שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

למה אין זכויות הגבר?

גון קונור מקלאוד​(נשלט)
לפני 17 שנים • 20 באפר׳ 2007

Re: ידידי

[quote="ירדן*"]ראשית, אני ,כפי שראית, נראית בכלל לא רע, אם יורשה לי ,וזאת למרות שהן יכולות להיות הבנות שלי.וכפי שאמר וויזרד, חכה שהן יגיעו לגיל 40!!! אגב, לפי המחמאות שאני מקבלת, הן באלבום והן בכלל, אני נראית אפילו מצויין.

quote]

התמונות שלך באלבום- מדהימות

ציטוט:

שנית, הזונות, ברמה מעלי???ממש נכון, רוב הזונות חכמות ובעלות אקדמאיים וקאסה..אתה ממש
ירדת מהפסים. סורי. זונה היא זונה. אני לא נגד זה, אבל ,אל תעליב את עצמך ותגיד שהן "ברמה". ברמה אפילו מעלי...באמת אתה גורם לאנשים פה לצחוק, אתה לא שם לב...[/

ומה תעשה ברגע שיגמר לך הכסף

האים אז אתה סבור שהן "ירצו" אותך בללל איך שאתה נראה והאישיות המלבבת
dragon fly
dragon fly • 20 באפר׳ 2007
תגידו לאור מה שהולך פה

אמוץ זה המשרד פרסום של השכינה? icon_wink.gif

: ואני חשבתי לתומי שפה זה בית זונות אמיתי ללא מטרות רווח וכסף שיש כאן זונות ממניעים

אידואולגיים!!

השומר הצעיר גרסת הבדסם ?

אני מכריז בזאת לאור חגיגות 59 לאתר לתפארת מדינת הכלוב אני זונה אידיאלוגית וציונית!(אהה וכמובן שאוהבת דולרים) icon_lol.gif
ימית 2000

ואני שואלת

ימית 2000 • 20 באפר׳ 2007
למה אין זכויות לגולשים בכלוב?

למשל, כאלה שיפטרו אותנו מפוסטים שכאלה?
godisafemale​(שולטת)

מזזזזה השטויות האלה?!

godisafemale​(שולטת) • 20 באפר׳ 2007

"אחרי זה אתה אוסף אותה ומבזבז דלק"

מה רצית שהאוטו שלך ייסע על קולה?
מייקל ג'קסון​(לא בעסק)
לפני 17 שנים • 21 באפר׳ 2007
לא פגעה בי מישהי באופן יוצא דופן מאחרים.הדבר המייאש זה ההשקעה הנדרשת שזה עולה לא מעט כסף ועצבים.אני שונא את הקטע של האגו זה מפריע לי.
אני אוהב יושר אולי קצת קיצוני וזה כנראה לא דרכו של עולם בכלל.

אני מקנא בנשים שהן עוברות ברחוב או בכול מקום אחר ומתחילים איתן.
זה היה מאוד קל לגברים אילו זה היה קורה שנשים יתחילו איתנו ויסיעו אותנו ומה רע בזה.

אני לא מקבל את העובדה שהגבר חייב לעשות הכול והוא צריך לעשות תחרות ולהוכיח שהוא פאקינג סמכותי.
נכון שחיזורים קיימים גם אצל בעלי חיים .

אך האדם שונה מהבהמה.לאדם יש אפשרות ליבחור והוא לא נשלט על ידי אינסטיקטים בלבד.

אני לא רואה בזה שברגע שהזוגיות היא כביכול קשה שכיביכול הגבר לא מתמסר בקלות אלא
מנאיק בשפת רחוב זה אתגר כפי שהמון בנות מסבירות למה הן נמשכות לגברים שלא יראו יותר מידי.

לי זה נראה משחק של ילדים דבילים זה אתגר?

אתגר זה לסיים תואר ,להצליח במקום עבודה,להסתדר בחיים.

