shuki boy(נשלט) |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
אאוצ'
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
shuki boy(נשלט) • 8 בדצמ׳ 2006
ויליהם שייקספיר כתב/ה: איך מזהים מישהי כבעלת פוטנציאל להיות שפחה, לא שפחת מין אלא שפחה ? עצם השאלה מעצבנת. מדברים איתה כמו בן אדם(*) ושואלים אותה אם היא רוצה להיות שפחה. או מסבירים לה מה זה (לדעתך) שפחה, ושואלים אותה אם זה מסקרן אותה לנסות חלק מהדברים הללו. אני חושב שכל נסיון לקיטלוג אחרים, לזהות נטיות מיניות ע"י התבוננות בלבד, ובלי לשאול אותם זו התנשאות. (ולא רק זה, מרמזת שכל השפחות נראות/מתנהגות/חושבות באותה הצורה באיזשהו אופן גם בחיי היום-יום.). אז נניח "זיהית" שהיא שפחה - ואם היא טוענת שהיא לא רוצה להיות שפחה וזה לא מסקרן אותה? מה אז? אתה יודע יותר טוב? מה הטעם? -- (*) כן זו מחשבה רדיקאלית אני יודע... |
|
שפנפנת חצות |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
שפנפנת חצות • 8 בדצמ׳ 2006
ויליהם שייקספיר כתב/ה: הבא וננסה להיות יצירתים
הבא וכל אחד מכם יספר משהו שלדעתו היה יכול ללמד מישהו פחות מנוסה ממנו אני אתחיל : איך מזהים מישהי כבעלת פוטנציאל להיות שפחה, לא שפחת מין אלא שפחה ? זה דבר שדיברנו עליו רבות בסדנא ואשמח לקבל מכם תובנות הבא. נהיה יצירתיים. עוררת את התעניינותי. איך הגדרתם "שפחה"? "שפחה" שונה מנשלטת אחרת? אם דיברתם על כך ארוכות בסדנא אשמח לשמוע. אני מבטיחה לצנזר את הסרקסטיות ולהגיב עניינית. התשובה כל כך פשוטה שזה כאילו דההה |
|
DEVIL EYES |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
DEVIL EYES • 8 בדצמ׳ 2006
ויליהם שייקספיר כתב/ה: הבא וננסה להיות יצירתים
הבא וכל אחד מכם יספר משהו שלדעתו היה יכול ללמד מישהו פחות מנוסה ממנו אני אתחיל : איך מזהים מישהי כבעלת פוטנציאל להיות שפחה, לא שפחת מין אלא שפחה ? זה דבר שדיברנו עליו רבות בסדנא ואשמח לקבל מכם תובנות אה זה לא בעיה... אתה רואה אם הדרכון שלה הונפק בפיליפינים... |
|
shuki boy(נשלט) |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
גועל נפש
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
shuki boy(נשלט) • 8 בדצמ׳ 2006
DEVIL EYES כתב/ה: אתה רואה אם הדרכון שלה הונפק בפיליפינים... זה כלכך לא מצחיק, אחרי שאתה אומר בגאווה רבה בפורום השני שאתה בעל מועדון חשפנות לשעבר... |
|
life of a poet(אחר) |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
life of a poet(אחר) • 8 בדצמ׳ 2006
אחד מהמאסטרים העלה במפגש את שיטת הסלמי
בכל מפגש עם בחורה פוטנציאלית שאין לה קשר לעולם הבס"דמ ולא שמעה מעולם על עולם הבסד"מ יש לנסות ולעניין אותה קצת יותר בנושא, לנסות במספר גירויים ולבחון את התגובות שלה ולפי זה לנסות לקבוע פוטנציאל עתידי |
|
שפנפנת חצות |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
שפנפנת חצות • 8 בדצמ׳ 2006
ויליהם שייקספיר כתב/ה: אחד מהמאסטרים העלה במפגש את שיטת הסלמי
