שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

הפנטזיות האפלות , הנסתרות והסוחפות של עבד

Queen Yasmin​(שולטת)
לפני 17 שנים • 5 באוג׳ 2007
Queen Yasmin​(שולטת) • 5 באוג׳ 2007
(תאור היום הראשון של הקרוז)

שעת ארוחת הערב הגיעה ולאט לאט התחלנו להתקדם לחדר אוכל הגדול והמעוצב להפליא לקראת הגעת האורחים.. בכניסה לחדר האוכל , ניגשתי לאחראי וביקשתי ממנו להושיב אותנו לבדנו ,שולחן זוגי בפינה שקטה ולשמחתי בקשתי נתמלאה והמיקום היה מעולה עם נוף הפונה לים השקט והרגוע. השולחן היה עטוף במפה שקצוותיה הגיעו כמעט עד לשטיח וערוך בטוב טעם עם אגרטל פרחי שושנים אדומות במרכזו שריח ניחוח נהדר נדף מהם.. לכשהתיישבנו המלצר הביא לשולחננו בקבוק יין אדום משובח ומזג את הכוס הראשונה. הרמתי את הכוסית, הסתכלתי לעבדי במבט חודר עם החיוך הזדוני שלי ואמרתי "שנזכה לסוף שבוע מהנה ומענה בתענוגות השליטה והכניעה". לאחר לגימה קטנה הנחתי את הכוס, חלצתי את נעליי והנחתי את רגלי על רגליו של עבדי שלא היה בדיוק מוכן לזה ומבט מופתע ונבוך הופיע על פניו שנמחק מהר ברגע שעיניו נפגשו עם מבטי החודר. התחלתי להתגרות בו כאשר רגליי מפסקות את שלו ומטיילות להן על איבר מינו ולחילופין לוחצות על אשכיו. העבד השתדל מאוד שלא להראות אי נוחות או כאב מהלחיצות והצביטות שביצעתי בו ברגליי אבל התעלמתי והמשכתי להנות מהעינוי המנטאלי שגרמתי לו עד סיום הארוחה. לאחר הקינוח של קפה ועוגת שוקולד טעימה ומשובחת יצאנו לטיול רגלי קצר לאורך סיפוני האוניה. בצד השני של הסיפון שבו שכן חדר האוכל היו כורסאות גדולות שמיועדות לאורחים שרוצים לעשן. כשהגענו ראיתי שהיינו היחידים באזור כי שאר האורחים עדיין סעדו בחדר האוכל. התיישבתי בכורסת עור רחבה ועבדי הצית לי סיגריה ופנה להציע לי מאפרה. "אין צורך" אמרתי בשקט.."שב כאן לידי על הרצפה" הוספתי. פניו האדימו ממבוכה שמא איש יעבור ויראה אותו במצב מביך זה. הוא היסס לדקה עד שקיבל צביטה חזקה ברגל מידי המושטת ומיד התיישב כפי שציוויתי. כשראיתי שהגיע הזמן להוריד אפר מהסיגריה פקדתי עליו "פתח את הפה". הפעם ללא היסוס וברגע שפתח לקחתי שחטה והפרתי אפר של הסיגריה ישר על לשונו. "סגור" ו"פתח" היו שני המילים היחידות ששמע ממני עד שהגיע הזמן לכבות את הסיגריה. "תוציא את הלשון מהר" ברגע שלשונו ביצבצה מפיו שהיה מלא רוק כיביתי את הסיגריה באיטיות והמבט על פניו היה משעשע ביותר. כדי להקל על הכוויה הקלה חסמתי את אפו באצבעותיי כך שפיו נשאר פתוח ומילאתי אותו עם 3 יריקות לבנות וישירות ועל הנקודה בלשונו עליה כיביתי את הסיגריה. נשארנו לשבת כך עוד כ-10 דקות ונהננו ממשב רוח הערב הקלילה עד שהאורחים האחרים החלו להגיע ואז קמנו ופנינו לאולם המופעים כדי לצפות במופע מוזיקלי נהדר שערך כשעה. הערב עדיין היה קצר ורציתי ללכת לבלות ולרקוד אבל הייתי חייבת לחזור לפני כן לקבינה ולהחליף לנעליים יותר נוחות וגם לרוקן את בלוטת השתן שלחצה. לאחר שסגר את דלת הקבינה מאחוריו הוריתי לעבדי להוריד את מכנסיו וחולצתו ולחכות לי בשירותים על בירכיו.

