זאלופון(שולט) |
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
זאלופון(שולט) • 10 באוק׳ 2006
הבהרה: הגאג היה סתם חלק מהדוגמה שקדמה לשאלה ולא חלק מהשאלה. הוא נועד, בדוגמה, להעצים את האפקט של הצורך לקחת דברים מסוימים כמובנים מאליהם, שכן במצב כזה אין לסאבית יכולת למחות אם נעשה בה משהו שאינו מובן מאליו. אך כמובן, רצוי פשוט לאפשר לה למחות ולא להשתמש בגאג בסשן ראשון וסטוצי שכזה, גם אם יש דברים שנלקחים כמובן מאליו.
נראה לי שהתשובות הולכות לכיוון שאליו התכוונתי (תודה חואן, עינבר, פייה, סקיפר, שכחתי מישהו? ). מי מהמגיבים שסיפק רשימה של אקטים שנראים לו מובנים מאליהם - למה דווקא הם? מה שונה בהם מאקטים אחרים, שאינם מובנים מאליהם? |
|
huan |
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
huan • 10 באוק׳ 2006
זאלו לדעתי רשימה של אקטים מסויימים לא טענה לך על השאלה....הלמה הוא הרבה יותר מעניין מבחינה תאורטית.
בדרך כלל נורמות כמו "דברים מובנים מעליו" נוצרים כתוצאה מניסיון ולימוד ההתנהגות הרווחת בין האנשים המנוסים יותר...אתה מבקר במסיבות של אמילי..אתה רואה איזה אקטים עושים שם בסשנים...אתה תחשוב שכך בדיוק זה צריך להיות והאקטים האלה מובנים מעליו לכל מי שעוסק בבדס..בערך כמו שחדירה מובנת מעליו לכל מי שעוסק בסקס...לאקטים עצמם אין חשיבות מפני שעם אנשים היו רואים וקוראים שכולם עושים ברנדינג אחד לשני ומשחקים בדם ומחטים ולעומת זאת עם מצליפים במישהו שואלים אותו לגבי זה אז אלה היו "הדברים המובנים מעליו". רוב האנשים לא נותנים לשנות את הנורמות החברתיות שהם לומדים אבל יש גם כאלה שאחרי למידת הנורמות יחליטו שהם פגומות וינסו לשנות אותם בדרכים אלה ואחרות ומידת ההצלחה שלהם להשפיע תקבע מה יהיו "הדברים המובנים מעליו" ונורמות אחרות ב"דור" שיבוא אחריהם. הקביעה הראשונית של "הדברים המובנים מעליו" כנראה נעשתה כתוצאה מניסיון אישי ופילוסופיה מסויימת של מספר אנשים בדבר דברים אלה אשר השפיעו לאחר מכן על אנשים אחרים....במקרה שלנו מיתוך ניסיון אפשר לומר שרוב האנשים הם בסדר עם הצלפות רכות וספנקינג...הם בסדר עם שעווה...והם בסדר עם ללקק רגליים....הגישה הפילוסופית העונדת מאחורי הדברים כנראה היתה שאילו הם פעולות שפוטנציאל הפגיעה שלהם הוא קטן יחסית ורצון לעשות פעולות כאלה תבוע בכל אחד שאוהב בדסמ והם הבסיס של הבדסמ מבחינה פיזית ומנטלית.(או משהו בסיגנון...אני עוסק בספקולציות כי לא אני זה שהמצאתי את "הדברים המובנים מאליו" האלה ולא אני הפכתי אותם למשהו מקובל ואני יכול להסתמך רק על הדעות של האנשים הידועות לי היום והגישה שלהם לעניין). |
|
melody |
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
melody • 10 באוק׳ 2006
אני תוהה מדוע עושים אינטרפרטציות שונות ומשונות, לדברים מאוד ברורים.
האם יש טעם להרחיב ולהסביר שאני מסכימה איתך חואן, שלא הבגד עושה את האדם, ושמה שעלול לקרות בוונילי, עלול גם לקרות בבדסמ ? אני לא יודעת מה מובן מאליו ב-בדסמ ואני גם לא מאמינה שניתן להגדיר זאת. מצד שני, אני יודעת שמבחינתי, לא מובן מאליו למהר לסשן עם זר, גם אם הזין עומד או הכוס נוטף. (סורי זאלו, השאלה שלך ... פשוט לא מסתדר לי ) |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
12 באוק׳ 2006
היי שוב
לפני 18 שנים •
12 באוק׳ 2006
עינבר • 12 באוק׳ 2006
אני מבססת את מה שכתבתי על ניסיון אישי והרבה שיחות עם סאביות.
תמיד עניין אותי , מה נשים אחרות אוהבות ומה הן לא אוהבת ולמה. כאשר אנשים נסחפים עם התשוקות שלהם עם זרים, זה בעיקר ממקום פיזי. הרבה ניסינות להפעיל שליטה מנטלית והשפלות למיניהם, יהיו כיבוי חשק. ואני מדגישה שאני לא מתייחסת לציוויים, כמו רדי על הברכיים וכדומה. אבל מי שיבקש מסאבית להתחנן, עלול להפסיד, כי יש נשים שלא יתחננו. מלודי ומישלי, אני מניחה שאתן פשוט לא תתלוו אל הבחור לחדר צדדי. הבסיס לתשובות לשאולותיו של זאלופון, הוא ההנחה שיש הסכמה לסשן. ועל כן, להגיד משהו כמו: לא חשבתי שיהיה שם שוט, נראה לי מוזר. #העורך דין שלי עדיין מבקש להדגיש, שאין בדבריי היתר להצליף בנשים. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 18 שנים •
13 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
13 באוק׳ 2006
מיתוסית(שולטת) • 13 באוק׳ 2006
זאלו, אני אענה שאלתך ואנסה לנטרל את "רעשי הרקע" שברורים לכולם.
