FrozenLips |
לפני 17 שנים •
3 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 בינו׳ 2007
FrozenLips • 3 בינו׳ 2007
השאלה שצריכה להשאל היא לא "מה הוא הבדסמ שלך"
אלא "מה אתה מחפש בבדסמ שלך" אחד מחפש את המזעור העצמי אחד מחפש את הגיגנטומניה שלו אחד יחפש אביזר שמחליף אדם שלם אחד יחפש שליטה מוחלטת על מישהו אחר ואחד יחפש טלטלות רגשיות מצד כזה או אחר יש עוד מליארד אפשרויות שכולן נעוצות ביצר האדם וכיוון שיצר האדם לא כל כך גע מנעוריו הם כולם בסדר. |
|
דום כתום |
לפני 17 שנים •
3 בינו׳ 2007
,
לפני 17 שנים •
3 בינו׳ 2007
דום כתום • 3 בינו׳ 2007
FrozenLips כתב/ה: השאלה שצריכה להשאל היא לא "מה הוא הבדסמ שלך"
אלא "מה אתה מחפש בבדסמ שלך" אחד מחפש את המזעור העצמי אחד מחפש את הגיגנטומניה שלו אחד יחפש אביזר שמחליף אדם שלם אחד יחפש שליטה מוחלטת על מישהו אחר ואחד יחפש טלטלות רגשיות מצד כזה או אחר יש עוד מליארד אפשרויות שכולן נעוצות ביצר האדם וכיוון שיצר האדם לא כל כך גע מנעוריו הם כולם בסדר. בדיוק ככה. |
|
גלתיאה |
לפני 17 שנים •
3 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 בינו׳ 2007
גלתיאה • 3 בינו׳ 2007
תראי נריסה, אני לא חושבת שמישהו כאן מזייף. אני גם חושבת שזה אדיוטי
להגיד שהבדסמ הזה כן אמיתי ובדסמ אחר הוא לא. אף אחד גם לא יכול לזייף. הרי כולם כאן עושים את הבדסמ שמועדף עליהם. אני רק חושבת שאצל לא מתחלפים החוויה של הצד השני של השוט הם חווים אותה בלי אולי להיות ערים לכך, לעומת המתחלפים שאצלם זה יותר "צף" . וכאן יש כן הבדל אם אני חווה באופן עקיף שליטה דרך שליטה עלי או שאני מודעת לצורך הזה. אני יכולה להעיד על עצמי שלי לקח המון זמן להכיר בקיומו של הצד השני שבי. ויש דומים שמוכרים בקהילה כדומים, אבל הם מודעים לכך שהם בעצם מתחלפים. אבל הם לא יעיזו לשים ליד הניק שלהם את המילה מתחלף, או להודות בזה בגלוי. אני גם חושבת שלנשים קל יותר להגיד שהן כאלו ולגברים פחות, אולי לא בגלל שקשה להם עם עצמם, אלא יותר בגלל העובדה שהם מודעים לעובדה שסאביות מעדיפות שולטים שולטים ולא מתחלפים. אבל בחזרה לנושא- תראי, גם למתחלפים אין מקום אחד מוגדר לכל הזמן. זה עניין של תקופות, של מה מוציא ממני האדם הזה, או האחר. אם כי עדיין גם אצל מתחלפים לפי דעתי יש מקום אחד שהוא טיפי קצת יותר מהצד השני. אז אם יש בך כן צד דומיננטי, ואת לא מרגישה שזה בול המקום שלך אולי גם את מתחלפת? זה הרי בדיוק מה שמתחלפים טוענים שיש בהם גם צד דומיננטי אבל זה לא בול המקום שלהם, כי אחרת הם לא היו מתחלפים. לגבי התויות כתבתי את זה קצת בהומור. התכוונתי שיש לנו צורך לתייג דברים שיהיו ברורים. או או כי אחרת אנחנו מתבלבלים וקשה לנו כי אנחנו לא יודעים איך לפעול מול אדם שמצהיר שהוא מתחלף. ובגלל שקשה לנו