עוזרד(שולט) |
לפני 17 שנים •
28 ביולי 2007
Re: זה לא "השינאה" או "האהבה" - טמבלים !
לפני 17 שנים •
28 ביולי 2007
עוזרד(שולט) • 28 ביולי 2007
Black Lotus כתב/ה: עוזרד כתב/ה: אז מה אני עושה כאן ? - ובכן גם על זה כבר השבתי מכבר - אני נמצא כאן בעמדת התצפית של מבקר התרבות, של האנתרופולוג - והאנתרופולוג איננו "שונא" או "אוהב" את מושא מחקרו. מה שהוא משתדל לעשות זה לפקוח זוג עיניים חוקרות ולאבחן, מה שצריך וראוי לאבחן בימים אלו.
מי שזכה להיפגש עמי, אם ביחידות, או "באירועים חברתיים" שלכם - יכול להעיד שאפילו שפת הגוף שלי, ההתמקמות הפיזית שלי, משדרת את עמדת האאוט-סיידר, את עמדת האנתרופולוג המשקיף מן הצד. וכידוע האנתרופולוג איננו "שונא או אוהב" את מושא מחקרו. הוא מביט בו בעין בוחנת, חפה מכל עמדה רגשית מהסוג של "אהבה" או "שינאה". מלינובסקי, חזרת? אז שתדע שהיומנים שלך נחשפו כבר ואנחנו יודעים שגם אז לא ממש חיבבת את הגינאים ואת הטרוביינים, אבל האסכולות החדשות באנתרופולוגיה כבר מרשות לחוקר להיות חלק מהמחקר וגישות הפוסט כבר מודעות להשפעתו על השדה בפועל ובסיקור ואומרות שאין דבר כזה אובייקטיביות. נוח על משכבך בשלום. נדפק לך השכל ??? - רק זה עוד חסר לי " תצפית מעורבת " . ישמור האל. אם הייתי עושה את זה ולו לשבריר שניה ב"מסיבות" הללו הייתי מסתכן בקימחון המוח. אין סכנה גדולה יותר למוח האנושי מאשר "דיון חברתי- אינטלקטואלי " בהוראות ההפעלה של כוסות רוח לדגדגן.... |
|
dragon fly |
לפני 17 שנים •
28 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
28 ביולי 2007
dragon fly • 28 ביולי 2007
תרחמו עלינו על ילדי המעברה שלא יודעים פילוסופיה.
קראתי את הדף הראשון ולא הבנתי מילה אחת ממה שהוא כותב. מה לעשות אני בקושי בוגר גן שושנה ורוחמה. אנחנו אזובי הקיר עזוב אותנו לנפשנו. גם ככה אנחנו סוטים אבל למה לנו להרגיש טיפשים לידך.? |
|
daniel222 |
לפני 17 שנים •
28 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
28 ביולי 2007
daniel222 • 28 ביולי 2007
יש משהו שבו העוזרד הזה צודק לחלוטין. כולנו כאן טמבלים !!!
טמבלים שמגיבים לכל שטות שהוא רושם כאן. אני מאד מקווה שאני האחרון שמגיב אי פעם למשהו שהוא כותב. שבת שלום לכולם. |
|
כובש יצרה(שולט) |
לפני 17 שנים •
28 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
28 ביולי 2007
כובש יצרה(שולט) • 28 ביולי 2007
אוזיריס כתב/ה: יש משהו שבו העוזרד הזה צודק לחלוטין. כולנו כאן טמבלים !!!
