שמפניה |
לפני 17 שנים •
7 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 בנוב׳ 2007
שמפניה • 7 בנוב׳ 2007
גמד אמיץ, שולט חזק וגיבור יודע שאנחנו עדינות ולא צריך לתת לנו לסחוב את הזבל בבוקר. הוא שולט ולכן זוכר, בלי שאנחנו צריכות להזכיר.
אם צריך להזכיר, לא חייבים סטירה מילולית. מבט לכיוון הפח יזכיר לשולט שיש לו אישה עדינה בבית ולא מרימת משקולות. |
|
Brave Dwarf |
לפני 17 שנים •
7 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 בנוב׳ 2007
Brave Dwarf • 7 בנוב׳ 2007
שמפניה כתב/ה: גמד אמיץ, שולט חזק וגיבור יודע שאנחנו עדינות ולא צריך לתת לנו לסחוב את הזבל בבוקר. הוא שולט ולכן זוכר, בלי שאנחנו צריכות להזכיר.
\
אם צריך להזכיר, לא חייבים סטירה מילולית. מבט לכיוון הפח יזכיר לשולט שיש לו אישה עדינה בבית ולא מרימת משקולות. מנין לך? הרי ליד שמי לא מצויין דבר פרט לזה שיש לי כובע פומפון ואני נמוך. אולי אני נשלט שיש לו חוקים: לא מוציא בקבוקים של משקאות תוססים למחזור. חה חה חה חה LOL שמפניה |
|
שמפניה |
לפני 17 שנים •
7 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 בנוב׳ 2007
שמפניה • 7 בנוב׳ 2007
עם כלי המשחית שבתמונה והמבט האימתני? אתה נראה גוליבר בעצימות נמוכה.
כשלא מוציאים בקבוקים למחזור לא נפגשים במחסלים שראינו אצל אילנה דיין. אם פוגשים אותם לפחות כדאי לתכנן סשן בדסמי כהלכתו. |
|
Brave Dwarf |
לפני 17 שנים •
7 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 בנוב׳ 2007
Brave Dwarf • 7 בנוב׳ 2007
שמפניה כתב/ה: עם כלי המשחית שבתמונה והמבט האימתני? אתה נראה גוליבר בעצימות נמוכה.
כשלא מוציאים בקבוקים למחזור לא נפגשים במחסלים שראינו אצל אילנה דיין. אם פוגשים אותם לפחות כדאי לתכנן סשן בדסמי כהלכתו. LOL חה חה חה. את בסדר. נוטש את הטיפה המרה לטובת זו המבעבעת. וכן, מאז אילנה דיין אני לא מוציא את הזבל ללא שריון. |
|
IvoryDom |
לפני 17 שנים •
8 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
8 בנוב׳ 2007
IvoryDom • 8 בנוב׳ 2007
[quote="אושה"]
IvoryDom כתב/ה: אושה כתב/ה: אני יכולה להסביר את הצד השני - למה בדס"מ זה כן משחק אבל אני מפחדת שיטרפו לי את הראש...
