huan |
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
huan • 25 בדצמ׳ 2006
פייארי (יענו פיה באנגלית) אני לא חולק על כך שצריך לנהוג בנימוס (למרות שבפועל,במיוחד בקשרים וירטואליים מעטים מ=יודעים מה הוא בלי הבדלי מין,השתייכות,ונטייה מינית).
אך בין זה לבין הדה לגיטמציה של הפעולה עצמה יש מרחק גדול. מעבר לזה אני לא חושב שעם מישהו אומר לך ביי וחוסם אותך הדבר משאיר אותך תלוי באוויר בחוסר וודאות....זה די הסוף וזה אל יכול להיות ברור יותר |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
זאלופון(שולט) • 25 בדצמ׳ 2006
יש גם את האפשרות שזה פשוט שטיק זול. דומים (או "דומים", ישפוט כל אחד לעצמו) עושים לפעמים קטעי היעלבות של פולניה זקנה כדי ליצור אצל הסאבית רגשות אשמה ותחושה שהיא "חייבת לו" בעבור ההתנהגות הבלתי הולמת לכאורה שלה. קטע כזה, למשל, יכול להיות שמטרתו היא לגרום לך לחשוב שהיית לא בסדר ולרצות לפצות אותו, ומשום כך להתמסר ביתר קלות כאשר ידרוש זאת ממך. אם הוא ישוב וייצור איתך קשר, בייחוד אם בצורה של פקודה, קחי בחשבון את האפשרות הזו.
מעבר לכך, לא הייתי נוכח ואני שופט אך ורק על סמך התיאור שלך, ולפי התיאור שלך הבחור לא יוצא איש נחמד במיוחד (לטעמי). אם הסברת לו מלכתחילה שאת תצטרכי לקום ונתת לו סיבה מוצדקת שהוא הבין וקיבל, לא ברור לי מדוע הוא מתרעם על כך פתאום ולמה הוא לא יכול לומר "לא נוח לי לדבר כך. נדבר בפעם אחרת כשתהיי פנויה יותר" במקום "שברו את הכלים ולא משחקים". מה שכן, יכול להיות שאת מפרשת אותו לא נכון. יתכן שהוא חשב שתעזבי את השיחה פחות משעזבת אותה בפועל, וכשנוכח שציפיותיו היו שגויות הגיע למסקנה שלא נוח לו לדבר כך, כתב לך את הסיבה לסיום השיחה (זה קרה יותר מדי פעמים) ובאמת התנתק, בלי לחסום אותך. |
|
הייתי כאן |
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
הייתי כאן • 25 בדצמ׳ 2006
שולט דמיקולו.
מישהו אמר כאן "פולניה" צודק ! אל לך להתרגש הוא לא הראשון ולא האחרון שיעשה את סצנת ההעלבות. |
|
לב כחול |
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לב כחול • 25 בדצמ׳ 2006
huan כתב/ה: כן...אני בהחלט חושב שהיתה לו את הזכות הזאת ויהיו מניעיו אשר יהיו...במידה והיה בינכם משהו מעבר לקשר ירטואלי קצר מועד והוא אשכרה היה נוטש אותך באמצע אחרי ששבר אותך ודפק אותך והותיר אותך להירקב דעתי היתה שונה.
לדעתי לאנשים יש את הזכות לסיים התקשרויות עם אנשים אחרים ולא לרצות לדבר איתם במיוחד כאשר מדובר בהתקשרויות לא מחיבות מסוג זה...ואני אל רואה בהתנהגות שלו שום דבר פגום במיוחד חוץ מאולי קצת חוסר נימוס...למרות שאני אל יודע כמה אנשים היו אשכרה אומרים בנימוס "טוב לא ממש מתאים לי/אני מרגיש שזילזלת בי/את משעממת אותי/כל סיבה אחרת...ביי" צר לי שנפגעת וקצת נישברת נפשית...אם אני הייתי עושה את מה שעשה בטוח לא הייתי חושב שלמעשי תהיה השלכה כזאת וזה לא קשור לחדשה או לא חדשה. ====================================== אתה יודע מה עזוב אם זה היה מתאים לו או לא אם זה קשור לשליטה או לא איפא הנימוס להגיד שלום לפחות? |
|
לב כחול |
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לב כחול • 25 בדצמ׳ 2006
fairy כתב/ה: huan כתב/ה: כן...אני בהחלט חושב שהיתה לו את הזכות הזאת ויהיו מניעיו אשר יהיו...במידה והיה בינכם משהו מעבר לקשר ירטואלי קצר מועד והוא אשכרה היה נוטש אותך באמצע אחרי ששבר אותך ודפק אותך והותיר אותך להירקב דעתי היתה שונה.
