קייל(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
קייל(לא בעסק) • 2 בדצמ׳ 2007
הגיע הזמן לברך אותך
שוב הגיע היום הזה בשנה (שד"כ זכור לדיראון עולם בשל הולדתה של אקסית מיתולוגית). לשם כך נעשה את מה שאנחנו רגילים לעשות לך - לתת לך מכות מזל טוב קשישה זה לא שאתן משתפרות עם הגיל, זה שאתן שומעות פחות טוב את הדברים הרעים שאומרים עליכן. תמשיכי לרחף. שלא תפלי בטעות ותקבלי מכה. תמשיכי לסשן. ידוע שכל הדומיות נואשות ועם הגיל נעשים נואשים יותר. --------------------------- ולמי שעדיין לא הבין, הכל נכתב בציניות ומאהבה. ברכות אמיתיות לך רחפת. |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 2 בדצמ׳ 2007
קייל כתב/ה: הגיע הזמן לברך אותך
שוב הגיע היום הזה בשנה (שד"כ זכור לדיראון עולם בשל הולדתה של אקסית מיתולוגית). לשם כך נעשה את מה שאנחנו רגילים לעשות לך - לתת לך מכות מזל טוב קשישה זה לא שאתן משתפרות עם הגיל, זה שאתן שומעות פחות טוב את הדברים הרעים שאומרים עליכן. תמשיכי לרחף. שלא תפלי בטעות ותקבלי מכה. תמשיכי לסשן. ידוע שכל הדומיות נואשות ועם הגיל נעשים נואשים יותר. --------------------------- ולמי שעדיין לא הבין, הכל נכתב בציניות ומאהבה. ברכות אמיתיות לך רחפת. אוח קייל (י) מתוק 1, אמרתי לך כבר שמתה על הראש שלך? אמרתי! אבל מה כ'פת לי להביכותך ולומר לך שוב?? ת'נקס חבר וותיק (ואהוב במיוחד) על הברכות, ההומור,הציניות, הגאונות והמריבות הסובבים אותנו בשנות הכרותנו. }{ |
|
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
Re: מזל טוב....
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
כלבונת למיוחד כתב/ה: שיהיה לך המון בריאות שקט שלווה אהבה ואושררררררררר
תודה כלבונת על הברכות |
|
קייל(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
קייל(לא בעסק) • 2 בדצמ׳ 2007
רחפנית-הדומית המרחפת כתב/ה: קייל כתב/ה: הגיע הזמן לברך אותך
שוב הגיע היום הזה בשנה (שד"כ זכור לדיראון עולם בשל הולדתה של אקסית מיתולוגית). לשם כך נעשה את מה שאנחנו רגילים לעשות לך - לתת לך מכות מזל טוב קשישה זה לא שאתן משתפרות עם הגיל, זה שאתן שומעות פחות טוב את הדברים הרעים שאומרים עליכן. תמשיכי לרחף. שלא תפלי בטעות ותקבלי מכה. תמשיכי לסשן. ידוע שכל הדומיות נואשות ועם הגיל נעשים נואשים יותר. --------------------------- ולמי שעדיין לא הבין, הכל נכתב בציניות ומאהבה. ברכות אמיתיות לך רחפת. אוח קייל (י) מתוק 1, אמרתי לך כבר שמתה על הראש שלך? אמרתי! אבל מה כ'פת לי להביכותך ולומר לך שוב?? ת'נקס חבר וותיק (ואהוב במיוחד) על הברכות, ההומור,הציניות, הגאונות והמריבות הסובבים אותנו בשנות הכרותנו. }{ לא מכיר את האישה הזאת |
|
Master_Eran(שולט) |
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
מזל טוב
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
Master_Eran(שולט) • 2 בדצמ׳ 2007
מזל טוב, הרבה אושר וכייף. מאחל, מאסטר ערן |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
צ'יטה(שולט) • 2 בדצמ׳ 2007
מזל טוב ציניקנית אחת
שלא ייגמר לך ההומור לעולם }{ |
|
להבה חשופה |
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
לך יקרה מייטב הברכות !@!
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
להבה חשופה • 2 בדצמ׳ 2007
רחפוש חברתי היקרה !
ישנם אנשים מאוד מיוחדים למען כל אחד את הנשמה הם נותנים, יודעים להסתכל על מה שבאמת חשוב. אם את מכירה אדם כזה יש לך מזל, כי סוג האנשים האלו כמעט כבר אזל, אני מכירה אחת בדיוק כזו, אם עוד לא ניחשת – זו את כמובן.!! היום את חוגגת את יום הולדתך, מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, ושתכבשי כל יעד וכל חלום שנוצתך וקולמוס לא יתייבשו לעולם וספר מפרי חידודייך יתפרסם עוד השנה. אוהבתותך המון המון ועוד קצת יותר. אני הפרטית וטיגי גם. !@! }}{{ |
|
Christine Daae |
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
מזל -טוב...
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
Christine Daae • 2 בדצמ׳ 2007
רחפניתוש היקרה...
שפע ברכות לך לכבוד יום הולדתך... מאחלת לך את כל הטוב שבעולם!!! דרך אגב, אני ראשונהההההההההההההההההההההההההההה... 3.12.07 מתוקית, תעריכי, גייסתי לצורך המומולדת את דיוויד... נשיקות, קריס עד הפעם הבאה... טה-טה... |
|
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
אמממממממ
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
ושוב תודה על הברכות הכייפיות,
למאסטר ערן (שהוא חמוד אמיתי!!) לצ'יטה -חיית הבר המיוחדת של הכלוב להבונית אהובתי-תודה בשלישית (סעמק איתך אני ל א אומרת יותר תודה רבאק סשן יומולדת את עשה לי!!) וכריסטי המונדייה, על הברכה המקסימה והתמונותתתתתתתתת (למה דייויד למה, תביאי איזה קיאנו ריבס אחד ואוכל למות בשלווהLOL) נשיקות לכולכם. (טפי עלי הפכתי להיות סוכרתית משו אש). |
|
שוטרת* |
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
Re: מזל -טוב...
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
שוטרת* • 2 בדצמ׳ 2007
תגידי לי , מה פתאום את מסכמת? אה?
קוקית לא רגשנית, לא רומנטית ולא קיטצ'ית בעליל, קשוחה מאיימת ומושחזת שכמוך מאחלת לך המון מזל טוב ואושר שתישארי תמיד עם כל החיוכים והשמחה ההומור והשנינות . אוהבת לקרוא אותך כיף שאת פה יהיה הרבה יותר כיף כשתגיעי לכאן מבטיחה חגיגה מטורפת , מיי סטייל נ.ב. איפה אפשר למצוא דג כמו של כריסטי? |
|