המפקדת(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
המפקדת(לא בעסק) • 27 בדצמ׳ 2006
אדוני תן לי רק טיפת מזל
תן שפיכה בתוכי מר לי אדוני והעולם אכזר תן השפרצה על לחיי. איני רוצה קולר מוזהב די לי בסטירה חמה תן לי אחד שאותי רק יאהב אתן לו את הנשמה. אלוהים, אלוהים הוי אלוהי עד מתי שמע קולי, תפילתי עייפתי די בחיי. חיי כה אפורים ולילותי קרים כה בודדה ועצובה רק חלומות נשארים. עשה אותי שפחה ותן לי קצת עור כי אפלים הם חיי אבנה לך שביל אל ביתי שוב לחזור תן קצת עור באחוריי אלוהים, אלוהים... |
|
FrozenLips |
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
לא תהיה לי אחרת
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
FrozenLips • 27 בדצמ׳ 2006
לא תהיה לי אחרת (לפי "אין לי ארץ אחרת")
----------------------------------------------- לא תהיה לי אחרת גם אם שפחתי סוררת לי קשורה את תהיי את הכלי את תמצצי בגוף כואב, בכוס רעב כאן הוא ביתך לא אבליג, כי כלבה תשנה את מנהגיה. לא אוותר להזכיר לה כי קולר לה על כתפיה עד שתאהב בעליה. לא תהיה לי אחרת גם אם שפחתי מורדת כנגד סורגים התפתלי כה את רוצה לגעת בי בגוף כואב, בכוס רעב כאן הוא ביתך לא תהיה לי אחרת כי את שפחתי אוהבת עד שתאהב בעליה |
|
outsider1 |
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
outsider1 • 27 בדצמ׳ 2006
השירים משתפרים פה
רק חבל ששלי גורמים לי |
|
המלט |
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
Re: A FEW OF MY FAVORITE THINGS
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
המלט • 27 בדצמ׳ 2006
המפקדת כתב/ה: דם על הזרת, בגדים של עוזרת,
אזיק מנחושת, זיקפה מזדקרת, בולבול וביצים קשורים בסרטים, אלה דברים שאותי משמחים קול של כאב וביס מהשטרודל, צווחה של עבד, ושניצל ופודל, ועבדים מבקשים עונשים, אלה דברים שאותי משמחים. כשנושכים לי, כשעוקצים לי, כשעצוב נורא, באים הדברים שאותי משמחים, ואז שום דבר לא רע! "דם על הזרת בגדים של עוזרת" -- גדול. |
|
FrozenLips |
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
27 בדצמ׳ 2006
FrozenLips • 27 בדצמ׳ 2006
ציטוט: דם על הזרת, בגדים של עוזרת,
אזיק מנחושת, זיקפה מזדקרת, בולבול וביצים קשורים בסרטים, אלה דברים שאותי משמחים קול של כאב וביס מהשטרודל, צווחה של עבד, ושניצל ופודל, ועבדים מבקשים עונשים, אלה דברים שאותי משמחים. כשנושכים לי, כשעוקצים לי, כשעצוב נורא, באים הדברים שאותי משמחים, ואז שום דבר לא רע! בהחלט נעלה! הדרן |
|
נוריתE |
לפני 17 שנים •
28 בדצמ׳ 2006
חולי נפש - חחחחחחחחחחחחחח :-)
לפני 17 שנים •
28 בדצמ׳ 2006
נוריתE • 28 בדצמ׳ 2006
תרקוד, היא אמרה לו, תרקוד
ולשם הדגשה, היא הניפה השוט תרקוד כל עוד אתה יכול אני על זיוף לעולם לא אמחול.. ======================== אין לי כונפה אחרת תחת שוטי, תמיד בוערת רק אותי היא אוהבת בגוף כואב בלב רעב זאת שפחתי... ======================== אני בא אליה מהלילה קודם כל מכניס לה שתי סטירות שולף ת'שוט שם מלמעלה ידי נוגעות ולא נוגעות אני בא אליה מהלילה מכניס לה לטמה בפרצוף אני בא אליה מהלילה כי היא שלחה מבט חצוף... ========================= |
|