימה של כ-10 - 20 שרתים. בתוך החווה הזאת מאות שרתים, המפוטמים בזרם בנתונים בלתי פוסק.

אני ממש מזועזע. זה נשמע כמו תנאים לא אנושיים. למה נועלים את השרתים המסכנים? מפחדים שהם יברחו? (בתנאים כאלה לא פלא) . אני הייתי מצפה שהשרתים דווקא יאהבו לשרת... היה אצלי ביסודי שרת זקן, נראה לי שקראו לו מנחם או שמחה או משו כזה, והוא תמיד היה מחייך חיוך מוזר...

ועוד מפטמים אותם כמו אווזים, ברוח הקרה, את האומללים. תנו לשרתים לחיות !

עזוב שטויות, וונוס. מה עוזר לך לדעת את האמת? קח את הגלולה הכחולה ותקבל כל מה שאתה רוצה בתוך המטריקס... icon_smile.gif
פייה{O}
פייה{O} • 2 באוק׳ 2006
כלובי כתב/ה:
השרתים מוחזקים במכלאות נעולות בטמפ' של איזה 15 מעלות ורוח קרה קבועה. בכל מכלאה ערימה של כ-10 - 20 שרתים. מבעד לכלובים אפשר לראות את הנצנוצים הבלתי פוסקים של אלפי מנורות ירוקות ואדומות המעידים על פעילות רוכשת.
המחשבה שלתוך החווה הזאת גולשים בזמן נתון עשרות או מאות אלפי אנשים היא דבר שהוא עדיין בבחינת בלתי נתפס בעיני.

אחד התיאורים היותר סקסיים שנצפו כאן באתר.

רק בי המחשבה על המון שרתים קרירים במכלאה עם נורות מהבהבות ומידע אינסופי שזורם לכל הכיוונים מעוררת מחשבות זימה?

fishy.gif
איימי_​(נשלטת)
איימי_​(נשלטת) • 2 באוק׳ 2006
פייה כתב/ה:
כלובי כתב/ה:

רק בי המחשבה על המון שרתים קרירים במכלאה עם נורות מהבהבות ומידע אינסופי שזורם לכל הכיוונים מעוררת מחשבות זימה?

fishy.gif

איזה מחשבות זימה למשל? בי מתעוררות מחשבות אימה...
אני מדמיינת גבר קשוח ואכזר שחוטף אותי, ומחבר את מוחי לשרת המרכזי. הוא מוחק לי את כל הזיכרון ומתכנת אותי לשפחת מין...
טוב, בעצם אני יכולה להבין את הקשר לזימה... אמא, אני חולה!!! icon_eek.gif
נוריתE

Re: הדמיון שלי הוביל אותי למקומות אחרים לחלוטין

נוריתE • 2 באוק׳ 2006
דוקטרינה כתב/ה:
הדמיון שלי הוביל אותי למקומות אחרים, כאשר הכלוב נפל.

חשבתי על התקפה של דתיים על האתר. חשבתי שהפילו את האתר בכוונת זדון.

דוק.

או שאולי אילו היו סוכנים חשאיים של א''מי או עק''ום??
נוריתE
נוריתE • 2 באוק׳ 2006
איימי_ כתב/ה:
פייה כתב/ה:
כלובי כתב/ה:

fishy.gif

איזה מחשבות זימה למשל? בי מתעוררות מחשבות אימה...
אני מדמיינת גבר קשוח ואכזר שחוטף אותי, ומחבר את מוחי לשרת המרכזי. הוא מוחק לי את כל הזיכרון ומתכנת אותי לשפחת מין...
טוב, בעצם אני יכולה להבין את הקשר לזימה... אמא, אני חולה!!! icon_eek.gif
השולט אור​(שולט)
השולט אור​(שולט) • 2 באוק׳ 2006
כלובי כתב/ה:
דומה

שרתים שנעולים בכלובים ואף אחד לא קורא לנו לבוא ולהצליף?
מה זו ההפקרות הזו?
יוחזר כבוד הדומים לאלתר!