לבלוע את התופעה הזו, אז מתחילים להגיד שמתחלפים לא עושים באמת בדסמ, שזה משחק, פעם קראתי בכלל שמישהו כתב שמתחלפים זו המצאה חדשה, טוב זה לא, תמיד היו, רק פעם פחות הודו בזה והיום האוירה קצת השתנתה אז אנשים מרגישים יותר חופש ללכת עם מה שהם. אבל יש אנשים שיצניעו את העובדה הזו, כי הם חוששים שזה יפגע בסיכוי שלהם להכיר נשים, כי אם הפנטזיה של הדום המסוקס היא פנטזית הבית כאן, אז הס מלהזכיר קולרים וירידות על ארבע בהקשר הזה. יש אנשים שהמחשבה על עצמם כנועים מעוררת בהם חלחלה, אבל כשהם עושים את זה לנשלט שלהם זה כבר סיפור אחר ( זה לא אני.. זו היא , ואם זו היא אז זה בסדר, אני כמובן השולט ) שולט ונשלט זה שני חצאים של אותו העיגול. כל אחד שיעשה מה שמתחבר לו. אני רואה את זה קצת מעבר לשולט נשלט. ואם כבר מדסקסים על זה- מהיכן השליטה מלמטה באה? |
|
טוהר0(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
3 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 בינו׳ 2007
טוהר0(נשלטת) • 3 בינו׳ 2007
גלתיאה כתב/ה: ואם כבר מדסקסים על זה- מהיכן השליטה מלמטה באה? אולי מצורך שיעמידו אותך במקום. מרצון לדעת שאדונך הוא באמת חזק ממך, וזה בטוח להשען עליו. |
|
גלתיאה |
לפני 17 שנים •
3 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 בינו׳ 2007
גלתיאה • 3 בינו׳ 2007
טוהר0 כתב/ה: גלתיאה כתב/ה: ואם כבר מדסקסים על זה- מהיכן השליטה מלמטה באה? אולי מצורך שיעמידו אותך במקום. מרצון לדעת שאדונך הוא באמת חזק ממך, וזה בטוח להשען עליו. אבל זה נסיון כן לשלוט, המקור של זה בא ממקום של כן לנסות להטות את הדברים. האמת שזה מזכיר לי איזה משפט של מישהו שנשאל לעניין השליטה מלמטה ואיך הוא מגדיר אותה. הוא הסביר שאם הוא רוצה כגאג את התחתון שלו, הוא יבוא לסשן עם תחתונים, ואם לא, הוא יבוא בלי... אבל אם יש צורך לחוש שליטה יותר חזקה, זה אומר שאתה רוצה לחוות שליטה, להתענג עליה ואז להכנע. אני לא בטוחה ששליטה מלמטה באה לבחון כמה אפשר להשען, היא אולי באה יותר לבדוק כמה אפשר למתוח, לנתב או להשפיע. |
|
טוהר0(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
3 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 בינו׳ 2007
טוהר0(נשלטת) • 3 בינו׳ 2007
גלתיאה כתב/ה: אבל זה נסיון כן לשלוט, המקור של זה בא ממקום של כן לנסות להטות את הדברים. האמת שזה מזכיר לי איזה משפט של מישהו שנשאל לעניין השליטה מלמטה ואיך הוא מגדיר אותה. הוא הסביר שאם הוא רוצה כגאג את התחתון שלו, הוא יבוא לסשן עם תחתונים, ואם לא, הוא יבוא בלי... אבל אם יש צורך לחוש שליטה יותר חזקה, זה אומר שאתה רוצה לחוות שליטה, להתענג עליה ואז להכנע. אני לא בטוחה ששליטה מלמטה באה לבחון כמה אפשר להשען, היא אולי באה יותר לבדוק כמה אפשר למתוח, לנתב או להשפיע. כשאת בודקת חוזק של גשר על ידי כך שאת קופצת עליו- את מנסה לשלוט בו? לא. את בודקת את החוזק. אולי רצון שיעמידו אותך במקום זה כן ניסיון לשלוט, אני מסכימה. אבל אם את פשוט רוצה לבדוק את חוזקו? רוצה לראות אם יישבר? אם ייעשה את מה שאת רוצה? |
