סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שפחה אמיתית

גרניקה​(נשלטת)
לפני 17 שנים • 27 בפבר׳ 2007

אני חייבת להודות שככל שאני

גרניקה​(נשלטת) • 27 בפבר׳ 2007
קוראת יותר - אני מקבלת את הרושם שמשהו במקום הזה מאוד לא בריא (סוטים, נו, למה בעצם אפשר לצפות?)
ההגדרות המטופשות של "שפחה אמיתית" של "דום ראוי" של השד יודע מה ולהקתו המייבבת... נו באמת, זה פאתטי עד כדי עצב (2000 שנות, פוגרומים, השתמדות בכפיה וגם איזה קרשנדו אירופאי למהדרין- אבל המוטו היה ונשאר "יהיה טוב", סתם תמיהה על הגנום היהודי ונגזרותיו).

שכל אחת/ד יבהיר לעצמו ולמי שמולו את הצרכים מן ההתחלה (ראבאק!) , הרבה "אי הבנות" ותיסכולים קטנים וגדולים יחסכו בדרך הזו. צאו כבר מהיבבנות המתחסדת הזו, מפריע לך? דברי איתו. חסר לך משהו? בשביל זה הוא שם, לענות גם על הצורך הקטן שלך.
זה לא מוריד או מעלה מהיותך שפחה טובה או שפחה רעה(נו נו נו ותביאי פתק מהורים לאחר ההרשמה במזכירות).

רק אנא, אל תבואי בפאסיב-אגרסיב הורשאי/קרקובי הזה ותליני עליו ועל תחושות ה"אני צריכה -סימן שמשהו בנפשי הכנועה פגום".

והכי מעצבן אותי הניסיון לכפות את הסטנדרטיזציה הזו על 1001 טיפוסים שונים, עם צרכים שונים ועם נקודת כניסה שונה לעולם הזה.

כן, מר זוכמיר, אדון זה ממש לא "על ארבע כלבה" כמובן לאחר שתשחיל את איברך המדולדל ל"חור המיוחם של הכלבה", אה... כן.. גם ניפנוף שוטים זה דבר נלעג לכשעצמו. תתבגרו!

גילוי נאות:
כל הנכתב למעלה נכתב תוך כדי סערה הורמונלית של אישה(שפחה? סאבית? כלבה?) מאוהבת ולפני מחזור.
aka BODYGUARD
לפני 17 שנים • 28 בפבר׳ 2007

Re: אני חייבת להודות שככל שאני

aka BODYGUARD • 28 בפבר׳ 2007
גרניקה כתב/ה:
קוראת יותר - אני מקבלת את הרושם שמשהו במקום הזה מאוד לא בריא (סוטים, נו, למה בעצם אפשר לצפות?)
ההגדרות המטופשות של "שפחה אמיתית" של "דום ראוי" של השד יודע מה ולהקתו המייבבת... נו באמת, זה פאתטי עד כדי עצב (2000 שנות, פוגרומים, השתמדות בכפיה וגם איזה קרשנדו אירופאי למהדרין- אבל המוטו היה ונשאר "יהיה טוב", סתם תמיהה על הגנום היהודי ונגזרותיו).

שכל אחת/ד יבהיר לעצמו ולמי שמולו את הצרכים מן ההתחלה (ראבאק!) , הרבה "אי הבנות" ותיסכולים קטנים וגדולים יחסכו בדרך הזו. צאו כבר מהיבבנות המתחסדת הזו, מפריע לך? דברי איתו. חסר לך משהו? בשביל זה הוא שם, לענות גם על הצורך הקטן שלך.
זה לא מוריד או מעלה מהיותך שפחה טובה או שפחה רעה(נו נו נו ותביאי פתק מהורים לאחר ההרשמה במזכירות).

רק אנא, אל תבואי בפאסיב-אגרסיב הורשאי/קרקובי הזה ותליני עליו ועל תחושות ה"אני צריכה -סימן שמשהו בנפשי הכנועה פגום".

והכי מעצבן אותי הניסיון לכפות את הסטנדרטיזציה הזו על 1001 טיפוסים שונים, עם צרכים שונים ועם נקודת כניסה שונה לעולם הזה.

כן, מר זוכמיר, אדון זה ממש לא "על ארבע כלבה" כמובן לאחר שתשחיל את איברך המדולדל ל"חור המיוחם של הכלבה", אה... כן.. גם ניפנוף שוטים זה דבר נלעג לכשעצמו. תתבגרו!

גילוי נאות:
כל הנכתב למעלה נכתב תוך כדי סערה הורמונלית של אישה(שפחה? סאבית? כלבה?) מאוהבת ולפני מחזור.

נו שוין....

ככה זה כשלא גונבים רוסטביף..ההורמונים משתוללים,
האמירות קשות, בכלל מסוכן להיות כאן.

