נוריתE |
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
נוריתE • 9 בינו׳ 2008
עד מתי תמשיכו לנסות ולקבוע לכלובי מי כן ומי לא יכתוב איפה ומה
כשאני רואה שמכולכם, רק לכלובי יש שכל כאן והוא, ברוב חכמתו, מתעלם. ואם כבר הוזכרו טרולים, מי הוא זה שפתח את השירשור הזה רק בכדי לשבת ולצפות להנהתו הפרטית איך מתחרעים פה על ימין ועל שמאל וגם אחד על השני. תתבגרו ותמצאו לעצמכם חיים מחוצ לרשת. |
|
בת שחר(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
איזו התעסקות תפלה !
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
בת שחר(לא בעסק) • 9 בינו׳ 2008
באמת מה אכפת לציפור אם ישיר או ישתוק..
אתם כל כך ממחזרים את עצמכם. אותה גברת בשינוי הדרת (אחת שקוראת ולא בעסק) אבל אי אפשר להישאר אדישים כל פוסט איכשהו נגמר ככה ( יותר נכון מיד מתחיל ) !!!! במילה אחת מ-ש-ו-ע-מ-מ-י-ם !!! |
|
devotion(מתחלפת) |
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
devotion(מתחלפת) • 9 בינו׳ 2008
המלט כתב/ה: אז הבחור פירסם ארבעה פוסטים רצופים. איפה כואב לכן, בנות? במקום שחרב ויבש זה מכבר? עד כדי כך שבאים להתבכיין כאן לכלובי, כמו בכיתה ג' לילדים מאותגרי כישורים חברתיים?
דבושן, למה שלא תפתחי פוסטים אחרים, מלאי תוכן עמוק, רוחניות צרופה, הגיגים משובבי נפש? המלט, לא מתאים לך לרדת לרמות כאלה : "איפה כואב לכן, בנות? במקום שחרב ויבש זה מכבר?" אני הבעתי את דעתי, ואם היית טורח לשים לב לדעתי, היית רואה שלא הלנתי על כך שנפתחו ארבעה פוסטים רצופים, לא העלתי לינקים לפוסטים שבהם הוא מעלה נושא כלשהו בפורום, ולא משנה מה דעתי על הנושאים. אלא על כך שמתוכם היה פוסט שמפנה לבלוג שלו, לקריאה. סליחה, אבל מי שרוצה להכנס לבלוגו, שיכנס, מה דעתך שכל אחד שיכתוב פוסט בבלוג שלו יעלה לינק המפנה לבלוגו לפורום? אני חושבת שהרבה דיונים ירדו להם לטמיון ככה.. אבל אם הוא נוהג כך, למה שלא כולם ינהגו כך ?!? והפוסט השני שהפריע לי היה פנייה להכרות עם נשלטת, למיטב ידיעתי יש לנו בכלוב לוח הכרויות לצורך כך. אבל זו דעתי בלבד, אתה רשאי להביע את דעתך, ובכל מקרה יש מי שמנהל את הפורום הזה וזה לא אני ולא אתה.. Buttercupe כתב/ה: ואם כבר הוזכרו טרולים, מי הוא זה שפתח את השירשור הזה רק בכדי לשבת ולצפות להנהתו הפרטית איך מתחרעים פה על ימין ועל שמאל וגם אחד על השני. תתבגרו ותמצאו לעצמכם חיים מחוצ לרשת. את קצת יומרנית את לא חושבת יקירתי? אני בכלל לא אגיב על כך ששמה שציינת לעיל היא הסיבה שפתחתי את השרשור הזה, ולמה את קופצת לגונן עליו שתינו יודעות.... רק להזכירך את הטרולית הזו את מכירה מימי פורום אחר ה"עליזים" בשם mistress of death נזכרת ? ו.. פ'קדת, תשאירי קצת פופקורן בחייך.. }{ |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 9 בינו׳ 2008
[quote="devotion"]
המלט כתב/ה: אז
Buttercupe כתב/ה: ואם כבר הוזכרו טרולים, מי הוא זה שפתח את השירשור הזה רק בכדי לשבת ולצפות להנהתו הפרטית איך מתחרעים פה על ימין ועל שמאל וגם אחד על השני. תתבגרו ותמצאו לעצמכם חיים מחוצ לרשת. את קצת יומרנית את לא חושבת יקירתי? אני בכלל לא אגיב על כך ששמה שציינת לעיל היא הסיבה שפתחתי את השרשור הזה, ולמה את קופצת לגונן עליו שתינו יודעות.... רק להזכירך את הטרולית הזו את מכירה מימי פורום אחר ה"עליזים" בשם mistress of death נזכרת ? ו.. פ'קדת, תשאירי קצת פופקורן בחייך.. }{ [color=white] שתפי את כולם במידע האים ששכחת להזכיר שיש ביני לבינה קרבת מישפחה או שתחפשי קלפיף או שצתמיחי כנפייך בין להיתרגז על פירסומים והבעת מחאה ועד להשמצה פרועה יש מרחק גדול ביותר תגובתך מעידה על אטימות פרנואידיות חוסר פירגון לזולת ואו כבוד מינמאלי בין אנשים התנהגות ילדותית של גן חובה , הגננת הגננת הצילו - שוב גנבו לי את ה..........." אינך זכאית אומנם לתגובה ובכול זאת סתיימת פיות לא מקומה כאן מילא תגובה שקולה ואו כועסת מילא לכתוב לי - נודניק תרגע וכו מיכאן ועד לטרול- המרחק אינו ניתן לגישור ומענין שששתי התגובות הראשונות אים בטרולים עיסקנן היו באופן כליל יותר מידי דומות. ציטוט:
