סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

מבקשת יעוץ לעונש

Madame T​(שולטת)
לפני 18 שנים • 17 באוק׳ 2006
Madame T​(שולטת) • 17 באוק׳ 2006
schiavo_rosso כתב/ה:
האמת שמתישהו באמצע זריקת הבוץ ההדדית נשברתי ולא המשכתי לקרא.

השאלה האם העבד הוא עלוב נפש או לא כי גבירתו מסנג'רת מהצד היא עניין בינה לבינה, אם אנשים בקהילה לא יהיו סבלנים לאחרים, גם אם בעינינו מדובר בדברים "סוטים" או לא ראויים (בעיני אישה משתחווה בפני גבר זה הדבר הכי נורא ביקום) מדוע תצפה לסובלנות מצד האחר הלא חבר בקהילה?
כל עוד הדברים נעשים בצורה שפויה , בהסכמה ובלי לסכן את גופו של הצד השני זה עניין שבין הדומית לבין הסאב.

מסכימה איתך בהחלט לגבי כל האמור לעיל. קודם כל, הטלת הבוץ ההדדית היא לא במקומה - באמת שלא מכובד ולא נאה. דברים כאלה אפשר להחליף באופן פרטי אם מרגישים צורך עז, לא חייבים בפורום לעיני כל הציבור.
ובמיוחד מסכימה עם המשפט האחרון שלך.
sssssss
sssssss • 17 באוק׳ 2006
העילג כתב:
[quote]ויותר חמור מזה אתה לא רק עבד עלוב, אתה אדם עלוב נפש, שלא יודע לזהות אירוניה והומור...

באיזה בית ספר למדת או איזה מורים חינכו אותך שאתה חושב שהריאקציה המרירה שלך שקולה לאירוניה או להומור? המלצה חמה: לך תלמד כמה קורסים בספרות, ורצוי באקדמיה, אולי אז תהיה רשאי להעלות את המושג אירוניה על דל שפתיך העילגות....
אני מבקש שתשתדל לא להתלהם ולא לקלל מהסיבה הפשוטה כלובי מוחק פוסטים בגלל דברים כאלה. הלווו אני נהנה כאן...אפילו לא התחלתי איתך icon_smile.gif

לגבי שגיאות הכתיב, אני אמנם מהנדס מחשבים כך שאין לך מה לחדש לי על הפלטפורמה שנקראת תפוז ודומיה, וגם דיסלקט דבר שנותן לי לגיטימציה מלאה לכתוב לפעמים עם שגיאות כתיב, "ושנת ישרות" לא היה שגיאה כזאת, קאפיש?

שים לב איך המשפט שלך בנוי. פשוט מצחיק שאחד כמוך בכלל פותח את הפה שלו. לו רק שמעת להצעתי וקנית לעצמך גאגicon_smile.gif התחלת בשגיאות כתיב, קפצת למהנדס מחשבים (ובתור אחד שכזה אתה לא יודע להעריך צאט שבנוי כהלכה? אתה המצאת משהו טוב יותר?) ואז הענקת לעצמך לגיטימציה לכתוב בשגיאות כתיב. הדיסלקציה שלך מעניקה לך גם את הזכות לנהוג בחוסר כבוד כלפי אנשים שאתה לא מכיר??
מה עוד שדיסלקציה מתבטאת בליקוי למידה, בקשיים בקריאה וכתיבה (פסיחה על מילים, שחלוף אותיות, בעיית זיהוי). אתה כותב בשגיאות כתיב!!! במקום לחפש לעצמך תירוצים הקשב שוב להצעתי שלעיל והירשם עוד היום לאולפן הסמוך למקום מגוריך. אני מצטער שאני נאלץ למחזר עצמי אבל דומה שלא הבנת כלוםicon_smile.gif להסביר לך יותר לאט? רוצה אולי להתקשר אליי??

ודרך אגב זה "שנת ישרים" יא בור!