אני לא טוענת שאין אנשים שהם דומיננטים באופיים או שבמערכת זוגית זה לא נורמלי שצד אחד חזק יותר, להיפך - זה הכי טבעי שבעולם אך השקפת עולמי הינה : שבדס"מ הינו משחק תפקידים שבסיסו מיני אנשים עוטים על עצמם תפקיד מסוים כי זה מה שעושה להם את זה אף אחד לא באמת עבד או מלך וכל אלה שלוקחים את הענין ברצינות תהומית - סחטיין עליכם. תהנו מזה כל עוד החיים מאפשרים זאת, לאורך זמן זה לא אפשרי. אנחנו כאן כי זה מה שמדליק אותנו, מרגש אותנו, מחרמן אותנו ולא כי זה מה שאנחנו אך ורק.[/color] תודה על השיתוף בתור אדם שחווה בעיקר מערכות יחסים שהכילו בדס"מ אני יכול להזדהות לגמרי עם מה שכתבת. |
|
IvoryDom |
לפני 17 שנים •
8 בנוב׳ 2007
Re: בדס"מ כדרך חיים
לפני 17 שנים •
8 בנוב׳ 2007
IvoryDom • 8 בנוב׳ 2007
Brave Dwarf כתב/ה: IvoryDom כתב/ה: יותר מפעם אחת שמעתי אנשים אומרים בגאווה
אצלי הבדס"מ הוא דרך חיים ולא משחק. אני חייב לומר כי אין לי שמץ של הבנה למה הם מתכוונים. נשמע בעיני כמו גיבוב מילים ללא קשר. אשמח אם יוכלו להאיר את עיני לכוונתם בנושא. ואם אמרו בגאווה, הרי שאחד מן השניים: זאת ההרגשה האישית שלך הם רצו להרשים אותך (אללה יודע למה) מי שחי חיי BDsM אינו מתגאה ואינו מספר על כך. הוא חי. כי אין לו צורך במחיאות כפיים או באיזה חדר חצי פומבי כדי להראות את מה שהוא יודע לעשות עם הכלים. ואני עדיין לא מבין איך זאת שבלילה צרחה לו "כן מאסטר אני עפר ואפר לרגליך זיין לי את הגרון כי לשם כך נבראתי" בבוקר מחטיפה לו סטירה (גם אם מילולית) בטענה ששכח להוריד את הזבל. (מי שמתגאה בניהול אורח חיים מסויים אינו מנהל אותו. ומי שכן אינו מתגאה כי כך זה יוצא לו לבנזונה - כלאחר יד מבלי שהוא עצמו ישים לב.) אני מבין גמד שאתה מדבר מניסיון רב שנים בזוגיות בדס"מית. או שהכל פרי מחשבה בלבד. |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 17 שנים •
8 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
8 בנוב׳ 2007
venus in our blood(שולטת) • 8 בנוב׳ 2007
כשיש ספק- אין ספק...
|
|
IvoryDom |
לפני 17 שנים •
8 בנוב׳ 2007
פיה אוטיסטית למה כוונתך ?
לפני 17 שנים •
8 בנוב׳ 2007
IvoryDom • 8 בנוב׳ 2007
פייה אוטיסטית כתב/ה: כשיש ספק- אין ספק...
זה מזכיר ביטוי צבאי. אבל אני באמת מנסה לגעת במהות העניין אולי להגיע לשפה נהירה וברורה. עבורך יש כנראה הבנה ולכוונה בעיני היא נסתרת. |
|
פייה{O} |
לפני 17 שנים •
8 בנוב׳ 2007
Re: בדסמ כדרך חיים
לפני 17 שנים •
8 בנוב׳ 2007
פייה{O} • 8 בנוב׳ 2007
שמפניה כתב/ה: בדסמ כדרך חיים הוא לקבל שיש מי שאומר את המילה האחרונה בבית, אבל לדעת שהוא דואג שהמילה הזאת ברוב המקרים תתאים גם לי.
בדסמ כדרך חיים הוא לתת לבעלי לבחור את הבילוי בערב ואת המנות בתפריט ולהנות ממה שהוא בחר. בדסמ כדרך חיים הוא לשמוע מה שהוא אומר ולהסכים לציית לרצונותיו, אבל לדעת שברוב המקרים הם חופפים לרצונות שלי, ואם לא, הוא בסוף צודק.. בעיני מה שכתבת אינו בדסמ, אלא סתם שוביניזם. למה בעצם שהוא יאמר תמיד את המילה האחרונה בבית? הוא יותר חכם? יודע יותר טוב ממך מה טוב לבית? זה שאת מתחרמנת מדומיננטיות גברית הופך אותו ליותר צודק? |
|
IvoryDom |
לפני 17 שנים •
8 בנוב׳ 2007
Re: בדסמ כדרך חיים
לפני 17 שנים •
8 בנוב׳ 2007
IvoryDom • 8 בנוב׳ 2007
בעיני מה שכתבת אינו בדסמ, אלא סתם שוביניזם.
למה בעצם שהוא יאמר תמיד את המילה האחרונה בבית? הוא יותר חכם? יודע יותר טוב ממך מה טוב לבית? זה שאת מתחרמנת מדומיננטיות גברית הופך אותו ליותר צודק? [/quote] שאפו על העזרה פיונת. אני נוטה עם השנים ללכת באמת לכיוון המצמצם של הבדס"מ לדלת אמות המיניות |
|