מורגן(שולטת) |
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
מורגן(שולטת) • 26 בדצמ׳ 2006
המלט כתב/ה: זאלופון כתב/ה: ציטוט: בחיאת. היינו חייבם להופעי בוואי נט והיינו חייבים להגיע לערוץ 10. וכולכם אולי כדאי שתבינו: כן כן גם אתה זאלופון עם ה"נכשל" בהבנת הנקרא.
למה נכשל בהבנת הנקרא? המילה "תלות" מתקשרת לילדותיות, הפרעות נפשיות ושימוש בסמים. לא בדיוק הניסוח שיגרום לאנשים להבין שאנחנו בעצם דווקא די נורמלים. "שליטה מנטלית" זה מונח שגם כאן, בינינו, אין לו משמעות ברורה ובמקרים רבים הוא די נלעג. אצל מישהו מבחוץ ניסוחים כאלה יתיישבו בול על הסטראוטיפ של הסוטה המסכן שלא קיבל אהבה מההורים ולא חושב שמגיע לו יותר מאשר להיות סחבה של מישהו שירביץ לו ויגיד לו מה לעשות. צר לי, אבל אלא אם באמת פספסתי משהו, אני לא חושב שהניסוח הזה מציג אותנו באור שפוי במיוחד. מסכים אתך. לא חושב שנכשלת בהבנת הנקרא. אלא שאי אפשר לעשות צנזורה עצמית בכל פעם שבאים להגיב בציבור. צריך לכתוב מה שמרגישים. ואם זה מה שהיא מרגישה, אז אין ברירה אלא ללמוד לחיות עם המחיר. ותגיד לי אתה מר המלט הנכבד, אני מעבירה ביקורת על הדברים שאה אוהב בבדסמ? על הפטיש הפרטי שלך? וחוצמזה, אם יש לכם טענות, אז אולי כדאי שתלכו אתם לדבר, כל מומחי התקשורת שחוץ מלהעביר ביקורת לא מסוגלים לפרגן! |
|
המלט |
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
המלט • 26 בדצמ׳ 2006
מורגן כתב/ה: המלט כתב/ה: זאלופון כתב/ה: ציטוט: בחיאת. היינו חייבם להופעי בוואי נט והיינו חייבים להגיע לערוץ 10. וכולכם אולי כדאי שתבינו: כן כן גם אתה זאלופון עם ה"נכשל" בהבנת הנקרא.
למה נכשל בהבנת הנקרא? המילה "תלות" מתקשרת לילדותיות, הפרעות נפשיות ושימוש בסמים. לא בדיוק הניסוח שיגרום לאנשים להבין שאנחנו בעצם דווקא די נורמלים. "שליטה מנטלית" זה מונח שגם כאן, בינינו, אין לו משמעות ברורה ובמקרים רבים הוא די נלעג. אצל מישהו מבחוץ ניסוחים כאלה יתיישבו בול על הסטראוטיפ של הסוטה המסכן שלא קיבל אהבה מההורים ולא חושב שמגיע לו יותר מאשר להיות סחבה של מישהו שירביץ לו ויגיד לו מה לעשות. צר לי, אבל אלא אם באמת פספסתי משהו, אני לא חושב שהניסוח הזה מציג אותנו באור שפוי במיוחד. מסכים אתך. לא חושב שנכשלת בהבנת הנקרא. אלא שאי אפשר לעשות צנזורה עצמית בכל פעם שבאים להגיב בציבור. צריך לכתוב מה שמרגישים. ואם זה מה שהיא מרגישה, אז אין ברירה אלא ללמוד לחיות עם המחיר. ותגיד לי אתה מר המלט הנכבד, אני מעבירה ביקורת על הדברים שאה אוהב בבדסמ? על הפטיש הפרטי שלך? וחוצמזה, אם יש לכם טענות, אז אולי כדאי שתלכו אתם לדבר, כל מומחי התקשורת שחוץ מלהעביר ביקורת לא מסוגלים לפרגן! מורגן היקרה, למען הסר ספק, "היא" = מוסב על זו שכתבה בטוקבק אליו התיחס זאלופון במקור. את חושבת שהוא נכשל בהבנת הנקרא. אני חושב שלא. שני כתובים המכחישים זה את זה. לא צריך להתרגש. מישהו לא פירגן לך? חוץ מזה, אני לא מתעסק עם מומחים לתקשורת, כי אני תמיד מפסיד מולם. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
זאלופון(שולט) • 26 בדצמ׳ 2006
אין לי בעיה לדבר, אלא שלא יזמינו אותי, מפני שאני לא מלכה בתשלום, לא מלכה בכלל, לא בעל אתר או מועדון, לא מקושר ולא יותר מדי דוחף את עצמי. "אי נלעגות" היא ממש לא הקריטריון לזימון להתראיין והיא לא רלוונטית.
