ללא גבולות' |
לפני 17 שנים •
27 באפר׳ 2007
אגב
לפני 17 שנים •
27 באפר׳ 2007
ללא גבולות' • 27 באפר׳ 2007
אתם יודעים שגם ככה יש יותר מדי אקדמאים במדינה?
הבעיה היא בריבוי המקומות ללימודים , צריך לצמצם מקומות כך שתהיה הלימה בין צרכיי המדינה לאזרחיה. |
|
עבודת מאסטר{lori} |
לפני 17 שנים •
27 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
27 באפר׳ 2007
עבודת מאסטר{lori} • 27 באפר׳ 2007
לא יודע מה איתכם חבר'ה, אני משלם 30,000 ש"ח לשנת לימוד במכללה למנהל, וזה רק שכר הלימוד. שלא לדבר על הוצאות אחרות כמו תחבורה, חומר לימוד ועוד. בלי עזרה מההורים שלי, לא הייתי עושה תואר. הייתי מרוויח שכר מינימום בעבודה מזדמנת שהופכת לקבועה, ובסופו של דבר הופך לנטל על המדינה.
במקום שהמדינה תכשיר משלמי מסים, כאלו שיוכלו לעזור ולבנות אותה, לחזק אותה בעתיד מבחינה כלכלית, טכנולוגית וכו' (זה מה שנקרא - חזון), חשוב יותר לפוליטיקאים שלנו לגרוף כמה שיותר מהצלחת כל עוד הם קרובים אליה, בידיעה שממשלה לא מחזיקה פה מעמד יותר משנתיים וחצי. נבחרים כדי לעשות את המכה וללכת. הירשזון הוא הדוגמה האחרונה - הוא כבר לא שר אוצר ואף אחד לא אמר על זה מילה. התרגלנו. עכשיו גם ליברמן שכל הזמן ניסה לעשות רושם של "אני לא מאפיונר" לא הצליח לשמור על הכיסוי שלו. חשוב לומר כל הכבוד לסטודנטים שמחזיקים מעמד. אולי אם מערכת החינוך פה תקרוס, יביאו שר שהוא איש מקצוע, שיבנה אותה מחדש. בדיוק כמו שעשו במשרד המשפטים עם דניאל פרידמן. אגב, לאולמרט היה צ'אנס אדיר עם אוריאל רייכמן, אדם שהוכיח את עצמו כמסוגל לנהל מערכות חינוך, ובגלל דילים בינו לבין פרץ המינוי הזה שלך פייפן. בקיצור, לא משנה בכמה עמודים השרשור הזה יסגר, בסופו של דבר יש רקבון במערכת הפוליטית וזה משפיע על כל המדינה. גם על החינוך, וגם על אופי האנשים שמרכיבים את העם. נו שוין |
|
ג'וני |
לפני 17 שנים •
27 באפר׳ 2007
Re: דווקא להיפך
לפני 17 שנים •
27 באפר׳ 2007
ג'וני • 27 באפר׳ 2007
DARLING כתב/ה: אני בעד שיעלו את שכר הילמוד ויפתחו יותר כיתות
כך יותר סטודנטים יוכלו להנות משכר לימוד נמוך ולא יצטרכו לשלם 35,000 ש"ח למכללות פרטיות. ממש "צרות של עשירים" שכר הלימוד באוניברסיטאות................. תסלחי לי דרלינג אבל את ממש טיפשה! צרות של עשירים?! כשאת אומרת עשירים את מתכוונת לאלה שקרעו את התחת בתיכון והוציאו בגרות טובה ואח"כ חרשו לפסיכומטרי והתקבלו לאוניברסיטה?! להעלות את שכר הלימוד פירושו לפגוע בעתיד המדינה כי הגאון מהכיתה המקבילה לא יגדל לפתח את הנשק המהפכני שיגן על תל-אביב כי לאבא שלו לא היה כסף לממן לו את שכ"ל המופרז! (לפתוח עוד כיתות אפשר בעזרת מימון האוניברסיטאות ולא דרך פגיעה באיכותיים!) |
|
ללא גבולות' |
לפני 17 שנים •
27 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
27 באפר׳ 2007
ללא גבולות' • 27 באפר׳ 2007
ג'וני כתב/ה: DARLING כתב/ה: אני בעד שיעלו את שכר הילמוד ויפתחו יותר כיתות
כך יותר סטודנטים יוכלו להנות משכר לימוד נמוך ולא יצטרכו לשלם 35,000 ש"ח למכללות פרטיות. ממש "צרות של עשירים" שכר הלימוד באוניברסיטאות................. תסלחי לי דרלינג אבל את ממש טיפשה! צרות של עשירים?! כשאת אומרת עשירים את מתכוונת לאלה שקרעו את התחת בתיכון והוציאו בגרות טובה ואח"כ חרשו לפסיכומטרי והתקבלו לאוניברסיטה?! להעלות את שכר הלימוד פירושו לפגוע בעתיד המדינה כי הגאון מהכיתה המקבילה לא יגדל לפתח את הנשק המהפכני שיגן על תל-אביב כי לאבא שלו לא היה כסף לממן לו את שכ"ל המופרז! (לפתוח עוד כיתות אפשר בעזרת מימון האוניברסיטאות ולא דרך פגיעה באיכותיים!) יש גם ככה יותר מדי אקדמאים ! למה עוד כיתות??? כל מנקה צריך להיות גם עו"ד?? ודרך אגב, בוקר טוב, למי שיש יותר כסף , קל יותר! |
