האמפרי |
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
האמפרי • 8 ביולי 2007
ים_yam כתב/ה: האמפרי כתב/ה: כהרגלי לאחרונה החמצתי גם את המסיבה הזאת.
שמח לראות שנהניתם ומקווה להגיע בפעם הבאה. טוב, מישהו מאיתנו היה חייב לעשות בייביסיטר על יעלי... היא לא זקוקה לבייביסיטר. יש לה כבר מזמן ניק בכלוב. |
|
אורלי(שולטת) |
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
8 ביולי 2007
אורלי(שולטת) • 8 ביולי 2007
אכן היה חם
מה זה חם...אפילו הברד לא הרגיע את רחבת הריקודים נראה לי שאוירת חוף ים מגרה אנשים לסשנים בכל פינה קרה משהו אחחח...זו היתה חוויה והיה כייף כייף כייף איתכם! אני רוצה להודות למאסטר הכי חביב עלי - ארז אתה גדול, אין עלייך אוהבת אותך! ונמשיך רגע במשפחה - סטו, אוהבת אתכם ריפר יקירי, התקשרו מאנרג'ייזר לשאול על איזה סוללות אתה עובד, סשנים ללא הפסקה! אוהבת!!! Lady S & DM dogy כייף לראות אתכם מחייכים, רוקדים, עוזרים בקיצור, DM וליידי אמיתיים המלכה יסמין כהרגלך היית מדהימה ים ים ים, לא היתה מסיבת חוף בלעדייך ים, כמו תמיד את מדהימה! שי הסלקטור, איזה מציל חתיך היית! ואתם קהל המתרחצים אין עליכם!!! אוהבת ומעריצה - ריגשתם הצחקתם שמחתם נהנתם השתוללתם (לא נשמעתם להוראות המציל, פויה ) לא אזכיר שמות אבל רוצה להודות לכם - אותה קבוצה שכמו כולנו מחכים לעמוס היקר שיחזור מחו"ל ויחזיר את העניינים למסלולם, אוהבים אתכם. וכמובן כמובן...כבר מחכה לשישי הקרוב. |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 17 שנים •
9 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
9 ביולי 2007
דוכיפת(נשלט) • 9 ביולי 2007
האמפרי כתב/ה: כהרגלי לאחרונה החמצתי גם את המסיבה הזאת.
שמח לראות שנהניתם ומקווה להגיע בפעם הבאה. מה אתה משוויץ??? גם אני כהרגלי החמצתי... ומקווה,אך סביר שאתמיד שמח בשמחתכם ובהצלחת המקום מה שמוכיח שפמדום ורק פמדום-על המפה |
|