|
שלגיה א ח ת |
לפני 17 שנים •
3 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 בינו׳ 2007
שלגיה א ח ת • 3 בינו׳ 2007
גלתיאה כתב/ה: תראי נריסה, אני לא חושבת שמישהו כאן מזייף. אני גם חושבת שזה אדיוטי
להגיד שהבדסמ הזה כן אמיתי ובדסמ אחר הוא לא. אף אחד גם לא יכול לזייף. הרי כולם כאן עושים את הבדסמ שמועדף עליהם. אני רק חושבת שאצל לא מתחלפים החוויה של הצד השני של השוט הם חווים אותה בלי אולי להיות ערים לכך, לעומת המתחלפים שאצלם זה יותר "צף" . וכאן יש כן הבדל אם אני חווה באופן עקיף שליטה דרך שליטה עלי או שאני מודעת לצורך הזה. אני יכולה להעיד על עצמי שלי לקח המון זמן להכיר בקיומו של הצד השני שבי. ויש דומים שמוכרים בקהילה כדומים, אבל הם מודעים לכך שהם בעצם מתחלפים. אבל הם לא יעיזו לשים ליד הניק שלהם את המילה מתחלף, או להודות בזה בגלוי. אני גם חושבת שלנשים קל יותר להגיד שהן כאלו ולגברים פחות, אולי לא בגלל שקשה להם עם עצמם, אלא יותר בגלל העובדה שהם מודעים לעובדה שסאביות מעדיפות שולטים שולטים ולא מתחלפים. אבל בחזרה לנושא- תראי, גם למתחלפים אין מקום אחד מוגדר לכל הזמן. זה עניין של תקופות, של מה מוציא ממני האדם הזה, או האחר. אם כי עדיין גם אצל מתחלפים לפי דעתי יש מקום אחד שהוא טיפי קצת יותר מהצד השני. אז אם יש בך כן צד דומיננטי, ואת לא מרגישה שזה בול המקום שלך אולי גם את מתחלפת? זה הרי בדיוק מה שמתחלפים טוענים שיש בהם גם צד דומיננטי אבל זה לא בול המקום שלהם, כי אחרת הם לא היו מתחלפים. לגבי התויות כתבתי את זה קצת בהומור. התכוונתי שיש לנו צורך לתייג דברים שיהיו ברורים. או או כי אחרת אנחנו מתבלבלים וקשה לנו כי אנחנו לא יודעים איך לפעול מול אדם שמצהיר שהוא מתחלף. ובגלל שקשה לנו לבלוע את התופעה הזו, אז מתחילים להגיד שמתחלפים לא עושים באמת בדסמ, שזה משחק, פעם קראתי בכלל שמישהו כתב שמתחלפים זו המצאה חדשה, טוב זה לא, תמיד היו, רק פעם פחות הודו בזה והיום האוירה קצת השתנתה אז אנשים מרגישים יותר חופש ללכת עם מה שהם. אבל יש אנשים שיצניעו את העובדה הזו, כי הם חוששים שזה יפגע בסיכוי שלהם להכיר נשים, כי אם הפנטזיה של הדום המסוקס היא פנטזית הבית כאן, אז הס מלהזכיר קולרים וירידות על ארבע בהקשר הזה. יש אנשים שהמחשבה על עצמם כנועים מעוררת בהם חלחלה, אבל כשהם עושים את זה לנשלט שלהם זה כבר סיפור אחר ( זה לא אני.. זו היא , ואם זו היא אז זה בסדר, אני כמובן השולט ) שולט ונשלט זה שני חצאים של אותו העיגול. כל אחד