אתה שואל ואני מצטט "נכון שזה נחמד שמנתחים מישהו בלי להכיר אותו בכלל??? אני מקווה שמוחך המצומצם יצליח לקשור את הקשר" מוחי המצומצם אומר לי שהנסיון שלך לנתח את אופיי בלא כל מידע עלי הינה טימטום מוחלט ששיכול להניב רק דברי הבל שכל כך רחוקים מהאמת שאין להם משמעות לא לגבי ולא לשאר הקוראים, אבל אני מבין שלך אין בעיה עם עשיית מעשי הבל?

מה יהיה? אתה חמור גרם אמיתי. למה אני בכלל מגיב לך...אוי הבטלה מביאה לידי שעמום והשעמום מביא לידי חטא...שוב לא הבנת דבריי....ופה מר שגיאות כתיב ויש לי לגיטימציה הייתה טמונה אירוניה אמיתית!! לו רק הקשבת בשיעורי ספרות...

לעומת זאת התגובה שלי הייתה על סמך מידע מפורט שפירסמה גברת אקסביזיוניסטית משהו, הלא היא גבירתך האישית שניזעקת להגן על כבודה האבוד, היא בחרה לפרסם מידע זה בפורום ולהופכו נחלת הכלל. הכותב הסביר יכול היה לצפות לתגובות מתגובות שונות, כולל כאלו כשלי... אף אחד לא כפה עליה לפרסם את שפירסמה ודרך אגב, תודה לך HQ על הפוסט שלך שיעשעת אותי..
מאוד....

אכן בכך שפוסט זה פורסם היה סיכון כלשהו ממש כמו בכל פוסט שנכתב. לך תדע איזה דביל יקרא אותו ולך תדע עד כמה הוא יעוות את המציאות. אבל ממש כשם שצפויות להתגלות תגובות חסרות אחריות של חדלי אישים מסוגך צפויות להיות תגובות של אנשים מסוגי שלא ממש שותקים כשלא צריך! אתה נהנה מכך?? בבקשה תמשיך...אני קרוב כאן לגמירה...

אתה כותב "מזמן לא נתקלתי במינון כל כך גבוה של רפש ותסכול " אז כנראה שלא ניתקלת עד שקראת את מה שאתה כתבת הפוסל במומו פוסל... כנראה שבכל זאת פגעתי בכמה נקודות נכונות על מנת לזכות בתגובה כשלך ועל מנת שיהיה ברור לך למרות האיטיות החשבתית שלך על מה אני מדבר הינה מספר פנינות קולמוס שלך:

אתה צודק! סוף סוף יש הסכמה. היחס שלי אליך הוא אכן בבחינת זכות!!!

"בבן אדם קטן אחד" ( אם היינו נפגשים באיזה מועדון וגיברתי לא הייתה שם לרסן אותי הייתי חובט בפרצופך בסימבוליות בכפפת המשי השחורה שלי ומבקש ממך לתמוך במילותיך מחוץ למועדון אחרי קו הבאונסרים ומאפשר לך להתנצל על בעיות הראיה שלך שכיווצו אותי משהו)

אני מבין שאתה מסוג האנשים שהולכים ראש בקיר. יכולת להיות קראי מצויין אתה יודע?icon_smile.gif כשכתבתי קטן התכוונתי לקטנות הנפש שלך. נסה לראות קצת מעבר למילה הכתובה. נסה לפתח מעוף מחשבתי. אני יודע שקשה לך אבל לפחות תנסה. לפי דבריך אתה מהיר מחשבה..חבל שזה לא ניכר בשום פינה בדבריך!
ודרך אגב, הגבירה שלך באמת מרשה לך לקרוא לה גיבירתי?? icon_smile.gif אבל אני מוכרח לציין שהשתפרת בפוסט הזה מבחינת שגיאות הכתיב האיומות שלך. אני מעריך שגיבירתיך (חחחחה) ערכה לך הגהה!!