|
ג'וני |
לפני 17 שנים •
27 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
27 באפר׳ 2007
ג'וני • 27 באפר׳ 2007
ללא גבולות כתב/ה: ג'וני כתב/ה: DARLING כתב/ה: אני בעד שיעלו את שכר הילמוד ויפתחו יותר כיתות
כך יותר סטודנטים יוכלו להנות משכר לימוד נמוך ולא יצטרכו לשלם 35,000 ש"ח למכללות פרטיות. ממש "צרות של עשירים" שכר הלימוד באוניברסיטאות................. תסלחי לי דרלינג אבל את ממש טיפשה! צרות של עשירים?! כשאת אומרת עשירים את מתכוונת לאלה שקרעו את התחת בתיכון והוציאו בגרות טובה ואח"כ חרשו לפסיכומטרי והתקבלו לאוניברסיטה?! להעלות את שכר הלימוד פירושו לפגוע בעתיד המדינה כי הגאון מהכיתה המקבילה לא יגדל לפתח את הנשק המהפכני שיגן על תל-אביב כי לאבא שלו לא היה כסף לממן לו את שכ"ל המופרז! (לפתוח עוד כיתות אפשר בעזרת מימון האוניברסיטאות ולא דרך פגיעה באיכותיים!) יש גם ככה יותר מדי אקדמאים ! למה עוד כיתות??? כל מנקה צריך להיות גם עו"ד?? ודרך אגב, בוקר טוב, למי שיש יותר כסף , קל יותר! ברור שכסף עוזר, אבל הוא אל צריך להוות מכשול מכוון... סבבה, לא כל מנקה, רק האנשים האיכותיים שבאמת יש להם משהו בקופסה. שמח שאת מסכימה איתי. |
|
DARLING |
לפני 17 שנים •
27 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
27 באפר׳ 2007
DARLING • 27 באפר׳ 2007
ג'וני כתב/ה: ללא גבולות כתב/ה: ג'וני כתב/ה: DARLING כתב/ה: אני בעד שיעלו את שכר הילמוד ויפתחו יותר כיתות
כך יותר סטודנטים יוכלו להנות משכר לימוד נמוך ולא יצטרכו לשלם 35,000 ש"ח למכללות פרטיות. ממש "צרות של עשירים" שכר הלימוד באוניברסיטאות................. תסלחי לי דרלינג אבל את ממש טיפשה! צרות של עשירים?! כשאת אומרת עשירים את מתכוונת לאלה שקרעו את התחת בתיכון והוציאו בגרות טובה ואח"כ חרשו לפסיכומטרי והתקבלו לאוניברסיטה?! להעלות את שכר הלימוד פירושו לפגוע בעתיד המדינה כי הגאון מהכיתה המקבילה לא יגדל לפתח את הנשק המהפכני שיגן על תל-אביב כי לאבא שלו לא היה כסף לממן לו את שכ"ל המופרז! (לפתוח עוד כיתות אפשר בעזרת מימון האוניברסיטאות ולא דרך פגיעה באיכותיים!) יש גם ככה יותר מדי אקדמאים ! למה עוד כיתות??? כל מנקה צריך להיות גם עו"ד?? ודרך אגב, בוקר טוב, למי שיש יותר כסף , קל יותר! ברור שכסף עוזר, אבל הוא אל צריך להוות מכשול מכוון... סבבה, לא כל מנקה, רק האנשים האיכותיים שבאמת יש להם משהו בקופסה. שמח שאת מסכימה איתי. ראשית, ג'וני יקירי, רב הסיכויים שאני יותר חכמה ממך. שנית, אם מישהוא חושב שהמדינה גם תוריד את שכר הלימוד וגם תפתח עוד כיתות לימוד הוא קצת חי באשליות. ולבסוף, תעודה אקדמית היא לא, אבל לא, ושוב לא ערובה לאיכות, ובטח לא לחוכמה. ולכולם, כולל מנקי הרחובות, מגיעה הזכות ללימודים גבוהים!!!!! ואם תהית, כן. אני אקדמאית. |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 17 שנים •
27 באפר׳ 2007
ג'וני תהיה נחמד באמ'שך
לפני 17 שנים •
27 באפר׳ 2007
godisafemale(שולטת) • 27 באפר׳ 2007
ואל תכנה את דארלינג טיפשה היא לא אחותך!