המשך יבוא ...

שבוע נהדר לכולם !
icon_biggrin.gif
Queen Yasmin​(שולטת)
לפני 17 שנים • 5 באוג׳ 2007
Queen Yasmin​(שולטת) • 5 באוג׳ 2007
הורדתי את בגדיי, חלצתי את נעליי ונכנסתי לשירותים כשכוס גדולה וריקה בידי ונעמדתי כמעט צמודה לאפו. ריח הניחוח שנדף מהבושם שלי עלה באפו וכך נשארתי כמה דקות בכדי להמשיך להתגרות בו ולטמטם לו את החושים. לאחר כשתי דקות של גירוי פסקתי את רגליי, הצמדתי את הכוס לאיבר מיני ורוקנתי את שתן עד לסף הכוס. " אני יודעת שאתה צמא מעוד אז שתה עד הטיפה האחרונה" אמרתי תוך שאני מגישה לו את הכוס המלאה בשמפניה צהובה שהיתה כמובן מהולה בכל היין ששתיתיי בארוחת הערב. הוא העביר את מבטו מהכוס אלי וכשראה את חומרת סבר פניי שם מהר את הכוס לפיו והחל לשתות. הוא לגם לאט מדי לטעמי דבר שעיצבן אותי וצעקתי עליו "תשתה יותר מהר אם אתה לא רוצה לחטוף עונש אכזרי ביותר ... כאן ועכשיו". הפחד עטף את פניו ומיד שתה את השארית במהירות מירבית. "ועכשיו תסתובב, תתכופף ופסק את רגלייך" פקדתי. הוא עשה כמצווה וחיכה לבאות. עוד בדרכנו לקבינה החלטתי להגביל את תנועותיו בזמן הריקודים ולגרום לו לאי נוחות מירבית בהכנסת פלאג ( חגורת צניעות ) לישבנו שיצטרך לבלות במהלך כל הלילה. שמתי כפפה לייטקס לבנה על ידי ושימנתי את פי הטבעת תוך כדי שאני מרחיבה את הפתח, מחדירה שתי אצבעות ומסובבת אותן בתנועות גירוי משגעות. לאחר כמה דקות של עיסוי קשרתי עליו את חגורת הצניעות, חזק והדוק. הוספתי בקול נוקשה " החגורה הזו עם הפלאג העבה בתוך ישבנך ישאר עד שאתעייף לרקוד ולהנות וארצה לחזור לקבינה . עכשיו קום ולבש בחזרה את מכנסייך". הוא קם באי נוחות ולבש את מכנסיו כפי שציוותי עליו. לאחר שסיימתי להחליף בגדים ונעלים יצאנו לכיוון הדיסקו כשהוא מהלך באי נוחות ומתקשה להתרגל לפלאג. גיחכתי לעצמי בהנאה והתעלמתי ...
לא מעט מהאורחים כבר היו על רחבת הריקודים כשנכנסו למועדון הריקודים. מצאנו לעצמנו שולחן צדדי ולפני שהספיק להתיישב תפסתי את ידו וללא מילה משכתי אותו אחרי לרחבה. "תתרגל כבר לפלאג ותפסיק ללכת כמו נכה" . לאט לאט ובקצב גובר של המוזיקה, נכנסתי לאטרף של ריקוד אחרי ריקוד. הפחד שאני אשפיל אותו בפומבי גבר על האי הנוחות שסבל מהפלאג בישבנו והתאמץ מאוד לרקוד בצורה טבעית ביותר.כך רקדנו למעלה משעה עד שהחלטתי לנוח על כוסית ויסקי של "ג'וני ווקר" שציוויתי עליו להזמין עבורי בבר. נשארנו בדיסקו עד שהרגשתי שהעייפות, מהיום הארוך והמהנה, מתפשטת עלי והחלטתי לחזור לקבינה. התקלחתי במים פושרים ולבשתי כותונת משי קלילה ונשכבתי על המיטה שהיתה מוכנה כבר ללינת לילה. תכננתי מקודם להתעלל בו להנאתי לפני השינה אבל העייפות גברה עלי אז פקדתי עליו: "עסה את כפות רגליי וסגוד להם עד שארדם ורק לאחר מכן אתה יכול ללכת לישון כאן על השטיח למרגלות מיטתי" הוספתי. "קדימה...ענג את כפות רגליי"..אינני יודעת כמה זמן עסק בפינוק כי עיניי נעצמו מהר מאוד ונירדמתי עם חיוך מהנה על שפתי.