לעומת זאת, אני דווקא כן מסוגל לפרגן. הנה, בשרשור הראיון של אמילי פרגנתי. נימקתי בדיוק מה הפריע לי. זכותך להסכים או לא להסכים, אבל את לא יכולה לטעון שהביקורת לא עניינית. ממש אין פה מתקפה אישית כלפייך ואין כוונה לריב איתך. למעשה, ככל הזכור לי, מהמעט שיצא לי לקרוא ממך בעבר דווקא חיבבתי אותך. אבל אני כן חושב שמותר להעביר ביקורת על האופן בו חברי קהילה מציגים את הקהילה וחבריה בתקשורת, מפני שאם ארצה או לא, הם מייצגים אותי. להגיד "אז לך דבר בעצמך" זה נטול פואנטה - ראשית משום שציינתי כבר שאין לי בעיה לעשות זאת, אלא שאני לא מעניין את התקשורת בהיותי סתם אחד עם זוגיות אוהבת ונורא לא סטראוטיפית, ושנית מפני שאני לא חושב שלדבר בתקשורת כאיש קהילה זו מצווה. זה נהדר כאשר מציגים את הקהילה באור חיובי, אך אני מעדיף שלא ידברו כלל מאשר שידברו באופן שמציג אותי רע לדעתי, ולכן נראה לי לגיטימי להעביר ביקורת מנומקת כשצריך, ממש כפי שאין לי בעיה לפרגן כשמגיע. |
|
מורגן(שולטת) |
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
מורגן(שולטת) • 27 בדצמ׳ 2006
זאלופון כתב/ה: אין לי בעיה לדבר, אלא שלא יזמינו אותי, מפני שאני לא מלכה בתשלום, לא מלכה בכלל, לא בעל אתר או מועדון, לא מקושר ולא יותר מדי דוחף את עצמי. "אי נלעגות" היא ממש לא הקריטריון לזימון להתראיין והיא לא רלוונטית.
לעומת זאת, אני דווקא כן מסוגל לפרגן. הנה, בשרשור הראיון של אמילי פרגנתי. נימקתי בדיוק מה הפריע לי. זכותך להסכים או לא להסכים, אבל את לא יכולה לטעון שהביקורת לא עניינית. ממש אין פה מתקפה אישית כלפייך ואין כוונה לריב איתך. למעשה, ככל הזכור לי, מהמעט שיצא לי לקרוא ממך בעבר דווקא חיבבתי אותך. אבל אני כן חושב שמותר להעביר ביקורת על האופן בו חברי קהילה מציגים את הקהילה וחבריה בתקשורת, מפני שאם ארצה או לא, הם מייצגים אותי. להגיד "אז לך דבר בעצמך" זה נטול פואנטה - ראשית משום שציינתי כבר שאין לי בעיה לעשות זאת, אלא שאני לא מעניין את התקשורת בהיותי סתם אחד עם זוגיות אוהבת ונורא לא סטראוטיפית, ושנית מפני שאני לא חושב שלדבר בתקשורת כאיש קהילה זו מצווה. זה נהדר כאשר מציגים את הקהילה באור חיובי, אך אני מעדיף שלא ידברו כלל מאשר שידברו באופן שמציג אותי רע לדעתי, ולכן נראה לי לגיטימי להעביר ביקורת מנומקת כשצריך, ממש כפי שאין לי בעיה לפרגן כשמגיע. אין גבול לחוצפה: א. אני לא מלכה בתשלום!!! ב. אני לא בעלת אתר (לא בדסמ על כל פנים) ולא בעלת מועדון. ג. לא מקושרת ולא עננים! ד. ובהחלט חלק מזוגיות נורמטיבית לחלוטין, אוהבת, ואני אפילו מצליחה לעשות עוד כמה דברים בחיים חוץ מלהתראיין לווינט או גל"צ כמו להיות אם, רעייה!!!! ואשה עובדת. נתבקשתי להתראיין, ועשיתי זאת. דיעותי - ברורות לכולם. אם אתה חושב שייצגתי אותך רע בתקשורת, אז באמת צר לי. ואולי כדאי שתקרא את מה שאתה כותב כחתימה שלך עצמך. אני לפחות לא כותבת עליך נאצות! |
|
מורגן(שולטת) |
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
מורגן(שולטת) • 27 בדצמ׳ 2006
המלט כתב/ה: מורגן כתב/ה: המלט כתב/ה: זאלופון כתב/ה: ציטוט: בחיאת. היינו חייבם להופעי בוואי נט והיינו חייבים להגיע לערוץ 10. וכולכם אולי כדאי שתבינו: כן כן גם אתה זאלופון עם ה"נכשל" בהבנת הנקרא.
