dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} |
לפני 18 שנים •
19 באוק׳ 2006
Re: ערוץ 10 מומחה בסדרות חמקניות
לפני 18 שנים •
19 באוק׳ 2006
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} • 19 באוק׳ 2006
Dan_Kap כתב/ה: dr jekyll and MASTER hyde כתב/ה: זה משודר סביבות 23:00... לפעמים 23:00 לפעמים 23:15... ערוץ 10, שווה כל רגע (או שלא).
ואכן, לאחר בדיקת הקלטות שלנו, זהו שידור חוזר של פרק שכבר הוקרן, שבו הם מדברים על זוג רוצחים, עם מוטיבים שנלקחים מהתרבות הגוריאנית, ששמה שונה (כנראה משיקולי הגנה מששפטית) לווריאנית דרך אגב, הד"ר בפרק זה עולה על הפושע האמיתי בגלל שימוש במונח ונילה ומר/ד"ר, נדמה לי שאתה ממשיך להתבלב בין בדסמ, שמוגדר על ידי SSC, לבין Sexual Sadism. מה-DSM.. כדאי שתחזור לערך מסוים שאתה יזמת, ולערכים מקבילים באנגלית. אחד בפה ואחד בלב, מה דני בוי... אתה אוהב כ"כ לדייק אבל מה שיוצא לך זו קומדיה של טעויות. אז ככה: א. כתבתי לך כבר מלפני שבוע בפורום של רונן אלון "אדונים ומשרתים" שזה לא מר/ד"ר - זה מאסטר/ד"ר. תשנן... בכל אופן, דוק will do just fine. ב. זה מוזר שאתה בוחר תמיד לפנות אליי... גם "השליטה" וגם "outsider1" השתמשו במונח bdsm בשרשור הנוכחי - אך כרגיל אתה בוחר להתייחס אלי ישירות. אני עוד עלול לחשוב שאתה מנסה להתחיל איתי דני בוי }{ ג. "ומר/ד"ר, נדמה לי שאתה ממשיך להתבלב" - כותבים להתבלבל... ד. דני בוי. ה. bdsm זה bdsm... בונדאג' דומיניישן סאדו-מאזוכיזם. הפושע עשה פשעים שכללו קשירה, שליטה והיו סאדיסטיים.... בדסמ זה לא מושג קדוש. יש פשעים בדסמיים... אם זה נעשה ללא הסכמה, קרי SSC/RACK זה פשע בדסמי (בדסמ - בונדאג' דומיניישן סאדו-מאזוכיזם). |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 18 שנים •
19 באוק׳ 2006
Re: ערוץ 10 מומחה בסדרות חמקניות
לפני 18 שנים •
19 באוק׳ 2006
השולט אור(שולט) • 19 באוק׳ 2006
dr jekyll and MASTER hyde כתב/ה: [quote=""
ה. bdsm זה bdsm... בונדאג' דומיניישן סאדו-מאזוכיזם. הפושע עשה פשעים שכללו קשירה, שליטה והיו סאדיסטיים.... בדסמ זה לא מושג קדוש. יש פשעים בדסמיים... אם זה נעשה ללא הסכמה, קרי SSC/RACK זה פשע בדסמי (בדסמ - בונדאג' דומיניישן סאדו-מאזוכיזם). לא אכנס לויכוח ביניכם, אבל עם דבר אחד אני ממש מסכימה. יש פשעים שמבצעים אותם אנשים מקהילת הבדסמ תוך שימוש בבדסמ. פשעים בדסמים שנעשים תוך התעלמות מוחלטת מSSC, הם עדיין פשעים בדסמים, בדיוק שפשיעה הומוסקסואלית (אונס הומואים ע"י הומואים) קיימת, בדיוק כפי שפשיעה סטרייטית נעשית. רק ששם לא קוראים לזה "אונס על רקע סטרייטי ונילי", פשוט כי הם הרוב. חארות יש בכל מקום, בכל קהילה ולא משנה מאיפה הם מגיעים. |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 18 שנים •
21 באוק׳ 2006
לדעתי - אתם טועים
לפני 18 שנים •
21 באוק׳ 2006
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 21 באוק׳ 2006
כשם שאני מתקומם ואתקומם נגד שימוש במונחים כמו "רצח על רקע רומנטי" במקום "רצח על רקע של קנאה חולנית" כך אני מתקומם על שימוש במונח "בדסמ" בהקשר של רצח או התעללות.
בדסמ הוא מונח המכיל בתוכו הגדרה של "בטוח, שפוי ובהסכמה הדדית" - לכל מי שצופה בסדרה די ברור שלפחות אחד מהתנאים הללו איננו מתקיים בכל אחד מהמקרים המוצגים. לדעתי, שימוש במונח בדסמ בהקשר של ממעשי חטיפה, רצח והתעללות (גם אם דמיוניים) הוא שיתוף פעולה עם הדמוניזציה של הבדסמ שמתנהלת במדיה.... האם מישהו כיום מוכן לומר ש"הוא אנס אותה באהבה", בגלל שבשני המקרים יש שימוש ביחסי מין? מדוע ליצור הקבלה בין מה שנעשה באורח SSC, ומיועד להנאה של כל השותפים לבין פשע רק בגלל שבשניהם ישנו שימוש במאפיין דומה? |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 18 שנים •
21 באוק׳ 2006
Re: לדעתי - אתם טועים
לפני 18 שנים •
21 באוק׳ 2006
השולט אור(שולט) • 21 באוק׳ 2006
Dan_Kap כתב/ה: כשם שאני מתקומם ואתקומם נגד שימוש במונחים כמו "רצח על רקע רומנטי" במקום "רצח על רקע של קנאה חולנית" כך אני מתקומם על שימוש במונח "בדסמ" בהקשר של רצח או התעללות.
האם מישהו כיום מוכן לומר ש"הוא אנס אותה באהבה", בגלל שבשני המקרים יש שימוש ביחסי מין? מדוע ליצור הקבלה בין מה שנעשה באורח SSC, ומיועד להנאה של כל השותפים לבין פשע רק בגלל שבשניהם ישנו שימוש במאפיין דומה? בגדול ברור שאני מסכימה איתך אבל אין מה לעשות, אנשים מחפשים את ההקשרים, זה עושה להם סדר. וגם אם המונחים יכולים לעצבן, הם עוזרים לקורא למקם את ההתרחשות. |
|