TooT(נשלטת){פטרוניוס} |
לפני 17 שנים •
13 בנוב׳ 2006
לפני 17 שנים •
13 בנוב׳ 2006
TooT(נשלטת){פטרוניוס} • 13 בנוב׳ 2006
huan כתב/ה: ציטוט: ענבר, איפה קראת שאדונה של פלג מחפש אישה שמבטלת את עצמה לחלוטין?
לא יודעת, אולי אני לא רואה טוב, אולי יש לי בעיה בהבנת הנקרא או שכמו תמיד יש אנשים שלא יודעים לקרוא בין השורות. קל מאוד לא לראות מילה קטנה כמו "אולי" לי אישית זה קרה לא פעם...מה שאני באמת אוהב זה את כל אלה שניצלו את אותו חוסר ראייה לצרכים הקטנים שלהם,להשמצות שלהם ולפריקת תסכולים ....אכן אנשים מסתכלים על העולם במשקפיים שונים..יש את האלה עם הורודים,יש את האלה עם השחורים,יש את האלה עם הכמעט שקופים ויש את האלה שבמשקפיים יש להם מראות והם לא רואים דבר חוץ מאת עצמם,על האחרונים צר לי במיוחד....ועם מישהו לא הבין את המטאפורה ולמי בדיוק היא מכוונת אסביר זאת ביר בהירות...יותר טוב לראות אנשים אחרים ולעשות משהו למענם ובנידונם מאשר להתרכז בזין שלך ורק בזין שלך ולא משנה עם חיטאת אותו או לא. ובאשר לפלאג אני אל יודע מה עם האחרים אבל אני בהחלט נהנה לפעמים לקרוא אותה...אחרי הכל מדובר בסיפורים ובסיפורים לא רע בכלל. השימוש ב"אולי" הזה הוא טיעון עלוב למדי . אני מאמינה שאם מחר אני אפתח פוסט שישמיץ אותך או מי ממקורבייך ואשחיל את המילה אולי באמצע אתה תזכה למבט מבעד לזוג משקפיים שונים מאלה שאתה מביט דרכם כרגע. בכל אופן, אני אעדיף את אלו שיתרכזו בזין שלהם בלבד ולא את אלה שעסוקים בלחטט ברקטום של אחרים מבלי שהורשו בכך. |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 17 שנים •
13 בנוב׳ 2006
זה לא מרד זה חרם צרכנים!
לפני 17 שנים •
13 בנוב׳ 2006
godisafemale(שולטת) • 13 בנוב׳ 2006
זה לא מרד זה חרם צרכנים!
את מצד אחד מתלוננת מצד שני הדום או ואט אבר לא בדיוק מתוחכם או חושני - נראה לי מכאן כאילו אתם זוג משמיים! |
|
עינבר |
לפני 17 שנים •
14 בנוב׳ 2006
זה נכון
לפני 17 שנים •
14 בנוב׳ 2006
עינבר • 14 בנוב׳ 2006
אני יכולה לקרוא שפלג מעוניינת להיות במקום שהיא נמצאת בו.
אם היא בקשר טוב או בקשר לא טוב, אני לא יודעת. לא מכירה. אני גם לא מתיימרת לדעת יותר טוב מאלה שבטוחים שטוב לה. אני כן יודעת לקרוא, וה BDSM שלהם הוא של ביטול עצמי טוטאלי. בעיקד בגלל שאני בעצמי אוהבת את המקום הזה, לפרקים קצרים. אני לא יודעת אם יש לה מקום שבו היא בגובה העיניים, היא לא כותבת. אני כן יודעת שהיא כותבת דברים שקשים לה להתמודדות, כי היא כתבה שהיא כותבת על מה שהיה כדי להתמודד עם השדים שלה אבל אני בהחלט לא כותבת רק מתוך הניסיון האישי שלי והניסיון האישי שלי בהחלט לא כולל רק דברים רעים וכואבים. אני אוהבת ונהנית מ BDSM לא פחות מאחרים. מה שבטוח זה שמאז שכתבתי את סיפורי האישי, מידע זרם עליי ויכול להיות שאני רומזת משהו הוא מתבסס על מידע כלשהו. לא תמיד יש לי דרך לדעת, אבל גם התגובות אומרות לי משהו. יש הרבה דילמות בכל משפט שאני כותבת, האם לשתוק או לא, אני לא אוהבת את תפקיד המטיפה, הוא רק יוצר גלי שנאה. אבל אני מעדיפה להציג את הפרספקטיבה שלי והמידע שאספתי. שאני כותבת אולי, או רוב האנשים זה לא מטבע לשון, זה בדיוק הספק שיש לי או הידיעה שיש גם אפשרות אחרת. רק דבר אחד לא הבנית , איפה בדיוק השמצתי מישהו? |
|
llulu(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
14 בנוב׳ 2006
שפחה טוטאלית
לפני 17 שנים •
14 בנוב׳ 2006
llulu(נשלטת) • 14 בנוב׳ 2006
הרבה גברים, שמחפשים את פנטזיית השפחה הטוטאלית, יאבדו עניין שהיא תתגשם.