למה נכשל בהבנת הנקרא? המילה "תלות" מתקשרת לילדותיות, הפרעות נפשיות ושימוש בסמים. לא בדיוק הניסוח שיגרום לאנשים להבין שאנחנו בעצם דווקא די נורמלים. "שליטה מנטלית" זה מונח שגם כאן, בינינו, אין לו משמעות ברורה ובמקרים רבים הוא די נלעג. אצל מישהו מבחוץ ניסוחים כאלה יתיישבו בול על הסטראוטיפ של הסוטה המסכן שלא קיבל אהבה מההורים ולא חושב שמגיע לו יותר מאשר להיות סחבה של מישהו שירביץ לו ויגיד לו מה לעשות. צר לי, אבל אלא אם באמת פספסתי משהו, אני לא חושב שהניסוח הזה מציג אותנו באור שפוי במיוחד. מסכים אתך. לא חושב שנכשלת בהבנת הנקרא. אלא שאי אפשר לעשות צנזורה עצמית בכל פעם שבאים להגיב בציבור. צריך לכתוב מה שמרגישים. ואם זה מה שהיא מרגישה, אז אין ברירה אלא ללמוד לחיות עם המחיר. ותגיד לי אתה מר המלט הנכבד, אני מעבירה ביקורת על הדברים שאה אוהב בבדסמ? על הפטיש הפרטי שלך? וחוצמזה, אם יש לכם טענות, אז אולי כדאי שתלכו אתם לדבר, כל מומחי התקשורת שחוץ מלהעביר ביקורת לא מסוגלים לפרגן! מורגן היקרה, למען הסר ספק, "היא" = מוסב על זו שכתבה בטוקבק אליו התיחס זאלופון במקור. את חושבת שהוא נכשל בהבנת הנקרא. אני חושב שלא. שני כתובים המכחישים זה את זה. לא צריך להתרגש. מישהו לא פירגן לך? חוץ מזה, אני לא מתעסק עם מומחים לתקשורת, כי אני תמיד מפסיד מולם. על מה אתה מדבר למען השם? אני זו שדיברתי על התלות של עבדים. אני זו שאמרתי את כל הדברים שזאלופון חושב שהם לא מייצגים אותו בכסוד. והנכשל בהבנת הנקרא התייחס לזשני משפטים שהוא ציטט, אחד מאמילי ואחד ממני וחשב שהם נאמרו בשם אמילי בלבד. הוא עשה מהם מישמש של מילים שהדרדר לשיחה הלא נעימה הזו שכבר נמאס לי ממנה ואני חדלה ממנה בזה הרגע! |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
זאלופון(שולט) • 27 בדצמ׳ 2006
מורגן כתב/ה: זאלופון כתב/ה: אין לי בעיה לדבר, אלא שלא יזמינו אותי, מפני שאני לא מלכה בתשלום, לא מלכה בכלל, לא בעל אתר או מועדון, לא מקושר ולא יותר מדי דוחף את עצמי. "אי נלעגות" היא ממש לא הקריטריון לזימון להתראיין והיא לא רלוונטית.