המשך יבוא ...
דוכיפת​(נשלט)
לפני 17 שנים • 6 באוג׳ 2007
דוכיפת​(נשלט) • 6 באוג׳ 2007
Blondie the good כתב/ה:
Tish Adams כתב/ה:
נו, אחכה עוד הרבה זמן להמשך?

יסמין צריכה לזכור שחלקנו חלשים בדחיית סיפוקים icon_wink.gif

לא נכון!!!!!!
דחיתי את סיפוקי,והנה קיבלתי מספר חלקים מהסגה במכה אחת ומספקת..
אדיר
מרים
מחרמן
עם טעם של עוד(ככה קוראים לטעם הזה?? icon_smile.gif )ועוד ועוד
ואולי
אולי אי פעם לזכות
ולהיות הוא icon_smile.gif
תודה
וממתין(בהכנעה כמובן)להמשך..
Queen Yasmin​(שולטת)
לפני 17 שנים • 6 באוג׳ 2007
Queen Yasmin​(שולטת) • 6 באוג׳ 2007
יום שני להפלגה

התעוררתי ב-7 בבוקר לצלילי הגלים שנשברו כנגד דפנות האוניה ופינוק מהנה של כפות רגליי מעבדי שהיה על ברכיו למרגלות המיטה. ההרגשה היתה נפלאה אז עצמתי שוב את עיניי וזרמתי עם השלווה הנפשית שעפפה אותי. "אחחח..אילו הן תענוגות החיים" הרהרתי לעצמי. לאחר 10 דקות נוספות של ליקוק ומציצת הבהונות דרשתי ממנו להפסיק, לזחול לשירותים ולחכות ליד האסלה. נכנסתי אחריו וללא מילה נוספת תפסתי את ראשו בשערותיו והנחתי על דפנת האסלה "פתח רחב" פקדתי ותוך שניה שיחררתי זרם ענק של שמפניית בוקר צהובה ישר לפיו. כרגיל, בגלל הזרם החזק לא יכל לבלוע הכל במהירות וחלק נזל לרצפה. "אתה יודע כבר מה לעשות עבד. לקק את השאריות מהרצפה מיד!" הוא עשה כמצווה אבל לא כל כך הייתי מרוצה מהמאמץ שהשקיע אז התיישבתי על גבו ובידי דחפתי את ראשו לשלולית שנוצרה ופקדתי עליו ללקק ביתר מאמץ והתלהבות , בכדי להמריץ אותו הזזתי את ראשו בתנועה עוצמתית מצד לצד במשך כ-30 שניות. לאחר שעבודתו עברה את הביקורת הקפדנית שלי פקדתי עליו לעזוב את האמבטיה ולהכין לי משקה לימונדה קרה בזמן שאני מתקלחת. המים הפושרים הרתיתו את גופי בהנאה וכך נשארתי תחתם במשך כמה דקות ארוכות. "עבד, כנס לכאן ונגב אותי" קראתי בקול רם. הוא הגיע במהירות והתחיל להעביר את המגבת לאורך כל גופי, דבר שגרם לי להתגרות ולהתחמם מעט. נאלצתי להתאפק בגלל שארוחת הבוקר וסיור חצי יומי באי סאנטוריני חיכו לנו אבל...לכשנחזור בצהריים אטפל בעבדי בצורה יסודית ואתענג על הסבל וההשפלות שיסבול להנאתי.
Queen Yasmin​(שולטת)
לפני 17 שנים • 7 באוג׳ 2007
Queen Yasmin​(שולטת) • 7 באוג׳ 2007
לאחרי ארוחת בוקר טעימה וקלה יצאנו לסיור של כ-5 שעות באי סאנטוריני הפסטורלי והמהמם. הטיול היה פנטסטי ומהנה ביותר. הרבנו להצטלם על רקע הנוף המקסים והמיוחד לאי. עצרנו בחנות מזכרות ועבדי קנה עבורי מספר מתנות כמזכרת. לאחר מכן סעדנו במסעדה המקומית. חזרנו לאוניה, למנוחה קצרה על המרפסת הצמודה. מיד כשהתיישבתי בכורסה הנוחה במרפסת עבדי הגיש לי כוס מיץ לימונדה קרה וטעימה. תוך