רון רון(נשלט) |
לפני 16 שנים •
13 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
13 בדצמ׳ 2007
רון רון(נשלט) • 13 בדצמ׳ 2007
אפילו אני התחלתי לשקול להגיע
כן או לא? תלמיד או תלמידה ? להיות או להיות ?? |
|
Lady Mod(שולטת) |
לפני 16 שנים •
13 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
13 בדצמ׳ 2007
Lady Mod(שולטת) • 13 בדצמ׳ 2007
dogy כתב/ה: תלמידים לא ממשומעים ישארו אחרי השיעור?
גם מורים {עם או בלי צווי מניעה} סוררים יושארו לריתוק! .. pusy boy כתב/ה: מורה הכי כאילו ברור
לא שמעת על "התלמידה משתלטת על המורה הא?!?..... BlackDragon כתב/ה: Lady Mod כתב/ה: הממ..
מורה או תלמידה או מורה או תלמידה או מורה או... מה כדאי ?!?! תלמיד או תלמידה או תלמיד או תלמידה או.. ומה כדאי לי? אגב, ליידי מוד, מורה! להביא את סרגל המתכת? ***************************************************************************************** ואני רק מבקשת!! לא להשתמש בכסאות!!!! |
|
TOB(שולט) |
לפני 16 שנים •
13 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
13 בדצמ׳ 2007
TOB(שולט) • 13 בדצמ׳ 2007
Lady Mod כתב/ה: dogy כתב/ה: תלמידים לא ממשומעים ישארו אחרי השיעור?
גם מורים {עם או בלי צווי מניעה} סוררים יושארו לריתוק! .. pusy boy כתב/ה: מורה הכי כאילו ברור
לא שמעת על "התלמידה משתלטת על המורה הא?!?..... BlackDragon כתב/ה: Lady Mod כתב/ה: הממ..
מורה או תלמידה או מורה או תלמידה או מורה או... מה כדאי ?!?! תלמיד או תלמידה או תלמיד או תלמידה או.. ומה כדאי לי? אגב, ליידי מוד, מורה! להביא את סרגל המתכת? ***************************************************************************************** ואני רק מבקשת!! לא להשתמש בכסאות!!!! מממ...יאמיי , אני זוכר שהיתה לי מורה שהיתה באה עם מיני ואני תמיד הייתי "פתאום כך סתם " מתחיל להישען / לשכב על הכיסא בניסיון "פטאט" לראות תחתוניה ופעם ראיתי לה את ה-CUTE" TUSH" ,זה היה איך נאמר , המחזה הכי קרוב לפייסיטינג , זה לפחות היה עם המורה שלי ולליידי מוד אני רק ילד רע וחצוף למורה-מלכה וכבר יודע שמצפה לי ממנה עונש |
|
Lady Mod(שולטת) |
לפני 16 שנים •
14 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
14 בדצמ׳ 2007
Lady Mod(שולטת) • 14 בדצמ׳ 2007
pusy boy כתב/ה: Lady Mod כתב/ה: dogy כתב/ה: תלמידים לא ממשומעים ישארו אחרי השיעור?
מורה או תלמידה או מורה או תלמידה או מורה או... מה כדאי ?!?! תלמיד או תלמידה או תלמיד או תלמידה או.. ומה כדאי לי? אגב, ליידי מוד, מורה! להביא את סרגל המתכת? ***************************************************************************************** ואני רק מבקשת!! לא להשתמש בכסאות!!!! מממ...יאמיי , אני זוכר שהיתה לי מורה שהיתה באה עם מיני ואני תמיד הייתי "פתאום כך סתם " מתחיל להישען / לשכב על הכיסא בניסיון "פטאט" לראות תחתוניה ופעם ראיתי לה את ה-CUTE" TUSH" ,זה היה איך נאמר , המחזה הכי קרוב לפייסיטינג , זה לפחות היה עם המורה שלי ולליידי מוד אני רק ילד רע וחצוף למורה-מלכה וכבר יודע שמצפה לי ממנה עונש ועל זה יאמר: "רמז דק" ... |
|
TOB(שולט) |
לפני 16 שנים •
14 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
14 בדצמ׳ 2007
TOB(שולט) • 14 בדצמ׳ 2007
|
|
Tish Adams |
לפני 16 שנים •
14 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
14 בדצמ׳ 2007
Tish Adams • 14 בדצמ׳ 2007
יש בי"ס פטישיסטי?
אין לי בגדים של מורה ותלמידה.... תשכחו מזה. |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
14 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
14 בדצמ׳ 2007
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 14 בדצמ׳ 2007
וול, כולי מצויידת לקראת ליל הלימודים הגדול... אני רק מקווה שהמורה הקשוחה בכניסה תיתן לי להכנס. מבטיחה להיות ילדה טובה!
|
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
14 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
14 בדצמ׳ 2007
רגע- שוב לא הפנמתי טוב את החומר. הדרס קוד לא חייב להיות שחור היום, נכון???
|
|
Tish Adams |
לפני 16 שנים •
14 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
14 בדצמ׳ 2007
Tish Adams • 14 בדצמ׳ 2007
Wild Rose כתב/ה: רגע- שוב לא הפנמתי טוב את החומר. הדרס קוד לא חייב להיות שחור היום, נכון???
אם את תלמידה למהדרין כזאת עם ילקוט ותיק אוכל, לא נראה לי שתהיה בעיה. אורלי, ריפר? |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
14 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
14 בדצמ׳ 2007
Tish Adams כתב/ה: Wild Rose כתב/ה: רגע- שוב לא הפנמתי טוב את החומר. הדרס קוד לא חייב להיות שחור היום, נכון???
אם את תלמידה למהדרין כזאת עם ילקוט ותיק אוכל, לא נראה לי שתהיה בעיה. אורלי, ריפר? שו תיק אוכל, טיש, באנגליה אוכלים בקפיטריה! |
|