סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

בא לך להיות אלוהים?

מייקל ג'קסון​(לא בעסק)
לפני 17 שנים • 4 בספט׳ 2007

תוספת למה שעקשנית כתבה.

שכחת משהו אדם שאותה נשלטת תראה בו אל ינצל את זה לרעה גם אם הוא אדם מדהים.
יש לאנשים נטייה לזלזל ברגע שתלויים בהם בצורה כזו ,שזה מעבר להגיון.
מי שלא מעריך את עצמו לא מעריכים אותו.
והדבר החשוב מכל BDSM זה עולם של פנטזיות ויש אנשים ששכחו את זה מזמן.
אני לא אעריך אישה שתראה בי אלוהים אני לא אעריך אישה שלא עומדת על שלה.
שלא יודעת להגיד לא שלא יודעת להתעקש שהיא צריכה לעשות את זה.
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
לפני 17 שנים • 6 באוק׳ 2007
עקשנית כתב/ה:

.
עזבי שבעיני טוטאליות היא אסון. ראיה של האדון כאלוהים היא טעות. פתאלית. וכל מה שקורה בכלוב שכל אחת" מתמסרת עד אין קץ ואדונה עושה בה ככל העולה על רוחו" וכולם זועקים בתגובות "זה בדס"מ אמיתי".

אדון, טוב ככל שיהיה, מדהים, תומך ומביא למקומות נשגבים הוא עדיין אדם. בשר ודם ואם לא תישארי עם עין אחת פקוחה תמיד, עם ידיעה מי את ומה את רוצה סופך להיפגע גם אם לא ישירות ממנו.

[/color]

יש איזה דפוס, שבכל פעם אני מנסה לומר דבר אחד, ואנשים חושבים שאני אומרת בדיוק ההיפך.
הרי מה אני אומרת כאן, לעזאזל? שזה בדיוק מה שא נ י חושבת, שזה מסוכן ואסור. אני מסכימה איתך ב-200%, עקשנית.

סכנת נפשות. אנשים מתעסקים ב... בדברים שאסור. כמו לפתוח את הגוף ולהתחיל לנתח בלי שום ידע או מיומנות... כמו לשחק ברולטה רוסית, ועוד ועוד דוגמאות דומות...
ואחרי זה, כשקורה אסון, אומרים: "לא, את לא עשית שגיאה שבטחת במישהו בצורה עיוורת, שוויתרת על כל מנגנון של שימור עצמי כדי לעשות "בדס"מ אמיתי". להיפך, זה ממש נשגב ואצילי מצידך, כה שפחתי. השגיאה שלך היא שפשוט בטחת באדון הלא נכון..." וזה שטויות, ואני כל כך מזדהה עם אלו שחשים גועל נפש לנוכח התפיסה הזאת. זו תפיסה מסוכנת לכשלעצמה!

אני עומדת להגיד עכשיו משהו חריף, ואני מצטערת אם זה פוגע באנשים אבל... בן אדם שמוכן לוותר על כל דאגה לעצמו, עמידה על המשמר, אחריות לעצמו, ראוי לבוז ו/ או לרחמים. זה אדם שמבזה את מתנת החיים שניתנה לו, יורק לאלו-הים בפרצוף.

אני כבר מזמן, מרגע שהפנמתי את השיעור בעצמי, זועקת וזועקת, לרוב ללא הועיל, שאתם משחקים כאן ברולטה רוסית, וזה מפחיד לראות.
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
לפני 17 שנים • 6 באוק׳ 2007

Re: תוספת למה שעקשנית כתבה.

אמוץ כתב/ה:
שכחת משהו אדם שאותה נשלטת תראה בו אל ינצל את זה לרעה גם אם הוא אדם מדהים.
יש לאנשים נטייה לזלזל ברגע שתלויים בהם בצורה כזו ,שזה מעבר להגיון.
מי שלא מעריך את עצמו לא מעריכים אותו.

לצערי, יש בזה משהו. אנשים בנויים בצורה מסויימת, והכוח עולה לראש, משכר. כוח שבכלל לא אמור להיות לאף יצור אנוש.