לדעתי לאנשים יש את הזכות לסיים התקשרויות עם אנשים אחרים ולא לרצות לדבר איתם במיוחד כאשר מדובר בהתקשרויות לא מחיבות מסוג זה...ואני אל רואה בהתנהגות שלו שום דבר פגום במיוחד חוץ מאולי קצת חוסר נימוס...למרות שאני אל יודע כמה אנשים היו אשכרה אומרים בנימוס "טוב לא ממש מתאים לי/אני מרגיש שזילזלת בי/את משעממת אותי/כל סיבה אחרת...ביי" צר לי שנפגעת וקצת נישברת נפשית...אם אני הייתי עושה את מה שעשה בטוח לא הייתי חושב שלמעשי תהיה השלכה כזאת וזה לא קשור לחדשה או לא חדשה. חואן, לא מסכימה איתך. נכון שלאנשים יש את הזכות לסיים תקשרויות לפי בחירתם, אבל יש נימוס בסיסי שבו זה צריך להיעשות. הגישה היום היא שככל שאתה מכיר את האדם פחות אתה חייב לו פחות דין וחשבון, אבל אני חושבת שעדיין צריך לתת לאנשים את הכבוד המינימלי. וכן, קורה לי שאני לא רוצה לדבר עם אנשים במסן, אז אני אומרת להם שאני לא יכולה לדבר, והם בד"כ מבינים. גם אותי זה היה מכעיס קצת אם היו פשוט קמים והולכים בלי לתת הסבר. ציטוט: תראי הוא ידע שאם הכל ילך טוב
יתכן שיתפתח ביננו קשר של שליטה דיברנו על זה וגם קצת על גבולות לא דיברנו על התמסרות וירטואלית אבל זה היה חלק מהתהליך והוא הצהיר על כך. את יודעת מה עזבי שליטה בואי נגיד שזו שיחה רגילה של שני אנשים בלי שום צורך לתאם ציפיות ככה מנתקים באמצע? ככה בורחים? מה הו א כועס אני לא מבינה? ואין לי שום דרך לדבר איתו הוא חסם אותי לא, אני חושבת שהוא היה צריך להסביר את עצמו. זה מעצבן ומתסכל שמישהו משאיר אותך תלויה באוויר מבלי שתיהיה אפשרות לדבר על זה. זו דרך מאוד ילדותית לסיים קשר בעיני. ========================================== קודם כל תודה על תשובתך לחואן גם אני כתבתי לו על נימוס בסיסי שצריך להיות בלי קשר. גם אני הרגשתי מרירות שהוא ברח ולא נתן לי יכולת להגיב לו בכלל תודה על החיזוקים והעידוד מימך זה באמת עוזר. |
|
לב כחול |
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לב כחול • 25 בדצמ׳ 2006
huan כתב/ה: פייארי (יענו פיה באנגלית) אני לא חולק על כך שצריך לנהוג בנימוס (למרות שבפועל,במיוחד בקשרים וירטואליים מעטים מ=יודעים מה הוא בלי הבדלי מין,השתייכות,ונטייה מינית).
אך בין זה לבין הדה לגיטמציה של הפעולה עצמה יש מרחק גדול. מעבר לזה אני לא חושב שעם מישהו אומר לך ביי וחוסם אותך הדבר משאיר אותך תלוי באוויר בחוסר וודאות....זה די הסוף וזה אל יכול להיות ברור יותר ============================================= ככה מסיימים שיחה יפה ומלאת עונג שהתנהלה ביננו??? הוא בעצמו אמר לי שהוא נהנה מימנה אז ככה לברוח בסוף? שיגיד שהקשר לא מתאים לו שיגיד שלום שיאחל אולי בהצלחה אבל לא ככה!!! |
|
גלידת לימון(מתחלפת) |
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
גלידת לימון(מתחלפת) • 25 בדצמ׳ 2006
פודלית כתב/ה: ====================================== אתה יודע מה עזוב אם זה היה מתאים לו או לא אם זה קשור לשליטה או לא איפה הנימוס להגיד שלום לפחות? פודלית, אני יכולה להבין את "השבירה" אם חשבת שהוא הcatch של המאה ובעל כל התכונות ואת מצטערת על העזיבה. אם את חושבת שהוא חסר נימוס ולא מתאים לך מדוע את צריכה להשבר? next עברי לחיפוש השולט הבא. |
|
שוטרת* |
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
שוטרת* • 25 בדצמ׳ 2006
רק חסרה כאן המלה "דום מסוכן" וזהו..