כדי שתייה נתתי בו מבט חודר שעבר מעינייו לרגלי. הוא מיד הבין מה אני רוצה וירד על בירכיו, חלץ את סנדליי והתחיל לעסות שוב את כפות רגליי שהתעייפו מההליכה בסיור. לאחר כ-20 דקות של עיסוי ופינוק הורתי לו להיכנס לחדר ולחכות לי כשהוא ערום על בירכיו. כשסיימתי את השתיה ועישון סיגריה קמתי, נכנסתי לחדר והתקרבתי אליו באיטיות מכוונת. נעמדתי לפניו והבטתי ישר לתוך עיניו במשך כדקה. תפסתי את ראשו והצמדתי את פניו לשדיי. התחלתי לנגוע ולהעביר את ציפורניי הארוכות לאורך גבו. גופו התחיל להצתמרר ולהתפתל קימעה עד שלפתע דחפתי אותו לריצפה והתיישבתי על בטנו. ליטפתי את פניו בעדינות ובאיטיות , איבר מינו התחיל להזדקף מרוב התרגשות למרות שהתאמץ להתאפק. התרוממתי ממנו ועם העקב החדה של סנדלי דרכתי על בטנו ופני התאוותו מהכאב החד. ירדתי ממנו ובבעיטה קלה גרמתי לו להתהפך על בטנו. התחלתי ללטף את ישבנו ולהעביר את ציפורניי, בעדינות מגרה על אשכיו. הוא גנח מרוב הנאה והתפתל מעט מצד אל צד כאשר ללא אזהרה תפסתי את אשכיו והתחלתי לגלגל אותם במהירות ובכוחניות בין אצבעותיי. צעקת בהלה נשמעה ממנו אבל אני בשלי ורק מגבירה את האחיזה כאשר ידי השניה סותמת את פיו. לאחר כמה דקות של עינוי וגירוי אשכיו חזרתי לשרוט את גופו לאורכו ולרוחבו. פקדתי עליו לעבור לעמידה על ברכיו ושוב ליטפתי את פניו ואת גופו השרירי והחלק. אצבעותיי ירדו לפיטמותיו ובעדינות התחלתי לצבוט אותם ובאיטיות הגברתי את הכאב לרמה שגרמה לו לנשוך את שפתיו כדי לבלום את אנחת הכאב שעמדה לצאת מפיו. עברתי לספנקינג עצבני וכוחני שהאדים את ישבנו וגרם לי לגלגל את עיניי מרוב הנאה ממושכת. "פסק את רגלייך" פקדתי עליו בקול חד. מרוב פחד מיהר לבצע את הפקודה ואני מיד תפסתי שוב את אשכיו אלא שהפעם משכתי אותם בחוזקה לאחור. "אווץ'" נשמע מפיו. תוך כדי האחיזה ירקתי על גבו כמה יריקות גדולות ולבנות והוספתי עוד כמה שריטת חדות לאורך הגב. שיחררתי את האחיזה באשכים, שמתי כפפת לייטקס על ידי ולאחר שמרחתי משחת KY שימנתי את פי הטבעת שלו. גופו התחיל לרעוד מפחד ומחשבות רבות התרוצצו בראשו שמנסות לנחש מה עומד לקרות לו. האם זה יהיה כואב או מענג? אצבעותיי שהתחילו לחדור לישבנו העירו אותו מהירהוריו. "עכשיו ארחיב אותך כדי שתהיה פתוח לחדירה עמוקה – לא לכווץ את שרירי הישבן" פקדתי עליו בקול קשוח. כדי לגרום לחדירה קלה מרחתי עוד כמות של מישחה, לקחתי פלאג רוטט והתחלתי להחדיר לישבנו בתנועות קיצביות. גניחות של כאב והנאה מעורבבות הגיעו מפיו ושבנוסף גרמו לו להיכנס לתפקיד המיועד לו – הזונה שלי "אויש מלכתי...אני מתרחבת" נשמע קול נמוך "כן כלבונת שלי, עכשיו את הופכת לזונה של המלכה" אמרתי בלעג ופרצתי בצחוק מרושע.

