aka BODYGUARD |
לפני 17 שנים •
15 ביולי 2007
Re: אני החדשה נעים מאוד
לפני 17 שנים •
15 ביולי 2007
aka BODYGUARD • 15 ביולי 2007
פתוחה ל... כתב/ה: אני החדשה ולא מכירה את מה שהיה כאן בעבר
ניתקלתי בהרבה עשבים שוטים שניסו למשוך אותי אליהם בכל דרך ואפילו לא תרבותית במיוחד. ניתקלתי בתגובות מאוד לא מפרגנות של דומים שניכר עליהם שכל מהותן כדום היא התחזות לסיפוק יצריהם ותו לא! לעומת זאת ניתקלתי בכמה אנשים מדהימים ומסתבר שבין העשבים עדיין צומחים כמה פרחים יפים. אז למ ההם מסתתרים כל כך? למה לא לעקור כל מה שלא טוב? למה לא לנסות להחזיר עטרה ליושנה? אם כל הבסיס הטוב שיש פה וכותב ומגיב בנושא הזה לא יתעורר ויעשה משהו, אז מי כן? אל תגידו לי שזו קלישאה! זה בהחלט אפשרי ! אם ניתן אזהרות לגבי כל דום שהוא לא בסדר אם ניתן גם שמות של דומים מתחזים. אף אחד לא יהיה חייב להאמין לזה אבל הדומים לפחות ידעו להזהר בידעם ששמם עלול להתפרסם כמתחזים. אני מאמינה שמי שאמיתי ופועל מתוך רגש ורצון טוב אין לו מימה לפחד והוא הולך עם הביטחון שלו שכולם יודעים עליו שהוא בסדר. קחו את טייצ'ר למשל מישהו חושב לרגע שהוא מתחזה או דום לא ראוי? האם לרגע הוא יפחד ששמו יכנס לרשימה השחורה? ברור שלא!!!! ( אניחדשה כן אבל בכל זאת אותו אני מכירה) ואם הוא דום ראוי אני בטוחה שיש עוד כאלו שלא פוחדים על שמם . בואו נצא לדרך נתחיל לשנות נפרסם שמות ונעקור את העשבים השוטים ואז גם סאבית חדשה כמוני תדע לסנן ולמצוא לה מישהו באמת ראוי. נתחיל מברוכה הבאה לכלוב . דובר ,סופר,נכתב ,ומה לא על המסוכנים למינהם ובתקופתו אפילו העלתי בלוג בו סופר על ההכרזה כדום מסוכן . פעם, הרשימה השחורה, אם ניתן לקרוא לזה כך, היתה מרתיעה לרוב את השולטים, לפחות את אלה שנחשבו לאנשים חיוביים. בחלוף הזמן להיות דום מסוכן הפך אפילו לטרנד וזה הגיע לרמה בה מישהו אמר, ודי בצדק, "כוס השתן של האחת היא כוס השמפניה של האחרת". התרפקות על נוסטלגיה הינה דבר מבורך, שלעיתים מזכיר לנו מי אנו ולאן אנו הולכים. עשבים שוטים צמחו לקוצים והקוצים יצמחו לג'ונגל פרא . מהצד שלי מביט בזה ורואה איך מה שהגינו פעם ביראת כבוד הופך לטרנד, תחפושתי, טלויזיוני (עדי אשכנזי המופלאה) וחושב שמבחינתי הימים של פעם היו טובים יותר. באופן אישי הורדתי פרופיל ואני מכיר ויודע על עוד לא מעט , אלה שמוגדרים "טובים וטובות", שבחרו לעשות כך אף הם. יתכן וזו קולה של הקידמה והחשיפה... לי זה פחות מתאים. |
|