dragon fly |
לפני 17 שנים •
30 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
30 ביוני 2007
dragon fly • 30 ביוני 2007
נגמרה לי הבמבה פתאום
האם אתם ממליצים לי לגשת לקנות עוד להמשך? |
|
ohad - m(אחר) |
לפני 17 שנים •
30 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
30 ביוני 2007
ohad - m(אחר) • 30 ביוני 2007
יש לי פתרון לשיח החרשים הזה !
אני מרגיש שדבריו של זאלופון קרובים מאוד למה שאני חושב ולכן הנני רואה בדבריו כאילו מייצג אותי . זהו , מאחר ושניים זה רבים - אז מותר לו לכתוב "לנו" .... שבת שלום אוהד. |
|
dragon fly |
לפני 17 שנים •
30 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
30 ביוני 2007
ohad - m כתב/ה: יש לי פתרון לשיח החרשים הזה !
אני מרגיש שדבריו של זאלופון קרובים מאוד למה שאני חושב ולכן הנני רואה בדבריו כאילו מייצג אותי . זהו , מאחר ושניים זה רבים - אז מותר לו לכתוב "לנו" .... שבת שלום אוהד. הנה עוד עורך דין בקהילה |
|
ohad - m(אחר) |
לפני 17 שנים •
30 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
30 ביוני 2007
ohad - m(אחר) • 30 ביוני 2007
חס וחלילה...
בשום פנים ואופן לא עורך דין ! |
|
Inside your head |
לפני 17 שנים •
30 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
30 ביוני 2007
Inside your head • 30 ביוני 2007
אני בהחלט בעד שליטה מנטולית.
מה הרעיון שארצה שמישהו ישלוט בגופי אם עדיין לא תחב עלה מנטול לתוך הנחיר שלי? לאקסטרימים שביניכם, עלה סירפד. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 17 שנים •
30 ביוני 2007
Re: שים לב
לפני 17 שנים •
30 ביוני 2007
זאלופון(שולט) • 30 ביוני 2007
חתולה פראית כתב/ה: זאלופון כתב/ה: חתולה פראית כתב/ה: זאלופון כתב/ה: יש לך כמה תרגילי שליטה מנטלית לתת לנו?
אני מחפש תרגילים שטובים לאונה הטמפורלית, הרופא אמר לי שצריך קצת לחזק אותה. זו התגובה הראשונה שלך לפוסט של אוחז , עכשיו אתה מבין מדוע הגבתי לך כפי שהגבתי . [/color] לא, אני עדיין לא מבין, אבל כנראה שגם לא אבין, מכיוון שכל פעם את מצטטת תגובה אחרת שלי ועושה סלט. אם זה עדיין לא ברור: אני לא מייצג אותך, לא מתיימר לייצג אותך ולא שואף לייצג אותך, ומעולם לא שאפתי. תנוח דעתך. תנוח דעתך זאלופון אין ביכולתך ליצג אותי. הנה אעשה לך סדר "בסלט" למרות שאתה מתיש אותי , בתגובה הראשונה שלך לפוסט של אוחז רשמת . יש לך כמה תרגילי שליטה מנטלית לתת לנו? אני אפילו אדגיש לך שכתבת "לנו" משם הכדור התגלגל , משם זה התגלגל כביכול לתגובה הצינית שלך ובלה בלה בלה . אז תבין שאין לנו , יש "אותך" בחסלו (בקיצר) דבר בשם עצמך וזהו (לפעמים אני מתה מעצמי מהסבלנות שיש לי) כפי שכתבתי למה-שמו: אין מבחני אינטליגנציה בכניסה לאתר. כל אחד יוכל לשפוט כשלעצמו, בהתאם לאינטליגנציה הפרטית שלו, מי מבינינו הוא זה שהיתה לו סבלנות לענות למי שטרחה באופן עקבי מאד להגיב שלא לעניין לציטוטים לא רלוונטיים, ולנסות להסביר לה למה היא הבינה לא נכון לאורך כל הדרך. ממך די התייאשתי כבר, אבל לטובת אלו שהיו עוברים את מבחני האינטליגנציה לו היו כאלה: "לנו" = כאשר אדם מפרסם "תרגילים מנטליים" בפוסט ציבורי, שכל אחד יכול לקרוא, הוא נותן את התרגילים לכו-לם. בין אם אני מייצג או לא מייצג מישהו אחר, אלא אם ה"תרגילים" יישלחו אליי בהודעה פרטית, הם לא ניתנים רק לי גם אם אני זה שביקש אותם. לכן כשאני כותב "לתת לנו" אני לא מתכוון "לתת לי ולצאן מרעיתי" אלא "לתת לי ולשאר הקוראים". ואני לא מאמין בכלל שאני צריך להסביר את זה, אבל מכיוון שייחסת לזה כזו משמעות תהומית שמעולם לא היתה שם, אז בבקשה. מקווה בשבילך שתלמדי לקרוא את המשמעות שמעבר למילים עצמן ולהפריד עיקר מטפל, אבל אם לא - יש לי סבלנות |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
30 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
30 ביוני 2007
מקבי(מתחלף) • 30 ביוני 2007
זאלופון, אני כרגיל מסכים איתך... אבל נראה לי שאתה באמת מגלה פה יותר מדי סבלנות (ואם אתה שומע את זה ממני, כנראה שזה באמת נכון. בעצם, אם אתה שומע ממני משהו כלשהו, זה בטח נכון).