ההמשך מחר ...
Queen Yasmin​(שולטת)
"עכשיו את מספיק פתוחה לחדירה עמוקה ואני אזיין אותך עד לאובדן חושים" הוספתי בתוקפנות וליגלוג. שלפתי מתיקי את הסטראפון שקשרתי לאגן. התחלתי שוב ללטף את גבו/ה בארוטיות וחושניות.."המלכה שלי, את כל כך סקסית, יפה, מינית ואכזרית...עשי בי כרצונך...אני הזונה שלך והשתמשי בי להנאתך המושלמת" נשמע בקול רך. "יפה לך זונה מיוחמת, אני רוצה לקרוע אותך" עניתי. ומיד דחפתי את האיבר הגדול והעבה לתוך החור המורחב של הזונה שלי....חודרת בעוצמתיות ומרגישה עד כמה עמוק אני נכנסת. לאחר כמה דקות של חדירה כווחנית ובקצב מתגבר הפסקתי את החדירה ופניתי לתיק המיוחד שהבאתי איתי למשחקי תפקידים. ללא התנגדות מצד הזנזונת שלי הלבשתי אותה בביגדי אישה שכללו חזיה, גרביון, חוטיני, פאה, נעלי עקב במידה גדולה ומתאימה, וסיימתי באיפור עבה ודי גס. לכשסיימתי נצמדתי שוב אליו/ה, מלטפת ומחבקת במשך כדקה, כשלפתע כופפתי אותו/ה ובתנועה אחת חזקה קרעתי מעליו/ה את החוטיני והתחלתי לאנוס את ישבן הזונה שלי ללא רחמים. הישבן היה פתוח לחדירה במידה מספקת ולא היססתי לזיין אותה כראוי לזונה. תנועות החדירה שלי החזקות גרמו לי לגירוי גדול שהיה קשה לשלוט עליו ואנחות הנאה גדולות יצאו מפי תוך כדי שאני תוקעת את ציפורני ידי שהחזיקו את האגן של הזנזונת שלי.."עכשיו זנזונת, תרגישי מה זה אונס ראוי לשמו " סיננתי בלעג ושוב עם צחוק מרושע. כך זיננתי אותו/ה במשך כמה דקות עד שהתעייפתי בהנאה. לאחר שהורדתי את הסטראפון מעלי תפסתי את ראשו והנחתי על קצה המיטה. הרגשתי מאוד מיוחמת וללא מילה מיותרת עליתי על המיטה, התישבתי על פניו ופקדתי: "לקקי אותי זונה. ליקוק עמוק ועוצמתי" והתחלתי להניע את ישבני לאורך פניו בתנועות קיצביות שגברו ככל שהליקוק התמשך והתעמק עד שהתפוצצתי בפיו באורגזמה עצומה. ירדתי מפניו עם חיוך קל וזדוני. חיבקתי את פניו והקרבתי אותם לשדיי כאשר שוב מעבירה מצד אל צד ולאט לאט מגבירה את החזיקה ומביאה למצב של חניקה. קצב נישמתו הלך והתעצם. חזהו עלה וירד במהירות. החזקתי אותו כך עד כמעט לאובדן חושים ואז שיחררתי אותו. לאחר ליטוף נוסף של פניו אמרתי "עכשיו אתה ממש הזונה הפרטית שלי. מהיום תתחיל להתרגל להרבה זיונים חזקים ובכל מיני מצבים" ובזה קמתי ושמתי פעמי למקלחת.

