לא קשורה |
לפני 16 שנים •
18 בנוב׳ 2007
לפני 16 שנים •
18 בנוב׳ 2007
לא קשורה • 18 בנוב׳ 2007
Cafe כתב/ה: דבר אחר
למיטב ידיעתי, כבר אין סחר נשים בישראל מאז שמשטרת ההגירה חזקה. הלוואי והיית צודק. כמה נתונים טריים מדוחות 2007, 2006 של מכון "תודעה", ארגון "התשמע קולי", מעון "מעגן", שדולת הנשים וארגונים נוספים. בשנת 2007, פורסם דו"ח מחלקת המדינה האמריקאית בנושא הסחר בבני-אדם לשנת 2006. בפעם הראשונה, עלתה ישראל לדירוג השני, עליו נמנות מדינות שאינן עומדות בסטנדרטים המינימאליים למניעת סחר בבני אדם, אך עושות מאמצים משמעותיים לעמוד בהם. המספר בו מוכנה מדינת ישראל להכיר באופן רשמי הוא 3000 נשים, רובן בגילאי 18-25 ומקצתן קטינות, הנמכרות לעבדות מינית בתחומי ישראל מדי שנה. הערכות הארגונים העוסקים בכך מדברות על לפחות מספר כפול מכך בפועל. הסיבה שבשנים 2003-2007 הושקע מאמץ כל כך רב בשינוי הסטטוס של ישראל וניסיון לעלות מהדרג השלישי בדו"ח זה, הייתה הפחד מסנקציות כלכליות ע"י ארה"ב. העונש החמור ביותר שקיבל אדם בישראל על סחר בבני אדם הוא חמש שנות מאסר. באפריל 2006 עבר בכל הארכאות החוק החדש למניעת סחר בבני אדם. החוק מאפשר בין השאר חילוט נכסי הסוחר לטובת הקרבנות. נכון למאי 2007, לא הוגשה במסגרת החוק החדש, שום תביעה. חישוב כלכלי פשוט: 3000 נשים בשנה (הערכת מינימום) 10-20 לקוחות ביום. 150 ש"ח ללקוח. 365 ימים בשנה. 1 אשה * 10 לקוחות * 150 ש"ח * 365 ימים = 547,500 ש"ח שלושה חודשים ראשונים ללא העברת שום כסף לנשים עצמן. לאחר שלושה חודשים העברת 15% מהפדיון היומי לנשים. סיגריות, מזון, אמצעי מניעה, שכירות ואמצעים להגיינה נשית על חשבון הנשים. 3-5 נשים בחדר לצרכי מגורים. עירית ת"א הכניסה לקופתה דמי ארנונה של 50,000 ש"ח רק מבית בושת אחד, מעריכים כי בתל אביב לבד פועלים 100 בתי בושת. בשנים 2004-2006 נכנסו לקופת המדינה 585,000 ש"ח רק מחילוט נכסים של סוחר אחד בלבד. קרבנותיו לא קיבלו אגורה. בשנת 2004 העריכה נציבת מס הכנסה את היקף הסחר בנשים בישראל בלבד בכמילארד דולר. אחרי שנה עד שנתיים "מרענן" הסרסור את "המלאי" ומעביר את הנשים למקומות "נחשבים" פחות שם הן שוב צריכות לשלם את עלותן לבעלים. |
|
חולם חסר |
לפני 16 שנים •
23 בנוב׳ 2007
לפני 16 שנים •
23 בנוב׳ 2007
חולם חסר • 23 בנוב׳ 2007
אני לא באמת הבנתי מה את רוצה להגיד אליסון. את רוצה להזהיר את העולם שיש רוע שיש ניצול שיש כפיה? קדימה. או שאת רוצה לשאול את יושבי הכלוב אם מה שכתבתי הוא אמיתי . כי הם בטוח יענו לך.
|
|
אליסון |
לפני 16 שנים •
23 בנוב׳ 2007
לפני 16 שנים •
23 בנוב׳ 2007
אליסון • 23 בנוב׳ 2007
נבהלתי ממה שכתבת. יפן נראית לי מעבר להררי חושך ואני לא מכירה את יפן, פרט לסרטים מפחידים בטלוויזיה על היאקוזה, וסרטים עוד יותר מפחידים בקולנוע על מה שהיפנים עשו לשבויים ולשבויות במלחמת העולם השניה.