אני די בטוח שכל מי שהיה צריך להבין את הבעייתיות בפריסת משנות כזו, הבין זאת גם ללא עזרתך (המוערכת), וכל מי שלא הבין, לא יעזור לו\לה כבר דבר, פרט להמתת-חסד מהירה וחסרת-כאב (שלא ברוח הבדסמ). |
|
Mass production |
לפני 17 שנים •
30 ביוני 2007
איגרת כללית. לעניין זה, ובכלל.
לפני 17 שנים •
30 ביוני 2007
Mass production • 30 ביוני 2007
מידי פעם ופעם עולה בין הדפים זעקה נואשת מפלחת -לב של אנשים רעבים, כמו נפל מצור על העיר, רחמנא ליצלן, או התכנס עליה יום כיפורים.
בתחילה תמהתי בעניין; מה הבעיה לרדת רגע לאיזו חנות, החל מפיצוציה מקומית, וכלה באיזה מגה-קומפלקס, ולרכוש קצת מזון? לא הייתי נזקק לתמיהה זו, אם היה מדובר בתחינה נואשת למוצר יקר- ערך כגון קוויאר משובח, אבל שמתי לב כי האנשים כאן צנועים להפליא ובכל המקרים מדובר במזון קל-ערך ביותר, זול להפליא, המכונה בפי העם "פופקורן" או בווארציות קולינאריות דומות כגון "במבה". לאחר התמיהה הנ"ל, ברגע אחד של הארה, בדומה להארה שחשים גורואים למיניהם רגע לפני שהם פורשים חסותם על צאן ההולכים אחריהם, שמתי לב כי הרעבים מופיעים תמיד ברגע של קטטה קלה שכל כולה נועדה להנאת הצופים השלווים המייחלים כי תמשך עוד קצת. אכן, מתפתחת לה קטטה נעימה לשמחתם של הצופים, ולפתע פתאום, במרכזה של הדרמה, מופעים הרעבים ומבלבלים לכל הצופים את המוח כי אצלם נגמר הפופקורן או הבמבה ולעיתים, כאילו מדובר בקבצנים-נושאי-שלטים הם גם מוסיפים אייקון שמבהיר כי פעם היה להם פופקורן והם מאוד מתגעגעים לטעמו המופלא. וכל זאת למה? כדי לגרום לאחרים - בדרך מתנשאת להפליא - לחשוב שהקטטות הללו מגוחכות, והם - כמו זקני החבובות יושבים ביציע - מלגלגים על המתקוטטים מטה העושים זאת בדם ליבם! אני מאוד מבקש כאן, בשמי ובשם הרוב הדומם שביקש ממני לנסח איגרת זו, מכל הרעבים שירדו רגע למטה וירכשו לעצמם פופקורן ו/או במבה ויפסיקו לנסות ללגלג על הקטטות הללו; הן מהנות ונעימות לא פחות מקירור כוס בקרח, שליטה מנטלית, מחטים בדדים, או השד יודע מה עוד. תודה. |
|
dragon fly |
לפני 17 שנים •
30 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
30 ביוני 2007
ועל זה נאמר
אין כמו במבה ב-בלבולי מ-מח באינטרנט ההגלובלי |
|
בכוח המוח-אשה |
לפני 17 שנים •
30 ביוני 2007
אז רגע...
לפני 17 שנים •
30 ביוני 2007
בכוח המוח-אשה • 30 ביוני 2007
אנחנו יכולים לקבל כמה תרגילי שליטה מנטלית, או לא?
אני פוחדת שנגיע לשדה הפרקטיקות בידיים ריקות... |
|