תהנו והמשך יבוא
...
Queen Yasmin​(שולטת)
לאחר מקלחת מהנה יצאתי שוב למרפסת כדי להרוות את צימאוני בכוס יין אדום משובח וסיגריה. סימנתי לעבדי לבוא לשבת על הריצפה לידי כדי שישמש לי שוב כמאפרה אנושית. כשסיימתי הקרבתי את פני קרוב לפניו ואמרתי בקול שקט: "אתה שמעת יחד איתי את ההכרזה שנעשתה אתמול בארוחת הערב לגבי הארוחה היום, נכון עבד? הערב הארוחה היא בתחפושות והחלטתי שאתה הולך בתחפושת של זונה, מובן?" פניו האדימו, והפחד מהמבוכה וההשפלה הפומבית שתיגרם לו נראה בצורה שעדיין לא ראיתי עליו אי פעם. כאמור, החלטתי שלא אסכים לשום גבולות כל שהן, מנטאליות או פיזיות, ושום מבט מפוחד על פניו לא ישנה את דעתי . הוא מיד ירד על בירכיו והתחיל להתחנן "אני מבקש ממך מלכתי...אעשה הכל בשבילך אבל רק לא השפלה כזו" התחנן בקול כמעט בכייני. "ההחלטה שלי היא סופית ולא ניתנת לויכוח או שינוי. עשה כפי שציוויתי או שתסבול את תוצאות סירובך" ובכך הפנתי את גבי והלכתי להתלבש בתחפושת שהכנתי לי מבעוד מועד...תחפושת של אדון קשוח שכללה מכנס וז'קט עור עם חולצה שחורה, עניבה לבנה, ונעלי ערב סגורות עם עקב גדול. הוא נשאר על בירכיו עוד כמה דקות והיאוש והפחד נראו בבירור על פניו. אני מוכרחה להודות שאני נהינת מהשפלות במיוחד באם זה משהו חדש וקיצוני וכמובן שאינני עומדת לוותר על הנאה זו. בלית ברירה הוא התחיל להתלבש בלבוש שהיה בו כאשר זיינתי/אנסתי אותו אחה"צ. ראיתי שהוא מתקשה בכמה פריטים אז ניגשתי לעזור לו עם החיוך הזדוני שלי. כדי להלביש את הפאה ולאפר אותו פקדתי עליו לשבת על הכיסא לפני המראה. כשסיימתי הבטתי בו דרך המראה ואמרתי "כמה שאת יפה זונה פרטית שלי....וחסר לך שתביישי אותי הערב" הוספתי בקול מזהיר. "קדימה, נזוז לחדר האוכל".
Queen Yasmin​(שולטת)
יצאנו למסדרון ולצידנו הלכו אורחים הלבושים בכל מיני תחפושות משעשעות ויפות אבל המבטים שהזונה שלי קיבלה היו המשעשעים ביותר וההנאה שלי גברה מרגע לרגע. הוא ידע שכבר אין לו ברירה וניסה במאמץ עצום לזרום עם המצב שהכנסתי אותו אבל קשה היה לו להסתיר את המבוכה הרבה שהרגיש מכל המבטים שקיבל. כשנכנסנו לחדר האוכל הרגשתי שכל אלפי העיניים שהיו שם הופנו רק אלינו. חייכתי בהנאה וההרגשה בפנים היתה נהדרת. רציתי אפקט עוצמתי להשפלה פומבית ומהמבט הנבוך והמושפל שהיה נסוך על פניו הרגשתי שהשגתי את המטרה.