שיעשה מה שמתחבר לו. אני רואה את זה קצת מעבר לשולט נשלט. ואם כבר מדסקסים על זה- מהיכן השליטה מלמטה באה? למרות שאני לא נריסה... אני רוצה לענות . כתבת כאן למעלה הרבה דברים. ראשית, אהבתי לקרוא אותך בין אם אני מסכימה אם מה שכתבת ובין אם לא. אבל מה שחשוב הוא שתרבות הדיון שלך נהדרת וההתנסחות שלך מרתקת. אישית, אני טיפוס שהגדרות וודאות זה דבר שמאוד חשוב לו. ישיבה על הגדר ואי בהירות וריקוד על כמה חתונות, זה משהו שמכניס אותי לאי-שקט לרוב. אין לי ספק שהגדרה עצמית מאוד חשובה לי באופן אישי. כשכתבתי שלדעתי מתחלפים הם אנשים שבדסמ עבורם הוא משחק, לא התכוונתי כמובן לזלזל באף בחירה של אף אדם. אולי גם אני משחקת, לך תדע. בטוח שפסיכולוגים שחוקרים את התופעה הזו, היו יכולים להרחיב יותר על ההסבר לנטייה של אנשים "מסוגנו" לאן שהם נוטים, אבל לי, באופן אישי, קשה לקבל אנשים שנופלים על שני צידי המטבע הזה. זה נראה לי כל כך מובהק באישיות המינית של אדם, שפשוט אישה שהיא נשלטת פרופר, בעיניי לא יכולה להיות שולטת בכל רמ"ח איבריה כשהיא נשלטת בכל רמ"ח איבריה. זו התפיסה שלי. ואין בלתה. אם מישהו יסביר וישכנע אותי אחרת, אני מוכנה לשמוע כמובן. ושוב תודה על הכתיבה הרהוטה שלך. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 17 שנים •
3 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 בינו׳ 2007
זאלופון(שולט) • 3 בינו׳ 2007
שלגיה א ח ת כתב/ה: כשכתבתי שלדעתי מתחלפים הם אנשים שבדסמ עבורם הוא משחק, לא התכוונתי כמובן לזלזל באף בחירה של אף אדם. אולי גם אני משחקת, לך תדע. בטוח שפסיכולוגים שחוקרים את התופעה הזו, היו יכולים להרחיב יותר על ההסבר לנטייה של אנשים "מסוגנו" לאן שהם נוטים, אבל לי, באופן אישי, קשה לקבל אנשים שנופלים על שני צידי המטבע הזה. זה נראה לי כל כך מובהק באישיות המינית של אדם, שפשוט אישה שהיא נשלטת פרופר, בעיניי לא יכולה להיות שולטת בכל רמ"ח איבריה כשהיא נשלטת בכל רמ"ח איבריה. זו התפיסה שלי. ואין בלתה. אם מישהו יסביר וישכנע אותי אחרת, אני מוכנה לשמוע כמובן. בלי להכנס לדיון פילוסופי תיאורטי, אני אישית מכיר מישהי שכשהיא נשלטת, היא מאד נשלטת ומתמסרת כל כולה, וכשהיא שולטת, היא שולטת נפלאה, אכזרית ורגישה כאחד, ולי לא יצא (גם בתקופות שהתנסיתי כסאב) להכיר מישהי שהשליטה כל כך טבעית לה כמוה. אני מניח שהבחורה הזו, שהיא במקרה בת זוגי והסאבית הפרטית שלי, אינה המתחלפת היחידה שמסוגלת למצות עד תום את שני הצדדים, ואולי צריך לראות מתחלפים בפעולה כדי להבין עד כמה כאשר הם נמצאים בצד מסוים, אותו צד אמיתי ומוחלט עבורם ככל שבדסמ יכול להיות אמיתי ומוחלט. |
|
גלתיאה |
לפני 17 שנים •
3 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 בינו׳ 2007
גלתיאה • 3 בינו׳ 2007
תודה שלגיה.