לעומת זאת, אני דווקא כן מסוגל לפרגן. הנה, בשרשור הראיון של אמילי פרגנתי. נימקתי בדיוק מה הפריע לי. זכותך להסכים או לא להסכים, אבל את לא יכולה לטעון שהביקורת לא עניינית. ממש אין פה מתקפה אישית כלפייך ואין כוונה לריב איתך. למעשה, ככל הזכור לי, מהמעט שיצא לי לקרוא ממך בעבר דווקא חיבבתי אותך. אבל אני כן חושב שמותר להעביר ביקורת על האופן בו חברי קהילה מציגים את הקהילה וחבריה בתקשורת, מפני שאם ארצה או לא, הם מייצגים אותי. להגיד "אז לך דבר בעצמך" זה נטול פואנטה - ראשית משום שציינתי כבר שאין לי בעיה לעשות זאת, אלא שאני לא מעניין את התקשורת בהיותי סתם אחד עם זוגיות אוהבת ונורא לא סטראוטיפית, ושנית מפני שאני לא חושב שלדבר בתקשורת כאיש קהילה זו מצווה. זה נהדר כאשר מציגים את הקהילה באור חיובי, אך אני מעדיף שלא ידברו כלל מאשר שידברו באופן שמציג אותי רע לדעתי, ולכן נראה לי לגיטימי להעביר ביקורת מנומקת כשצריך, ממש כפי שאין לי בעיה לפרגן כשמגיע. אין גבול לחוצפה: א. אני לא מלכה בתשלום!!! ב. אני לא בעלת אתר (לא בדסמ על כל פנים) ולא בעלת מועדון. ג. לא מקושרת ולא עננים! ד. ובהחלט חלק מזוגיות נורמטיבית לחלוטין, אוהבת, ואני אפילו מצליחה לעשות עוד כמה דברים בחיים חוץ מלהתראיין לווינט או גל"צ כמו להיות אם, רעייה!!!! ואשה עובדת. נתבקשתי להתראיין, ועשיתי זאת. דיעותי - ברורות לכולם. אם אתה חושב שייצגתי אותך רע בתקשורת, אז באמת צר לי. ואולי כדאי שתקרא את מה שאתה כותב כחתימה שלך עצמך. אני לפחות לא כותבת עליך נאצות! עשית 4 תארים, כך כמדומני היה כתוב באותה כתבה. אני מסיק מכך שכנראה יש לך יכולת הבנת הנקרא בסיסית לפחות, ולכן את כנראה מתעקשת בכוונה לסלף את דבריי, אולי מפני שגם זה משהו שעושים ב"תקשורת המונים". בכל זאת אסביר את מה שלדעתי הבנת בעצמך: לא אמרתי שאת מלכה בתשלום, בעלת אתר או כל דבר אחר, בוודאי לא טענתי שאין לך זוגיות מאושרת, וזה סילוף מרושע מצדך לטעון שאני "מנאץ" אותך. העובדות הן שברוב המקרים שבהם התקשורת עושה אייטם על בדסמ, מי שפונים אליהם לצורך ראיון הם בעלי אתרים, מלכות בתשלום וכו', ולכך התכוונתי כשכתבתי שאני (כן, דיברתי עליי ולא עלייך) לא מוזמן להתראיין כי אינני אחד מאלה. אין לי מושג ואת לא פירטת מדוע מישהו מצא לנכון, אאוט אוף דה בלו, ככה סתם, לפנות דווקא אלייך, בהתחשב בכך שאת לא מכירה אף אחד ואין לך שום מאפיינים מיוחדים. יכול להיות שהכתב עבר על רשימת השמות בכלוב ובחר אותך באקראי, לא יודע. עדיין נראה לי סביר יותר שבכל זאת יש לך מאפיין כלשהו שגרם לכך שיפנו דווקא אלייך. דיעותייך אכן ברורות לכולם, וכל מה שאמרתי בשרשור הזה הוא שאני לא חושב שהן עשו שירות טוב למי מאתנו. גם טרחתי להסביר מדוע. זהו. אם את סבורה שאני טועה, זכותך. אבל נא לא לסלף את דבריי. כשאני רוצה להיות מרושע ולתקוף אישית, אני עושה את זה בצורה ברורה. זה לא המקרה. נ.ב. עכשיו ראיתי גם את תגובתך להמלט, שחושפת כשל שלך בהבנת הנקרא. לא כתבתי בשום מקום שאני חושב שאמילי אמרה את שני המשפטים הללו. ברור מאד היה לי שהראשון נאמר על ידה והשני על ידך, אלא שציינתי שהם נאמרו באותה כתבה ולא על ידי אותו אדם. אולי כדאי שתקראי פעמיים לפני שאת מגיבה. |
|
המלט |
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
המלט • 27 בדצמ׳ 2006
מורגן כתב/ה: המלט כתב/ה: מורגן כתב/ה: המלט כתב/ה: זאלופון כתב/ה: ציטוט: בחיאת. היינו חייבם להופעי בוואי נט והיינו חייבים להגיע לערוץ 10. וכולכם אולי כדאי שתבינו: כן כן גם אתה זאלופון עם ה"נכשל" בהבנת הנקרא.