גם אם את יכולה להתקיים למענו בלבד (מה שנראה לי היום הזוי), עדיין יהיו לך רגשות זה כל כך עניין שלאופי הנן אדם שוב וזה נמענה נדוש כבר, זה עניין כ"כ אינדיווידואלי ושוב, זה נירא לי כל כך עניין של בגרות אישי החחש היה קיים אצלי אחת מהשאלות הבסיסיות של החוויה הבדסמית לגבי מצריך הרבה תקשורת ואורך נשימה אבל חוויה אבסולוטית בהחלט כמו הרבה מהחוויות הבדסמיות |
|
llulu(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
14 בנוב׳ 2006
la calumnia
לפני 17 שנים •
14 בנוב׳ 2006
[quote="TooT"]
huan כתב/ה: ציטוט: ענבר, איפה קראת שאדונה של פלג מחפש אישה שמבטלת את עצמה לחלוטין?
לא יודעת, אולי אני לא רואה טוב, אולי יש לי בעיה בהבנת הנקרא או שכמו תמיד יש אנשים שלא יודעים לקרוא בין השורות. ובאשר לפלאג אני אל יודע מה עם האחרים אבל אני בהחלט נהנה לפעמים לקרוא אותה...אחרי הכל מדובר בסיפורים ובסיפורים לא רע בכלל. השימוש ב"אולי" הזה הוא טיעון עלוב למדי . אני מאמינה שאם מחר אני אפתח פוסט שישמיץ אותך או מי ממקורבייך ואשחיל את המילה אולי באמצע אתה תזכה למבט מבעד לזוג משקפיים שונים מאלה שאתה מביט דרכם כרגע. בכל אופן, אני אעדיף את אלו שיתרכזו בזין שלהם בלבד ולא את אלה שעסוקים בלחטט ברקטום של אחרים מבלי שהורשו בכך.[/ quote ועל זה נאמר על ידי Rossini האריה הכ"כ נכונה שלו La calunnia e un venticello, un'auretta assai gentile che irisensibile, sottile, leggermente, dolcemente incomíncia a sussurrar. Piano piano, terra terra, sotto voce sibilando va scorrendo, va ronzando; nell'orecchie della gente s'introduce destramente, e le teste ed i cervelli fa stordire e fa gonfiar. Dalla bocca fuori uscendo lo schiamazzo va crescendo, prende forza a poco a poco, vola giá di loco in loco-, sembra il tuono la tempesta che nel sen della foresta y en medio de los bosques va fischiando, va silbando y atronando brontolando, e ti fa d'orror gelar. Alla fin trabocca e scoppia, Al fin se desborda y estalla, se propaga y se redobla e produce un'esplosione come un colpo di cannone. Un tremuoto un temporale, che fa ¡'aria rimbombar! E il meschino calunniato, avvilito, calpestato, sotto il pubblico flagello per gran sorte va a crepar. ROSSINI. Il barbiere di Siviglia La calunnia Basilio, bajo אם רוצים תרגום בעברית אשמך להביא |
|
TooT(נשלטת){פטרוניוס} |
לפני 17 שנים •
14 בנוב׳ 2006
Re: la calumnia
לפני 17 שנים •
14 בנוב׳ 2006
TooT(נשלטת){פטרוניוס} • 14 בנוב׳ 2006
[quote="sweetslave"]
TooT כתב/ה: huan כתב/ה: ציטוט: ענבר, איפה קראת שאדונה של פלג מחפש אישה שמבטלת את עצמה לחלוטין?
