סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הגדרה של סאדו מהאינציקלופדיה העיברית

huan
לפני 17 שנים • 31 במרץ 2007
huan • 31 במרץ 2007
אמוץ לשום דבר שכתבתי לא היה קשר לעבר שלך..השתמשתי ב"ליאב" במקום "אמוץ"
מהסיבה הפשוטה שהוא נשמע הרבה יותר טוב. בכל מקרה התגובה שלי היתה בהחלט עניינית ואני אומר את הדברים שאמרתי בכל פעם שמישהו מנסה לנהל איתי שיח של טיפשים, דבר אחד הוא לבקש ידע...דבר אר לגמרי הוא לנסות ולנהל דיון ולהתווכח על נושאים שאתה פשוט לא מבין בהם.
Venus in Furs​(מתחלף)
Venus in Furs​(מתחלף) • 31 במרץ 2007
אמוץ כתב/ה:
אולי הייתה אי הבנה אך לא פתחתי את הפורום כדי לריב אלא כדי לילמוד מאנשים דברים .
עכשיו עצבנת אותי באמת אדיוט זה מי שעשה אותך אפס ואל תתחיל לעלות לי את התורים כי אני יכנס באם אמא שלך.

מה אתה עושה בפוסט שלי ? סע מיפה מהר.

אמוץ, אחת התכונות הבולטות של הפורום היא הפומביות שלו והעובדה שכל אחד יכול להשתתף בשיחה.

למה לא תפתח בלוג? שם יש לך אפשרות למחוק תגובות לא לרוחך ואף לחסום את המגיב מלהגיב שוב...

תוכל לקרוא לו 'כשהגיטרה מנסרת את המוח' ... icon_rolleyes.gif
מיתוסית​(שולטת)
מיתוסית​(שולטת) • 31 במרץ 2007
אם נחזור לדיון שפתחו כאן...

אז כעיקרון אין מה לא להסכים, זו הגדרה מאוד אנמית ובסיסית.
הדבר היחיד שדורש תיקון שם הוא שעל פי הפסיכולוגיה הפרוידיאנית הפאראפיליות וביניהן הסאדו- מאזו והפטיש נוצרו בשלב הפאלי (אדיפלי) ולא האנאלי.
יש תיאוריה נוספת שגורסת שיש בלבול אצל הסאדיסט או המזוכיסט בין דחף המין לדחף התוקפנות אבל זה לא קשור לשלב פסיכוסקסואלי כלשהו כי שניהם יצרים מולדים-טבעיים.

דבר אחרון שחבל שהם מציינים רק תיאוריה אחת שמסבירה, אם כבר טרחו להסביר, מצד שני לא הייתי מצפה ליותר מידימאינציקלופדיה שמביאה ערך בקיצור נמרץ שכזה ובייחוד לא בפסיכולוגיה בארץ שמושתת ברורבה על הפסיכואנליזה וחבל.

ואמוץ, ליאב מה שלא יהיה- אני גם חושבת שחשוב ללמוד על נושא ולו במעט לפני שפותחים עליו דיון ואם אתה פותח כדי ללמוד ומישהו זורק מונח, רצוי שלפחות תעשה חיפוש קצר בגוגל כדי שנקודת הפתיחה שלך תהיה טובה יורת ולא תעשה מעצמך צחוק כשאתה מעיר הערות או שואל שאלות שבכלל לא קשורות לדיון שנפתח, בייחוד אם זה שלך.

ואחרון חביב- אני כבר הצהרתי על עצמי כמזוכיסטית וסדיסטית.
זה שאני מזוכיסטית לא אומר שאני אהנה גם מכאב שיגרום לי כמעט למות.
רמת הכאב היא דבר מאוד סובייקטיבי ואישי ואני יכולה ליהנות ממנו עד הרמה שבה זה כבר כואב לי מכדי שאוכל ליהנות או לחשוב על דבר כלשהו מלבד לרצות שזה יגמר.
אני לא חושבת שזה אומר שאני לא מזוכיסטית אמיתית או שאין דבר כזה.
מייקל ג'קסון​(לא בעסק)
לפני 17 שנים • 2 באפר׳ 2007
Venus in Furs כתב/ה:
אמוץ כתב/ה:
אולי הייתה אי הבנה אך לא פתחתי את הפורום כדי לריב אלא כדי לילמוד מאנשים דברים .
עכשיו עצבנת אותי באמת אדיוט זה מי שעשה אותך אפס ואל תתחיל לעלות לי את התורים כי אני יכנס באם אמא שלך.

מה אתה עושה בפוסט שלי ? סע מיפה מהר.

אמוץ, אחת התכונות הבולטות של הפורום היא הפומביות שלו והעובדה שכל אחד יכול להשתתף בשיחה.

למה לא תפתח בלוג? שם יש לך אפשרות למחוק תגובות לא לרוחך ואף לחסום את המגיב מלהגיב שוב...

תוכל לקרוא לו 'כשהגיטרה מנסרת את המוח' ... icon_rolleyes.gif

הבעייה ונוס שרק אתה ומעטים יבינו את הבלוג.

למשל הכי טוב זה מגבר מנורות כי יש לו סאונד חם.

אני אוהב פדל דיסטורשן עם הרבה גיין.

גיפסון לספול זו גיטרה מדהימה עם הרבה ססטיין ויש לה סאונד חם כי היא עשוייה מעץ מהגוני.

איבנז נוחה לטכניקה ,ונוס אני אוהב לנגן הרבה סוו'יפים .אני אוהב לנגן ב-240 טמפו

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני אפר' 02, 2007 5:37 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
dragon fly
dragon fly • 2 באפר׳ 2007
240טמפו?........
נראה לי שאתה בקצב מהיר מדי icon_twisted.gif icon_evil.gif
מייקל ג'קסון​(לא בעסק)
dragon fly כתב/ה:
240טמפו?........
נראה לי שאתה בקצב מהיר מדי icon_twisted.gif icon_evil.gif

יש טכנניקות שזה אפשרי לנגן בטמפו כזה.

אני גיטריסט מאוד מהיר.רק שתדע שיש גיטריסטים שמנגנים 320 טמפו.