אבל זה לא רק את שלגיה, זה הרבה שצריכים את הסדר המאורגן הזה. יש בזה משהו קצת לא יודעת. כולנו מסתייגים מתוויות, אנחנו מתרגזים שעושים לנו את זה, הקיטלוג הזה מבחוץ שמקומם אותנו, והקהילה משקיעה כל כך הרבה כדי שאנשים יראו אותנו מעבר לתוויות ששמים עלינו, ואילו לנו, לעצמנו נדרש איזה קידוד ברור, או שאתה שולט, או שאתה נשלט. מין סוג של סדר קפדני שכל סטיה ממנו מרגיש כמו תחילת כאוס. זה ברור לי שכל הבעיה עם המתחלפים בקהילה זה עניין הסדר. לכן כתבתי על זה. מתחלפים בעצם מאיימים על הסדר הטוב. לכן יש אנטי שהוא לפעמים סמוי, ולפעמים לא. לכן אנשים מבטלים את העניין של המתחלפים, משחק, לא אמיתי, זה לא בדסמ וכו'. עניין הסדר הוא מאוד חזק והוא מופנם ומוטמע מאוד . גם אצל יחידים וגם כקבוצה. להגיד לך למה זה קורה שבעת ובעונה אחת אנחנו בורחים מתוויות מבחוץ אבל זקוקים כל כך לסדר ברור כאן ולתוויות שלנו הפנימיות כשולט נשלט זה עוד לא ברור לי. מה שכן ברור שהמתחלפים מייצגים איזו שבירה של הסדר בזמן שהרוב כן נזקקים לו. אבל אולי זה קורה כי כאן אנחנו זקוקים לקודים ברורים של התנהגות ומה מצופה מאיתנו כנשלט, כשולט. זה אולי עושה את החיים יותר קלים או יותר ברורים. אולי. |
|
גלתיאה |
לפני 17 שנים •
3 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 בינו׳ 2007
גלתיאה • 3 בינו׳ 2007
טוהר0 כתב/ה: גלתיאה כתב/ה: אבל זה נסיון כן לשלוט, המקור של זה בא ממקום של כן לנסות להטות את הדברים. האמת שזה מזכיר לי איזה משפט של מישהו שנשאל לעניין השליטה מלמטה ואיך הוא מגדיר אותה. הוא הסביר שאם הוא רוצה כגאג את התחתון שלו, הוא יבוא לסשן עם תחתונים, ואם לא, הוא יבוא בלי... אבל אם יש צורך לחוש שליטה יותר חזקה, זה אומר שאתה רוצה לחוות שליטה, להתענג עליה ואז להכנע. אני לא בטוחה ששליטה מלמטה באה לבחון כמה אפשר להשען, היא אולי באה יותר לבדוק כמה אפשר למתוח, לנתב או להשפיע. כשאת בודקת חוזק של גשר על ידי כך שאת קופצת עליו- את מנסה לשלוט בו? לא. את בודקת את החוזק. אולי רצון שיעמידו אותך במקום זה כן ניסיון לשלוט, אני מסכימה. אבל אם את פשוט רוצה לבדוק את חוזקו? רוצה לראות אם יישבר? אם ייעשה את מה שאת רוצה? הדוגמה עם הגשר נחמדה- אבל בשליטה מלמטה אף אחד לא קופץ. לא שזה רעיון רע, זה יכול להיות מעניין אבל המשפטים שהבאת: לבדוק את החוזק שלו, לבדוק אם הוא ישבר. לבדוק אם הוא יעשה מה שאני רוצה, זה לא מה שדום עושה לסאבית שלו כחלק מהשליטה שלו עליה? זה פרופר שליטה. |
|