![]() |
![]()
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
Tish Adams • 9 באוק׳ 2006
BODYGUARD כתב/ה: אורלי כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: אורלי כתב/ה: שי עשה עבודה נהדרת, במיוחד איתך בודי
![]() את אומרת זאת רק כי את וטיש זממתן לנצל אותי מינית, חרמניות ! פויה... נכון! ![]() רק חבל שהתאוששת מהאלכוהול מהר, להבא נלמד לפעול יותר מהר - "להכות בברזל כשהוא עוד חם" ![]() היכן ראית ברזל בדיוק, יא זוממת אחת??? כולי חמאה.. ![]() ![]() ![]() להכות בברזל, להתפנק על חמאה, אנחנו לא קטנוניות. העיקר.... שי כפרול, בא רגע. |
|
![]() |
![]()
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
aka BODYGUARD • 9 באוק׳ 2006
Tish Adams כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: אורלי כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: אורלי כתב/ה: שי עשה עבודה נהדרת, במיוחד איתך בודי
![]() את אומרת זאת רק כי את וטיש זממתן לנצל אותי מינית, חרמניות ! פויה... נכון! ![]() רק חבל שהתאוששת מהאלכוהול מהר, להבא נלמד לפעול יותר מהר - "להכות בברזל כשהוא עוד חם" ![]() היכן ראית ברזל בדיוק, יא זוממת אחת??? כולי חמאה.. ![]() ![]() ![]() להכות בברזל, להתפנק על חמאה, אנחנו לא קטנוניות. העיקר.... שי כפרול, בא רגע. דומיות מסוכנות !!! |
|
![]() |
![]()
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
אלון ב(נשלט) • 9 באוק׳ 2006
אני מגיע בתנאי שהוירוס שתפס אותי יעזוב אותי בשקט אמן
![]() |
|
![]() |
![]()
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
אמילי קייג'(אחרת) • 10 באוק׳ 2006
ציטוט:
אלון ב כתב/ה: אני מגיע בתנאי שהוירוס שתפס אותי יעזוב אותי בשקט אמן ![]() יעזוב אותך!! חסר לו שלא יעזוב, יהיה לו עסק איתי. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]()
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
דורדום(שולט) • 10 באוק׳ 2006
ציטוט: דומיות מסוכנות !!! [/quote]
סוף סוף מישהו מפנה זרקור לבעיית הדומיות המסוכנות! ![]() מתי תהיה מסיבת דומים ודומיות מסוכנות? ![]() |
|
![]() |
![]()
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
aka BODYGUARD • 10 באוק׳ 2006
זה קורה כל יום שישי...
המקום: נו לימיט הכי מסוכנת: המלכה אמילי הפעילות הכי מסוכנת: להזמין שתיה משי הבארמן החבורה המסוכנת: טיש ואורלי (במיוחד..) אבל לא חסר עוד.. סעממק על השפעת.... |
|
![]() |
![]()
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
אורלי(שולטת) • 10 באוק׳ 2006
BODYGUARD כתב/ה: זה קורה כל יום שישי...
המקום: נו לימיט הכי מסוכנת: המלכה אמילי הפעילות הכי מסוכנת: להזמין שתיה משי הבארמן החבורה המסוכנת: טיש ואורלי (במיוחד..) אבל לא חסר עוד.. סעממק על השפעת.... אהמממ... מעניין שהשמטת את הסעיף הכי מסוכן - הכי מסוכן: BODYGUARD - בגלל הקסם האישי שלו דומיות תמימות הופכות לדומיות חרמניות (ראו הוזהרתם) ![]() |
|
![]() |
![]()
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
Tish Adams • 10 באוק׳ 2006
דורדום כתב/ה: ציטוט: דומיות מסוכנות !!! סוף סוף מישהו מפנה זרקור לבעיית הדומיות המסוכנות! ![]() מתי תהיה מסיבת דומים ודומיות מסוכנות? ![]() חכה, תן לעבור את הFמדום ואז, אלוהים גדולה. בודי, אתה בכלל, אתה... אתה... אורלי צודקת! ![]() |
|
![]() |
![]()
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
אורלי כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: זה קורה כל יום שישי...
המקום: נו לימיט הכי מסוכנת: המלכה אמילי הפעילות הכי מסוכנת: להזמין שתיה משי הבארמן החבורה המסוכנת: טיש ואורלי (במיוחד..) אבל לא חסר עוד.. סעממק על השפעת.... אהמממ... מעניין שהשמטת את הסעיף הכי מסוכן - הכי מסוכן: BODYGUARD - בגלל הקסם האישי שלו דומיות תמימות הופכות לדומיות חרמניות (ראו הוזהרתם) ![]() ועל זה היתה הנסיכולית צועקת.... אעעעעעצצצצצצצילללללללללוווווווו.... ![]() |
|
![]() |
![]()
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
Tish Adams כתב/ה: דורדום כתב/ה: ציטוט: דומיות מסוכנות !!! סוף סוף מישהו מפנה זרקור לבעיית הדומיות המסוכנות! ![]() מתי תהיה מסיבת דומים ודומיות מסוכנות? ![]() חכה, תן לעבור את הFמדום ואז, אלוהים גדולה. בודי, אתה בכלל, אתה... אתה... אורלי צודקת! ![]() יו.. את מסכימה עם אורלי.. זה אומר שאני מתחבא מתחת למיטה ביום שישי.. לא בא.. |
|