מקבי(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
6 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
6 באפר׳ 2007
מקבי(מתחלף) • 6 באפר׳ 2007
גנבתי מסקינהד
צנחתי מקרחת יריתי בליל הסדר עבדתי (כמו) כושי סיפרתי בדיחות שואה לניצול-שואה שרתי "אין כמו אהבה של אמא" בבית-יתומים |
|
עגיל בפטמה(שולטת) |
לפני 17 שנים •
6 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
6 באפר׳ 2007
עגיל בפטמה(שולטת) • 6 באפר׳ 2007
קרחת (אבל בגן היה לי שיער קצוץ. התמונות נגנזו)
צניחה כושי (אחד מג'מייקה ואחד מחוף השנהב) גניבה מחנות סמים (במסגרת מסע שורשים מהתיכון) עבדתי בליל הסדר (ובכל חג אפשרי אחר ) קעקועים (כרגע 2 אבל היד עוד נטויה) פירסינגים (לא צפוי בכלל הא ?) רגל קרושה קפיצה מרכב נוסע מכות עם סקינהדס (אבל המון ויכוחים סוערים שלא ממש הגיעו למכות) שיחרור בלמים לכיסא גלגלים לדרוך על קקי נראה לי שכיסיתי את כל מה שאמרו פה ... עכשיו לתוספת משלי: 1 אף פעם לא טסתי מחלקה ראשונה. 2 אף פעם לא הייתי עם גבר נשוי. (וגם לא אהיה) 3. אף פעם לא הצלחתי להעביר את הרגל מאחורי הראש . |
|
D-HUNTER |
לפני 17 שנים •
6 באפר׳ 2007
Re: אף פעם לא...
לפני 17 שנים •
6 באפר׳ 2007
D-HUNTER • 6 באפר׳ 2007
[quote="המלכה לירז"]בא לכם משחק חדש?
אף פעם לא - צנחתי צניחה חופשית עשיתי קעקוע עבדתי בליל הסדר גנבתי מחנות עשיתי קרחת אם עשיתם - שמים אם לא עשיתם - שמים למשל: אף פעם לא צנחתי צניחה חופשית אבל טסתי במטוס קרב לא עשיתי קעקוע אבל אני יעשה... מבטיח עבדתי בשתי חגי סדר מה שבצבא אפילו לא אחד לא גנבתי לא עישנתי סמים אבל אני משחק סונקר.... וקרחת זה אני אז אין בזה שאלה... אאה וירו בי וקפצתי ממכונית נוסעת השתתפתי בניתוח החלפת ירך.. לא אכלתי רגל קורושה וזהו אני חושב... |
|
נאכטגייסט(שולט) |
לפני 17 שנים •
10 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
10 באפר׳ 2007
נאכטגייסט(שולט) • 10 באפר׳ 2007
צניחה חופשית אני לא רואה איזה אינטרס יש לי לקפוץ ממטוס מתפקד לחלוטין
עשיתי קעקוע אם יהיה לי אחד זה סימן שהצטרפתי לארגון פשע כלשהוא עבדתי בליל הסדר כמעט כל שנה, השנה גם בחג שני גנבתי מחנות בננות מיובשות מסטנד של פיצוחים בקניון כשהייתי ילד (בננות גנובות ימתקו...) עשיתי קרחת כל חודש מאז שהייתי בכיתה י', הפסקתי לשנתיים וגידלתי שיער ארוך אחרי הצבא, ולפני שנה וקצת חזרתי לשורשים, תרתי משמע. כושית אני מעדיף בהירות, שיער חום\שחור, לא מעשנות, והרשימה עוד ארוכה... סמים כל דבר שלא מעשנים (שונא עשן) ניסיתי כל דבר פעם אחת - פטריות, מילקשייקים למיניהם וספייס קוקיז רגל קרושה היה נורא... אני צריך סדנת התאוששות. אחת הסיבות שאני משתדל לעבוד על ליל הסדר ירו עליי בערך מיליון פעם בצבא. גם עליתי על מטען... פלשתינאים מעצבנים, לא נותנים לישון בשקט. פירסינג אאוץ'! אני יותר בצד של הסאדו... מכות עם סקינהד הם תמיד חשבו שאני אחד מהם... מצחיק לשבת איתם, יש להם שכל של נעל בית והם לא מפסיקים לקשקש שטויות... ועכשיו לכמה משלי: סשן באמצע הרחוב ספנקינג עם שמלה מורמת לבחורה שפגשתי יומיים לפני כן מול עיניו המשתאות של בעל הדירה שלה וכל השותפים שצפו דרך החלון גמרתי בקבוק ויסקי בלי הפסקות לנשימה התערבות עם חברים (מי הטיפש שמתערב איתי על דברים כאלה וחושב שהוא ינצח?) חטבתי עץ עם פטיש חמש קילו עוד התערבות מטופשת למדי עם חברים, הפעם בכינרת. שברתי למישהו שורת שיניים שלמה הייתי ילד בן 7 והטמבל התחיל להקניט, אחרי המקרה הוא נהיה אחד החברים היותר נאמנים שלי במשך כמה שנים... כמו שנאמר - "FEAR IS THE KEY TO DEFEND THE NATION" *מי שאמר את זה הוא הסולן של לייבך, למקרה שתהיתם... |
