אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 17 שנים •
20 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
20 בדצמ׳ 2006
אמילי קייג'(אחרת) • 20 בדצמ׳ 2006
תנו לי לספר לכם קצת על מה שעומד להיות....
* לכל אחד ואחד מכם מתנה - מתנה יפה רוטטת ומענגת (המנחש נכונה יקבל נשיקה!) * במקום תהיינה פינות ישיבה מעוצבות ונוחות * Play Room מאובזר לרווחתכם יופעל במקום * מבחנות אלכוהול יחולקו * תפריט האלכוהול הוזל למחירים מיוחדים ונמוכים יותר מהרגיל * מכונת סוכר תפעל ושיערות סבתא יחולקו לכם - חינם * מכונת פופקורן תפעל - ופופקורן יחולק - חינם * הופעת אורח של Mistress Kali מניו יורק!!! * הופעות FETISH נוספות ומפתיעות * תצוגת אופנת FETISH מיוחדת של NOX * על הקירות יהיו תלויים צילומים אמנותיים של צלמי הקהילה * פינת צילום סגורה תעבוד ותתעד אתכם אם רק תרצו אז איך נרשמים לאירוע המופלא הזה? נכנסים ללינק המצורף פה ולוחצים על לשונית ההרשמה: http://www.thecage.co.il/events/?events_users_concept=view_date&d=2006/12/29 |
|
DARLING |
לפני 17 שנים •
20 בדצמ׳ 2006
ממממממממממ............
לפני 17 שנים •
20 בדצמ׳ 2006
DARLING • 20 בדצמ׳ 2006
עשית לי חשק
אני שם |
|
Master F(אחר) |
לפני 17 שנים •
20 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
20 בדצמ׳ 2006
Master F(אחר) • 20 בדצמ׳ 2006
ועוד כמה עדכונים,
שמירת מעילים: כמובן שתפעל ובחינם! חנייה: חנייה חינם במגרש החנייה של גני יהושוע, מרחק של כ-100 מטר מהאולם, (רק חוצים את הגשר ונוחתים |
|
Master F(אחר) |
לפני 17 שנים •
20 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
20 בדצמ׳ 2006
Master F(אחר) • 20 בדצמ׳ 2006
ועוד משהו קטן אבל חשוב:
לא תאופשר הכנסת מצלמות לארוע!! אנו מבקשים לא להגיע עם מצלמות, למניעת אי נעימויות. השומרים יונחו לא לאפשר כניסה עם מצלמות לארוע, לרבות עיתונאים. ולגבי רב סרן שמועתי וחבריו חורשי הטובה, היו פניות מאתרי אינטרנט ומערוצי טלויזיה שרצו לסקר ולצלם את הארוע, כולם נדחו והובהר להם חד משמעית שכניסת צלמים לא תותר. |
|
momi(שולט) |
לפני 17 שנים •
20 בדצמ׳ 2006
אין עליכם
לפני 17 שנים •
20 בדצמ׳ 2006
momi(שולט) • 20 בדצמ׳ 2006
ברור שמגיע !
כבר האדרנלין זורם |
|
מורגן(שולטת) |
לפני 17 שנים •
20 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
20 בדצמ׳ 2006
מורגן(שולטת) • 20 בדצמ׳ 2006
Master F כתב/ה: ועוד משהו קטן אבל חשוב:
לא תאופשר הכנסת מצלמות לארוע!! אנו מבקשים לא להגיע עם מצלמות, למניעת אי נעימויות. השומרים יונחו לא לאפשר כניסה עם מצלמות לארוע, לרבות עיתונאים. ולגבי רב סרן שמועתי וחבריו חורשי הטובה, היו פניות מאתרי אינטרנט ומערוצי טלויזיה שרצו לסקר ולצלם את הארוע, כולם נדחו והובהר להם חד משמעית שכניסת צלמים לא תותר. אה... מותק... איך רואים שאתה לא מעודכן....!!!!!!! שמועתי, לידיעתך הוא כבר ....תת אלוף!!!!! |
|
אורלי(שולטת) |
לפני 17 שנים •
20 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
20 בדצמ׳ 2006
אורלי(שולטת) • 20 בדצמ׳ 2006
אמילי כתב/ה: תנו לי לספר לכם קצת על מה שעומד להיות....
* לכל אחד ואחד מכם מתנה - מתנה יפה רוטטת ומענגת (המנחש נכונה יקבל נשיקה!) * במקום תהיינה פינות ישיבה מעוצבות ונוחות * Play Room מאובזר לרווחתכם יופעל במקום * מבחנות אלכוהול יחולקו * תפריט האלכוהול הוזל למחירים מיוחדים ונמוכים יותר מהרגיל * מכונת סוכר תפעל ושיערות סבתא יחולקו לכם - חינם * מכונת פופקורן תפעל - ופופקורן יחולק - חינם * הופעת אורח של Mistress Kali מניו יורק!!! * הופעות FETISH נוספות ומפתיעות * תצוגת אופנת FETISH מיוחדת של NOX * על הקירות יהיו תלויים צילומים אמנותיים של צלמי הקהילה * פינת צילום סגורה תעבוד ותתעד אתכם אם רק תרצו אז איך נרשמים לאירוע המופלא הזה? נכנסים ללינק המצורף פה ולוחצים על לשונית ההרשמה: http://www.thecage.co.il/events/?events_users_concept=view_date&d=2006/12/29 רוקט פוקט? (יש לי נשיקה? ) |
|
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} |
לפני 17 שנים •
21 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
21 בדצמ׳ 2006
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} • 21 בדצמ׳ 2006
בעוונותי הרבים אני גם רוצה להגיע למסיבה אך אני צריך למצוא מקום לשים את הראש אחריה. אני אסתפק בספה, מזרון ים, מתבן
תודה מראש עמק |
|
מחפשת(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
22 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
22 בדצמ׳ 2006
מחפשת(נשלטת) • 22 בדצמ׳ 2006
אורלי כתב/ה: אמילי כתב/ה: תנו לי לספר לכם קצת על מה שעומד להיות....
* לכל אחד ואחד מכם מתנה - מתנה יפה רוטטת ומענגת (המנחש נכונה יקבל נשיקה!) * במקום תהיינה פינות ישיבה מעוצבות ונוחות * Play Room מאובזר לרווחתכם יופעל במקום * מבחנות אלכוהול יחולקו * תפריט האלכוהול הוזל למחירים מיוחדים ונמוכים יותר מהרגיל * מכונת סוכר תפעל ושיערות סבתא יחולקו לכם - חינם * מכונת פופקורן תפעל - ופופקורן יחולק - חינם * הופעת אורח של Mistress Kali מניו יורק!!! * הופעות FETISH נוספות ומפתיעות * תצוגת אופנת FETISH מיוחדת של NOX * על הקירות יהיו תלויים צילומים אמנותיים של צלמי הקהילה * פינת צילום סגורה תעבוד ותתעד אתכם אם רק תרצו אז איך נרשמים לאירוע המופלא הזה? נכנסים ללינק המצורף פה ולוחצים על לשונית ההרשמה: http://www.thecage.co.il/events/?events_users_concept=view_date&d=2006/12/29 רוקט פוקט? (יש לי נשיקה? ) רוקט פוקט וכל מה שאת רוצה זה נשיקה???????? |
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 17 שנים •
22 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
22 בדצמ׳ 2006
אמילי קייג'(אחרת) • 22 בדצמ׳ 2006
תלוי נשיקה איפה לא?
|
|