לסבר לך את הדעת ..רגע..איפה היא?.. |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
27 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
27 באפר׳ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 27 באפר׳ 2007
DARLING כתב/ה: ג'וני כתב/ה: ללא גבולות כתב/ה: ג'וני כתב/ה: DARLING כתב/ה: אני בעד שיעלו את שכר הילמוד ויפתחו יותר כיתות
כך יותר סטודנטים יוכלו להנות משכר לימוד נמוך ולא יצטרכו לשלם 35,000 ש"ח למכללות פרטיות. ממש "צרות של עשירים" שכר הלימוד באוניברסיטאות................. תסלחי לי דרלינג אבל את ממש טיפשה! צרות של עשירים?! כשאת אומרת עשירים את מתכוונת לאלה שקרעו את התחת בתיכון והוציאו בגרות טובה ואח"כ חרשו לפסיכומטרי והתקבלו לאוניברסיטה?! להעלות את שכר הלימוד פירושו לפגוע בעתיד המדינה כי הגאון מהכיתה המקבילה לא יגדל לפתח את הנשק המהפכני שיגן על תל-אביב כי לאבא שלו לא היה כסף לממן לו את שכ"ל המופרז! (לפתוח עוד כיתות אפשר בעזרת מימון האוניברסיטאות ולא דרך פגיעה באיכותיים!) יש גם ככה יותר מדי אקדמאים ! למה עוד כיתות??? כל מנקה צריך להיות גם עו"ד?? ודרך אגב, בוקר טוב, למי שיש יותר כסף , קל יותר! ברור שכסף עוזר, אבל הוא אל צריך להוות מכשול מכוון... סבבה, לא כל מנקה, רק האנשים האיכותיים שבאמת יש להם משהו בקופסה. שמח שאת מסכימה איתי. ראשית, ג'וני יקירי, רב הסיכויים שאני יותר חכמה ממך. שנית, אם מישהוא חושב שהמדינה גם תוריד את שכר הלימוד וגם תפתח עוד כיתות לימוד הוא קצת חי באשליות. ולבסוף, תעודה אקדמית היא לא, אבל לא, ושוב לא ערובה לאיכות, ובטח לא לחוכמה. ולכולם, כולל מנקי הרחובות, מגיעה הזכות ללימודים גבוהים!!!!! ואם תהית, כן. אני אקדמאית. צודקת במאה אחוז גם למנקה רחוב יש זכות לילמוד. מיזמן לא שמעתי התחשבות בחלש. כן אני סטודנט ואני מוכן שיעלו את השכר לפי ההצעות שאת מציעה שהן מציאותיות והגיוניות. |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
27 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
27 באפר׳ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 27 באפר׳ 2007
עוד אני רוצה להוסיף שבאוניברסטאות רמתם של האנשים מבחינה כלכלית הוא יציב.
בגלל שאנשים שהולכים לאונברסטאות זה לא בהכרח אלו בעלי יכולת מיוחדת מבחינת אינטילגנציה. זה אנשים שגדלו בבתים שההורים השקיעו בהם במורים פרטיים וחוגים ובנו להם בסיס כללי חזק כי באוניברסיטה אוהבים לערבב בנושאים.אני מכיר אחת שלומדת ביאולוגיה וכול הזמן מערבבים להם בנושאים ולא מיתמקדים כמו במכללות. זה כדי להקשות כמובן.אלו שהולכים להונברסיטאות הם בדרך כלל ממעמד טוב ועוד הם משלמים הכי פחות. אלו שהולכים למכללות לא בהכרח בעלי אינטילגנציה נמוכה יותר אלא אנשים שההורים לא ממש השקיעו כי לא היה ביכולתם הכלכלית ואז הם הולכים למכללות כי הידע הכללי שלהם לא מאפשר להם להחזיק באוניברסיטה ששם נדרש ידע כללי גדול.זה באופן כללי כמובן. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 17 שנים •
27 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
27 באפר׳ 2007
מיתוסית(שולטת) • 27 באפר׳ 2007
עבודת מאסטר, לא מבינה איך אתה בכלל מדבר פה על כמה שאתה משלם הרבה, הרי אם אתה לומד במכללה פרטית- אז תשלם בהתאם.
ככה זה, גם תיכון פרטי עולה יותר מציבורי. אני לומדת במכללה ציבורית, בקושי מרשה לעצמי את זה (כנראה ההורים שלי לא עשירים כמו שלך) ולכן לא רוצה שיעלו לי את השכ"ל שגבוה גגם ככה וזה עוד בלי כל שאר ההוצאות שיש. זה שאתה משלם שכ"ל בשנה שמקביל לשלוש שנים שלי, זו כבר בעיה שלך, לא? (וסליחה אם אני נשמעת אנטיפטית). נ.ב- אמוץ, אם כבר להשתתף בדיון הזה, לפחות תגיד דברים שקשורים לעניין. |
|