|
המפקדת(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
10 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
10 באפר׳ 2007
המפקדת(לא בעסק) • 10 באפר׳ 2007
סשן באמצע הרחוב
גמרתי בקבוק ויסקי בלי הפסקות לנשימה חטבתי עץ עם פטיש חמש קילו שברתי למישהו שורת שיניים שלמה השתתפתי בניתוח החלפת ירך אף פעם לא טסתי מחלקה ראשונה אף פעם לא הייתי עם גבר נשוי. אף פעם לא הצלחתי להעביר את הרגל מאחורי הראש סיפרתי בדיחות שואה לניצול-שואה שרתי "אין כמו אהבה של אמא" בבית-יתומים ירו בי \ יריתי באחר אכלתי כל מיני זוחלים למיניהם ועוד כמה תוספות משלי... צמתי שבוע אכלתי כריש ! בן דוד שלי ניסה לזיין אותי ! הלכתי מכות עם נאצים באושויץ כיביתי סיגריות על הלשון (כן, כן, שלי.) שתיתי אקונומיקה (בטעות, הייתי קטנה..) הייתי בפסטיבל קאן |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
10 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
10 באפר׳ 2007
ים_yam(לא בעסק) • 10 באפר׳ 2007
סשן באמצע הרחוב פורים לפני 4 שנים אני חושבת, ליד הפאב שהיה ל Tיפוס
גמרתי בקבוק ויסקי בלי הפסקות לנשימה חטבתי עץ עם פטיש חמש קילו שברתי למישהו שורת שיניים שלמה השתתפתי בניתוח החלפת ירך אף פעם לא טסתי מחלקה ראשונה אף פעם לא הייתי עם גבר נשוי. (וגם לא אהיה, זו הסיבה העיקרית שאני לא מתכננת להתחתן ) אף פעם לא הצלחתי להעביר את הרגל מאחורי הראש סיפרתי בדיחות שואה לניצול-שואה שרתי "אין כמו אהבה של אמא" בבית-יתומים ירו בי \ יריתי באחר אבל היה כמעט... אכלתי כל מיני זוחלים למיניהם תמנון נחשב? צמתי שבוע אכלתי כריש ! בן דוד שלי ניסה לזיין אותי ! הלכתי מכות עם נאצים באושויץ כיביתי סיגריות על הלשון שתיתי אקונומיקה הייתי בפסטיבל קאן |
|
dragon fly |
לפני 17 שנים •
10 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
10 באפר׳ 2007
dragon fly • 10 באפר׳ 2007
אני אף פעם לא עשיתי כביסה
אף פעם לא התלקחתי עם נפט כן שרפתי חדר בבית מלון |
|
נאכטגייסט(שולט) |
לפני 17 שנים •
10 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
10 באפר׳ 2007
נאכטגייסט(שולט) • 10 באפר׳ 2007
ים_yam כתב/ה: חטבתי עץ עם פטיש חמש קילו יפה מאוד גברת ים, אני עדיין זוכר את השורה שלך בנוגע לצימחונות מהפורום של הדאנג'ן... בכל מקרה, בחורה חזקה! אני חשבתי שאני המפגר היחיד שחברים שלו מצליחים לשכנע אותו לעשות דברים מטומטמים עם מה שיש לו בבגאז' של האוטו... בכל מקרה, יש לי עוד כמה (האחרון קרה עם מישהי מהקהילה): נתתי כיוונים מוטעים למישהו שחתך אותי לפני כן בכביש על שנאת ערסים עומד העולם. שלי. פרצתי למטבח צבאי ביום כיפור אני כופר אני יודע, פשוט לא השאירו לנו מספיק אוכל בחוץ. קיבלתי על זה ריתוק , והדיחו אותי מצוות מג"ד. היה כיף. הרעלתי עכברים ואח"כ ניתחתי אותם בחוג לביולוגיה, עם מנת יתר של סם שינה. בהזרקה ישירה לעורק הפמורלי. שרפתי לאיש אחר חלק משיער ראשו לא בכוונה, נשבע. רציתי לשרוף לו רק קווצה קטנה... וכיבינו אותו ממש מהר, כמעט לא היה נזק (עוד התערבות דבילית. מזל שהפסקנו עם זה... ) הפסקתי יחסי מין באמצע בשביל לאכול שוקולד דבר ראשון שתדעו שאני מכור לשוקולד. מה שקרה זה שאמא שלה דפקה על הדלת, הייתה הפסקה של כמה שניות, ראיתי את השוקולד מונח שם בצד, ולא היה ספק בליבי מה צריך לעשות. מובן שהיא כעסה עליי במשך שבוע. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 17 שנים •
14 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
14 באפר׳ 2007
מיתוסית(שולטת) • 14 באפר׳ 2007
סשן באמצע הרחוב רגע, לקשור מישהו בקולר בזמן ארוחה בקופלסקי בקניון ולהחזיק בשרששרת נחשב?