אבל-
אני מסכים מאד עם האמירה שעוסקת בטריליון נקודות
הכניסה השונות של כל אחד ואחת לעולמנו. כשם שאין שתי
טביעות אצבע זהות- גם אין 2 נקודות כניסה זהות.
שאר ההגדרות וההתאמות נובעות ממאצ'ינג של צרכים,
שפה משותפת וכמובן..איך אפשר שלא...

רוסטביף משובח...

icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
electro-z

Re: אני חייבת להודות שככל שאני

electro-z • 28 בפבר׳ 2007
גרניקה כתב/ה:

העניין הוא שבדרך כלל צרכים זה עניין משתנה ובלתי אפשרי לתחום או להגדיר אותם מראש.
מה שכן אפשר לוודא, ולא צריך בשביל זה שאלות אלא אינטואיציה טובה, הוא יכולת התיקשור של האדם מולך והיכולת שלו להפנים ולהקשיב לצרכים משתנים יותר מהיכולת שלו לאחוז בקיין.

וחוץ מזה גרניקה, יפה לך האהבה icon_smile.gif
fuxia

הלו!

fuxia • 28 בפבר׳ 2007
אנשיםםם מה עובר עליכם??
כבר אי אפשר להתנהל פה בפוסט נורמלי??
כל אחד חייב להכניס את כל השליליות שספג אי פעם??

קודם כל, מר גמד אמיץ
אני משיבה לדברים שעליהם אני רוצה להמשיך לדבר, ואני חושבת על כל השאר.
עכשיו תקשיב. בקשר אין שחור ולבן, יש גם אפור. יש דברים שטוב לנו איתם ויש דברים טעוני שיפור.
עוד דבר- הרצון לקבל מעבר ללתת זה לא פמיניסטיות.
ואני אודה לך אם תפסיק לדבר אלי כמו אל ילדה מפגרת, כי אני ממש לא
ברור ובטוח שאני יודעת בדיוק מה אני רוצה. מה מפריע לך שאני רוצה לשמוע דעות של אחרים בנושא?? מה אכפת לך שאני רוצה לקבל ביסוס למחשבותי בנושא??
ומי אתה שתקרא לי "מסכנה"?? בן אדם שיש לו לבטים ורוצה להתייעץ הוא מסכן??

מיס גרניקה..
אולי אני לא מכירה אותך והמשפט האחרון שלך אולי הרגיע אותי קצת
אבל אולי תרגיעי??
את יורה בקצב בלי לדעת בכלל על מה!
על מה את מדברת בכלל??
עד עכשיו שמתי לב שיש שלקחו את מה שכתבתי למקומות קצת שונים, אבל התשובות שלהם התאימו לי, כראוי לתשובות בנושא זה. כי זוגיות היא זוגיות. ולא משנה אם היא בדסמית או ונילית.
אבל אז את באת והתחלת לפזר פה שטויות.
אז ככה- קראתי לפוסט "שפחה אמיתית" כי אני שמה לב שהקשר שלי לעולם הבדמס משפיע על כל החיים שלי וגולש גם לתחומים אחרים. דבר שני- הקשר שאני נמצאת בו הוא ברובו ונילי, כך שאף אחד לא נמצא פה בשום "להקה מייבבת", כהגדרתך, וה"עולם" הזה הוא לא נפרד משום דבר, הוא חלק מהעולם שכולם מכירים.

בנוסף, אני לא יודעת מאיפה הבאת את זה שאני מרגישה שמשהו בי פגום.
אני בטוחה שמה שאני מרגישה בסדר גמור. משהו בקשר שבניתי צריך לסדר..
הבנת הנקרא, מותק.
לכי תעשי קורס.

אלקטרו, תודה מותק.
נפש בריאה.
קליבר​(שולט)

גב' פוקסיה היקרה !!!

קליבר​(שולט) • 28 בפבר׳ 2007
מה את מתרגזת , יש תמיד בכל מקום , כאלה שבטוחים שדעתם היא הנכונה , והטובה ו.. כי זוהי דעתם .
לעניות דעתי הקובעת , את בסדר גמור , מותר לך להביע דעה , ואם אני לא מסכים אתך , אנסה לבטא זאת בנימוס , אחרים לא .

whip2.gif devilwitch.gif
fuxia

Re: גב' פוקסיה היקרה !!!

fuxia • 28 בפבר׳ 2007
קליבר כתב/ה:
מה את מתרגזת , יש תמיד בכל מקום , כאלה שבטוחים שדעתם היא הנכונה , והטובה ו.. כי זוהי דעתם .
לעניות דעתי הקובעת , את בסדר גמור , מותר לך להביע דעה , ואם אני לא מסכים אתך , אנסה לבטא זאת בנימוס , אחרים לא .

whip2.gif devilwitch.gif

קליבר
אני יודעת שכשפותחים פוסט,
צריך לקחת בחשבון שיהיו גם דעות חיוביות על מה שכותבים וגם שליליות, גם תשובות הגיוניות וגם שטותיות
אבל שכל המגיבים יקחו גם בחשבון,
שתהיה תגובה גם למה שהם כותבים
icon_smile.gif
גרניקה​(נשלטת)

הבהרות.