לנגן קפריצה של פגניני.
הסבר כללי: קפריצה זו יצירה קצרה שמאוד קשה לביצוע.
huan
לפני 17 שנים • 21 באפר׳ 2007
huan • 21 באפר׳ 2007
הנשים דפוקות בקטע הזה בדיוק כמו הגברים עם הקומפלקסים שלהם.
על כל מקרה אני לא מבין למה שבכלל תשתף פעולה? לפי דבריך אתה לא נשלט על ידי האנסטינקטים אז מה הבעיה? לא רוצה להשקיע הררי כסף? ל רוצה להסיע? סבבה אל תעשה את זה ותתעלם מהבנות שזה מה שהן רוצות וצחפש את האלה שלא.

ובקשר להתנגדות של הבנות כשמחילים איתן ברחוב? בחייך אל תכפה את הסטנדרטים והרצונות שלך על כל האכלוסיה..כי אני אישית לא הייתי אוהב את הסיטואציה..ואיתי התחילו מספיק בנים ברחוב בשביל לדעת עד כמה זה מציק.
מייקל ג'קסון​(לא בעסק)
לפני 17 שנים • 25 באפר׳ 2007
אוזיריס כתב/ה:
אמוץ, הכרתי ואני מכיר המון נשים אבל אני לא מכיר כמעט נשים מהסוג שאתה מתאר.
אולי משהו בך מושך את הנשים האלה
סתם משהו למחשבה.

אתה מעלה רעיון מעניין ששווה לעשות חישוב נכון.יכול להיות שאני נמשך לנשים שלא מעריכות אותי בצורה בילתי נשלטת.
מיתוסית​(שולטת)
לפני 17 שנים • 28 באפר׳ 2007
מיתוסית​(שולטת) • 28 באפר׳ 2007
הערה לירדן:
תתפלאי לדעת, אבל דווקא חלק גדול מנערות הליווי מחבר העמים לשעבר הן בעלות בגרות מלאה ואף תארים שבאות לכאן לעבוד בזנות, או כי הן לא יודעות שזה מה שהולך להיות או כי הן נואשות בגלל המצב הכלכלי בארץ מוצאן. לא קשה לראות כמה מהנדסים ובעלי תארים גבוהים מרוסיה בארץ לא עובדים בכלל במקצוע שלהם והם פקידים פשוטים, מנקים או קופאים...

מה גם שחלק ניכר מנערות הליווי שם בגלל שהן נרקומניות וכך הן ממנות את הסם (או שהסמים באים אחרי שהן מתחילות עם הזנות), ואת בטח יודעת שלא רק בני המעמד הנמוך וחסרי ההשכלה לוקחים ונופלים לסמים... icon_rolleyes.gif
דובדבן

רק שתדעו (בלי קשר לכותב השרשור)

דובדבן • 28 באפר׳ 2007
מפות טופוגרפיות מאפשרות חלוקה מחדש של קבוצות אוכלוסיה בשונה מהעבר. פעם נהגו לכלול אותן כ: רוסים, מזרחיים, ישראליים ותיקים, אתיופיים וכן הלאה. היום למדו שבכל קבוצה יש תתי קבוצות שאי אפשר שלא להתייחס לשוני שביניהם.

לכן חשוב ומומלץ אף באתר ה"כלוב" להתעדכן ולדעת כי נערות ליווי היא תת קבוצה משל עצמה ובוודאי מורכבת מנערות ממוצאים שונים.
אי אפשר עוד לטעון שכל נערות הליווי הן רוסיות זונות. רק חלקן. חשוב מאד לדייק.
מUחדת
מUחדת • 28 באפר׳ 2007
דובדבן כתב/ה:
...נערות ליווי היא תת קבוצה משל עצמה ובוודאי מורכבת מנערות ממוצאים שונים.
אי אפשר עוד לטעון שכל נערות הליווי הן רוסיות זונות. רק חלקן. חשוב מאד לדייק.

נכון. חלקן מלכות בתשלום.