מקבי(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
5 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
5 באוג׳ 2007
מקבי(מתחלף) • 5 באוג׳ 2007
בטח היפנוזה. להסתכל על ציצים זה כמו להסתכל על מנורת לבה - כל הזמן אתה מנסה לנחש לאיפה זה יתנדנד עכשיו, לאיפה זה יזלוג, ובתכל'ס הדבר היחיד שבא לך לעשות זה לגעת...
... אבל אני סוטה מהנושא, תרתי-משמע. |
|
zboy{זאתי} |
לפני 17 שנים •
6 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
6 באוג׳ 2007
zboy{זאתי} • 6 באוג׳ 2007
לאסי כתב/ה: zboy כתב/ה: טוב זה די הגיוני שמי שממשיך לנהל את חייו בהתאם לסיפורי ילדים (ע"ע תנ"ך) יכול גם להאמין גם לסיפורי ההיפנוזה למינהם, ובכלל ברור שהיפנוזה היא לא משהו שקורה ללא הסכמה, ואם אני חרמן ובא לי להישלט אין לי בעיה שהיא תהפנט אותי כמו שאין לי בעיה שהיא תכה, תשפיל, ומה שאתם עוד רוצים, נהפוך הוא, אבל תסלחו לי בנות,
עוד לא פגשתי מבט שישתק, ירתק, יחזיק אותי במקומי, מלבד מתי שבחרתי, הכל עניין של בחירה אישית, לא יודע אולי בגלל זה קצת יצאתי מהנושא, כשהבנתי שאף אחת לא מסוגלת לשלוט עלי באמת, בלי שאני ארצה בכך, אז מה הטעם? אצל מי השליטה באמת? אלון אני לא יודע מה התפיסה שלך לגבי יהדות... אבל בהחלט נראה שאין לך כבוד מינימלי להיסטוריה שלך עצמך בטח לזו של אחרים קשה לי עם אנשים שדוגלים בחופש בחירה ופלורליזם תוך כדי ביטול אוטומטי כמעט של מישהו שבחר בדרך חיים שונה המילה המתאימה היא" שונה" ולא פחות טובה, בטח לא אידיוטית וכסילית ולקרוא ל-90% מהעולם ככה זה גם די מופרך אמתומציאות זה דבר סובייקטיבי ואני מושכנע שהדברים פועלים בעולמו של השואל ממש על פי אמונתו - הביטוי "סיפורי ילדים" נובע מבורותך שלך כי כל בר דעת יודע שהתנך נכתב בצורת משל כדי שכל אחד יוכל להבינו וימצא בו טעם כסיל וחכם כאחד. משל - טבעו להיראות ילדותי אך להסתיר מאחוריו רעיון אמיתי ונכון למצב מסוים - כך גם התנ"ך מדבר על מידות של מוסר, דרך חיים, בחירה ותוצאות הבחירה לגבי אמונה - כמו שאמרת בחירה אישית באותה מידה זו גם כסילות ללכת למישהי שתצליף בך או לחילופין להצליף במישהי שוב אינני טוען שאתה טועה בדעותיך - רק באופן בו אתה מביע אותן טוב אז קודם כל לא קוראים לי אלון, אתה לא יודע מה התפיסה שלי לגבי יהדות? סיפור ילדים, כמו שציינתי בפוסט הקודם, כאשר חוקי מדינתי, והנורמות התרבותיות בה, נובעים מאותו סיפור, או לפחות מאוד קשורים אליו, יש לי כבוד מרבי לעולם שאני חי בו, האנשים הם פסיק בתוכו, והיחס שלהם לשאר הדברים בעולם הוא כזה שלא רק שאין לי כבוד מינימלי להסטוריה שלהם, אני בז לה, כן, גם אם אני אדם, האנשים שקשה לך איתם זה בדיוק אותם אלה שבשם הדת שלך ושל אחרים קובעים חוקים ותקנות למינהם, כאלה שקשורים אליי, נלחמים מלחמות, ודורשים זכות על אדמה, חחח, בערך