גמרתי בקבוק ויסקי בלי הפסקות לנשימה חטבתי עץ עם פטיש חמש קילו שברתי למישהו שורת שיניים שלמה השתתפתי בניתוח החלפת ירך אף פעם לא טסתי מחלקה ראשונה אף פעם לא הייתי עם גבר נשוי. רק אם סשן נחשב... אף פעם לא הצלחתי להעביר את הרגל מאחורי הראש סיפרתי בדיחות שואה לניצול-שואה שרתי "אין כמו אהבה של אמא" בבית-יתומים ירו בי \ יריתי באחר אכלתי כל מיני זוחלים למיניהם איכס, לא no: צמתי שבוע אכלתי כריש ! בן דוד שלי ניסה לזיין אותי ! הלכתי מכות עם נאצים באושויץ כיביתי סיגריות על הלשון (כן, כן, שלי.) שתיתי אקונומיקה (בטעות, הייתי קטנה..) הייתי בפסטיבל קאן אכלתי שוקולד באמצע סקס- למרוח שוקולד עליו זה נחשב? אין לי כוח לסמיילים האלה... לא עשיתי כושי לא צניחה חופשית לא קעקוע ולא גילחתי שיער ראש תוספות משלי: הצלפתי במישהו בחנות סקס לעיני המוכר המשתאות רקדתי ברחובות ריקודי בטן לצלילי דרבוקה רקדתי על חשפן עירום ומרחתי עליו שמן כשהייתי ביומולדת 18 שלי לעיני אמא לא השתנתי על מישהו ולא השתינו עליי לא עשיתי ביזאר קשה ירדו לי כשהייתי במחזור עם טמפון אף פעם לא עשיתי סקס או סשן עם שני גברים |
|
Black Roses |
לפני 17 שנים •
17 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
17 באפר׳ 2007
Black Roses • 17 באפר׳ 2007
סשן באמצע הרחוב יש איזה סיפור נחמד ברחוב אלנבי בשישי בערב שהרחוב מפוצץ במיוחד בערסים....
גמרתי בקבוק ויסקי בלי הפסקות לנשימה עם הפסקות חטבתי עץ עם פטיש חמש קילו שברתי למישהו שורת שיניים שלמה שתיי שיניים נחשב? השתתפתי בניתוח החלפת ירך אף פעם לא טסתי מחלקה ראשונה אף פעם לא הייתי עם גבר נשוי. אף פעם לא הצלחתי להעביר את הרגל מאחורי הראש סיפרתי בדיחות שואה לניצול-שואה שרתי "אין כמו אהבה של אמא" בבית-יתומים : ירו בי \ יריתי באחר אכלתי כל מיני זוחלים למיניהם צמתי שבוע אכלתי כריש ! בן דוד שלי ניסה לזיין אותי ! הלכתי מכות עם נאצים באושויץ כיביתי סיגריות על הלשון של אחרים שתיתי אקונומיקה הייתי בפסטיבל קאן אכלתי שוקולד באמצע סקס- למרוח שוקולד עליו זה נחשב? : עשיתי כושי אוי ואי לא צניחה חופשית קעקוע שבוע הבא עושה גילחתי שיער ראש הצלפתי במישהו בחנות סקס לעיני המוכר המשתאות : רקדתי ברחובות ריקודי בטן לצלילי דרבוקה רקדתי על חשפן עירום ומרחתי עליו שמן כשהייתי ביומולדת 18 שלי לעיני אמא השתנתי על מישהו הרבה מישהויים עשיתי ביזאר קשה לא בקטע ירדו לי כשהייתי במחזור עם טמפון גם בלעדיו אף פעם לא עשיתי סשן עם שני גברים *לא הייתי במועדון מזרחי לא היתי בקשר עם צעיר ממני לא נסעתי למזרח לא נתתי לגבר לגמור לפניי |
|