לא יודעת, אולי אני לא רואה טוב, אולי יש לי בעיה בהבנת הנקרא או שכמו תמיד יש אנשים שלא יודעים לקרוא בין השורות. ובאשר לפלאג אני אל יודע מה עם האחרים אבל אני בהחלט נהנה לפעמים לקרוא אותה...אחרי הכל מדובר בסיפורים ובסיפורים לא רע בכלל. השימוש ב"אולי" הזה הוא טיעון עלוב למדי . אני מאמינה שאם מחר אני אפתח פוסט שישמיץ אותך או מי ממקורבייך ואשחיל את המילה אולי באמצע אתה תזכה למבט מבעד לזוג משקפיים שונים מאלה שאתה מביט דרכם כרגע. בכל אופן, אני אעדיף את אלו שיתרכזו בזין שלהם בלבד ולא את אלה שעסוקים בלחטט ברקטום של אחרים מבלי שהורשו בכך.[/ quote ועל זה נאמר על ידי Rossini האריה הכ"כ נכונה שלו La calunnia e un venticello, un'auretta assai gentile che irisensibile, sottile, leggermente, dolcemente incomíncia a sussurrar. Piano piano, terra terra, sotto voce sibilando va scorrendo, va ronzando; nell'orecchie della gente s'introduce destramente, e le teste ed i cervelli fa stordire e fa gonfiar. Dalla bocca fuori uscendo lo schiamazzo va crescendo, prende forza a poco a poco, vola giá di loco in loco-, sembra il tuono la tempesta che nel sen della foresta y en medio de los bosques va fischiando, va silbando y atronando brontolando, e ti fa d'orror gelar. Alla fin trabocca e scoppia, Al fin se desborda y estalla, se propaga y se redobla e produce un'esplosione come un colpo di cannone. Un tremuoto un temporale, che fa ¡'aria rimbombar! E il meschino calunniato, avvilito, calpestato, sotto il pubblico flagello per gran sorte va a crepar. ROSSINI. Il barbiere di Siviglia La calunnia Basilio, bajo אם רוצים תרגום בעברית אשמך להביא רוצים תרגום ! |
|
llulu(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
14 בנוב׳ 2006
LOL
לפני 17 שנים •
14 בנוב׳ 2006
TםםT היקרה
אם לפטרוניוס, יש קול באריטון, הוא יכול לשיר לך את השיר הנפלא הזה של רוסיני. הוא מספר בכ"כ אפקטיביות את הרס הלשון - רע שמתיל בדרך כלל "כאביר מרפרף" (un'auretta assai gentileונגמר "ונגמר כמו רעם של תותכים" (come un colpo di cannone) הדרמות הגדולות ביותר נכתבו על הנושא הזה כאשר מכלום, מגעים לאסונות, רוב הזמן בגלל שלא תרכו לבדוק את המקור קודם רוסיני כמובן כתב אתזה עם הגיל,ההומור והסובלנות של פילוסוף הצוחק על העולם הבינוני שאנו. חיוך S |
|
מאלף סוררות(שולט) |
לפני 17 שנים •
15 בנוב׳ 2006
Re: לדעתי הצנוע
לפני 17 שנים •
15 בנוב׳ 2006
מאלף סוררות(שולט) • 15 בנוב׳ 2006
עינבר כתב/ה: sweetslave כתב/ה: האם שפחה טוטאלית שהפסיקה למרוד וא להביע דעות, האם האדון שלה יכול לאהוב אותה עדיין ?
השאלה הזאו תמיד התרידה אותי : במחיקה טוטאלית של האגו (אם יש דבר כזה) האם האדון יכול עדיין לאהוב את שפחתו השאלה שלך מורכבת מכמה הגדרות . . . 1. האם כל התנגדות היא מרד? אולי כן אולי לא. 2. האם הבעת דעה היא מרד? לדעתי, ממש לא! 3. האם אפשר למחוק את האני לחלוטין? לכמה זמן? מה המחיר? 4. אם אין לך דעות, אישיות משל עצמך, מה הוא בדיוק אוהב? הרבה גברים, שמחפשים את פנטזיית השפחה הטוטאלית, יאבדו עניין שהיא תתגשם. גם אם את יכולה להתקיים למענו בלבד (מה שנראה לי היום הזוי), עדיין יהיו לך רגשות, רגשות כדוגמת אלו שפלג מתארת. ואם תשתיקי אותם יתפרצו אם לפחות יופיעו במבט. שולטים רבים מאבדים עניין שהאישה המדהימה שנכנעה להם, הפכה ליצור רגשני. מישהו קרא לזה פעם תסמונת הדום השביר: שהשפחה נשברת לו, הוא מאבד עניין והולך. יש אדונים, אולי כמו אדונה של פלג, שמחפש נשים שיבטלו את עצמן לחלוטין, כי זה מה שהוא אוהב מצד שני, הרושם שלי שאדונים כאלה תמיד ממשיכים לחפש, לפחות עוד שפחה חדשה לאוסף. כל התנגדות היא מרד? כבוגר כטו ווארדה אני מוחה (דימעה) ועובר לדום מתוח. עינבר יפה מאוד ! |
|
רנסנס(שולט) |
לפני 17 שנים •
24 בנוב׳ 2006
פלג
לפני 17 שנים •
24 בנוב׳ 2006
רנסנס(שולט) • 24 בנוב׳ 2006
נהניתי לקרוא, כמו שאר הפוסטים שלך
סיפור ישר ולעניין. בברכת המשך כיוף לך ולאדונך. |
|