עבודת מאסטר{lori} |
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
עבודת מאסטר{lori} • 7 באוג׳ 2007
בהצלחה! אשמח לבוא
|
|
נסיכת החלומות |
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
Re: האירוע השני..
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
נסיכת החלומות • 7 באוג׳ 2007
BODYGUARD כתב/ה: הפעם הראשונה היתה הראשונה..
בשניה נערך טקס הקילור של נסיכת החלומות , לדעתי למעלה מ-300 איש היו שותפים לאחד מהאירועים המרגשים שאני חוויתי באופן אישי... הנסיכה הובלה לרגליי והקולר נענד לה קבל עם וקהילה.. http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?postid=23896&blog_id=68 וואו ...! אני יודעת שזה בכלל לא קשור לכאן ... אבל אני אוהבת אותך מאסטרולי וממש מרגש אותי להזכר ביום המקודש ההוא , 21-12-05 זה אפילו אירוני קצת בשנייה הזו ... |
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
Blondie the good(מתחלף) • 7 באוג׳ 2007
air כתב/ה: nephele כתב/ה: ציפורים באוזן זה לא טוב.
לשלשת. אבל מסיבות של Air ... זה כבר משהו אחר בהצלחה, נפילי. חחח , תמיד ניסיתי שזה יהיה משהו אחר וחדש . איזה כייף , כל החברה של פעם מי זוכר את הפעם הראשונה ברמת החייל ? אשמח לשמוע חוויות אני זוכר אני זוכר כפי שבודיגראד ציין, הייתה מסיבה ממש מגניבה ברמת החייל אני ממש נהנתי במסיבה בלונה בחיפה ובגוטה בקריית חיים - היה מצוין |
|
Yafit(שולטת) |
לפני 17 שנים •
8 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
8 באוג׳ 2007
Yafit(שולטת) • 8 באוג׳ 2007
מממ...מסיבת בריכה...
נשמע מצויין. מכינה את הבקיני |
|
AIR(נשלט) |
לפני 17 שנים •
8 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
8 באוג׳ 2007
AIR(נשלט) • 8 באוג׳ 2007
Blondie the good כתב/ה: air כתב/ה: nephele כתב/ה: ציפורים באוזן זה לא טוב.
לשלשת. אבל מסיבות של Air ... זה כבר משהו אחר בהצלחה, נפילי. חחח , תמיד ניסיתי שזה יהיה משהו אחר וחדש . איזה כייף , כל החברה של פעם מי זוכר את הפעם הראשונה ברמת החייל ? אשמח לשמוע חוויות אני זוכר אני זוכר כפי שבודיגראד ציין, הייתה מסיבה ממש מגניבה ברמת החייל אני ממש נהנתי במסיבה בלונה בחיפה ובגוטה בקריית חיים - היה מצוין אחי , זה לא היה בלונה , התבלבלת , זה היה בפאצ'וס . |
|