"אחר כך תחשוב אם להעיר הערות...מה עוד שכשאתה כותב בצורה ברורה לי קל יותר לדעת אם לכוון את האגרוף המילולי שלי לסנטר שלך או ישירות לתוך העין" פשששש אגרופים? אדם אלים שכמוך!!!

ושוב הראש בקיר אינו מבין הנאמר אלא כפשוטו. דווקא התאמצתי כאן וכתבתי מילולי. המילה הזאת גדולה על מהנדס המחשבים שלנו? אבל אני מעריך ששוב תסתתר מאחורי תירוץ האירוניה שלך...

"שהעזת לפתוח פיך ולצפצף לעבר מלכה אצילה שאינך ראוי להידבק באבק עקביה" אוי אם אתה אומר ש-HQ אצילה אז אני מאמין לך וסומך על יכולת השיפוט שלך אבל אני מקווה לטובתה של HQ שיכולת השיפוט שהפעלת על מנת להגיע לעובדה שבעורקיה זורם דם כחול שונה ביכולת השיפוט והמחשבה שהופגנה לאורך כל מה שכתבת!!! מצטער HQ הברנש קצת איטי במחשבתו וקצת טעון טוסטסטרון שילוב פאטאלי...

הגברת דווקא אהבה כל מילה ומילה שלי שנכתבה על חשבונך. אם יש מישהו שזוכה ממנה לקיתונות של בוז זה דווקא אתה!
אני רוצה לבקש ממך כשאתה כותב משהו נסה להיות מנומק. כשאתה כותב לי שאני איטי במחשבתי אתה צריך להסביר את זה. אחרת זה סתם נראה כניסיון לירות חיצים ללא מטרה. ומה אני אגיד לך החץ הזה כל כך קהה וחלש שהוא נשבר עוד במעופו. שוב, השתדל מעט יותר!

אתה כותב וזה ממש הפיל אותי מצחוק "אתה באמת חושב שאיזה סשן וירטואלי מעיד בכהוא זה על יכולתי לספק את הוד מעלתה? אתה עד כדי כך טיפש?" מי שטיפש זה בטח לא אני, ניראה איך תסביר את הסיבה לניגוסים והתחנונים וההפרעות שלך שעליהם מדווחת HQ בזמן אותו סשן ויקטואלי עד כדי כך שהרגזת אותה והחליטה להתחלק בנושא איך להעניש אותך עם כל העולם ואחותו...

בוא נגיד שנסחפת ועיוותת את המציאות. אבל לא נראה לי שלאיש קטן כמוך (אל תיקח את קטן כפשוטו) אכפת מדברים כהווייתם. אתה יותר ממנסה לפגוע בי icon_smile.gif נסה חזק יותר! אני בכלל ישנתי שנת ישרים (זוכר? ככה כותבים את זה!) באותו לילה. היו ביני לבינה דין ודברים בנושא שאני ממש לא חושב שהם מעניינך. מה עוד שהאירוע הזה מאחורינו הרבה לפני שתגובתך המרירה התפרסמה בפורום. ההחלטה שלה הייתה ההחלטה שלה ואני לא מתערב בכך.

" אני רק יכול לאחל לך מחצית ממה שעברתי בכל הנוגע לנשים ולסיפוקן..." אוי אוי העיסה מעידה על הנחתום?

אני דווקא אוהב שמצטטים אותי אני בדרך כלל בורר מילותיי בקפידה ואני אפילו גאה בהם. אבל כשאתה מצטט השתדל לא לעשות עוול: כתבתי בתחילת משפט זה: "בשיא הענווה". אבל אני מניח שערכים ויושר לא לימדו אותך בבית ספר למחשבים וכנראה שזה לא ממש בא אצלך מהבית...

