ממש גרוע(אחר) |
לפני 17 שנים •
22 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
22 באוג׳ 2007
ממש גרוע(אחר) • 22 באוג׳ 2007
תודה לחואן,
שכתה דברים ברורים כהווייתם וחסך לי בכתיבה. אין לי צורך להוסיף. |
|
ממש גרוע(אחר) |
לפני 17 שנים •
22 באוג׳ 2007
Re: יופי, כסף ושליטה...
לפני 17 שנים •
22 באוג׳ 2007
ממש גרוע(אחר) • 22 באוג׳ 2007
מיכל המאלפת כתב/ה: בנוסף, יש המון נשלטים אשר פונים בבקשה מפורשת להיות נשלט בתשלום. זה מגיע מהם, ביוזמתם, לפי בקשה שלהם...
יש נשים שיקבלו את ההצעה ויש כאלה שלא. כל אחת ומה שטוב לה. אבל מה שבאמת הפריע לי, היה המשפט הדי רדוד בקשר ליופיין החיצוני של השולטות.. נכון, יש שמנות, ויש רזות, ויש גבוהות, ויש נמוכות, ויופי זה בכלל עניין של טעם. אחד אוהב כזו ואחד אוהב אחרת. יש המון נשלטים שדווקא מחפשים שולטת שתיראה מסיבית ויש שמחפשים שולטת נשית ועדינה... שוב, עניין של טעם. אבל לפני שרצים ומחרימים את אותן שולטות, מה בקשר לחיצוניות של הנשלטים? על זה לא חשבת? מה עם כל השמנים, השעירים, הנמוכים, שלא לדבר על זה שהם גם נשואים, וחושבים שאפשר לברור מלכה לפי החיצוניות שלה, כאילו היא נותנת כאן שירות למישהו?? בואו נחזור לפרופורציות... החיים קצרים מידיי בשביל כל ההכפשות האלה.. מיכל יש הבדל בין נשלטים שרוצים משהו בתשלום לבין נשים דוחות שכל הווייתן היא למצוץ כספים וכדומה.. למרות שאני לא נוהג ללכת למלכה בתשלום אין לי בעיה עם זה.. ואין לי בעיה אם דומית רוצה איזה משהו בתמורה לסשן. הבעיה כפי שהבהרתי היא אותן בנות עם הפרופילים המטופשים שחושבות שמצאו כספומט. לא רק שאני בז להן, אני בטוח שהן לא יגשימו כלום מחלומותיהן. לגבי המראה, נו באמת.. הכל נאמר על אותן יצורות נצלניות, שדי נראה לי שהן נראות כפי שכתבתי. אינני רוצה לכתוב על כלל הבנות פה, כבר נכתב די והותר, זה לא הנושא שלשמו כתבתי, נכון שאני לא נמשך לרוב הבנות פה ויש לי את המשיכה והבררנות שלי, אך אין לי שום בעיה שהן פה, בניגוד לנצלניות. ואין לי בעיה שתכתבי על איך הגברים פה נראים. זכותך המלאה. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
22 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
22 באוג׳ 2007
מקבי(מתחלף) • 22 באוג׳ 2007
אני דווקא בעד מלכות בתשלום ושאר נשים שלוקחות כסף על משהו שבדרך-כלל ניתן בחינם. פראיירים נועדו שינצלו אותם, וגבר בוגר אשר מעניק אתנן לאשה מבלי לצפות לתמורה הולמת, מגיע לו להישדד לאור-יום. אין מה להתלונן, בתנאי שלא מדובר באונס, סחיטה ושאר עבירות פליליות. מי שנותן כסף לקבצנים שלא יתלונן אחר-כך על תופעת קיבוץ הנדבות, וכנ"ל לגבי דורות שלמים של גברים שהפכו דורות שלמים של נשים למכונות שאיבת כסף. בישלנו דייסה מגעילה, אבל במקרה הזה, אנחנו ממש לא חייבים לאכול אותה.
בקיצור, לו הייתי אשה צעירה ומושכת, הייתי לוקח על עצמי את תפקיד ה'מלכה', ולו רק בשביל העניין הפיננסי. יודעים מה? אשה שמצליחה להתקיים מזה ואולי אפילו רק להרוויח סכומים נאים, היא באמת מלכה, ולא במובן הבדסמי. מי שמעוניין לתרום סכומי כסף (אני מקבל גם כסף קטן ומטבעות) למתחלף עני אך חמדן, מתבקש לפנות אליי בפרטי. |
|