בכל מפגש עם בחורה פוטנציאלית שאין לה קשר לעולם הבס"דמ ולא שמעה מעולם על עולם הבסד"מ יש לנסות ולעניין אותה קצת יותר בנושא, לנסות במספר גירויים ולבחון את התגובות שלה ולפי זה לנסות לקבוע פוטנציאל עתידי אני לא סרקסטית. הבטחתי. לפי הכינוי שלך אתה צריך לדעת ספרות. יודע מאיפה המשפט המפורסם ומי כתב: "כל חיי דיברתי פרוזה ולא ידעתי שאני מדבר פרוזה"? המשפט מתאים כי לימדו אותו לדבר פרוזה כדי להיות אציל. שיטת הסלמי"? שיטת "הסלמי" היא כאשר אתה כל פעם מכריח מישו לעשות יותר ממה שהוא רצה בהתחלה. אתה פורס פרוסה אחרי פרוסה בלי שהוא מרגיש לאן אתה חותר. קוראים לשיטה אצלנו "תקשורת" כמו ש"מאונן מקלדת" הציע. מגששים לאט לאט ומציגים את הנושא בלי להבהיל. אני חושבת שכולנו יודעים את השיטה. תתפלא אבל הנשלטות אינטיליגנטיות. אם תמצא נשלטת אינטיליגנטית היא תבין, תתן סימנים בעצמה ותצטרך להתקדם ולהסביר יותר טוב ואם אתה מחפש קצת אהבלה היא לא תבין. צריך ללמוד לדבר עם אנשים? ככה מציגים בדסמ לאנשים. גם נשלטות מדברות בזהירות כשהן בודקות אם גבר הוא שולט. הן לא מנחיתות עליו הכל בבת אחת. |
|
DEVIL EYES |
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
Re: גועל נפש
לפני 17 שנים •
8 בדצמ׳ 2006
DEVIL EYES • 8 בדצמ׳ 2006
מאונן מקלדת כתב/ה: DEVIL EYES כתב/ה: אתה רואה אם הדרכון שלה הונפק בפיליפינים... זה כלכך לא מצחיק, אחרי שאתה אומר בגאווה רבה בפורום השני שאתה בעל מועדון חשפנות לשעבר... תראה.. אני כבר באמת לא יודע מה להגיד לך אני מכיר אנשים שעושים סמים.. אבל אתה פשוט עקפת את כולם על 180 בסיבוב . עזוב את הניק המטופש שלך שמציק אותך באור המאפן ביותר שניתן להציק בן אדם (והוא עוד מציג את עצמו כך..!?) כל תגובה שלך שקראתי , הייתה ...איך לומר בעדינות - מפגרת ? אתה קטן ,לא משמעותי, הדיעות שלך קטנות ומאפנות.. יש לנו בעיר פה איזה המולס פגוע ראש שכל היום הולך הלוך חזור ברחוב המרכזי ואומר לכל אחד " רוצה קולה !" ו "לילה טוב!" אפילו מה שהוא אומר יותר הגיוני מהתגובות שלך. אין ספק שחוש ההומור לא נכלל במוחך הצמוק. וביכללו ההומור השחור שלי, שרוב האנשים מבינים אותו. אתה אומר - זה כל כך לא מצחיק - וואלה, אז אל תצחק.... אבל מה הFUCKING קשר בין זה שאני אומר את זה- לבין מה שכתבת , "אחרי שאתה אומר בגאווה רבה שהיית הבעלת בית של מועדון חשפנות" מה ?! מה ה FUCKING קשר ??! מה הקשר בין מועדון חשפנות - פיליפיניות - שפחה מה אתה עושה ממש יותר מדי סמים , הייתי מציע לך להוריד במינון - דחוף ואם תאמר שאתה לא עושה, אז תתחיל. נ.ב הייתי הבעל בית של מועדון חשפנות . יש לך בעיה עם זה ? בינתיים לא ראיתי יותר מדי אנשים שמספרים פה בגלוי מה הם עושים. אולי אתה רוצה להרים את הכפפה ולומר במה אתה עוסק, אה ? |
|
shuki boy(נשלט) |
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
Re: גועל נפש
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
shuki boy(נשלט) • 9 בדצמ׳ 2006
DEVIL EYES כתב/ה: מה ?! מה ה FUCKING קשר ??! מה הקשר בין מועדון חשפנות - פיליפיניות - שפחה מוזר - אולי אני מפגר יותר ממי שמשתמש בסמים, הניק שלי מטופש, התגובות שלי מפגרות, אני קטן, לא משמעותי, הדיעות שלי קטנות ומעפנות, אני פחות הגיוני מהומלס, המוח שלי צמוק ולא כולל חוש הומור. אבל אתה צריך הסבר להקשר שעשיתי בין אדם שנהל מועדון חשפנות לבין הבדיחה שהוא מספר על דרכונים של נשים מהפיליפינים שמעידים על היותן שפחות? כי בדיחות על סחר בנשים זה באמת נורא מצחיק כשהן באות ממך. זה מצחיק בערך כמו בדיחות שואה בבר גרמני בברלין. אני בטוח, לפי איך שאתה מציג את עצמך, שאתה מספיק חכם כדי להבין בסופו של דבר. בנתיים לך תעזור לחברים שלך, להחרים כמה דרכונים של פיליפניות ותחשוב על זה לבד. |
|
DEVIL EYES |
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
אה..עכשיו הבנתי על מה אתה מדבר !!
