גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
23 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
23 בינו׳ 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 23 בינו׳ 2007
niki 666 כתב/ה: WIZARD כתב/ה: אורלי כתב/ה: עומריקו כתב/ה: יש מכירות ?
איזה כיף ודאי! עומריקו אתה מעוניין להמכר? אם כן - על אחד כמוך המחיר ההתחלתי יהיה מופקע! ראשית הייתי מציע את עצמי- אני לא הולך לפספס את זה בעד שום מחיר שבעולם שנית כגיבויי - את ניקי666 + מושון אים להימכר אז כבר להיות בחברה טובה ואתה חושב שלמישהו יהיה די כסף לקנות ? ממה בדיוק אתה מודאג..-והלא כול הרעיון שיקנו אותך קודם ככה המחיר שלי רק יעלה אישית דבר אחד לא מובן לי- למה ערב פמדום- בגינס : מה חטאי ופישעי ומה עוללתי שמגיע לי עונש כזה. |
|
jem's |
לפני 17 שנים •
23 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
23 בינו׳ 2007
jem's • 23 בינו׳ 2007
מה רע בגינס??
קצת שינוי לא הרג אף אחד אולי רק יעורר |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
23 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
23 בינו׳ 2007
Tainted(לא בעסק) • 23 בינו׳ 2007
נסחפתן.. ג'ינס עלק..
אני באה בורוד לאות מחאה! נא לרשום אותי ואת בובי! |
|
אורלי(שולטת) |
לפני 17 שנים •
23 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
23 בינו׳ 2007
אורלי(שולטת) • 23 בינו׳ 2007
niki 666 כתב/ה: WIZARD כתב/ה: אורלי כתב/ה: עומריקו כתב/ה: יש מכירות ?
איזה כיף ודאי! עומריקו אתה מעוניין להמכר? אם כן - על אחד כמוך המחיר ההתחלתי יהיה מופקע! ראשית הייתי מציע את עצמי- אני לא הולך לפספס את זה בעד שום מחיר שבעולם שנית כגיבויי - את ניקי666 + מושון אים להימכר אז כבר להיות בחברה טובה ואתה חושב שלמישהו יהיה די כסף לקנות ? אפשר בתשלומים? |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
23 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
23 בינו׳ 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 23 בינו׳ 2007
אורלי כתב/ה: niki 666 כתב/ה: WIZARD כתב/ה: אורלי כתב/ה: עומריקו כתב/ה: יש מכירות ?
איזה כיף ודאי! עומריקו אתה מעוניין להמכר? אם כן - על אחד כמוך המחיר ההתחלתי יהיה מופקע! ראשית הייתי מציע את עצמי- אני לא הולך לפספס את זה בעד שום מחיר שבעולם שנית כגיבויי - את ניקי666 + מושון אים להימכר אז כבר להיות בחברה טובה ואתה חושב שלמישהו יהיה די כסף לקנות ? אפשר בתשלומים? יש לי פיתרון לעינין העלויות הגבוהות יקירות מועדון הוויז [ יש חייה כזאת -ראו בלוג] מקלות הנחה של 75% מייידית הנחה זאת תקפה לערב הפמדום הקרוב וכו לכול ערב פמדום שיבוא עלינו לטובה. |
|
Tish Adams |
לפני 17 שנים •
23 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
23 בינו׳ 2007
Tish Adams • 23 בינו׳ 2007
domme כתב/ה: נסחפתן.. ג'ינס עלק..
אני באה בורוד לאות מחאה! נא לרשום אותי ואת בובי! תפוזינה תהיה סוכריית טופי? יאמיייי. |
|
jem's |
לפני 17 שנים •
24 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
24 בינו׳ 2007
jem's • 24 בינו׳ 2007
WIZARD כתב/ה: אורלי כתב/ה: niki 666 כתב/ה: WIZARD כתב/ה: אורלי כתב/ה: עומריקו כתב/ה: יש מכירות ?
איזה כיף ודאי! עומריקו אתה מעוניין להמכר? אם כן - על אחד כמוך המחיר ההתחלתי יהיה מופקע! ראשית הייתי מציע את עצמי- אני לא הולך לפספס את זה בעד שום מחיר שבעולם שנית כגיבויי - את ניקי666 + מושון אים להימכר אז כבר להיות בחברה טובה ואתה חושב שלמישהו יהיה די כסף לקנות ? אפשר בתשלומים? יש לי פיתרון לעינין העלויות הגבוהות יקירות מועדון הוויז [ יש חייה כזאת -ראו בלוג] מקלות הנחה של 75% מייידית ,תעשה כרטיס חבר מועדון לכולל הנחה של 75 אחוז לקנית עבדים בערבי פמדום הנחה זאת תקפה לערב הפמדום הקרוב וכו לכול ערב פמדום שיבוא עלינו לטובה. |
|
jem's |
לפני 17 שנים •
24 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
24 בינו׳ 2007
jem's • 24 בינו׳ 2007
WIZARD כתב/ה: אורלי כתב/ה: niki 666 כתב/ה: WIZARD כתב/ה: אורלי כתב/ה: עומריקו כתב/ה: יש מכירות ?
איזה כיף ודאי! עומריקו אתה מעוניין להמכר? אם כן - על אחד כמוך המחיר ההתחלתי יהיה מופקע! ראשית הייתי מציע את עצמי- אני לא הולך לפספס את זה בעד שום מחיר שבעולם שנית כגיבויי - את ניקי666 + מושון אים להימכר אז כבר להיות בחברה טובה ואתה חושב שלמישהו יהיה די כסף לקנות ? אפשר בתשלומים? יש לי פיתרון לעינין העלויות הגבוהות יקירות מועדון הוויז [ יש חייה כזאת -ראו בלוג] מקלות הנחה של 75% מייידית ,תעשה כרטיס חבר מועדון לכולל הנחה של 75 אחוז לקנית עבדים בערבי פמדום הנחה זאת תקפה לערב הפמדום הקרוב וכו לכול ערב פמדום שיבוא עלינו לטובה. |
|
jem's |
לפני 17 שנים •
24 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
24 בינו׳ 2007
jem's • 24 בינו׳ 2007
איזה כיף ודאי! עומריקו אתה מעוניין להמכר? אם כן - על אחד כמוך המחיר ההתחלתי יהיה מופקע! ראשית הייתי מציע את עצמי- אני לא הולך לפספס את זה בעד שום מחיר שבעולם שנית כגיבויי - את ניקי666 + מושון אים להימכר אז כבר להיות בחברה טובה ואתה חושב שלמישהו יהיה די כסף לקנות ? אפשר בתשלומים? יש לי פיתרון לעינין העלויות הגבוהות יקירות מועדון הוויז [ יש חייה כזאת -ראו בלוג] מקלות הנחה של 75% מייידית הנחה זאת תקפה לערב הפמדום הקרוב וכו לכול ערב פמדום שיבוא עלינו לטובה. תעשה כרטיס מועדון למלכות לערבי פמדום בלבד הא יכלול 75 אחוז הנחה |
|
רכוש צהל(נשלט) |
לפני 17 שנים •
24 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
24 בינו׳ 2007
רכוש צהל(נשלט) • 24 בינו׳ 2007
וואווו רעיון עצום
פאמדום בג'ינס איך לא חשבו על זה קודם ??? אהבתי ! |
|