למה נכשל בהבנת הנקרא? המילה "תלות" מתקשרת לילדותיות, הפרעות נפשיות ושימוש בסמים. לא בדיוק הניסוח שיגרום לאנשים להבין שאנחנו בעצם דווקא די נורמלים. "שליטה מנטלית" זה מונח שגם כאן, בינינו, אין לו משמעות ברורה ובמקרים רבים הוא די נלעג. אצל מישהו מבחוץ ניסוחים כאלה יתיישבו בול על הסטראוטיפ של הסוטה המסכן שלא קיבל אהבה מההורים ולא חושב שמגיע לו יותר מאשר להיות סחבה של מישהו שירביץ לו ויגיד לו מה לעשות. צר לי, אבל אלא אם באמת פספסתי משהו, אני לא חושב שהניסוח הזה מציג אותנו באור שפוי במיוחד. מסכים אתך. לא חושב שנכשלת בהבנת הנקרא. אלא שאי אפשר לעשות צנזורה עצמית בכל פעם שבאים להגיב בציבור. צריך לכתוב מה שמרגישים. ואם זה מה שהיא מרגישה, אז אין ברירה אלא ללמוד לחיות עם המחיר. ותגיד לי אתה מר המלט הנכבד, אני מעבירה ביקורת על הדברים שאה אוהב בבדסמ? על הפטיש הפרטי שלך? וחוצמזה, אם יש לכם טענות, אז אולי כדאי שתלכו אתם לדבר, כל מומחי התקשורת שחוץ מלהעביר ביקורת לא מסוגלים לפרגן! מורגן היקרה, למען הסר ספק, "היא" = מוסב על זו שכתבה בטוקבק אליו התיחס זאלופון במקור. את חושבת שהוא נכשל בהבנת הנקרא. אני חושב שלא. שני כתובים המכחישים זה את זה. לא צריך להתרגש. מישהו לא פירגן לך? חוץ מזה, אני לא מתעסק עם מומחים לתקשורת, כי אני תמיד מפסיד מולם. על מה אתה מדבר למען השם? אני זו שדיברתי על התלות של עבדים. אני זו שאמרתי את כל הדברים שזאלופון חושב שהם לא מייצגים אותו בכסוד. והנכשל בהבנת הנקרא התייחס לזשני משפטים שהוא ציטט, אחד מאמילי ואחד ממני וחשב שהם נאמרו בשם אמילי בלבד. הוא עשה מהם מישמש של מילים שהדרדר לשיחה הלא נעימה הזו שכבר נמאס לי ממנה ואני חדלה ממנה בזה הרגע! תודה על ההבהרה. עכשיו הכל ברור. |
|
נוריתE |
לפני 17 שנים •
28 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
28 בדצמ׳ 2006
נוריתE • 28 בדצמ׳ 2006
ילדים..
איך תצפו מונילים שיבינו אותנו אם אנחנו לא מבינים אחד את השני?? |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
30 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
30 בדצמ׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 30 בדצמ׳ 2006
huan כתב/ה: מורגן אנשים פה לא יתנו קרדיט מהסיבה הפשוטה שיותר מידי אנשים מהמשמיעים את כולם אפילו לא יודעים שיש קהילה,לא רוצים שתהיה קהילה והתנגדו ומתנגדים לכל ניסיון להתארגנות קהילתית,רגולציה ויצוג.
צודק, חואן. גם אני שמה לב לאנטי בקהילה להתארגנות קהילתית. זה באמת נורא פשוט- יש קהילה אם רו צים שתהייה קהילה, ויש כאן אנטי. טוב לקרוא לילד בשמו. |
|