|
|
לב כחול |
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לב כחול • 25 בדצמ׳ 2006
זאלופון כתב/ה: יש גם את האפשרות שזה פשוט שטיק זול. דומים (או "דומים", ישפוט כל אחד לעצמו) עושים לפעמים קטעי היעלבות של פולניה זקנה כדי ליצור אצל הסאבית רגשות אשמה ותחושה שהיא "חייבת לו" בעבור ההתנהגות הבלתי הולמת לכאורה שלה. קטע כזה, למשל, יכול להיות שמטרתו היא לגרום לך לחשוב שהיית לא בסדר ולרצות לפצות אותו, ומשום כך להתמסר ביתר קלות כאשר ידרוש זאת ממך. אם הוא ישוב וייצור איתך קשר, בייחוד אם בצורה של פקודה, קחי בחשבון את האפשרות הזו.
מעבר לכך, לא הייתי נוכח ואני שופט אך ורק על סמך התיאור שלך, ולפי התיאור שלך הבחור לא יוצא איש נחמד במיוחד (לטעמי). אם הסברת לו מלכתחילה שאת תצטרכי לקום ונתת לו סיבה מוצדקת שהוא הבין וקיבל, לא ברור לי מדוע הוא מתרעם על כך פתאום ולמה הוא לא יכול לומר "לא נוח לי לדבר כך. נדבר בפעם אחרת כשתהיי פנויה יותר" במקום "שברו את הכלים ולא משחקים". מה שכן, יכול להיות שאת מפרשת אותו לא נכון. יתכן שהוא חשב שתעזבי את השיחה פחות משעזבת אותה בפועל, וכשנוכח שציפיותיו היו שגויות הגיע למסקנה שלא נוח לו לדבר כך, כתב לך את הסיבה לסיום השיחה (זה קרה יותר מדי פעמים) ובאמת התנתק, בלי לחסום אותך. ===================================================== היי זאלופון תודה על תגובתך המושקעת קודם כל הזהרת אותי מפני רגשות האשם וכמה שאתה צודק אני לכאורה מלאה ברגשות האלו מלאה ולא מבינה מדוע כי הסברתי לו מראש הכל והוא קיבל. תודה על האזהרה שלך אכן אני צריכה לשים לב לסוג כזה של מניפולציה מצידו למרות שלא נראה לי שהוא יצור קשר איתי. נכון אתה שומע פה רק את הצד שלי אבל אני באמת משתדלת להיות אובייקטיבית, לא באתי ותקפתי אותו אלא העלתי את הבעיה כמות שהיא וסיפרתי את הרגשתי הרעה מהמקרה. כך זה בדיוק התנהל אני הייתי אמיתית סיפרתי לו את הסיבה העלתי בפניו את העובדה שזה יקרה שאני אקום לפעמים מהמחשב והוא באמת קיבל את זה לכן אני פגועה עוד יותר מצורת הניתוק שלו בסוף ובבקשה אל תשלה אותי הוא חסם אותי זה ברור לי כי המסן שלו מחובר כל הזמן ופתאום אני רואה שהוא לא מחובר. דבר אחרון בפרישה האחרונה שלי ממנו כתבתי לו שזו הפרישה האחרונה ואחרי זה אני אהיה איתו רצוף וכתבתי כמה דקות. בפועל חזרתי אחרי 5 דקות וזה לא הרבה לדעתי. וממש לא מבינה על מה הוא כעס? |
|
לב כחול |
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לב כחול • 25 בדצמ׳ 2006
renana כתב/ה: שולט דמיקולו.
מישהו אמר כאן "פולניה" צודק ! אל לך להתרגש הוא לא הראשון ולא האחרון שיעשה את סצנת ההעלבות. ======================= תודה על החיזוקים רננה |
|