היה נחמד אם כולם היו מתייחסים כך לתופעה, אבל העובדה העצובה היא שטרולים כן מעצבנים אנשים. גולשים קבועים עלולים לעזוב פורום בגלל ויכוחים שטרולים פותחים, ואורבים (אנשים שקוראים אבל לא כותבים) עלולים להחליט שהם לא רוצים לחשוף את עצמם להצקה ולכן לא ירשמו לעולם. עוד בעיה היא, שהרגשות השליליים שהטרולים יוצרים, גולשים גם לדיונים אחרים. אנשים חביבים בד"כ, עלולים להפוך מרירים לאחר קריאה של ויכוח בין טרול וקורבנותיו וזה עלול להרעיל יחסים בין גולשים שהסתדרו מצויין אחד עם השני עד אותו רגע. לסיום, טרולים יוצרים סביבה פרנואידית, כך שביקורת אקראית של גולש חדש, עלולה לעורר תגובה אכזרית ולא הולמת. האינטרנט הוא מקום נפלא אשר שובר מחסומים ומעלים דיעות מוקדמות. טרולים מאיימים על ההנאה המתמשכת שלנו מהמקור הנהדר הזה של רעיונות. תקראי ותפנימי - השרשור שלך הינו מעשה טרוליזציה מובהק פתחת שרשור שכותרתו זועקת לשמים - הצל אותנו כלובי מעונשו של וויז. לקחת בחשבון תגובות עוינות וכמובן חחילוקי דעות ומריבות אים זה לא טרוליזיציה אז................. אה כן נ.ב הסיכוי שלך להיות נתונה לשליטתי הינו אפסי לחלוטין |
|
devotion(מתחלפת) |
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
devotion(מתחלפת) • 9 בינו׳ 2008
WIZARD נטול נישלטת כתב/ה: אה כן נ.ב
הסיכוי שלך להיות נתונה לשליטתי הינו אפסי לחלוטין[/color] הו לא... |
|
פפריקה |
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
אבוי!!
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
פפריקה • 9 בינו׳ 2008
איך היא תחיה עם הידיעה??
|
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
אכן אסון הוא שוד ושבר
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
פפריקה כתב/ה: איך היא תחיה עם הידיעה??
מיסכנה שכמותה רחמו רחמו עמי מי יקח אותה כנישלטת שלו ציטוט:
devotion תאריך: 17:56 09/01/08 נושא: -------------------------------------------------------------------------------- WIZARD נטול נישלטת כתב/ה: אה כן נ.ב הסיכוי שלך להיות נתונה לשליטתי הינו אפסי לחלוטין[/color] הו לא... |
|
נולי |
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
נולי • 9 בינו׳ 2008
devotion כתב/ה: WIZARD נטול נישלטת כתב/ה: אה כן נ.ב
הסיכוי שלך להיות נתונה לשליטתי הינו אפסי לחלוטין[/color] הו לא... משתתפת בצערך. אגב ויז אחד האנשים היותר משעשעים והזויים שכאן. תתיחסואליו כאל בדיחה. תנו לחיות לחיות. |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
סוף כול סוף תגובה הגיונית
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
נולי כתב/ה: devotion כתב/ה: WIZARD נטול נישלטת כתב/ה: אה כן נ.ב
הסיכוי שלך להיות נתונה לשליטתי הינו אפסי לחלוטין[/color] הו לא... משתתפת בצערך. אגב ויז אחד האנשים היותר משעשעים והזויים שכאן. תתיחסואליו כאל בדיחה. תנו לחיות לחיות. נולי צודקת במאה אחוז - עזבו אותי לנפשי בשקט תנו לי לעסוק בשלי בדרכי אני ניחא שקוראים לי משעשע - הזויי - מוזר - מטורף-שוביניסט - מנייאק - חרמן אחול בלוע ביזארי- מופרע ועוד היד נטוייה משגע פילים ורודף ישבני נישלטות מזיין מוח ולא חורי תחת עונש- למי בדיוק ולמה זה צריך להזיז לקצה ה.. שלי גס- רוח... אומנם לא ממש מזיק או מועין לרוב הגולשים לא מממש אהוד על כולם [ S. F.W] ניתן להיתייחס אלי כתופעה חולפת או לא אבל - יש קו אדום וגבול לסבלנות אסור להרגיז את ויז -ולא משנה שלי שיגידו " מי לעזזל הוא חושב שהוא" אדם כול כך חשוב שאסור להיתגרות בו. - ראבק יא בנות יונה .. שכמותכן חולות בראש - משועמממות שולטות בכאילו או לא טרוליזציה לא היגזמתן |
|
flashback{ג"ו} |
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
Re: עזבי אותך קולה
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
flashback{ג"ו} • 9 בינו׳ 2008
פפריקה כתב/ה: הבאתי ארגז בירות ובקבוק ערק לשושו.
וודקה, סודה , מיץ לימון, או ויסקי, אחד קרח. זה אצלי, ובא לציון הגואל. אני מוכנה להיות לטובת הראשון שמארגן לי כוׁסית התחרות מתחילה מ-ע-כ-ש-י-ו! |
|