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
DEVIL EYES • 9 בדצמ׳ 2006
דבר ראשון - אתה סתום .
אני אסביר לך לאט כמו לילד מפגר טוב..? בארץ אין בחורות שעובדות בתעשיית המין מהפיליפינים. פשוט לא תמצא לא משנה כמה תחפש -פיליפיניות שעובדות בזה. ברצון..בכפיה..כלום. הבנות שעובדות בתעשיית המין בניגוד לרצונן הם ממזרח אירופה בלבד. רוסיות,רומניות,צ'כיות, הונגריות וכו'... שאמרתי "שפחות" בקונוטציה של פיליפניות התכוונתי אך ורק לזה שכל המדינה מוצפת בעוזרות בית מהפיליפינים. כל המנקות, כל המטפלות של הזקנים הסיעודיים, וחלק ניכר מהעובדים בשדות ובשיפוצים. הבנת? והם לא עושות את זה בכפיה, אלה בחפץ לב (כמו שלדעתי שפחה אמורה לעשות את מה שהיא עושה) הם מקבלות משכורות יפות מאוד . שהיא משכורת עתק יחסית למה שהם/ן יכלו לעשות במנילה למשל. *הסבר למיוחד למאונן - מנילה זה בפיליפינים* הם שומרים לעצמם חלק זעום , ואת השאר שולחים הבייתה. הבנת מאונן..זה הסיפור. מוזר... שכולם הבינו את זה, ואתה לא.. אבל כבר הגענו למסקנה שאתה לא חכם במיוחד. תקרא חדשות, תפתח אנציקלופדיה..תעשיר (תלמד) את עצמך. מהיום במידה ואגיב לך, אקפיד לצרף הסבר לבעלי קשיי תפיסה במיוחד בשבילך בצורת כוכבית. |
|
shuki boy(נשלט) |
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
Re: אה..עכשיו הבנתי על מה אתה מדבר !!
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
shuki boy(נשלט) • 9 בדצמ׳ 2006
DEVIL EYES כתב/ה: אני אסביר לך לאט כמו לילד מפגר טוב..?
ואני אסביר לך לאט. אני רואה קשר ישיר בין: 1. ישראלים שמנצלים עובדים זרים (מהמזרח הרחוק) לעשיית כסף. טקטיקה אחת לניצול היא החרמת דרכונים ע"י מי שמביא אותם לארץ. 2. ישראלים ש"מייבאים" נשים זרות (ממזרח אירופה) ומוכרים אותן לזנות במרמה. טאקטיקות שלהם גם כוללים את החרמת הדרכונים שלהן. 3. לבין גברים כמוך, שעושים כסף על חשבון חשפניות (מכל המגזרים). אסוציאטיבית, כולכם סרסורים בעיני. ולכן כשאתה, כסרסור, מספר בדיחות על סחר בנשים מכל רקע, זה לא מצחיק אותי. אלא מבחיל אותי. אני מבין שיש כל מיני סוגים של סחר בנשים (זנות, נקיון, חשפנות). וגם כל מיני נשים (פיליפיניות, הונגריות, ילדות טובות ירושלים). ועדיין סחר בנשים זה סחר בנשים. DEVIL EYES כתב/ה: והם לא עושות את זה בכפיה, אלה בחפץ לב (כמו שלדעתי שפחה אמורה לעשות את מה שהיא עושה)
אני לא חושב שבני אדם אמורים לשרת בחפץ לב בגלל שאתה החלטת שהם "שפחות". הם אמורים להתפרנס בכבוד. אם אתה דורש שיכבדו אותך כבעל מועדון חשפנות לשעבר - עליך לכבד עובדים זרים שמגיעים לכאן מתוך דוחק כלכלי. את הדעות שלך על שפחות מוטב שתשמור לחדר המיטות שלך. |
|