לאחר הארוחה כל האורחים הוזמנו למסיבת ריקודים במועדון הדיסקו שהיה ממוקם בקירבת חדר האוכל. לאחר שהתיישבנו בפינה שקטה, שאיפשרה לי להנות מסיגריה ומשקה, קמתי וללא מילה תפסתי את זרועו ומשכתי אותו לרחבת הריקודים. צליל של באלאדה איטית בקע מהרמקולים והתחלנו לנוע באיטיות כאשר אני בכוונה נצמדת אליו ומתגרה בו בכל מיני תנועות אירוטיות. לאחר כדקה של ריקוד הנחתי את ידי על ישבנו ובתנועצת מעיכה לחצתי על העכוז תוך שאני מסובבת אותו כדי למשוך תשומת לב. מבטי שעשוע עלו על כל פני האורחים שרקדו בסביבתנו. פניו של עבדי האדימו ממבוכה גדולה אבל אני בשלי...ממשיכה בהשפלה...מובילה בריקוד לפי הקצב שלי. הקושי הגדול ביותר שלו היתה ההליכה על העקבים והנסיונות שלו שלא למעוד שיעשעו אותי מאוד במיוחד כאשר הריקוד השני התחיל שהיה ריקוד מאוד קיצבי. לא יכולתי להתאפק והצחוק הלגלגני שלי גרם ללא מעט מבטים אבל התעלמתי מהם. רציתי לשבור את גבולותיו המנטאלים ושום דבר לא יעמוד בדרכי. וכך בילינו כשעתיים בדיסקוטק עד שסימנתי לו שעייפתי וברצוני לחזור לקבינה. בפעם הראשונה באותו ערב ראיתי את השימחה חוזרת לפניו. גם הלילה, לאחר שחזרנו לחדרנו והחלפתי את בגדי בכותונת משי קלילה, הוריתי לו שוב לישון לרגלי מיטתי ורק לאחר שעיסה ופינק את כפות רגלי ונוכח שנירדמתי.מרוב עייפות והנאה פנימית מהחוויות של היום עיניי נעצמו יחסית במהירות ונפלתי לשינה עמוקה ומהנה.....

המשך יבוא
Queen Yasmin​(שולטת)
לפני 17 שנים • 8 באוג׳ 2007
Queen Yasmin​(שולטת) • 8 באוג׳ 2007
יום שלישי להפלגה (שבת)