כמו שהכינים על הראש שלנו יחליטו שהוא שלהם, אני מבחינתי, תאמינו בקישקשתא כולכם, כל עוד אתם לא מנסים לגרום גם לי לעשות את זה, בקשר לאותו 90 אחוז "שפוי" מהעולם, באמת אני חי בתחושה לפעמים כאילו נקלעתי לסיפור בעל זבוב מציאותי, וכל העולם הזה מנוהל על ידי ילדים, אז מה? שאתחיל ללבוש חיתולים? לא הבנתי מה אתה רוצה עם הסיפור ילדים, אתה בא ומסביר לי איך התנ"ך כתוב בצורת משל, כמו סיפורי ילדים ואחר כך קובל איך אני מעז לקרוא לזה ככה, תקרא לזה איך שאתה רוצה חמוד, מצידי תהגה בו יומם ולילה, בעיני זה עדיין נשאר סיפור ילדים, שאפילו משליו לא כל כך מרשימים, אתה המשלת בתגובה שלך סיפור ילדים למשהו כסילי או אדיוטי, מבחינתי האישית סיפור ילדים יכול להיות דבר חכם מאוד, הוא עדיין סיפור ילדים, אז אולי הדבר היחיד בדרך שהבעתי את הדברים שלא נכון מבחינתי הוא שהצבתי אותם כעובדה ולא כדעה אישית שלי, אולי בגלל שחשבתי כי זה ברור, אז כל האמור לעיל הוא אמירה אישית שלי מבלי לקבוע עובדות, ואני מתנצל אם זה נשמע אחרת באופן כלשהוא z |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 17 שנים •
6 באוג׳ 2007
Re: וואאווו הרצינות
לפני 17 שנים •
6 באוג׳ 2007
דוכיפת(נשלט) • 6 באוג׳ 2007
טריטרי כתב/ה: תמיד מדהים אותי הרצינות וכבדות הראש כאן
מתדיינים גבוהה גבוהה פשוט לא נתפס לי, אולי זה רק אצלי? ננאאאאא לא נראה לי אוקיי יש אלמנט של רצון להשלט, להתמסר, לנוח בצילה (בחיכה, לרגליה... הכוונה ברורה ) של שליטה הכל טוב ויפה אבל המהות בסופו של יום היא כל כך לא מסובכת, אבל כל כך לא אני עדיין מאמין שמדובר בסופו של יום בגירוי מיני, ברגע שזה איננו - שום משוואה לא מתקיימת - אפשר לנסות להכחיש לחפש דוגמאות של כאלו שזה' ממש לא העניין אצלם' - לא יעזור כלום, הסיבה הבסיסית היא ארוטית\מינית ולך שם למעלה עם האנגלית, בעל תשובה או לא... אל תחפש לעצמך הנחות, זה לא היפנוט - זה אתה שרוצה את זה בהכרה מלאה לא יודע אם לזה התכוונת,טריטרי,אך כל התחושה מהדברים שכותב בעל התשובה היא שהוא מה זה מפנטז על להיות נשלט,עבד. הנחת העבודה לאור התחושה הזאת היא שהנדון חיפש קצת תשומת בחיקך,לילו... ונכון,יש "ענף" של היפנוזה,מינדקונטרול.ואנו יודעים,קווינסי,שבפנטזיה אין מגבלות,ויש כאלה שגם במציאות המגבלות שלהם מצומצמות, מאד.. ומנסיוני שלי,כאשר לוקחת אותי דומית תחת חסותה,ויש קליק,לפעמים התחושה,הנכונות לציית,ההערצה והסגידה יש בהם משהו מהפנט... אגב,למי שמעונין לינק לאתר סיפורים של מינדקונטרול mcstories.com |
|
המפקדת(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
6 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
6 באוג׳ 2007
המפקדת(לא בעסק) • 6 באוג׳ 2007
אישית, אני לא יודעת מה איתכן, אבל אני לא רק מהפנטת אותם, אני טורחת ליצור בובת וודו קטנה בצלמם !