כל כתיבתך שזורה ברפש לעומת זאת מה שכתבתי הרגיזך כלומר שכתבתי לא הייתה רחוקה מהאמת וקלעה בול לפחות בדבר אחד אננו מסכימים, אתה כותב:

"שמעת פעם על שעמום ריגעי? " אז אכן היה זה שיעמום מוסכם על שנינו. וזה גם כל מה שטענתי, היא הייתה משועממת אולי ממך ?, וגם אתה מסכים שגבירתך היתה משעוממת, אינשטיין כבר אמר שזמן זה דבר רלטיבי כך שרגע או אין סוף הם בעיניי המתבונן, אבל מה אני מצפה שתבין רעיונות מורכבים כאלו...

טוב נו לא כולם גאונים כמוך...אתה הרי מוכיח זאת באופן נחרץ עד עכשיוicon_smile.gif

ציתת בטוב טעם "להתרגז, אמר פעם איש חכם אחד, פירושו להתרגש מטיפשותם של אחרים (פראפרזה). כך שלכעוס בגללך יהיה זה מעשה סר טעם." ואיו איך כעסת והתבזית, ממש חבל שלא שמעת לעיצותיך שלך , ואיך ניבלת את פיך?, ולשמחתי אתה היחיד אבל אחי אני סולח לך..

לא כעסתי, ועוד איך ביזיתי אבל רק אותך! ואני מוכן לעשות זאת שוב ושוב ושוב. יודע למה? אתה פשוט מתחנן לכך... ובטח שאני היחיד מי עוד יתייחס לאחד שכל כתיבתו מכוונת ליצירת קבלת קורטוב של יחס מכל סוג שהוא..העיקר יחס. אתה הרי מתחנן לכך.

מבחינתי הנושא סגור

אני כאן למקרה שתחליט אחרתicon_smile.gif
sssssss
sssssss • 17 באוק׳ 2006
הבהרה:
אני מתנצל מראש בפני הטוענים שהויכוח אינו ענייני והוא כולל הטלת בוץ ורפש. אתם צודקים!
אני לעולם לא פותח ב"מלחמה" ראשון. אני רואה בכך חולשה מהסוג הירוד ביותר. אבל למראה העילג שחושב שהוא להטוטן בעוד שאינו אלא בוטן קטן בקירקס, הייתי חייב להגיב.
אתם רוצים להיות יפי נפש ולשתוק כשמטילים לעברכם בוץ וליכלוך ללא כל הצדקה? זכותכם המלאה! כך תעשו! אבל בבקשה אל תעשו זאת על חשבוני.
subisub​(נשלט)

schiavo_rosso סכים עם כל מילה ומישפט

subisub​(נשלט) • 17 באוק׳ 2006
schiavo_rosso כתב/ה:

השאלה האם העבד הוא עלוב נפש או לא כי גבירתו מסנג'רת מהצד היא עניין בינה לבינה, אם אנשים בקהילה לא יהיו סבלנים לאחרים, גם אם בעינינו מדובר בדברים "סוטים" או לא ראויים (בעיני אישה משתחווה בפני גבר זה הדבר הכי נורא ביקום) מדוע תצפה לסובלנות מצד האחר הלא חבר בקהילה?
כל עוד הדברים נעשים בצורה שפויה , בהסכמה ובלי לסכן את גופו של הצד השני זה עניין שבין הדומית לבין הסאב.

במיוחד למשפט האחרון זה אכן עיניין שבין הדומית לסאב, אז מה זה עושה בפורום פמדום?

מצידי שהגבירה הזו תסנג'ר אלפי עבדים מכפת לי אני? אני פניתי לסאב שלה ולא אליה, הרי הוא זה שהתבכיין לגבירתו על נאפופיה הוירטואליים לא אני, הצעתי לו מה לעשות אם כך הוא מרגיש..