טמבלים שמגיבים לכל שטות שהוא רושם כאן. אני מאד מקווה שאני האחרון שמגיב אי פעם למשהו שהוא כותב. שבת שלום לכולם. עקרונית אין ספק שאתה צודק, התעלמות מהיצור היא הדרך הטובה להיפטר מעונשו של זה. מה שגרם לי להגיב זה קודם כל שנתקלתי בקריאה לסלק אותו מהכלוב ושנית שיש כאן כאלו שכנראה חושבים אותו לבעל ידע נרחב. שאלו את טרומן מי שהיה נשיא ארה"ב למה הוא לא מפטר את הגנרל מקארתור שהיו ביניהם המון חילוקי דעות. טרומן שהיה נשיא חכם מאוד ענה "אני מעדיף שהוא ישתין מהאוהל החוצה ולא שיהיה בחוץ וישתין לתוך האוהל". כפי שכבר כתבתי, מה שאותו יצור מחפש זה לא את האהבה שלכם, אפילו לא הסכמה לדבריו. מה שהוא רוצה באמת זה את השנאה שלכם, כמה שתשנאו אותו יותר ככה הוא יהיה מאושר יותר. תגרשו אותו מהכלוב? תעשו אותו למאושר באדם. כל מה שאותו יצור מחפש זה להרגיש כקדוש מעונה שנרדף בגלל דעותיו. ללכת ולצעוק מעל כל במה ותחת כל עץ רענן איך אנשי הב.ד.ס.מ. גרשו אותו בגלל שלא היו מוכנים לשמוע את "האמת". באותה הזדמנות דאגתי לקרוע מעל פנין את המסכה של האינטלקטואל שהוא מתהדר בה לשוא. אישית משעשע אותי מאוד לקרוא אוסף של שטויות במסווה של אמירות אינטלקטואליות. האמירות שלו כל כך מטופשות שלא נדרש כל מאמץ לקוע את המסכה מפניו. |
|
בכוח המוח-אשה |
לפני 17 שנים •
28 ביולי 2007
אוי, זה לא עוזב אותו..
לפני 17 שנים •
28 ביולי 2007
בכוח המוח-אשה • 28 ביולי 2007
לדעתי הוא פשוט מת מקנאה אה אה.
מסתובבים כאן יצורים כעורים שלא שמעו על פוקו, בקושי שמעו על פוק, והם בכל זאת ממשים את הפנטזיות הכי כמוסות שלהם, אפילו בלי לדעת עד כמה זה דוחה ומעורר קנאה! הם כעורים טיפשים ומשוחררים כמו גורילות בג'ונגל, ופולים כינים אחד מישבנו של השני כאות לחיברות, וזה נורא, השחרור הזה, וזה גורם לקנאה, אוף! והוא יושב כמו ילד מחוץ לחבורה וממלמל את המנטרה השחוקה: "גם אני לא רוצה אתכם כמו שאתם לא רוצים אותי, ואני אשב כאן כמה שבא לי ואנסה להציק. מגיע לכם שאני חי.." ובלילה במיטה הוא חש דחוי ואבוד כי הוא באמת לא מבין למה לא אוהבים אותו, הוא הרי כל כך משתדל להציק בכל הכוח ולהראות שהוא שווה יותר, ושיש לו את א' שהיא הכי שווה כאן (הוא מצא אותה כאן???? האנתרופולוג????) אבל גב' א', כך לדעתי, מתביישת אפילו היא בהגיגיו, ולא ראיתי אותה אומרת מילה, או עושה משהו בעניין. (אולי מחוץ לזה שפתחה ניק נוסף כדי שלא ידעו כולם שמדובר בה בכלל, והיא מסתובבת עם אידיוט כמוהו...) אוף, מרגיז, הא עוד-זרג? |
|
"א" |
לפני 17 שנים •
29 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
29 ביולי 2007
"א" • 29 ביולי 2007
בכוח המוח - אשה.
ממך הייתי מצפה לקצת יותר... וכדי שתהיי רגועה ותוכלי לישון טוב בלילה..אומר לך שאני לגמרי לא מתביישת בהגיגיו של אדוני בכלל ובאדוני בפרט. נוחי על משכבך בשלום וחלומות פז. |
|
בכוח המוח-אשה |
לפני 17 שנים •
29 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
29 ביולי 2007
בכוח המוח-אשה • 29 ביולי 2007
[quote=""א""]בכוח המוח - אשה.
ממך הייתי מצפה לקצת יותר... וכדי שתהיי רגועה ותוכלי לישון טוב בלילה..אומר לך שאני לגמרי לא מתביישת בהגיגיו של אדוני בכלל ובאדוני בפרט. נוחי על משכבך בשלום וחלומות פז. [/quote] מ מ נ י את מצפה? ממני? למה שלא תתחילי לצפות מהאידיוט שאת קוראת לו אדוני? באמת נראה לך שזה פשוט, כזו אחידות דעים במקום רבגוני כזה? אולי אם זה הולך כמו אידיוט, ונראה כמו אידיוט וגם נשמע כמו אידיוט, אולי זה ברווז בכל זאת? מה את אומרת, אה א'? (ואפילו את לא יכולת למצוא משהו טוב מ"אני לגמרי לא מתביישת בהגיגיו של אדוני", תארי לעצמך!) |
|