פה יבש וצמא, בנוסף לחום ששרר בחדר, שיחת פון העירה אותי הבוקר בשעה מוקדמת מהרגיל. קמתי מהמיטה להדליק את המזגן ולקחת כוס משקה קר מהבר הקטן שבקבינה.. חזרתי למיטה אבל כבר לא הצלחתי להירדם בשנית כי הרבה מחשבות התרוצצו בראשי ולא נתנו לי מנוחה ברעיונות ותוכניות כיצד להעביר את היום ולהפיק את מקסימום ההנאה מאילוף העבד שלי שהיה שקוע בשינה עמוקה על הריצפה למרגלות מיטתי. לאחר כחצי שעה נוספת של התהפכות מצד אל צד החלטתי שאם אני לא מסוגלת לישון אין סיבה שעבדי ימשיך להנות משינתו העמוקה. קמתי ובתנוחת ישיבה שמתי את רגליי על החזה החשוף של העבד. הוא התעורר בבהלה, העיף מבט בשעונו וכאשר ראה את השעה המוקדמת פלט: "קרה משהו מלכתי?, האם שכחתי להעיר אותך?" "לא" עניתי לו כשכפות רגליי מטיילות להם בקלילות ובגירוי על החזה שלו. "הכל בסדר רק שהחום בחדר והצמא העירו אותי מוקדם ולא מסוגלת להירדם שוב". הוא הקים את עצמו מתנוחת שכיבה לתנוחת ישיבה על בירכיו וניסה לשים את ראשו על בירכי. בתנועה קלה דחפתי אותו והוספתי "האם שכחת את מקומך, עבד?" האם לא לימדתי אותך שמקומך לרגליי ואף פעם לא מעל לבירכיי?" הבטתי בו במבט חודר ותקיף של כ-10 שניות לפני שתפסתי את אוזנו ודחפתי את פניו מתחת לכפות רגליי ופקדתי: "נשק עבד! פנק את כפות רגליי ותן לי להרגיש את נוכחותך מיד" הוא ניגש לעבודת הקודש בתאווה ובהתלהבות. הוא יודע שפוט פטיש מגרה אותי מאוד והתמקד בעיסוי כפות רגליי תוך שהוא מנשק ומלטף בדיוק במקומות הנכונים כמו שאילפתי אותו. נישכבתי שוב על גבי, עצמתי עיניים ונתתי לעצמי להנות דקות ארוכות מהפינוק האהוב עלי. בזמן שעבדי פינק אותי בפוט פטיש תוכנית הבוקר נרקמה במוחי והחיוך הזדוני שלי שב למקומו הקבוע. נתתי לעבדי לפנק אותי במשך כחצי שעה עד שהכרזתי: "מספיק! הבוקר אנחנו אוכלים מהמזנון העשיר במטעמים משובחים שבבריכת שחייה לשם אנחנו עכשיו הולכים כי אני רוצה לשחות ולהשתזף קצת. תתכונן עבד כי אנחנו זזים תוך 15 דקות. עכשיו קום מהריצפה ותעבור לתנוחת כלב על ארבע". הוא עשה כמצווה ואני עליתי על גבו. "קח את מלכתך למקלחת סוסון" והפלקתי לו כאפה חזקה על הישבן כדי לתת לו סימן לזוז. כשהגיע למקלחת פקדתי עליו להסתובב ולעשות סיבוב נוסף מסביב לקבינה כי נהנתי מהרכיבה ורוצה להמשיך. כמובן שלא הסתפקתי בעוד סיבוב נוסף והכרחתי אותו לזחול מסביב לפחות עוד 5 פעמים לפני שדרשתי ממנו לעצור בפתח המקלחת. תוך כדי הרכיבה הצלפתי על ישבנו בכף ידי, צבטתי את פיטמותיו, סובבתי את אוזניו, שרטתי את גופו. "אתה יודע מה המלכה צריכה עכשיו לפני המקלחת?" שאלתי "כן" ענה "המלכה רוצה לרוקן את השמפניה הצהובה על הבוקר" הוסיף. "בדיוק" עניתי בקול של שביעות רצון "אז מהר לאסלה ולפתוח פה גדול ורחב". הוא זחל לאסלה והניח את ראשו תוך כדי שהוא פותח את פיו ומחכה לזרם שמפניה מלכותית. פשטתי את החוטיני שלי, התקרבתי והנמכתי את עצמי מעל פיו תוך כדי שאני מרימה את כותונת הלילה ותוך שניה זרם חזק וצהוב התחיל למלא את פיו. כמו תמיד, לא יכל לבלוע הכל ושלולית התפתחה למרגלות האסלה. הפעם הוא כבר לא חיכה לפקודה ולכשסיימתי מיד פנה ללקק את השאריות שנותרו על הריצפה. "עכשיו סבן וקלח אותי" הוריתי לו. שילוב המים הפושרים וריח הסבון הנהדר נתנו לי הרגשת מרגוע נהדרת. העבד סיבן את גופי במסירות ויסודיות. נגעתי ברגליי ובהחלט היה נחוץ לגלח. שלפתי מתיק הרחצה שלי שהיה מונח על הכיור ליד האמבטיה , הוצאתי סכין גילוח ומסרתי לעבדי. במבט חודר לעיניו ובקשיחות אמרתי: עכשיו גלח את רגליי מלכתך ואבוי לך אם תפספס ותחתוך ! ללא כל היסוס עבדי סיבן את רגליי וגילח באיטיות והקפיד שלא לפספס. "נגב אותי" אמרתי לו. לאחרי שסיים את המלאכה פקדתי עליו לשכב על הריצפה.
"עכשיו תשמש לי לשטיח. אנגב עליך את כפות רגליי" הכרזתי תוך כדי שאני עולה על בטנו והחזה. התחלתי ל"טייל" לאורך גופו כאשר אני עוצרת מעט על אשכיו או לוחצת על גרונו. צחוק מלגלג ומרושע מפי ליווה את העינוי הזה. נתתי לו להרגיש עד כמה אני נהנית להשפיל אותו בכל הזדמנות.

המשך יבוא ...