לא ידעתי אם יש ליאקוזה שיטה לחטוף נשים זרות, לקחת להן את הדרכון בהצעה שיעזרו להן, להציע להן דירה ואז להעביד אותן אצלם. נשמע לי דומה למה שעשו עד לפני שנתיים לנשים מחבר העמים, שהציעו להן חוזי דוגמנות בישראל, לקחו להן את הדרכון והכריחו אותן לעבוד בזנות. חשבתי שכדאי להזהיר בחורות שטסות ליפן כדי שיזהרו ויתאמו עם המשפחה, שתעקוב שהכל בסדר איתן. אין לי מידע על סחר הנשים בעולם, אבל better safe than sorry. עדיף לא לתת את הדרכון ועדיף לא ללכת עם גברים זרים שלא מכירים. אני מקווה ששלום לך ואת מרגישה בסדר |
|
Cafe(שולט) |
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
Cafe(שולט) • 24 בנוב׳ 2007
חולם חסר כתב/ה: אני לא באמת הבנתי מה את רוצה להגיד אליסון. את רוצה להזהיר את העולם שיש רוע שיש ניצול שיש כפיה? קדימה. או שאת רוצה לשאול את יושבי הכלוב אם מה שכתבתי הוא אמיתי . כי הם בטוח יענו לך.
היא רצתה להזהיר בנות ישראליות שנוסעות ליפן מתוך הנחה שהבלוג שלך אמיתי והיא גם כתבה את זה בפירוש בתחילת השרשור הזה . |
|
חולם חסר |
לפני 16 שנים •
26 בנוב׳ 2007
לפני 16 שנים •
26 בנוב׳ 2007
חולם חסר • 26 בנוב׳ 2007
שתזהיר כמה שהיא רוצה אין לי עם זה בעיה. הבעיה שלי מתחילה כשהיא מחפשת איזה אישור לאמיתות הדברים אצל קוראים בכלוב שאולי נראה להם הגיוני אולי לא.
ולגבי ההזהרה שלה - לא בטוחה שזה מה שימנע מנשים להכנס ליפן או לרצות לעבוד ביפן כי הרי הישראלים חכמים מאוד ואלופים במשטפים של - "לי זה לא יקרה " .... ואליסון את יכולה לישון בשקט לא כל ישראלית שמגיעה ליפן עוצרים אותה. את מי כן? לא יודעת להגיד לך אין תבנית לדברים האלו. ומי שנסע ליפן יודע שויזה ליפן מקבלים במקום או לא תלוי במצב רוח של אותו פקיד בביקרות הדרכונים ו\או היכולת של אותו אדם שרוצה להכנס ליפן להוכיח שהוא הגיע לטיול ויש לו אמצעים לכלכל את עצמו ובמידה ומוחלט שלא הוא משלם על הכרטיס חזרה ואם אין לו כסף לשלם על כרטיס חזרה ? כלא . להיות בכלא היפני זה לא תענוג. והכי קל - לשבת על כסא במשרד \בית בישראל במקום מוגן ולשפוט אחרים על התנהגותם כשאין לך \לכם מושג קלוש מה הסיטואציה והלחצים שמופעלים עליך באותו רגע. אתם יכולים ל"אהוב " את הבלוג שלי או לא אבל אל תשפטו כמו שאתם כל כך צועקים ששופטים אתכם על העדפות המיניות שלכם. |
|
Cafe(שולט) |
לפני 16 שנים •
26 בנוב׳ 2007
לפני 16 שנים •
26 בנוב׳ 2007
Cafe(שולט) • 26 בנוב׳ 2007
חולם חסר כתב/ה: אתם יכולים ל"אהוב " את הבלוג שלי או לא אבל אל תשפטו כמו שאתם כל כך צועקים ששופטים אתכם על העדפות המיניות שלכם. מילים כדרבונות (בעצם כדרבנות, חייבים לכבד את חולם חסר ולא להרבות בשימוש באהו"י) |
|
הבוסית(שולטת) |
לפני 16 שנים •
26 בנוב׳ 2007
שוב ההתחסדות
לפני 16 שנים •
26 בנוב׳ 2007
הבוסית(שולטת) • 26 בנוב׳ 2007
לפעמים ההתחסדות של חלק מהכותבים בפורומים מפליאה אותי. אותם מתחסדים ממציאים להם "חוקים" לניהול הסשן ומקדשים אותם. כל עוד זה נעשה בינם לבין עצמם, שיבושם להם. מי מינה את המבקרים האלה לבודקי כליות ולב של היפנים או של כל זוג בדס"מי אחר? ככה בני הזוג רוצים לנהל את הסשן שלהם. זכותם המלאה לממש את רצונם. אל לכם לבקר אותם ולצקצק בלשונכם.
די כבר עם ה"חוקים" שהמצאתם לעצמכם שאמורים "להסדיר" את העניין. טבע האדם פראי הוא ואל לכם לכלוא אותו במסגרת נוקשה של חוקים ותקנות. במיוחד פגום הדבר כשמדובר בתרבות אחרת, הזרה לתרבותנו. כמה מאותם מבקרים מכירים את התרבות היפנית? ביקורת חסרת בסיס היא תעודת עניות למבקרים עצמם. |
|
Cafe(שולט) |
לפני 16 שנים •
26 בנוב׳ 2007
Re: שוב ההתחסדות
לפני 16 שנים •
26 בנוב׳ 2007
Cafe(שולט) • 26 בנוב׳ 2007
בוסית כתב/ה: לפעמים ההתחסדות של חלק מהכותבים בפורומים מפליאה אותי. אותם מתחסדים ממציאים להם "חוקים" לניהול הסשן ומקדשים אותם. כל עוד זה נעשה בינם לבין עצמם, שיבושם להם. מי מינה את המבקרים האלה לבודקי כליות ולב של היפנים או של כל זוג בדס"מי אחר? ככה בני הזוג רוצים לנהל את הסשן שלהם. זכותם המלאה לממש את רצונם. אל לכם לבקר אותם ולצקצק בלשונכם.