הרי לעזוב גבירה זה פרורוגטיבה של כל עבד, או שלא?
sssssss
לפני 18 שנים • 18 באוק׳ 2006

Re: schiavo_rosso סכים עם כל מילה ומישפט

sssssss • 18 באוק׳ 2006
subisub כתב/ה:
schiavo_rosso כתב/ה:

מצידי שהגבירה הזו תסנג'ר אלפי עבדים מכפת לי אני? אני פניתי לסאב שלה ולא אליה, הרי הוא זה שהתבכיין לגבירתו על נאפופיה הוירטואליים לא אני, הצעתי לו מה לעשות אם כך הוא מרגיש..

לא זכור לי שאני פרסמתי את הפוסט הזה. גם לא זכור לי שפניתי וביקשתי כאן חוות דעת כלשהי. ככה שממש לא ברור לי למה אתה בכלל חושב שאתה צריך לייעץ לי או לפנות אליי?! בכל הפוסט הזה הפניות לא נעשו אליי. כולם הבינו את זה. כולם, חוץ ממך. עולה מכאן שאם יש תגובה שלא קשורה לעניין זאת דווקא התגובה שלך. אתה עונה על שאלה שכלל לא נשאלת...
subisub​(נשלט)

Re: schiavo_rosso סכים עם כל מילה ומישפט

subisub​(נשלט) • 18 באוק׳ 2006
נענש כתב/ה:
subisub כתב/ה:
schiavo_rosso כתב/ה:

לא זכור לי שאני פרסמתי את הפוסט הזה. גם לא זכור לי שפניתי וביקשתי כאן חוות דעת כלשהי. ככה שממש לא ברור לי למה אתה בכלל חושב שאתה צריך לייעץ לי או לפנות אליי?! בכל הפוסט הזה הפניות לא נעשו אליי. כולם הבינו את זה. כולם, חוץ ממך. עולה מכאן שאם יש תגובה שלא קשורה לעניין זאת דווקא התגובה שלך. אתה עונה על שאלה שכלל לא נשאלת...

נענש מדוע אתה מתעקש לגרור את הדיון לרמה לא נאותה? אני כוכך משתדל להתעלם ממך ולענות לאחרים, ובמקרה זה למר schiavo_rosso .... זה לא אתה? נכון?

ממתי מישהו צריך לבקש רשות ממישהו לפרסם תגובה בפורום? (כל עוד היא עומדת בקריטריונים של הפורום) ממתי מישהו צריך לבקש רשות ממך לפרסם משהו בפורום?

ואני בכלל לא כתבתי לך לידיעתך!!!!! מאוד מפליא בהתחשב בעובדה שאין אני מכיר אותך זה היה קל... כמו כן אין אני מכיר את HQ ולא את הקשר שלך מעמש אליה!!

כתבתי לעבד של אותה גברת בעיקר משום שתגובתו הצחיקה אותי... icon_razz.gif באופן כללי ולא אישי...

לא כתבתי נענש אתה עבד עלוב..., כתבתי שאותו אחד שהתבכיין הינו עבד עלוב כשהכוונה בעיקר שעליבותו נובעת מהסיטואציה בה הוא נתון ומתגבותו היללנית ולא בגלל הערכתי את המהות שלו..

אתה קפצת פתאום פתאום משום מקום כאילו "על ראש הגנב בוער הכובע" וגררת את הדיון לרמה אישית ואני בכלל לא פניתי אלייך ולא ביקשתי את תשובתך...

וכעיקרון אני פשוט עונה למה שמעניין אותי... question.gif
sssssss
sssssss • 18 באוק׳ 2006
icon_biggrin.gif
אחד שמקבל נוק אאוט כזה מוחץ ואפילו לא מבין את זה...וואלה אתה לא שווה יחס...
theslv​(נשלט)
לפני 18 שנים • 20 באוק׳ 2006

לעיניננו....

theslv​(נשלט) • 20 באוק׳ 2006
סירוס!!!

icon_eek.gif

והוא לא יעיז להתלונן יותר...