גרניקה​(נשלטת) • 28 בפבר׳ 2007
ראשית:
"עד עכשיו שמתי לב שיש שלקחו את מה שכתבתי למקומות קצת שונים, אבל התשובות שלהם התאימו לי, כראוי לתשובות בנושא זה..."

אמרת בעצם הכל.

באשר למידת "הבנת הנקרא" של החתומה מטה, את צודקת. הבעיה הפוכה במקצת אבל לא נלאה את צאן הקדושין אשר כאן ביכולתה המוכחת של זו להבין טקסט וסאב טקסט לעומק זה או אחר.

סיפא: אני לא חוזרת בי ממילה שכתבתי, לא במשמעות ולא בתובנות כאלו או אחרות שנכתבו. מאידך, את צודקת בביקורת שלך על הדרך המעט בלתי מתחשבת, קיצונית ופוגענית בה בחרתי, אין לי אלא להתנצל מעומק הלב במידה ונפגעת.
קליבר​(שולט)

Re: גב' פוקסיה היקרה !!!

קליבר​(שולט) • 28 בפבר׳ 2007
fuxia כתב/ה:
קליבר כתב/ה:

whip2.gif devilwitch.gif

קליבר
אני יודעת שכשפותחים פוסט,
צריך לקחת בחשבון שיהיו גם דעות חיוביות על מה שכותבים וגם שליליות, גם תשובות הגיוניות וגם שטותיות
אבל שכל המגיבים יקחו גם בחשבון,
שתהיה תגובה גם למה שהם כותבים
icon_smile.gif

וזו תגובה לתגובה שלי ?
אה טוב..
הבעיה שמגיביים לא טוב או לא יפה ו'או לא לענין .. וזה ממש על הפנים .
Brave Dwarf
לפני 17 שנים • 1 במרץ 2007

Re: הלו!

Brave Dwarf • 1 במרץ 2007
fuxia כתב/ה:

אני משיבה לדברים שעליהם אני רוצה להמשיך לדבר, ואני חושבת על כל השאר.

לכן אמרתי שאני מבין.

ציטוט: הרצון לקבל מעבר ללתת זה לא פמיניסטיות.

את הכנסת את הפמיניסטיות לתוך בלל המילים שלך במקור לא אני. לא מכיר אותן.

ציטוט: מר גמד...עכשיו תקשיב.

זו בהחלט תגובה נאותה עבור אדם שטוען שאחרים מכניסים את ה"השליליות שספגו אי פעם"

ציטוט: ואני אודה לך אם תפסיק לדבר אלי כמו אל ילדה מפגרת, כי אני ממש לא

אני שמח שאת לא כי איני נוהג לנהל שיחות עם מפגרים. אבל את מה שאת מרגישה, לא אוכל לשנות.

ציטוט: ומי אתה שתקרא לי "מסכנה"

אני הגמד האמיץ, דווקא ראיתי שקלטת את שמי ברישא לתגובתך. ולא טענתי שאת מסכנה, אלא הצבעתי על ההתמסכנות שלך במה שכתבת. ולכן:

ציטוט: בן אדם שיש לו לבטים ורוצה להתייעץ הוא מסכן??

לא, הוא לא. אדם שמעוניין להתייעץ, כותב אחרת. ואני מסביר, מדגים בשפתי ועייף:

האם מגיע לי משוב מעבר לצריכה מאדוני?

ולא:

אני נותנת, מעניקה, לובשת מגלשיים ביום חורף קר, נופלת על פניי ומלקקת את הקרח מנעליו, נדבקת בלשוני לסוגר של שרוכיו והוא מצידו אפילו לא מביא קומקום של מים חמים כדי לנתק אותי.

(וכדי שלא תגידו בפה אחד שהוא בסך הכל חמור)... הוא נושף אוויר חם על המקום בו נדבקתי לשרוכיו, אבל נכון שהוא תיש? כי אני שמעתי שכאלו כמוהו דווקא כן.
ולא, אני לא רוצה לדבר אתו על כך פן זה יהרוס את נתינתי העמוקה ואת מגלשיי. אז אני שואלת את 21,686 חברי הפורום את השאלה.

לא יודע מה אתך, אבל מלודיה אמרה "דרשני". גרוניקה אמרה שהיא מאוהבת ואני אמרתי שיש כאן סתירה שאולי, עבורך ולא עבורי, כדאי לבדוק.
fuxia
לפני 17 שנים • 1 במרץ 2007
fuxia • 1 במרץ 2007
תודה.