די כבר עם ה"חוקים" שהמצאתם לעצמכם שאמורים "להסדיר" את העניין. טבע האדם פראי הוא ואל לכם לכלוא אותו במסגרת נוקשה של חוקים ותקנות. במיוחד פגום הדבר כשמדובר בתרבות אחרת, הזרה לתרבותנו. כמה מאותם מבקרים מכירים את התרבות היפנית? ביקורת חסרת בסיס היא תעודת עניות למבקרים עצמם. בוסית אם היית קוראה את הבלוג של חולם חסר היית מבינה שמדובר על נשים שהוחזקו שם בכפיה. |
|
נוריתE |
לפני 16 שנים •
26 בנוב׳ 2007
לפני 16 שנים •
26 בנוב׳ 2007
נוריתE • 26 בנוב׳ 2007
אליסון כתב/ה: אם המיקום מפריע לך אתה יכול לפנות לכלובי ולבקש ממנו להזיז את ההודעה. אני חושבת שהיא במקומה כי היא קראה לבלוג בדסמ יפני וטוענת שהן סאביות.
לא מגרה אותי, מזעזע אותי, ואם יש מקומות כאלה צריך לפנות לאינטרפול ולמשטרת יפן אבל לפחות צריך להזהיר ישראליות לא לתת דרכון לזרים ולא להכנס לדירות שמציעים להן. אם זאת פנטזיה אני מתיחסת אחרת ולכל אחד הטעם שלו, אבל היא כותבת שהיתה סאבית ביפן במשך שנה והחברה שלה היתה סאבית 3 שנים. אני לא יודעת מה לחשוב. ואם כבר, צריך גם להזהיר את כל הנשים הסיניות הויאטנמיות וכל אילו מהמזרח, שמשלמות ב"בקרדיט" אלפי דולרים ל"מתווכים" כדי להגיע לארצות הברית במכולות של אניות משא ואז מוצאות עצמן שפחות מין לשנים כדי להחזיר את ה"חוב",ואת כל הרוסיות והמזרח ארופאיות שעדיין חושבות שהן באות לכאן כדי לשמש אופרים.ואז "מחזירות חובות" לאלו שהביאו אותן לפה, בגופן. בחורות אינטלגנטיות בוגרות תיכון ויוצאות צבא שעובדות וחוסכות כסף,כדי לטייל במזרח ושנוסעות ליפן כי "שמה עושים כסף קל" בתעשיית המין(היפנים "מתים" על "מארחות" ארופאיות גבוהות ובלונדיניות) ומוצאות עצמן "סאביות" להשכרה במועדוני סאדו יפניים רצוי שתגלנה קצת יותר חכמה מראש. |
|
electro-z |
לפני 16 שנים •
26 בנוב׳ 2007
Re: שוב ההתחסדות
לפני 16 שנים •
26 בנוב׳ 2007
electro-z • 26 בנוב׳ 2007
Cafe כתב/ה: בוסית כתב/ה: לפעמים ההתחסדות של חלק מהכותבים בפורומים מפליאה אותי. אותם מתחסדים ממציאים להם "חוקים" לניהול הסשן ומקדשים אותם. כל עוד זה נעשה בינם לבין עצמם, שיבושם להם. מי מינה את המבקרים האלה לבודקי כליות ולב של היפנים או של כל זוג בדס"מי אחר? ככה בני הזוג רוצים לנהל את הסשן שלהם. זכותם המלאה לממש את רצונם. אל לכם לבקר אותם ולצקצק בלשונכם.
די כבר עם ה"חוקים" שהמצאתם לעצמכם שאמורים "להסדיר" את העניין. טבע האדם פראי הוא ואל לכם לכלוא אותו במסגרת נוקשה של חוקים ותקנות. במיוחד פגום הדבר כשמדובר בתרבות אחרת, הזרה לתרבותנו. כמה מאותם מבקרים מכירים את התרבות היפנית? ביקורת חסרת בסיס היא תעודת עניות למבקרים עצמם. בוסית אם היית קוראה את הבלוג של חולם חסר היית מבינה שמדובר על נשים שהוחזקו שם בכפיה. ואם נניח שנשים ישראליות מסוימות נוסעות מתוך כוונה להכנס לסיטואציה כזו ובידיעה מפורשת גם אם חלקית לגבי מה ואיך הן הולכות לעבור שם? זה עושה חוויה כזו לחיובית? זה נותן לה "אישור" בדסמי מיושבי הכלוב? האם "אישור" כזה נדרש בכלל? |
|