זה באמת עושה את העבודה קלה. סשן אמיתי דורש בובה, מחט וחיוך גדול לילו, אולי יש בגמרה או בהלכה משהו שיעזור לו להבין התמסרות מהי... דרך אגב, אהבתי שהוא רוצה לתת ל BITCH נסיון נוסף לפני... אבל מה אני מבינה... אני בכלל לא בעסק |
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
6 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
6 באוג׳ 2007
Blondie the good(מתחלף) • 6 באוג׳ 2007
המפקדת כתב/ה: דרך אגב, אהבתי שהוא רוצה לתת ל BITCH נסיון נוסף לפני... אבל מה אני מבינה... אני בכלל לא בעסק למה נשמע לי שבעל התשובה במקרה דנן הוא אמריקקי? אצלם הביטוי Bitch מאד מקובל לא? |
|
סאב זירו(נשלט) |
לפני 17 שנים •
6 באוג׳ 2007
מהו קול סקסי אם לא קול מהפנט?
לפני 17 שנים •
6 באוג׳ 2007
סאב זירו(נשלט) • 6 באוג׳ 2007
קול לוחש, מסתורי, סקסי, בטוח בעצמו...רוב הסיכויים שהוא משפיע על השומע הגברי (או הנשי) בדרך זו או אחרת. זה לא קשור דווקא לסאדו אלא למשיכה ומסתורין, חולשה בקיצור
וקצת דברים מיוטוב למי שרוצה ללמוד על ההיפנוט: מישהו מתהפנט דרך המסך? http://www.youtube.com/watch?v=In_e1QEdH0M לתת לה את הכל? http://www.youtube.com/watch?v=PZtr6LoUSWc http://www.youtube.com/watch?v=NyiSSK3oYE4 והנה שיטה שטוענת להיפנוזה עצמית: http://www.youtube.com/watch?v=1tKnv3_YcGs&mode=related&search= |
|
המפקדת(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
6 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
6 באוג׳ 2007
המפקדת(לא בעסק) • 6 באוג׳ 2007
Blondie the good כתב/ה: המפקדת כתב/ה: דרך אגב, אהבתי שהוא רוצה לתת ל BITCH נסיון נוסף לפני... אבל מה אני מבינה... אני בכלל לא בעסק למה נשמע לי שבעל התשובה במקרה דנן הוא אמריקקי? אצלם הביטוי Bitch מאד מקובל לא? לא נראה לי שממש מקובל בתחום שלנו, לא בעברית ולא באנגלית... בטח ובטח לא אם הוא אוהב אותה... |
|
GREEK(נשלט) |
לפני 17 שנים •
6 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
6 באוג׳ 2007
GREEK(נשלט) • 6 באוג׳ 2007
התשובה היא פשוטה ובמילה אחת אפשר להגדיר אותה:
סיפוק וזה בכלל לא משנה אם סיפוק מיני סדיסטי או כל סיפוק אחר שמגרה לנו את המוח זה יכול להיות סיפוק מיני אם בזמן אקט או לאחריו במחשבה עליו, זה יכול להיות סיפוק סדיסטי לאלו הסדיסטיים מבניכם וזה יכול להיות סתם רצון ודרך להתקרב אליכן. וכן אתם מהפנטות (לפחות אותי) בייחוד עם חצאית מעל הברכיים מגפיים שוט ואזיקים |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 באוג׳ 2007
Lilu-FemdoM{Pon} • 7 באוג׳ 2007
עוד פניה ממישהי שהגיעה לאתרי , אין ספק ....הן עושות חיים
hi i am xxx.. 26/f and student at washington university. this is about a guy in our school whose from india originally and the bastard has some shit superiority complex to women. he reckons women are his slaves and should be treated worse than dogs, we should lick his shoes, eat his spit n similar shit, be his doormat for him to literally walk on us. as part of his lesson, we girls treat and abuse him like a slave here. he will be going to israel sometime soon as an exchange student and the plan is to make him a slave to girls there also. soo will u like to have him as ur slave? you girls can make him do anything n everything u want. let me know if u would like to see him under ur feet! x |
|