כלומר, אם אני אקח מקרה בו מדובר בזוג ש: -הרגע הכיר -הם חמים אחד על השני -בא להם סשן יופי, מה עושים עכשיו?? אז מה ש"מובן מאליו", זה הנורמות והנורמות הן בעצם השכיח, הממוצע. אפשר להשוות את זה לוניליה- אם יהיה לי סטוץ בשירותים של מועדון, לא נתחיל לעשות רשימה ולדבר על מה כן אני מוכנה לעשות ומה לא. יהיה לנו ברור שיהיה את כל המרכיבים השכחים של סקס פרוע בשירותים: הוא ירד לי, אני ארד לו, אנחנו נתנשק, נתלטף, הוא ימצוץ לי את הפטמות, אני אחפון לו את הישבן ובסוף חדירה עם קונדום. זה המובן מאליו, כן? ברור שיכול להיות שאני אחליט לדוגמה לא בא לי עד הסוף (סיכוי קלוש, אם אני כבר שם , די ברור שאלך עד הסוף ואני לא אכלול את המקרים בהם החלטתי להתחרט באמצע) או שלא בא לי לרדת לו ולהיפך. מה לא סביר שיקרה? לא סביר שהוא יחליט לזיין אותי לעיני כולם; לא סביר שהוא לא ישתמש בקונדום; לא סביר שהוא יתחיל לזיין אותי אנאלית. אלה בהחלט דברים לא מובנים-מאליהם. נחזור לבדסמ. מה מובן מאליו בסשנים? ספאנקים, הצלפות, קשירות, פקודות, נרות, קרח. כמובן שיש הבדל בין סשן פומבי לסשן פרטי שאז הגבולות יכולים להיות כוללים יותר: למשל, אסכים לגאג בפגישה שלישית, אבל לא בראשונה; לא אסכים להתפשט ליד כולם, אבל ברור שכן בביתי הפרטי וכו'. אם יש משהו ספציפי שלרוב נחשב "מקובל" ו"נורמלי" בקהילה כמו למשל הצלפות או נרות, הסאב מן הסתם יאמר את זה ממש בתחילת הסשן כדי להפות את ה"מובן מאליו" ל"לא מובן מאליו". אין חוקים ברורים אבל לדעתי ברור לכולם (או כמעט כולם) שיש דברים שלא עושים בפומבי, בטח שלא בהיכרות ראשונה ויש דברים שעושים רק בבית או לאחר מספר פגישות, כמו: אנאלי, אפילו חדירה (לא מכירה הרבה נשים שיסכימו שיחדרו אליהן בסשן פומבי, אם בכלל ואפילו לא מכירה הרבה גברים שיסכימו שיזיינו אותם ליד כולם), ירידה בפומבי (פעמים רבות לא נוח בעיקר לשולט/ת), ביזאר וכו' זה מן כלל אצבע כזה. |
|
פתוחה |
לפני 18 שנים •
14 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
14 באוק׳ 2006
פתוחה • 14 באוק׳ 2006
אני חדשה ולא יודעת מה מקובל ומה לא בקהילה, אבל אני רק יודעת שאם הייתי פוגשת אדון שמוצא חן בעיניי באיזו מסיבה וגם אם הייתי רוצה איזה סשן אז הייתי רוצה שילך לאט ובטח לא יתנפל עליי וישים לי גאג ושייזיין אותי ישר בתחת!!!!!
|
|
סקיפר |
לפני 18 שנים •
14 באוק׳ 2006
Re: היי שוב
לפני 18 שנים •
14 באוק׳ 2006
סקיפר • 14 באוק׳ 2006
עינבר כתב/ה: אני מבססת את מה שכתבתי על ניסיון אישי והרבה שיחות עם סאביות.
תמיד עניין אותי , מה נשים אחרות אוהבות ומה הן לא אוהבת ולמה. כאשר אנשים נסחפים עם התשוקות שלהם עם זרים, זה בעיקר ממקום פיזי. הרבה ניסינות להפעיל שליטה מנטלית והשפלות למיניהם, יהיו כיבוי חשק. ואני מדגישה שאני לא מתייחסת לציוויים, כמו רדי על הברכיים וכדומה. אבל מי שיבקש מסאבית להתחנן, עלול להפסיד, כי יש נשים שלא יתחננו. מלודי ומישלי, אני מניחה שאתן פשוט לא תתלוו אל הבחור לחדר צדדי. הבסיס לתשובות לשאולותיו של זאלופון, הוא ההנחה שיש הסכמה לסשן. ועל כן, להגיד משהו כמו: לא חשבתי שיהיה שם שוט, נראה לי מוזר. #העורך דין שלי עדיין מבקש להדגיש, שאין בדבריי היתר להצליף בנשים. אני חושב שיש הבדל בין סשן פומבי לסשן פרטי מבחינת הדברים המקובלים אבל בסשן פרטי לא נתקלתי בהרבה מקרים שסאבית סירבה לדבר ולהביע את רצונה במפורש. הכל עניין של מינון וטעם אישי אבל אני לא אוהב נשים ששותקות בזמן סקס ולא מביעות תשוקה משלהן ולכן מה שכתבתי היה רק מנקודת המבט שלי. כאשר הקשר הוא חדש אני מעדיף להפסיד ולא לשמוע יום למחרת שטעיתי בכוונה שלה. |
|