fritz(נשלט) |
לפני 17 שנים •
2 במאי 2007
לפני 17 שנים •
2 במאי 2007
fritz(נשלט) • 2 במאי 2007
לא חשוב מה שתיכתוב.אף פעם לא תקבל תשובה
|
|
שכינה. |
לפני 17 שנים •
2 במאי 2007
לפני 17 שנים •
2 במאי 2007
שכינה. • 2 במאי 2007
fritz כתב/ה: לא חשוב מה שתיכתוב.אף פעם לא תקבל תשובה
הכל טמון בכרטיס שלך. |
|
T Bone |
לפני 17 שנים •
9 במאי 2007
Re: שאלה פצצה..
לפני 17 שנים •
9 במאי 2007
T Bone • 9 במאי 2007
המפקדת כתב/ה: tch כתב/ה: לדעתי יש לפנות לשולטת בגובה העיניים.
תהיה אתה ,תהיה אמיתי,תפנה אליה כאדם אל אישה. אתה לא העבד שלה עד שלא יווצר החיבור וההתאמה,ההכרות וההסכמה שלה ושלך. לדעתי פניה לשולטת ב.."גבירתי,מלכתי,אני על 4 ומלקק את נעלייך" בפירוש דוחה.לטעמי זה אפילו מגעיל. תמיד בגובה העיניים ובכבוד הראוי.זה א'-ב' של תקשורת בין בני אדם. לפנות לאישה "גבירתי ומלכתי" אינו ראוי כל עוד אינך שייך לה. אתה צריך ל"הרוויח" את הזכות לקרוא למישהי "גבירתי".להיות ראוי לכך. ובלי "רשימת קניות",אני רוצה שתעשי לי ,תזייני אותי,תחרבני עליי וכ'ו. תראה רצון שאתה מוכן להתמסר ללא תנאים ולתת מעצמך ואת עצמך. יחד עם זאת אל תהיה סמרטוט,סמרטוטים יש בחנויות לחומרי ניקוי בשפע. תהיה יחודי ומיוחד,תרגש אותה,תחזר,תהיה אתה. ב ד י ו ק ! מה בדיוק??? אז למה שאני שלחתי לך הודעה כזאת ישר נתת לי את המספר שלך |
|
המפקדת(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
9 במאי 2007
Re: שאלה פצצה..
לפני 17 שנים •
9 במאי 2007
המפקדת(לא בעסק) • 9 במאי 2007
parker כתב/ה: המפקדת כתב/ה: tch כתב/ה: לדעתי יש לפנות לשולטת בגובה העיניים.
תהיה אתה ,תהיה אמיתי,תפנה אליה כאדם אל אישה. אתה לא העבד שלה עד שלא יווצר החיבור וההתאמה,ההכרות וההסכמה שלה ושלך. לדעתי פניה לשולטת ב.."גבירתי,מלכתי,אני על 4 ומלקק את נעלייך" בפירוש דוחה.לטעמי זה אפילו מגעיל. תמיד בגובה העיניים ובכבוד הראוי.זה א'-ב' של תקשורת בין בני אדם. לפנות לאישה "גבירתי ומלכתי" אינו ראוי כל עוד אינך שייך לה. אתה צריך ל"הרוויח" את הזכות לקרוא למישהי "גבירתי".להיות ראוי לכך. ובלי "רשימת קניות",אני רוצה שתעשי לי ,תזייני אותי,תחרבני עליי וכ'ו. תראה רצון שאתה מוכן להתמסר ללא תנאים ולתת מעצמך ואת עצמך. יחד עם זאת אל תהיה סמרטוט,סמרטוטים יש בחנויות לחומרי ניקוי בשפע. תהיה יחודי ומיוחד,תרגש אותה,תחזר,תהיה אתה. ב ד י ו ק ! מה בדיוק??? אז למה שאני שלחתי לך הודעה כזאת ישר נתת לי את המספר שלך זה שאתה התחזית לפארקר ממכבי זה עניין אחר לגמרי ! פושע ! מי נתן לך את הטלפון בכלל ? כאילו תדע להשתמש בו..... |
|
dragon fly |
לפני 17 שנים •
10 במאי 2007
פארקר ממכבי?
לפני 17 שנים •
10 במאי 2007
dragon fly • 10 במאי 2007
יש סבוניס או טקצנקו פה גם?
|
|